VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Iunie 2012
Iunie 2012, Nr. 98

Top 4 monden. Iunie 2012

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Ciorănică

POPAS TURISTIC.
GRIL PARK
Dacă aţi obosit de glamourul oraşului, „Gril Park”, situat la 33 de kilometri de Chişinău, poate fi un excelent refugiu de weekend. Mâncărurile arată delicios, iar locul pitit în pădure, la doar câţiva metri de traseul Chişinău-Leuşeni, face diferenţa de terasele din oraş. Ai plăcerea drumului dacă alegi să vii la volan, dar şi satisfacţia peisajelor cu păduri frumoase. O să vă surprindă plăcut terasa rotundă din lemn, amplasată în mijlocul unei poieniţe, şi mobilierul comod din ratan. În plus, dacă vii cu familia, copiii au şi un teren de joacă unde se vor simţi în largul or. De ninge, plouă sau bate vântul, vă puteţi ascunde în pergolele sau terasele cu pereţi din sticlă, de unde veţi admira în continuare peisajele verii. Terasa e deschisă din aprilie până în octombrie, de vineri până duminică inclusiv.
+ natura sălbatică şi aerul de pădure
– puţină publicitate

TERASA DE VARĂ.
DIPLOMAT CLUB
Ascunsă între casele de elită din Valea Morilor, terasa hotelului „Diplomat Club” poate fi inclusă între preferinţele voastre pentru un lunch sau dineu de afaceri, dar şi pentru un party cu prietenii. Plantele selecte care dau viaţă acestui loc, răcoarea  celor două piscine şi vântişorul încă răcoros, după care vom tânji în câteva săptâmâni, îţi fac reconfortantă şederea la „Diplomat”.  Bucătăria şi meniul sunt dintre cele mai sofisticate – puteţi face o alegere inspirată atât din meniul european, cât şi din bucătăria japoneză. Din oferta sezonului, mai face parte cocteilul de firmă pe care gazdele îl oferă gratis fiecărui client de la piscină.
+ discreţia localului, liniştea, numărul redus de locuri
– nu prea are cine să vă admire, dacă vreţi să eclipsaţi şi să fiţi în centrul atenţiei

RAY BAN.
Campanie de la Felicia
Pentru că e vară, pentru că trebuie să avem măcar două perechi de ochelari de soare şi pentru că sunt 75 de ani de când celebrul brand Ray Ban inspiră la o stare de bine, Felicia Optic Center ne face cunoştinţă cu Ray Ban original. De remarcat calitatea materialelor folosite de designeri şi faptul că formele Ray Ban vin bine oricui. Pentru fiecare pereche de ochelari Ray Ban, ieşiţi din magazin şi cu un cadou trendy – un tricou Never Hide de la Ray Ban. Campania a fost lansată pe 1 iunie şi va dura până în ultima zi a verii.
+ cadouri pentru fiecare achiziţie  
– mărimile mici la tricouri (XS, S)

FILM.
W.E.
Poate o femeie să-şi schimbe destinul? Ce pierde un bărbat celebru şi o femeie renegată de societate atunci când renunţă la tot pentru iubire? Întrebări la care o să găsiţi răspunsurile în cea mai frumoasă poveste a secolului XX, ecranizată după scenariul Madonnei şi al lui Alek Keshishian. Pe lângă controversata poveste de dragoste dintre regele Edward al VIII-lea al Marii Britanii şi nord-americanca divorţată Wallis Simpson, veţi savura şi o poveste contemporană - preludiul idilei dintre o femeie măritată, victimă a violenţei familiale, şi o gardă de corp de origine rusă pe nume Evgeni.
+ util, pentru că răspunde la multe întrebări ale vieţii
– încă nu a ajuns în cinematografele din Chişinău

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău