VIP Magazin
26 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 MONDEN. Decembrie 2009
Decembrie 2009, Nr. 68

Top 4 MONDEN. Decembrie 2009

Comentează   |   Cuprins

de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

Muzică. „A Studio”
În seara concertului de la Chişinău, băieţii din „A Studio” şi-au amintit de festivalul „Mărţişor”, de vinul moldovenesc, de formaţiile „Plai” şi „Orizont”. Keyti Topuria, extravaganta solistă de origine georgiană, nu avea cum să-şi aducă aminte de toată această poveste frumoasă, căci este aproape de o vîrstă cu trupa în care cîntă. O surpriză plăcută a fost mixul din piesele vechi ale trupei, „Julia”, „Soldat liubvi”, „Sezon dojdei”, „Korabli liubvi”. „A Studio” a concertat la invitaţia „Arutin Art Bureau” într-un format extins, împreună cu compozitorul şi interpretul Andrei Kosinski.

+  un show sută la sută live
– păcat că n-o să-i auzim şi în seara de Revelion
La 12 decembrie ANUC va organiza un amplu Congres al oamenilor de cultură din întreaga Moldovă, care îşi propune să impună o altă viziune asupra rolului culturii în societatea moldavă.


În lumea porţelanului. „Perla”

Colecţii extraordinare de porţelan, sticlă şi cristal, lucrate manual de meşteri din Marea Britanie, Rusia, Germania, Cehia pot fi admirate şi cumpărate acum la „Perla”, un magazin nou, deschis în centrul capitalei. Am regăsit aici branduri celebre din lume, care fac deliciul oricărui festin, „Villeroy&Boch”, „Rosenthal”, „Bohemia”, „Egerman”. De o abordare specială şi extrem de modernă de producere se bucură vesela de la „Imperatorskii Farforovîi Zavod”, executată manual din materiale de înaltă calitate. O frumuseţe pe care o savurezi cu ochii şi pe care o vrei la tine acasă. O idee perfectă pentru un cadou de sărbători.

+ porţelanuri de elită la noi acasă
– grăbiţi-vă, totul e într-un singur exemplar


Decoruri de Crăciun. Showroom
Nici o sărbătoare de iarnă nu poate trece fără brăduţ, lumini multicolore sau lumînări mirositoare. Adevăratul paradis al decorurilor de iarnă l-am găsit la „Showroom”. Jucării şi decoruri cu stil, haioase, elegante, lucioase, cu personalitate chiar. O mîndrie a companiei italiene VG Newtrend, reprezentată la Chişinău de „Showroom”. Aveţi totul la dispoziţie ca să schimbaţi atmosfera de acasă în una de sărbătoare.

+ decor de poveste
– păcat că facem Crăciunul o dată în an


Restaurant„Marius”
Un spaţiu generos, cu decor elegant, în culori alb şi bej, cu geamuri înrămate frumos. Restaurantul „Marius”, cu specific francez, propune oaspeţilor săi cîteva din deliciile „hexagonului”, printre care supa de raci şi de ceapă. Pentru că este greu să „infiltrezi” în gusturile moldovenilor prea multă fineţe, în meniu s-a adăugat recent „pagina georgiană”, ce oferă bucate de carne la grătar, haceapuri şi hincali. La „Marius” veţi simţi că proprietarii au depus mult suflet în toate, inclusiv în alegerea veselei, albă şi elegantă. Un local în care puteţi sărbători cu succes orice eveniment, chiar şi sărbătorile de iarnă.

+ un local creat cu mult suflet
– un diamant neşlefuit, ce are nevoie de răbdare

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău