VIP Magazin
25 Noiembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 MONDEN. Ianuarie-februarie 2010
Februarie 2010, Nr. 69-70

Top 4 MONDEN. Ianuarie-februarie 2010

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

Art-salon. „MolDeco”
Un salon cu aer italian, în care ramele din lemn masiv, aurite sau platinate, passepartout-urile elegante convieţuiesc în armonie cu profiluri de aluminiu, cu tablouri şi reproduceri celebre. „MolDeco” a fost creat pentru tot ceea ce numim noi înrămare, fie că e vorba de picturi, fotografii, batic sau broderii. Cel de-al doilea salon „MolDeco” s-a deschis recent în sectorul Rîşcani. Veţi mai găsi acolo suvenire şi cadouri, bijuterii lucrate manual din sticlă şi cristale, cu marca „Bia Bijou”, creată de Stela Moldovanu, patroana salonului.

+ cel mai mare asortiment de materiale din oraş
– mai multe „înrămări” cu artişti de la noi


Carte. Victor Pelevin. „t”
„t” este denumirea ultimului roman al post-sovieticului şi clasicului Victor Pelevin. Un roman filosofic, în care, eroul, scriitorul Ariel Brahman, îşi imaginează chipul unui alt personaj, un oarecare conte T. – un aventurier, gînditor şi maestru în arte marţiale. Desigur, cititorii îşi pot da seama imediat că prototipul acestei „proiectări” de imagine este Lev Nicolaevici Tolstoi. Însă, în roman, el nu este clasicul cunoscut, ci un personaj nou, o halucinaţie de-a lui Ariel, care încă nu ştie cu ce se vor încheia aventurile eroului său. Un roman-metaforă despre existenţialism, care se citeşte cu plăcere.

+ o carte captivantă pentru „scurtarea” serilor de iarnă
– lipseşte în vînzare pînă la viitoarea livrare de la Moscova


Restaurant. „Nori”
Este singurul restaurant japonez din capitală ce şi-a adjudecat, pe bună dreptate, titlul de cel mai bun local cu specialităţi tradiţionale din ţara Soarelui Răsare. Pe lîngă meniul bogat de sashimi, nighiri sushi, maki sushi, gunkan maki, te-maki sushi, supe şi tempura, numai la „Nori” găsim cel mai proaspăt asortiment de peşte. Din supe, vă recomandăm Dobin-Mushi, iar din varietatea de sushi, puteţi face un mix cu carne de crab, somon, ţipar, ton, cu scoică pecten, peşte spadă, caşcaval japonez. Neapărat trebuie să gustaţi tradiţionalul vin japonez din prune, fin şi seducător, la fel de faimos ca şi sake-ul şi berea japoneză. La desert, cum fără el?, puteţi alege Panna Cotta „Nori” şi obligatoriu un Hatsugeshow – un desert uşor de pomuşoare. Cu adevărat un artificiu culinar.

+ livrare la domiciliu, -15% din costul comenzii
– în pofida calităţii ireproşabile, preţuri cam piperate


Fashion. Magazinul „Guess”
De azi înainte, str. Puşkin va fi mult mai atractivă pentru fashioniste şi pentru toţi cei cărora le place să se îmbrace stilat şi în ultimele tendinţe. Căci nu au cum să treacă cu vederea noul magazin „Guess” din centrul capitalei. Cunoscutul brand american s-a bucurat imediat de succes, după cum avea să ne spună patroana magazinului, Natalia Abaşchin şi care a menţionat că ultima colecţie „Guess” by Marciano este o combinaţie perfectă dintre stilul contemporan, şicul urban şi lux. Am remarcat în ultima colecţie haine foarte elegante şi originale, cu un uşor sex appeal, din satin şi mătase, mini cape din lînă, rochii cu diferite imprimeuri.

+ un brand ce se bucură de mare succes la Chişinău
– grăbiţi-vă să prindeţi reducerile de sezon


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău