VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 MONDEN. Noiembrie 2009
Noiembrie 2009, Nr. 67

Top 4 MONDEN. Noiembrie 2009

Comentează   |   Cuprins

de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

„Sex & Perestroika”. Constantin

A nu se confunda „Sex & Perestroika” cu „Sex in the city” şi „Sex v bolişoi politike”! Constantin Cheianu ne „ancorează” cu umor şi eleganţă în propriile amintiri de la începutul anilor ’90, iar sexul din titlu e doar un pretext, precum avea să spună un critic, ce se va combina cu libertatea anilor de deschidere de la sfîrşitul regimului sovietic. „Pretextul” a şi vîndut bine, căci cartea, lansată la Chişinău şi Bucureşti, s-a epuizat în cîteva săptămîni. Am citit cu interes romanul cu amintiri erotico-politice şi vi-l propunem spre lectură.
+ primul tiraj epuizat
– vrem şi un roman... de dragoste

În tendinte cu „Dolce&Gabbana”
Ne-am bucurat să descoperim la „Art-Vest” noile colecţii de la „Dolce&Gabbana” şi „Valentino”, adevărate incursiuni în ultimele tendinţe ale sezonului - linii drepte, materiale masculine, stil sobru şi clasic. Dacă v-aţi plictisit de romantismul exagerat, e timpul să vă schimbaţi garderoba şi să adoptaţi o feminitate clasică, a la „D&G”, unde fustele au formă de tub, iar rochiile şi pardesiurile - ajustate în talie. Pantofii de culoare bej cald, cu dantelă elegantă, vor înfrumuseţa ţinuta dvs. de seară.
+ o colecţie superbă, pe timp de criză, la Chişinău
– deja nu se găsesc toate mărimile

Nata Albot, imaginea „Blouse roumaine”
O găselniţă. Aşa cum se face la casele mari, creatoarea de modă Valentina Vidraşcu a ales-o pe Nata Albot pentru a fi imaginea atelierului ei de modă. Iar în toate colecţiile care vor urma, Nata va fi mireasa colecţiilor. Sperăm ca această colaborare să aducă cît mai multe beneficii şi, cel mai important, bucuria creaţiei.
+ o imagine la modă pentru o afacere de modă
– sperăm să vedem cu regularitate noile colecţii

Restaurant. „Paparazzi”
Iată un loc în care glamourul este prezent cu gust, în culori de alb şi negru, cu lumini calde de cristal, canapele de-un alb imaculat şi tv-plasme ce arată fotografii, în loc de modă. Cu o bucătărie internaţională, meniul restaurantului are bucate pentru toate gusturile. Recomandarea noastră este iepurele Pijon-Dijon cu ciuperci şi orez alb sau duetul din muss de şalău cu somon şi sos de caviar. Puteţi încerca un cappuccino din vinete cu julien de ciuperci şi ceva din carne de raţă, specialitatea casei. La desert vă propunem un delicios semifredo cu fistic şi sos de mintă sau un cheese cake dulce-acrişor cu vişină. Ambele merită încercate.
+ unul dintre cele mai elegante localuri din capitală
– am fi vrut să gustăm şi nişte ravioli

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău