VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2014 (partea II)
Martie 2014, Nr. 118

Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2014 (partea II)

Comentează   |   Cuprins

În acest proiect, lumea fascinantă a frumuseţii este locuită de 100 de eroine şic, sexy, stilate, delicate, timide, dar în acelaşi timp tare îndrăzneţe care şi-au făcut un nume în lumea publică şi sunt pregătite să epateze şi să impună noi viziuni despre feminitate şi sex-appeal. Că sunt frumoase, nici nu se discută. Deși sunt clasate pe poziții diferite, regulă firească într-un top,  toate sunt sexy şi toate cele 100 de participante merită să fie pe primul loc.

Totuşi, la nominalizarea celor mai sexy femei s-a ţinut cont atât de rezultatele obţinute pe durata desfăşurării votării pe site-ul www.vipmagazin.md, cât şi de părerea unui juriu select creat din zece persoane influente în ţara noastră în materie de frumuseţe sau showbiz: Sergiu Gavriliţă – redactor-şef la revista „VIP magazin”, Sorin Bucătaru – regizor şi producător TV, Sergiu Bezniţchi – prezentator TV, Adrian Ursu – interpret, Evgheni Arutin – director „Art Bureau” , Alexandru Gurdila – prezentator „Jurnal TV”, Victor Micuşa – stilist, Vadim Jantîc –  fotograf, Eugen Luchianiuc – blogger, şi Daniel Racoviţă – designer vestimentar.

În ce privește poziţia noastră, e clar – toate cele 100 de participante ne fac să revenim la aşa-zisele clişee: „Moldova chiar are cele mai frumoase femei”.

Proiect de Sergiu Gavriliţă. Coordonator: Daniela Caraiman. Texte: Doina Popa, Daniela Caraiman, Rodica Trofimov.

100. Adela Prisăcari
Model
Face parte din noul val al modelelor de la Chişinău, care au intrat în circuitul internaţional al modelingului şi s-au făcut remarcate şi apreciate. Prin zâmbetul fermecător, fineţea şi supleţea trupului a reuşit să facă furori la concursul internaţional „Miss Tourism International”, dar şi în cadrul mai multor defilări şi şedinţe foto importante. Şi pentru că  Adela are de gând să cucerească cele mai înalte culmi ale vieţii, zilnic acumulează experienţă participând la concursuri de frumuseţe precum „Miss Universitate” sau „Miss ASEM” şi la şedinţe foto profesionale. Frumosul model mai are şi câteva planuri uragan pe care şi-ar dori să le pună pe roate, dar asta după terminarea studiilor.

99. Natalia Onofrei
model
Face modeling de la 15 ani, dar îţi dă senzaţia că i-a fost scris în ADN. Are un corp perfect ,176 cm înălţime şi o alură fresh care o face genială în poze. Expresivă şi profesionistă, Natalia a lucrat cu case de modă cu renume mondial, ca Nina Ricci, Christian Dior, Lanvin, Alaia, revistele „Elle”, „Harper’s Bazaar”, „Glamour” şi altele. Dar modelingul nu îi este singurul ţel, Natalia face studii în economie, e pasionată de pictură, muzică şi vorbeşte şapte limbi. Performanţe mari la o vârstă fragedă.

98. Anastasia Zeleniuc
Model
După trei ani de exersare continuă pe podiumuri şi scene, se poate bucura în sfârşit de colaborări de succes. Anul trecut a devenit „faţa” a două colecţii semnate de Evgheni Hudorojcov, şi-a făcut apariţia pe coperta revistei „Estetica România”, dar şi în alte pictoriale inedite din paginile revistelor româneşti precum  „Femeia”, „Rumours” şi „Unica”. Pe „linia profesională”, a avut deja şi colaborări de amploare cu agenţii din străinătate, iar „Elite Model Management” din Shanghai este un exemplu veritabil în acest sens. Anastasia a învăţat cu mult timp înainte de a deveni celebră că, pentru a avea succes, este nevoie să ai un stil de viaţă sănătos şi să acorzi o atenţie specială felului în care arăţi.

97. Aliona Panuş
Prezentatoare Allfun, All Lady
A avut parte de un an foarte aglomerat: multe proiecte frumoase, întâlniri utile şi interviuri interesante. Aliona încearcă să nu se mulţumească niciodată cu ce a obţinut şi să descopere mereu ceva nou. În 2013 a însuşit şi o nouă profesie, în care urmează să o descoperim. Încearcă mereu să aibă o bună dispoziţie, fapt ce are un efect benefic asupra sa, a celor din jur, dar şi asupra lucrului său. Un alt catalizator al succesului său, consideră că este inspiraţia, fără de care e sigură că nu i-ar ieşi nimic. Spune că toate femeile sunt maximaliste şi că se simt mulţumite doar atunci când au succes şi în familie, şi la muncă, şi în viaţa personală, iar pentru a obţine succesul, trebuie să iei iniţiativa în mâinile tale.

96. Doina Popov
Fondatoarea site-ului Fashion Guide Moldova
Pe lângă faptul că este ambiţioasă şi capabilă să conducă un colectiv redacţional, Doina Popov dă dovadă de multă eleganţă şi rafinament. Este pasionată de modă încă de pe băncile şcolii, însă pe atunci nu şi-a imaginat că moda contopită cu jurnalism i-ar putea deveni adevărata profesie. Astăzi, gestionarea site-ului Fashion Guide îi „fură” mai tot timpul. Totuşi, când găseşte o zi liberă, preferă să o petreacă alături de prietene sau, de ce nu, privind filme de dimineaţă până seară, răsfoind reviste de modă sau pregătind ceva dulce. Nu uită nici de iubit… lângă el simţindu-se cea mai frumoasă.95. Natalia Marin

Prezentatoare Muz TV
Televiziunea este cea care a cucerit-o acum un an şi de care nu se desparte şi nu crede că o va face în timpul apropiat. În paralel, face şi radio, dar TV-ul o atrage mai mult. De curând, prezintă şi o nouă emisiune, „Zumi Time”, introdusă în grilă de Muz TV, prin care îşi propune să informeze, dar şi să distreze publicul. Mulţi spun că frumoasa prezentatoare ar avea trăsături comune cu cele ale actriţei Monica Bellucci şi tocmai asta o va propulsa şi mai mult la condiţia de star.  Atunci când are timp liber, deşi asta se întâmplă foarte rar, cântă, chiar dacă, pentru moment, a abandonat ideea de a deveni cântăreaţă. Tot în puţinul său timp liber, răsfoieşte reviste de lifestyle, care o  ajută să fie la curent cu ultimele tendinţe din lumea modei.

94. Cristina Croitoru
Interpretă
Carismatica, energica şi zâmbitoarea vedetă se poate lăuda cu o voce impresionantă care a adus-o mai aproape de inima publicului. Cristina Croitoru s-a impus în ultimi ani nu doar ca una dintre cele mai bune voci ale momentului, dar şi ca una dintre cele mai distinse figuri din lumea artistică, fiind tot mai des prezentă în paginile revistelor mondene, invitata emisiunilor de specialitate şi participanta mai multor evenimente de caritate. În 2013 a reuşit să lanseze două duete, unul cu buna sa prietenă, Karizma, cu care a participat şi la Eurovision, iar celălalt cu Samir, pentru care a pregătit şi un videoclip.

93. Luminiţa Donici
Model
E tânără şi arătoasă. Luminiţa Donici are sex-appeal şi tot ce-i trebuie ca să ia minţile bărbaţilor. Prezentările de modă şi concursurile de frumuseţe la care a participat, dar şi munca de reporter la câteva reviste locale şi un post TV, au plasat-o în centrul atenţiei de fiecare dată. Persoană creativă, Luminiţa are ca obiect de activitate în ultima vreme bijuteriile handmade. Ba mai mult, acesteia îi place să croiască fuste. Insistă şi mai departe pe modeling, design vestimentar şi  jurnalism, crezând că acestea îi vor aduce doar schimbări pozitive în viaţă. Duce un mod de viaţă sănătos, condimentat cu multe provocări… una dintre ele fiind saltul cu paraşuta.

92. Alexandra Shine
Interpretă
Alexandra Shine este o artistă adevărată, care, de câte ori păşeşte la un eveniment, ştie să se facă remarcată cu vocea ei spectaculoasă, dar şi cu ţinutele sale inedite, o combinaţie perfectă între sexy şi glamouros. Fără să fie adepta tendinţelor de modă, Alexandra frapează prin aceste combinaţii stilistice originale, fiind un adevărat fashion icon capabil să lanseze chiar şi propriile trenduri.

91. Dumitriţa Ciuvaga
Reporter Publika TV
A făcut jurnalism la Iaşi, dar a ales să revină acasă ca să contribuie la scoaterea la lumină a adevărului. Meseria a învăţat-o să nu-i fie frică de nimic. Cuvântul „puternic” se regăseşte de nenumărate ori în viaţa sa: în primul rând, este o personalitate puternică şi, prin activitatea sa de reporter, a demonstrat-o nu o dată, nu este de acord cu exclusivitatea titlului de „sexul puternic” pentru bărbaţi, iar oamenii puternici sunt pentru Dumitriţa ca un magnet. Ştie că nimic nu este imposibil şi asta o motivează zi de zi. De doi ani trăieşte în stilul Publika TV şi se simte norocoasă că în fiecare zi are posibilitatea să facă ceea ce-i place.

90. Gemma Solomon
Jurnalist Allfun
Este omul care preferă confortul şi nu îşi complică dimineţile  cu alegerea ţinutei. Are alte lucruri mai importante de realizat: proiecte fashion, cărţi de lecturat şi oameni dragi de iubit. Îndrăgostită până peste cap,  a lăsat distracţiile şi burlăcia la o parte şi s-a mutat în casă nouă, pe care şi-a amenajat-o după bunul său plac. Ar mai avea de îndeplinit o misiune în viaţă, una legată de evadarea sa pe o insulă. Numai că, acum, nu are curajul să o facă…89. Karizma

Interpretă
Cu un breton de milioane, la fel de blondă şi veselă, Karizma nu şi-a pierdut nici pentru o secundă energia, jovialitatea şi carisma. Activă, implicată în diverse proiecte şi emisiuni, anul acesta şi-a luat respiro de la Eurovision, dar e gata să intre în studio şi să pună la „copt” piese noi. Îi place să poarte geanta „Bookletta”, cu ajutorul căreia putem „monitoriza” preferinţele ei literare, face taekwondo, pune la cale surprize pentru colegii interpreţi, este o nană exemplară şi o prietenă extrem de fidelă.  

88. Nataşa Medvedev
Prezentatoare Publika TV
E fericită şi împlinită la serviciu şi acasă, familia este cea mai mare realizare a sa, iar împlinirea de care va fi cea mai mândră e pe drum şi o va face în curând mămică. Pentru Nataşa, o femeie sexy nu este una înaltă, cu sâni mari şi îmbrăcată sumar. Atitudinea spune mai mult în acest caz. Prezentatoarea TV nu vrea să creadă că există măcar o femeie care s-ar mândri doar cu asta şi e de părere că e frumos când cineva îţi spune că eşti sexy, dar te simţi mai importantă atunci când ţi se spune cât de deşteaptă şi drăguţă eşti.87. Alina Stoianov

Actriţă
Este actriţă, scrie teatru. Alina Stoianov este una dintre cele mai frumoase întâmplări ale teatrului actual. O fată simplă, frumoasă, cu părul ondulat şi roşcat – este tipul de om care te binedispune de la prima privire. A fost cea care pentru scena Teatrului „Eugen Ionesco” a renunţat la cultura coreeană şi la marea sa dragoste întâlnită în acel teritoriu. Parcă nu demult am văzut-o acasă,  interpretând rolul lui Kelly în spectacolul „Caruselul Erotic”, că deja se află în Macao, China, lucrând într-un musical de cabaret.
86. Carolina Galeautdinova
Model
Azi, se poate lăuda că este una dintre cele mai îndrăgite topmodele din ţară cu o carieră de invidiat în domeniul modelingului. A intrat şi mai mult în vizorul lumii după apariţia sa în videoclipul lui Alex Maţaev, dar şi după mai multe defilări pentru designeri celebri. Diva cu acte în regulă şi-a luat o lungă pauză de la cotidian ca să construiască ceva, ca mai apoi să se întoarcă la viaţa ei, să decanteze ideile şi să vadă ce mai are de realizat şi învăţat.

85. Aliona Moon
Interpretă
Este bine că i-am dat cu toţii o şansă Alionei Moon să sclipească în toată splendoarea sa la Eurovision 2013. A meritat din plin, pentru că nu ne-a înşelat aşteptările şi a intrat cu dreptul în lumea vedetelor. „Anul 2013 mi-a adus atâta noroc, atâtea realizări frumoase, atâtea descoperiri a tot ceea ce înseamnă frumos şi a ceea ce sunt eu!”, spune fericită Aliona. Eurovisionul i-a adus şi o campanie publicitară la ochelarii de la „Felicia Optic Center”, invitaţii la interviuri şi evenimente mondene. Are în minte câteva piese noi şi este în căutarea producătorului ideal.

84. Natalia Mitereva
Fotograf
Cea care prin natura meseriei sale transmite frumuseţea, feminitatea şi sex-appealul cu ajutorul aparatului foto şi care ştie să pună în valoare privirile seducătoare şi decolteurile generoase este ea singură un „exponent” al feminităţii adevărate. Nataşa este deosebită. Cu ochii săi albaştri, te poate străpunge până în adâncul sufletului. Poartă o lume aparte în mintea şi inima ei, mereu evidenţiindu-se prin originalitatea şi creativitatea sa. Minionă, fotogenică, a jucat personal rolul de model în ultimul timp în cadrul mai multor şedinţe foto şi portrete, care i-au redat perfect stările, romantismul, nonşalanţa.  
83. Alina Lisenco

Model, make-up artist
Zâmbet de milioane, sfofă de model şi iscusinţă în materie de defilare – sunt doar câteva dintre caracteristicile datorită cărora Alina a devenit  un model de succes.  A decis să-şi încerce norocul şi în domeniul machiajului şi a reuşit. Aşa că, astăzi, colaborează la mai multe saloane de frumuseţe şi reviste din capitală. Când dispune de ceva timp liber, îşi programează întâlniri cu prietenii, ieşiri cu animalul său de companie sau visează… Îndrăzneşte să se vadă la Milano, lucrând într-o casă de modă.

82. Olga Dodon
femeie de afaceri
Este o femeie frumoasă, împlinită, fericită, conduce cu succes o afacere şi pregăteşte un nou proiect, al cărui specific preferă să-l păstreze în secret până la lansare. Nu se consideră persoană publică şi îi place mult faptul că viaţa sa rămâne în spatele obiectivelor şi a subiectelor mondene de discuţie. Pentru Olga, calea spre succes este sinceritatea, încrederea şi autoperfecţionarea continuă. Timpul liber îl trăieşte din plin. E pasionată de diving, sporturi extreme, traininguri pe maşini sport şi tot ce implică multă adrenalină.  81. Ecaterina Kaminskaya

Prezentatoare Publika TV
Caracter de fier, forţă, promptitudine pe de o parte, pe de alta – sensibilitate şi un spirit dezvoltat al umorului. Ecaterina adoră munca sa de jurnalist, la început în calitate de reporter în domeniul politic, mai apoi – de prezentatoare în limba rusă a jurnalelor de dimineaţă şi a celor în prime-time. Îi place să călătorească şi să analizeze în detalii monumentele arhitecturale din oraşele în care merge, orăşelele Italiei sau străzile pavate ale Parisului îi taie răsuflarea, fapt demonstrat şi de multitudinea de fotografii din arhiva sa personală.

80. Domnica Cemortan

În presă i se spune „moldoveanca de pe Costa Concordia”. Domnica Cemortan e femeia care răvăşeşte spiritele şi care ştie cum să-şi pună în prim-plan senzualitatea, a demonstrat-o nu o dată. A fost criticată în nenumărate rânduri, dar, în acelaşi timp, a fost mai mereu în gura presei. În 2013 a dat dovadă de multă forţă, caracter şi îndrăzneală, ţinând piept în cadrul procesului „Concordia” şi venind cu declaraţii polemice de fiecare dată. Au continuat şi picanteriile legate de viaţa personală a Domnicăi, nu de alta, dar o femeie ca ea poate suci uşor minţile oricărui bărbat.

79. Tatiana Spânu
Interpretă
Blonda lui Botgros, aşa a numit-o presa în ultimul timp, datorită zvonului că ar avea o relaţie cu Corneliu Botgros. Modestă de fire, Tatiana nu a intrat în detalii, lăsând doar o uşă întredeschisă pe marginea acestui subiect. Şi pentru că este o fată muncitoare şi nu vrea să-şi piardă timpul în zadar, focoasa interpretă a lăsat gura târgului să vorbească, în timp ce ea şi-a căutat de ale sale. Şi-a făcut un cadou chiar de ziua sa de naştere, lansând piesa „Supermodel”, la care, de curând, are şi un videoclip.78. Alexandra Căruntu

Model
Carismatică, ambiţioasă şi plină de energie, cam aşa am putea să o descriem pe cea care s-a ales cu titlul de II Vice Miss Moldova în anul 2013. La vârsta de 17 ani are deja un stil vestimentar bine definit şi personalizat, apariţiile sale fiind pline de eleganţă şi rafinament. Ştie să preţuiască fiecare clipă şi să o folosească raţional, astfel încât pe lângă activităţile curriculare, aceasta mai face şi modeling, sport şi actorie. În viitor, are de gând să urmeze două facultăţi. Neapărat va fi şi ceva din domeniul jurnalismului şi actoriei, fiindcă Alexandra este atrasă de televiziune şi scenă.

77. Oxana Constantinova
femeie de afaceri, proprietara restaurantului „Buffalo Steak House”
Este senzuală, de o frumuseţe ce te învăluie şi e comunicativă. Cartea sa de vizită este zâmbetul şi reuşitele pe care le-a înregistrat în mediul de afaceri. Oxana e proprietara saloanelor de rochii de mireasă „Papilio” şi „Amadeus”, dar şi a unuia dintre cele mai apreciate restaurante de la Chişinău, „Buffalo Steak House”. Prin tot ce face, îşi propune să mişte lucrurile înainte şi transformă în realitate tot ce îi părea de la început imposibil. Se simte o femeie împlinită şi cea mai mare fericire i-o aduce zâmbetul copilului său.

76. Victoria Sprâncean
Prezentatoare Muz TV
Ea face parte din categoria oamenilor pozitivi, frumoşi şi foarte fericiţi. Victoria şi-a transformat slăbiciunea de a se afla în compania vedetelor în job, s-a făcut cunoscută publicului prin prezentarea topurilor muzicale, îşi permite să cheltuiască o parte din salariul lunar pe haine, s-a ales cu un iubit şi îşi trăieşte fiecare clipă zâmbind. O viaţă mai frumoasă nici că se putea!

75. Natalia Munteanu
director executiv „Naţional 4”
Şi-a început cariera în jurnalism la 18 ani, fiind angajată la unul dintre cele mai citite ziare de pe atunci. Mai apoi s-a regăsit în lumea jurnalismului online, în calitate de producător şi timp de patru ani a creat emisiuni, formând, crescând prezentatori şi oferind publicului emisiuni online – de la divertisment la domenii mai serioase. În prezent, Natalia este director executiv al postului de televiziune „N4”, dar nu renunţă şi la funcţia de producător video ,aceasta rămânând a fi marea şi prima sa pasiune.

74. Sorina Obreja
Prezentatoare Pro TV
Sensibilitatea sa înduioşează mii de telespectatori, iar zâmbetul cuceritor le alină părerile de rău. Sorina a produs un puternic impact social desfăşurând campaniile PRO TV, printre care „Nu mă bate!”, „Moldova fără oameni” şi „Dăruieşti şi câştigi”, prima intrigând jurnalişti până şi din Olanda, a doua convingându-i pe moldoveni să revină acasă şi a treia, pur şi simplu, a făcut oamenii fericiţi. Pe lângă viaţa activă în jurnalism, frumoasa prezentatoare îşi trăieşte din plin cel mai mare vis alături de micuţa sa Emilia – cel de a fi mamă.

73. Olga Butnaru
vicedirectorul companiei „Aridon”
Este şcolită în străinătate, la Londra,  şi a venit de câţiva ani acasă cu idei proaspete şi creative din Occident pentru a-şi îndeplini misiunea de a contribui la dezvoltarea afacerii de familie, „Aridon”, devenind pentru ea nu doar un simplu retail, ci suflet, energie, implicare şi dăruire. Deşi pare o fire sensibilă, concluzie ce o poţi face şi după fineţea sa fizică, Olga este o femeie puternică cu ţeluri bine determinate, pentru care poate să intre şi în luptă atunci când e nevoie. Timpul liber înseamnă pentru Olga timp pentru sine – yoga, lectură, dans şi călătorii.

72. Diana Fetko
şefa Serviciului relaţii cu publicul al Inspectoratului Naţional de Patrulare
Anul acesta s-au produs multe schimbări în viaţa Dianei, de la sănătate şi până la job, a cunoscut momente ciudate şi mulţi oameni noi, a lucrat şi la radio, şi la TV, şi la stat. Mai nou, frumoasa brunetă de la radio a îmbrăcat uniforma de poliţist, şi nu pentru un reportaj, ci pentru a deveni la propriu poliţistă. Tot în acest an a botezat doi băieţi, a găsit câteva lucruri pierdute şi a pierdut nişte obiecte. Diana se simte frumoasă atunci când este sănătoasă, când se trezeşte dimineaţa şi are chef de viaţă, când o coafează mama şi tata îi apreciază ţinuţa, când e regulă în sufletul şi corpul ei. „Frumuseţea, ca şi dragostea, nu are reguli: ea este simplă, firească şi fără un termen anume”, spune ea.

71. Elena Băncilă
prezentatoare Jurnal TV
Între doi bărbaţi puşi pe glume, ea este aroma eleganţei la fiece emisiune matinală „Deşteptarea de week-end”. Elena e o femeie caldă şi pozitivă, încearcă să fie sinceră în orice circumstanţe şi e mai mult o carte deschisă pentru cei din jur. Cu toate acestea, sunt şi lucruri mai puţin cunoscute despre frumoasa brunetă matinală: are o intuiţie care funcţionează foarte bine şi o fascinează pe deplin procesul de autocunoaştere. Dacă ar alege să trăiască în alt secol, ar fi cel al lui Pablo Picasso, i-ar plăcea să locuiască în Parisul încă rafinat şi autentic, pe vremea când femeile erau elegante, iar bărbaţii gentilomi.

70. Anastasia Ciuleacu
reporter Prime
Cu un extraordinar simţ al umorului, combinat cu o frumuseţe jucăuşă, Anastasia este, în acelaşi timp, o fire corectă, profesionistă în tot ce face şi dedicată muncii sale. Nu ştie dacă umorul va salva lumea, dar e sigură că pe ea a salvat-o în nenumărate rânduri. În viaţă se ghidează după principiile: fac ce simt, ce îmi place şi trăiesc o emoţie după regula „totul sau nimic”. De aproape patru ani face parte din echipa „Prime”, realizând o muncă pe placul ei. Una dintre marile sale realizări, consideră ea, este că a adunat în jurul său o grămadă de prieteni buni – oameni care îi dau curaj şi o ajută să meargă numai înainte şi tot mai sus.

69. Diana Decuseară Onică
Actriţă
Este talentată, frumoasă şi are priză la public. Recent, bine-cunoscuta actriţă Diana Decuseară Onică a pus mâna pe premiul „Cea mai bună actriţă a anului 2013 ”, din mai multe considerente: simte imediat nuanţele rolului pe care îl  joacă în scenă şi îi oferă o interpretare individuală. Pe lângă talentul cu care  fost înzestrată de la mama natură şi pe care l-a cultivat în timp, frumoasa actriţă se mai poate lăuda şi cu o condiţie fizică excelentă, care nu este, de altfel, una decorativă, dar un instrument prin care reuşeşte să transmită mai multe emoţii şi idei apreciabile.

68. Elena Robu
prezentatoare Unimedia
Este perfecţionistă de fire, are în spate un parcurs de zece ani în televiziune şi totuşi consideră că întotdeauna este loc de mai bine. Televiziunea a învăţat-o multe, a făcut-o mai puternică şi profesionistă. În viaţă, Elena se conduce după principiile: Fii tu însăţi! Fă mai mult decât se aşteaptă de la tine! Zâmbeşte şi mulţumeşte de o mie de ori pe zi! Trăieşte clipa prezentă ca şi cum ar fi ultima! În timpul liber, frumoasei prezentatoare îi place foarte mult să călătorească şi să se  bucure ore întregi de munte, de mare, de inspiraţia celor care au construit oraşe de vis.

67. Kristina Gurez
Redactor-şef www.tribuna.md
Frumoasa şatenă s-a apucat serios de jurnalismul politic. De mai bine de doi ani, activează la portalul tribuna.md, oferind cititorilor zeci de proiecte interesante. Şi pentru că preferă schimbările în detrimentul stabilităţii, în această primăvară se implică într-un proiect media inovativ. Kristina Gurez munceşte mult, dar şi se odihneşte bine. Profită din plin de vacanţă, relaxându-se la mare sau descoperind o nouă ţară.

66. Olga Lisneac
Directorul salonului de frumuseţe „Oazis”
În 2013 Olga şi-a revăzut lista imaginară de priorităţi şi a păşit cu noi ţeluri. Inspiraţia şi ideile creative sunt pentru ea la ordinea zilei, iar fiecare proiect pe care îl lansează, fie acesta unul de frumuseţe alături de salonul „Oazis”, pe care îl conduce, sau recentul proiect de dans „Power of dance”, are din start priză la public. Secretul ei este simplu - implicarea sufletească, visul şi credinţa în el, iar Olga este sigură că visătorii incurabili au mai multă forţă pentru a reuşi.

65. Tatiana Paşcovschi
Jurnalistă
Jurnalismul a devenit pentru Tatiana un mod de viaţă şi fiece eveniment sau lucru care o înconjoară este involuntar supus analizei. Nu aşteaptă să o viziteze inspiraţia, pentru că munceşte sub pulsul timpului, iar lipsa de timp este un catalizator al creativităţii. Este carismatică şi ingenioasă, iar frumuseţea cu care este înzestrată, consideră că se datorează neapărat simbiozei dintre părinţii săi. Oricine poate fi o femeie sexy dacă scoate în evidenţă o trăsătură ce se înscrie în registrul sexualităţii şi dacă alege corect hainele, pantofii, parfumul şi rujul de buze, spune Tatiana.  

64. Zinaida Esepciuc
Jurnalist / Fotograf
Moldova i s-a părut prea mică pentru ca visul ei mare să încapă în limitele acestui spaţiu geografic. A plecat la Paris să-şi creeze propriile filme. Deocamdată învaţă cum să realizeze o capodoperă şi cum e să caute iubirea ca pe ecrane. Preferă să i se spună că e deşteaptă decât că e frumoasă. De aceea nu a mers să facă actorie, din principiul de a nu fi catalogată drept încă o fetiţă din Europa de Est, al cărei unic dar este frumuseţea. A zis că va face lucruri mai serioase, mai tehnice şi mai dificile, ca să demonstreze că poţi să fii sexy chiar şi atunci când porţi o cameră de zece kg pe umeri. Face fotoreportaje la fashion week şi portofolii pentru tineri actori, iar în curând va primi şi statutul de asistent de regizor. Cine a zis că fetele nu se pricep la cabluri şi optică?

63. Irina Popovici
reporter Jurnal TV
Consideră că sexualitatea unei femei porneşte de la ea însăşi, iar o femeie care nu se consideră sexy este o femeie ştearsă, sexualitatea neînsemnând goliciune sau decolteu generos, ci atitudine, a nu lăsa loc de indiferenţă. Blonda minionă de la TV nu a lăsat la sigur nicio privire indiferentă, pentru că ştie cum să-şi pună în prim-plan atuurile. În ultima perioadă, a spus DA schimbărilor radicale în viaţa sa, ultima fiind schimbarea postului de muncă. Încă nu ştie dacă va rezista mult timp fără nebunia din televiziune, dar vrea altceva... Oare ce?

62. Mariana Balaban
Prezentatoare Prime
Îi place mult să citească şi să călătorească. O pasionează tot ce-i vechi: clădiri istorice, obiecte de anticariat, iar marea sa pasiune a devenit, de ceva timp, jurnalismul. Scrie cu mâna stângă şi îi place să afle despre personalităţi celebre stângace din istorie. Are frică de înălţime, dar vrea să sară cu paraşuta şi este o romantică incurabilă, cum mai rar găseşti în prezent. Lucruri simple cum ar fi razele de soare sau ciocolata o fac să se simtă fericită, iar „o femeie fericită e neapărat frumoasă, or niciun fard sau rochie nu vor putea masca ignoranţa sau superficialitatea unei femei”, spune Mariana.

61. Veronica Ghimp
Prezentatoare Publika TV
Între muzică şi jurnalism, le alege pe ambele, şi îi reuşeşte, deşi ziua sa e la fel de lungă ca a celorlalţi. În televiziune, s-a depăşit pe sine însăşi, fapt confirmat şi de colegii săi, iar prin muzică i-a uimit şi i-a cucerit pe toţi. Şi dacă în viaţa de zi cu zi Veronica pare o fire mai mult introvertită şi calmă, pe scenă se transformă într-o leoaică – este toată emoţie, dar o emoţie bine dozată, e toată zâmbet, un zâmbet extraordinar de senzual.

60. Irina Caraiman
PR manager „Sens Music”
Caldă şi zâmbitoare, Irina recunoaşte că a fi PR manager într-o casă de discuri este o activitate extrem de plăcută şi provocatoare. Crede că a fi om de PR este uşor, mai ales când îţi place ceea ce faci. Muzica ocupă un loc important nu doar în activităţile ei cotidiene, dar este şi un stil de viaţă. De câţiva ani, studiază canto academic, domeniu care-i oferă o satisfacţie deosebită. Tinde spre perfecţiunea lucrurilor, ideilor şi detaliilor, pentru că ele aduc întotdeauna performanţe.

59. Olga Busuioc
Interpretă
La începutul acestui an, Olga Busuioc a primit o ofertă ameţitoare din partea renumitului tenor şi dirijor Placido Domingo de a juca rolul principal în spectacolul „Manon Lescaut” de Puccini, pe care Domingo îl va dirija personal. Maestrul a remarcat-o pe bruneta noastră din zecile de cântăreţe de operă, apreciindu-i talentul la justa valoare. Olga şi-a făcut studiile în Italia şi a cântat pe scenele din Polonia, Italia, Spania, Norvegia, România, fiind în debutul unei cariere promiţătoare. Recent, am remarcat-o la defileurile de modă de la „Spring Fashion Week”, unde a avut o ieşire spectaculoasă alături de soţul ei, Igor Stribiţchi de la „Akord”. Dacă am face şi un top al perechilor sexy, soţii Stribiţchi ar avea toate şansele să urce printre primele  zece locuri, mai ales ţinând cont de ultimele lor apariţii publice stilate şi de şedinţele lor foto pline de tandreţe.

58. Inesa Voscoboinic
Prezentatoare Publika TV
A schimbat filmele pe vizionarea olimpiadelor, raliurilor, meciurilor de fotbal, idolii de la Hollywood – pe fotbaliştii din echipa Real Madrid, shoppingul îl înlocuieşte deseori cu vizitarea expoziţiilor de maşini. Inesa e femeia care oferă o notă de rafinament ştirilor din sport, bucurând din plin, să fim sinceri, ochii telespectatorilor. În afara studiourilor de televiziune, cucereşte sinceritatea ei… puţine femei ar recunoaşte că sunt impulsive sau egoiste.

57. Tatiana Heghea
Interpretă
Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze, tot mai des o auzi cântând pe la diferite evenimente mondene. Anul 2013, cu siguranţă, a fost unul glorios pentru Tatiana Heghea. A ajuns finalistă în etapa naţională Eurovision, s-a ales cu „Şlagărul anului” la piesa „Melodia ta”, dar şi a pornit  dezvoltarea unei agenţii pe care are de gând să o lanseze cât mai curând. Tot în acest an, Tatiana Heghea ne declară … I’m yours!

56. Adriana Voloşenco
Interpretă
Muzică, decor, evenimente, engleză, călătorii. Sunt o parte din pasiunile Adrianei, care în continuare se împarte între scena muzicală şi piaţa organizării de evenimente, unde s-a afirmat cu propria-i afacere în decoraţiuni. A adus cu adevărat un suflu nou în Moldova în ceea ce priveşte micile, dar importantele detalii de decor. Se pare că s-a îndrăgostit de America, deja a vizitat-o de câteva ori, iar acum câteva luni ne-a surprins plăcut în pictorialul pentru „Dezgolite frumos”.  „O femeie trebuie să se autoaprecieze şi să se simtă bine în pielea ei”, a concluzionat Adriana.

55. Sofia Obadă
reporter Jurnal TV
Este inteligentă, încrezătoare în forţele proprii, mereu informată, atentă la detalii şi gata să lupte pentru scopurile sale. Nu uită însă să fie feminină, zâmbeşte şi se simte excelent în propria piele. Deşi e la începutul carierei, Sofia a bifat realizări semnificative pentru un jurnalist, s-a aflat în inima unor evenimente majore, iar în 2013 a relatat de la Vilnius detaliile momentului istoric de parafare a Acordului de asociere a Republicii Moldova cu UE. Totuşi, ea ştie că cele mai importante realizări urmează, or, vorba cântecului trupei „Scorpions”, „the best is yet to come”.

54. Olesea Margine
femeie de afaceri
Este frumoasă, comunicativă şi foarte agreabilă, o confirmă cei care au avut ocazia să facă afaceri cu Olesea sau pur şi simplu să stea la sfat cu ea. Se pare că Olesei îi place mult să facă daruri şi să-i bucure pe cei din jur, îndemnându-i pe toţi, prin intermediul afacerii cu cadouri „MundiDona”, să facă la rândul lor cadouri cât mai originale, ieşite din tipare şi chiar uşurându-le misiunea prin sfaturi. În timpul liber, îi place să călătorească şi să descopere noi culturi, noi forme ale artei şi principii de viaţă din Occident, dar şi să petreacă tot mai mult timp alături de familia sa.53. Ecaterina Său


Model
Este cel mai bun exemplu atunci când  vorbim despre modelele de succes care reuşesc să se menţină în topul industrial încă mult timp după prima apariţie pe podium. Or, atunci când vorbim despre senzuala Ecaterina, ne imaginăm automat o femeie sigură pe ea, care este conştientă de atuurile sale şi care ştie să şi le folosească pe deplin. Defilările pentru designerii redutabili au devenit o obişnuinţă pentru cea care ştie să se facă observată atunci când trebuie fără a-i epata pe cei din jur.

52. Diana Spătărel
prezentatoare TV
În opinia ei, valorile învăţate în „cei şapte ani de acasă” sunt foarte importante. Or, pe Diana anume ele au ajutat-o să se dezvolte spiritual şi să-şi realizeze visurile, în care a crezut fără nicio teamă. Şi uite aşa a ajuns acolo unde şi-a dorit. Unii ar zice că e vorba de încăpăţânare, dar ea ştie că e, mai degrabă, perseverenţă. Se consideră o femeie  împlinită atât pe plan personal, cât şi profesional, dar, fiind o perfecţionistă, întotdeauna este gata să sfideze limitele. Nu urmează modele şi nu îşi face idoli, pentru că propria reţetă a succesului şi-o determină fiecare pentru sine.

51. Cristina Gheiceanu
Prezentatoare PRO TV
Ce nu ştiam despre seducătoarea blondă de la PRO TV e că-i place să râdă cu poftă (deşi în timpul jurnalului, de cele mai multe ori, este serioasă), îi place să gătească copturi şi adoră să danseze. Pentru ea, clipele de răsfăţ sunt acelea când nu trebuie să se grăbească nicăieri. Îi place să înoate şi să citească, două activităţi ce-i creează mereu o stare de bine. Iar formula unei femei de succes în varianta Cristinei este simplă şi valoroasă în acelaşi timp: sănătate şi atitudine pozitivă.


50. Evelina Vârlanprezentatoare M1, interpretă, model
În 2013, Evelina a filmat primul său videoclip, împreună cu Lexter, „Lovers Cry”, acesta fiind cel mai aşteptat eveniment pentru ea. A prezentat finala naţională a Eurovisionului, sclipind la propriu pe scenă. Şi-a continuat cu succes activitatea de prezentatoare TV, nu a ezitat să apară în fotoshootinguri de excepţie şi spoturi creative, iar cu fiece apariţie nu a lăsat nicio privire indiferentă, cucerind bărbaţii prin frumuseţea sa perfectă, iar pentru femei fiind un model de stil şi rafinament.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Xenia deli si Ecaterina Sau chiar corespunde titlului,celelalte asa si asa, pur si simplu prezentatoare tv simpatice, nu mai sunt chiar atit de sexy
o papere   -  
04 Mai 2014, 15:19
Sus ↑
Gheiceanunu merita loc in top
Ion   -  
07 Iulie 2014, 09:32
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău