VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 4 MONDEN. Mai 2010
Mai 2010, Nr. 73

Top 4 MONDEN. Mai 2010

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

CAVIO. Business Lounge
Nu o dată, probabil, v-aţi dorit să aveţi o întâlnire de afaceri într-un loc special? Să nu fie nici sală de conferinţe şi nici un local public – pentru că doriţi un spaţiu mai personal şi cu mai multă intimitate. Se pare că Salonul de mobilă CAVIO a găsit soluţia, creând un mix dintre casă şi birou, adică CAVIO Business Lounge. Este vorba de o zonă special amenajată în cadrul salonului, un loc cu o denumire ce încântă plăcut auzul şi unde vă puteţi petrece o întâlnire de afaceri într-o atmosferă plăcută, delicată şi sigură. Odată ce aţi trecut pragul, fiţi siguri că vă veţi simţi ca acasă. Pentru aceasta, CAVIO vă pune la dispoziţie cel mai confortabil mobilier, cea mai bună cafea şi un vin italian veritabil.

+ asigurarea deplină a confidenţialităţii întâlnirii dvs.
– ar fi bine să verificaţi disponibilitatea locului (tel. 58.03.54)


Shopping. Made in USA.
Dacă vă doriţi o pereche de blugi veritabil americani, adică de la mama-mama lor, nu ezitaţi să intraţi în „Made in USA”, un magazin-concept cu branduri americane în vogă, purtate cu fidelitate de celebrităţile de la Hollywood. Veţi rămâne surprinşi de cele mai moderne şi glamuroase modele de blugi, alese cu bun gust şi de disponibilitatea unor haine originale şi exclusiviste. Printre mărcile cunoscute, pe care le vedeţi numai la New York sau Los Angeles, veţi găsi câteva piese din colecţia „Kova@T”, semnată de Dasha Zhukova, logodnica lui Roman Abramovich.

+ haine de calitate, exclusiviste
– cele mai cool modele se vând imediat


Carte. Pescruul Jonathan Livingston
Cunoscuta nuvelă a lui Richard Bach, „Pescăruşul Jonathan Livingston”, rămâne a fi o carte de căpătâi a miilor de cititori din întreaga lume, de aceea o recomandăm cu căldură pentru lecturare. Este, după „Micul Prinţ”, cea mai citită parabolă modernă. Citind „Pescăruşul”, primim o lecţie exemplară de libertate, despre ordine şi dezordine, conformism şi disidenţă, despre cârdul care cârâie şi solitarul care tace şi zboară... Pescăruşul. Cartea are o dedicaţie: „... adevăratului Pescăruş Jonathan care trăieşte în noi toţi”...

+ un autoexamen pentru propria conştiinţă
– citim tot mai puţin din opere consacrate


Local. CafÉ CafÉ
Un decor nou, în stil aristocrat, în nuanţe de lila şi maro, cu oglindă mare pe centru, accesorii elegante, un sfeşnic prietenos la intrate, câteva tablouri cu fotografii celebre, canapele şi scaune moi şi confortabile. Îndrăgitul local al Chişinăului, „Café Café”, şi-a schimbat interiorul, lărgindu-şi spaţiul. Mai glamouros şi relaxant în acelaşi timp, puteţi servi aici un prânz cu prietenii sau o cină în doi. Veţi fi întotdeauna binevenit, bucurându-vă de atenţia personală a proprietarilor, care au depus mult suflet în ceea ce înseamnă „Café Café”, au ales cu grijă decorurile şi au gustat din fiecare fel de mâncare din meniu, excelent, ca de obicei. Proprietarii ne mai pregătesc o surpriză – inaugurarea în scurt timp a terasei „Café Café”, un loc la fel de minunat ca şi restaurantul propriu-zis.

+ mai glamouros, spaţios şi cu bucate la fel de gustoase
– rezervări din timp

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

mai mentionati ca "Cafe Cafe" e extraordinar de scump,lila si maroul se intuneca in fata ochilor cand primesti nota de plata,despre celelalte nu stiu, nu le-am vizitat.
flori-de-mar   -  
08 Iunie 2010, 15:00
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°