VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 MONDEN. Aprilie 2010
Aprilie 2010, Nr. 72

Top 4 MONDEN. Aprilie 2010

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

Fashion. Valentino. D&G. Moschino
Colecţii noi, pline de culoare şi personalitate. Cele trei branduri celebre prezente la Chişinău îşi bucură din nou clienţii cu ţinute în ultimele tendinţe. În acest sezon se poartă printurile, pline de culoare, cu desene geometrice, de inspiraţie tribală. Şi flori – la „Moschino” acestea se regăsesc chiar pe sandale. Culorile sezonului – cele naturale, pastelate, alb, roz. Pentru o ţinută de efect puteţi alege o pereche de pantofi de la „Dolce&Gabbana” şi un clutch de la „Moschino”, ambele de culoare fucsia... o combinaţie trăsnet.

+ în pas cu colecţiile din Milano şi Paris
– deja nu sunt toate mărimile


Film. CHLOE
Un film psihologic, în regia lui Atom Egoyan, ce ne face să căutăm răspunsul la întrebarea dacă suntem gata să aflăm adevărul despre noi înşine până la capăt? „Chloe” a fost vizionat în premieră la Chişinău în cadrul unei demonstraţii închise, organizate de Centrul psihologic „Lila” la „Patria multiplex”, iar premiera propriu-zisă a avut loc la 1 aprilie la „Patria Centru”.  În „triunghiul” amoros sunt distribuiţi Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried. Soţia (Julianne/Catherine) îl suspectează pe soţul ei de infidelitate şi angajează o prostituată irezistibilă (Amanda în rolul Chloei). Povestirile fierbinţi ale lui Chloe despre soţ trezesc în Catherine sentimente nebănuit... de periculoase.

+ un rol de excepţie a lui Julianne Moore
– păcat că nu are un Oscar


Cafea. Ethiopia Shop
Dacă vă doriţi o dimineaţă deosebită, cu bună dispoziţie şi un început de zi plin de energie, vă recomandăm să gustaţi unul din multele soiuri selecte de ceai sau de cafea de la magazinul „Ethiopia”, aduse din Marea Britanie. Dacă vă place cafeaua, găsiţi aici 29 dintre cele mai renumite cafele din lume. Din colecţia de ceaiuri de la „Ethiopia”, nu treceţi cu vederea Darjeeling-ul, supranumit „şampania ceaiului”. Sau ceaiul alb, verde sau cel de fructe, cu scorţişoară, caramelă, coacăză neagră. Un adevărat festin de bon matin! Tot la „Ethiopia” găsiţi „accesorii” pentru plăcerea de dimineaţă, ceşti şi farfurioare, elegante şi haioase şi pentru toate vârstele, cum nu găsiţi în altă parte din oraş. Sau „ustensile” mai serioase, precum aparate pentru ciocolată fierbinte sau râşniţe de cafea.

+ asortiment generos al producţiei englezeşti de cea mai înaltă calitate
– refuzăm sau uităm de micile plăceri ale vieţii


Restaurant. GRILL HOUSE
Împrospătat recent la capitolul designului de interior şi cu meniu diversificat, „Grill House” este un local ce se menţine în topul gurmanzilor, în special a celor care preferă bucate din carne. Aici se găteşte cel mai bun steak şi cei mai apetisanţi frigărui din oraş. La „Grill House Club” (unde totul funcţionează pe baza cardului de club), am gustat din raviolli şi risotto cu ciuperci şi trufe. Ceaiul din ierburi alpine, servit cu dulceaţă de portocale, a fost unul cu adevărat delicios.

+ pentru gurmanzi şi nu numai
– intrare doar pentru posesorii cardului de club

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău