VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 MONDEN. Martie 2010
Martie 2010, Nr. 71

Top 4 MONDEN. Martie 2010

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

Parfum. „Eternal magic” de la Avon
În această primăvară, compania AVON ne-a uimit cu o nouă aromă, „Eternal Magic” – o apă de toaletă uşoară, dar plină de mister, o îmbinare primăvăratică dintre trandafiri catifelaţi şi irişi învăluiţi de vanilie şi acorduri lemnoase. Pentru prima dată din istoria companiei, cea care „poartă” oficial noul parfum este cunoscuta vedetă Andreea Raicu, prezentă la lansarea de la Chişinău. Andreea a menţionat că „Eternal Magic” inspiră încredere, te face să-ţi explorezi feminitatea ca să devii irezistibilă pentru toată ziua. Un parfum cu bună dispoziţie şi cu o notă de magie.

+ unele femei te cuceresc pentru totdeauna
– alte femei doar cuceresc (motto parfum)


Porţelan. Lladro
Iubitorii şi colecţionarii de artă vor fi plăcut surprinşi să vadă la Chişinău o bogată colecţie a celebrelor figurine de porţelan de la „Lladro”, completată recent cu mai multe capodopere ale artizanilor spanioli. Lucrări unicat sau în serii limitate (pînă la 1.500 de exemplare), realizate printr-un proces special de ardere. „Lladro” este apreciat în toată lumea prin fineţe, naturaleţe şi linii graţioase. Cei care doresc să se bucure de splendoarea acestei arte rare pot merge la magazinul „Toricado”, unde vor găsi lucrări din colecţii celebre. Printre ele, „Florăreasa”, una dintre cele mai cunoscute capodopere ale mărcii, unde sutele de flori fac o compoziţie plină de prospeţime şi graţie. Potrivit cunoscătorilor, lucrarea are o înaltă valoare artistică. Sau „Gondola dragostei”. Istoria frumuseţii întruchipate în porţelan este scrisă de mai bine de 65 de ani de cei trei fraţi Lladro din Valencia, care au ştiut să cultive dragostea faţă de această artă în întreaga lume.

+ bucuria colecţionarilor
– foarte frumoase, dar şi foarte scumpe


MUZIC. Soso Pavliaşvili
Ziua de Sfîntul Valentin a fost cu adevărat specială la „Chateau Vartely”, cu invitaţi dragi, meniu select şi un prezentator pe măsură (carismaticul Serghei Abalin). Şi cu muzică foarte bună, cu un invitat special, nimeni altul decît Soso Pavliaşvili. Un repertoriu select, de dragoste şi cu multe melodii lente. Love is in the air! Soso a creat o atmosferă romantică, dăruind, prin muzică, parfumul celui mai frumos sentiment.

+ o sărbătoare pe cinste
– îţi ia un pic de timp pînă ajungi la destinaţie


Expoziţie foto. Gulnara Vîşcu
Doi ani consecutiv, Gulnara Vîşcu îşi developează proiectele fotografice în acelaşi local, restaurantul „Loft”, servind publicul cu imagini interesante. De această dată, artista s-a transpus în nebulosul secol XVIII, în stil rococo, cu dantelă şi femei enigmatice cu faţă de porţelan. Toate adunate într-un proiect adevărat de artă, cu denumirea „Noaptea prefăcutelor”, unde pe post de eroine s-au produs fetele de la TBWA/SMART. Detaliu important – fotografiile sînt autentice, fără a fi trecute prin photoshop. Toate efectele sînt rezultatul muncii stiliştilor şi a maşinii de fum. Ar fi bine să vă faceţi timp de o cafea... fotografică.

+ un proiect foto extraordinar
– expoziţie fără vînzare

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău