VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Iulie-august 2010
August 2010, Nr. 75-76

Top 4 monden. Iulie-august 2010

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

CartierCARTE. Cartier
Librăriile „Cartier” au anunţat pentru perioada iulie-august acţiunea „Alegi 3 cărţi, plăteşti doar 2”. Aşadar, puteţi alege trei cărţi cu însemnele campaniei şi primiţi gratuit cartea cu cel mai mic preţ. Peste 200 de titluri vă aşteaptă în toate cele cinci librării „Cartier”. Nu pierdeţi această minunată ocazie de „a intra în cărţi” şi de a vă completa biblioteca de acasă. Dar şi de a avea lecturi plăcute până la sfârşitul verii.
+ o campanie anti-criză
– ofertă valabilă în limita stocului disponibil


BIJUTERII. ASSOS. Diamond Inside MeBIJUTERII. ASSOS. Diamond Inside Me
Celebra Companie „Assos” de bijuterii cu diamante este cunoscută în lumea întreagă prin colecţia sa inedită „Diamond Inside Me” („Diamantul din mine”), o linie dedicată viitoarelor mămici. Bijuteriile, confecţionate din aur şi diamante, au ca tematică maternitatea şi atingerea infinitului, femeia, dragostea, încrederea şi fidelitatea. Nimic nu valorează mai mult decât viitorii noştri copii şi decât sentimentele noastre. Câteva piese din această colecţie specială au fost aduse la Chişinău, la inaugurarea buticului „Assos” de la MallDova şi au fost vândute în primele zile de la deschidere.
+ un cadou perfect pentru viitoarele mămici
– aşteptăm completarea colecţiei


Papioane pierduteMUZIC. Papioane pierdute
Orchestra de cameră a Teatrului Naţional „M. Eminescu” a avut o idee originală, a spart tiparele şi a prezentat recent un recital de muzică jazz. Programul a inclus o singură piesă clasică în deschidere, urmată de mai multe hituri de jazz, printre care „(You give me) Fever”, interpretat de Aliona Triboi, acompaniată la chitară-bas de Igor Stahi. La serată au mai cântat Anastasia Vârlan, Vadim Buinovschi, Daria Buinovschi, Serghei Racenco şi Eugen Negruţa, conducător artistic al ansamblului de acordeonişti „Concertino”, invitat special al serii. Primul şi singurul concert planificat a încântat publicul şi a convins organizatorii să repete evenimentul trei săptămâni mai târziu.
+ un concert inedit, sută la sută live
– eveniment lipsit de promovare


RESTAURANT.Season’s Brasserie
Un local care place întregului Chişinău, atât oamenilor de afaceri, cât şi celor din lumea mondenă, care preferă să ia masa în atmosfera benefică de la Shopping MallDova. Situat la parterul centrului comercial, restaurantul cu terasă afară are un meniu european, care, în funcţie de sezon, oferă de fiecare dată câte o surpriză culinară. Puteţi gusta o pizza clasică „margherita” sau legume la grătar, comanda un fresh din morcov şi ţelină, un cheese cake savuros sau un desert cu fructe... Toate acestea vă vor încânta, mai ales că şi interiorul restaurantului este pictat în alb, canapelele sunt destul de comode, iar oraşul este aproape şi departe în acelaşi timp...
+ locul unde vă veţi simţi bine cu cei dragi
– te parchezi cu greu în orele aglomerate

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău