VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Ianuarie-februarie 2011
Februarie 2011, Nr. 81-82

Top 4 monden. Ianuarie-februarie 2011

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

Andrei SarbuARTĂ. ANDREI SÂRBU
Nu pierdeţi în următoarele zile expoziţia „Andrei Sârbu – mesaje”, găzduită de Muzeul Naţional de Arte. Vernisajul, inaugurat cu ocazia jubileului de 60 de ani de la naşterea regretatului pictor, cuprinde lucrări importante din colecţiile muzeului şi ale familiei, precum şi din cele particulare. „Andrei Sârbu a fost copilul soarelui. Nimeni n-a mai scos atâta soare dintr-o singură gutuie… Nimeni n-a iubit atât de mult Lumina… Nimeni n-a iubit atât de mult Culoarea…”, spunea pictorul Andrei Mudrea.
+ revenirea pictorului în circuitul public
– lipsa unei case/atelier muzeu


MunchhausenAUDIOBOOK. „Aventurile baronului Munchhausen”
Celebrele romane şi povestiri din literatura română şi universală… prind glas. Din recenta colecţie de audiobook-uri de la editura „Humanitas” vă propunem să vă delectaţi auzul şi imaginaţia cu „Aventurile baronului Münchhausen”, vechiul nostru amic, erou despre care se spune că a existat cu adevărat. Actorul Ion Lucian l-a însufleţit cu mult talent pe cel care se numeşte Karl-Friederich Hyeronimus von Munchhausen, pasionat de vânătoare şi de călătorii, înzestrat cu imaginaţie şi darul povestirii… Povestirile au fost făcute publice de scriitorul G. A. Burger, care ne testează puterea noastră de a evada în imaginar.
+ un cadou potrivit pentru mici şi mari
– stoc limitat


Zdob si zdubFASHION. ZDOB ŞI ZDUB.
De azi înainte, „Zdob şi Zdub” nu va însemna doar muzică etno-rock, ci şi un brand de modă. Carolina Voitenco, directoarea Companiei de marochinărie „Banana Art” şi soţia solistului Roman Iagupov, va lansa în curând pe piaţă brand-collection-ului „Zdob şi Zdub”, o colecţie de haine şi accesorii din piele de inspiraţie etno. Până a putea admira live label-ul „ZZ”, întreaga colecţie este „disponibilă” pe un calendar pentru anul 2011. Fotografiile, a cărui personaj principal este Roman Iagupov, au fost realizate de Gulnara Vâşcu.
+ apariţia unui brand autohton
– aşteptăm colecţia pe viu


BeermaniaRESTAURANT. BEERMANIA
Unul dintre puţinele localuri ale oraşului care şi-a păstrat stilul şi farmecul de la deschidere. Şi chiar şi l-a îmbunătăţit. La „Beermania” din spatele Catedralei veţi găsi un meniu elaborat, foarte bogat, european, cu supe, paste, fructe de mare şi desigur bere proaspătă. Fie că aveţi o întâlnire de afaceri sau doriţi să vă sărbătoriţi ziua de naştere într-un cerc mai restrâns, „Beermania” corespunde tuturor cerinţelor. Iar la încheiere să nu uitaţi să gustaţi un semifreddo sau un ştrudel cu mere, foarte delicioase.
+ un local cu tradiţii
– bere proaspătă de moment

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău