VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2014 (partea I)
Martie 2014, Nr. 118

Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2014 (partea I)

Comentează   |   Cuprins

În acest proiect, lumea fascinantă a frumuseţii este locuită de 100 de eroine şic, sexy, stilate, delicate, timide, dar în acelaşi timp tare îndrăzneţe care şi-au făcut un nume în lumea publică şi sunt pregătite să epateze şi să impună noi viziuni despre feminitate şi sex-appeal. Că sunt frumoase, nici nu se discută. Deși sunt clasate pe poziții diferite, regulă firească într-un top,  toate sunt sexy şi toate cele 100 de participante merită să fie pe primul loc.

Totuşi, la nominalizarea celor mai sexy femei s-a ţinut cont atât de rezultatele obţinute pe durata desfăşurării votării pe site-ul www.vipmagazin.md, cât şi de părerea unui juriu select creat din zece persoane influente în ţara noastră în materie de frumuseţe sau showbiz: Sergiu Gavriliţă – redactor-şef la revista „VIP magazin”, Sorin Bucătaru – regizor şi producător TV, Sergiu Bezniţchi – prezentator TV, Adrian Ursu – interpret, Evgheni Arutin – director „Art Bureau” , Alexandru Gurdila – prezentator „Jurnal TV”, Victor Micuşa – stilist, Vadim Jantîc –  fotograf, Eugen Luchianiuc – blogger, şi Daniel Racoviţă – designer vestimentar.

În ce privește poziţia noastră, e clar – toate cele 100 de participante ne fac să revenim la aşa-zisele clişee: „Moldova chiar are cele mai frumoase femei”.

Proiect de Sergiu Gavriliţă. Coordonator: Daniela Caraiman. Texte: Doina Popa, Daniela Caraiman, Rodica Trofimov.

49. Nicoleta Gavriliţă
Interpretă
Indiscutabil, cea mai mare realizare a ei pe plan muzical rămâne a fi participarea la show-ul „Vocea României”. O experienţă în care a trăit un vis frumos. Şi-ar dori să poată trăi toată viaţa făcând doar muzică. Un lucru neştiut despre Nicoleta e faptul că nu suportă să i se pună mâna pe gât, probabil din instinctul de a-şi proteja vocea. Îi place înotul, divingul, lectura, dansul şi, mai nou, croşetatul. Nu este o persoană cu principii, dar de ceva timp şi-a zis să nu se lase descurajată de cei care comentează urât despre ea. Pentru ea, o femeie sexy este o persoană cu o personalitate puternică, nu neapărat cu un exterior perfect, e diplomată şi echilibrată şi, în acelaşi timp, modestă.

48. Victoria Bucătaru
Director Muz TV/MUZ FM Moldova
Pare să fie tot timpul relaxată şi lipsită de griji, însă pentru Victoria Bucătaru noţiunea de timp liber nu prea există. Iubeşte ceea ce face şi reuşeşte să se împartă cu grijă între familie, radio şi televiziunea pe care o conduce. Prin multă muncă şi ambiţie, a reuşit să se impună în mediul afacerilor şi cel monden şi să rămână un model de referinţă până în prezent, fiind considerată  una dintre cele mai stilate şi distinse imagini ale showbizului  autohton. Pe lângă afacerea de succes pe care o conduce, distinsa doamnă se mândreşte cu o familie frumoasă, cu o carieră solidă şi cu o putere nemărginită de a păstra echilibrul în toate planurile vieţii. Fie că e acasă, la serviciu, la vreo petrecere, e mereu cu zâmbetul pe buze.

47. Cătălina Carauş
Interpretă
Cătălina Cărăuş este tipul de femeie care poate răpune orice bărbat cu o simplă privire. Pe lângă faptul că se poate mândri cu un exterior demn de invidiat, frumoasa moldoveancă îşi poate valorifica şi talentul său enorm. Tânăra interpretă, plecată la Londra de ceva timp, nu se grăbeşte să revină acasă, mai ales după valul de oferte ce o inundă şi în noul an. După ce a absolvit universitatea la Londra şi a ţinut câteva concerte în teritoriul englez, îşi încearcă norocul şi în actorie, jucând în pelicula „The Crypt” de Mark Murphy. Acum pregăteşte lansarea unei noi piese, la care a lucrat cu un producător englez.

46. Irina Ceban
Interpretă
Ne-a obişnuit cu apariţii spectaculoase şi se pare că nu ne va dezamăgi nici de acum încolo. Tânăra interpretă ţine mult la imaginea sa scenică şi tocmai din acest motiv îşi selectează cu grijă ţinutele şi îşi tonifică cu regularitate corpul. Pentru ea, anul 2013 a fost unul bogat în evenimente remarcabile, mai ales că s-a ales cu un masterat la specialitatea canto-estradă şi jazz, dar a reuşit să se manifeste şi în cadrul diverselor concursuri muzicale, printre care şi proiectul „VIP maker”. Face ore de canto, pian, citeşte şi merge la sală, şi toate acestea – de dragul marelui vis,  acela de a fi apreciată şi aplaudată de lumea întreagă pentru talentul său.

45. Cristina Culiş
Directorul Întreprinderii de Confecţii „Brio”
Cristina Culiş este o persoană pe care este imposibil să nu o remarci. Luminoasă şi frumoasă, iar aceste calităţi se reflectă şi în podoabele vestimentare pe care le creează. E neobosită atunci când vine vorba despre afacerea pe care a construit-o cu atâta drag şi muncă, fiind într-o  continuă căutare a inspiraţiei şi materialelor noi. Tot pasiunea pentru modă a adus-o recent în culisele celei mai renumite expoziţii de ţesături, „Première Vision” (Paris), dar şi în fabricile celor mai celebri producători italieni, de unde s-a întors cu emoţii pozitive, idei şi multe stofe pentru următoarele colecţii.

44. Elena Zagnat
Reporter Prime
Se mândreşte cu faptul că a reuşit să-şi facă singură un loc în lumea jurnalismului în care a păşit acum câţiva ani timid. A descoperit că este e o lume care te învaţă, te absoarbe, te consumă, una în care trebuie să lupţi cu problemele, cu oamenii care le creează, iar uneori cu temerile proprii. O experienţă unică pentru ea în calitate de reporter a fost călătoria în SUA, unde a cunoscut moldoveni de succes, iar faptul că a reuşit să aducă poveştile lor acasă a făcut-o fericită. Când o întrebi dacă se simte sexy, Elena răspunde: „O să mint dacă spun că nu. Eşti sexy dacă citeşti şi ai cultură generală, dacă ai atitudine şi destulă încredere în propriile forţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.”

43. Dianna Rotaru
Interpretă
Ce bărbat nu-şi doreşte o Dianna Rotaru în dormitor?… Mai ales acum, când frumoasa interpretă e mai apetisantă ca niciodată? După ce a dat câteva kilograme jos, Dianna a  învăţat să se alimenteze corect şi să facă mişcare de câteva ori pe săptămână. Este pusă mereu pe fapte mari şi colaborări, reuşind în 2013 să lanseze două clipuri la piesele „Am plecat” şi „La vita e bella”, dar şi să semneze un contract cu producătorul şi impresarul român Florin Nedelcu.

42. Veronica Vizant  
femeie de afaceri
În 2013, cuceritoarea blondă Veronica Vizant s-a ales cu încă un motiv să fie fericită şi să evolueze – a devenit mamă, moment prin care şi-a reevaluat priorităţile şi care i-a schimbat frumos viaţa. Este împlinită şi foarte îndrăgostită, iar maternitatea i-a dat încă un plus de frumuseţe. Cea mai mare pasiune a sa rămâne însăşi viaţa pe care o trăieşte iubind. Veronica este şi o visătoare incurabilă, pentru ea omul care renunţă la visul său devine pierdut şi sec în suflet. De aceea, trebuie să credem în împlinirea visurilor, chiar dacă ele par imposibil de realizat.

41. Anişoara Loghin
Prezentatoare PRO TV
De dimineaţă o găseşti la Parlament, Guvern, în centrul protestelor sau al evenimentelor de anvergură, mai apoi în redacţia Pro TV, iar ştirile, în mare parte, îi poartă amprenta vocală. Ora 17:00 la PRO înseamnă Anişoara Loghin pe micile ecrane. E o combinaţie rafinată între frumuseţe şi inteligenţă ascuţită, între sensibil şi puternic. E o pisică blândă care, atunci când e cazul, zgârie rău.

40. Irina Albu
Model
Şi-a început cariera de model de curând şi a semnat deja un contract cu o agenţie de modeling din ţară, care îi va permite să cucerească noi orizonturi şi podiumuri. Se bucură de succesul obţinut, dar şi de zecile şedinţe foto realizate pentru cei mai buni fotografi autohtoni. A participat şi la diverse prezentări de modă, printre care cele ale colecţiei Marianei Gorbaciov, dar şi „Khéops”. Frumoasa blondă are destule forţe ca să menţină ritmul prezentărilor şi este gata oricând de noi provocări. Prin activităţile sale, îşi doreşte să spună lumii întregi: „Moldova sunt eu!”

39. Tany Vander
Interpretă
Pe lângă faptul că e frumoasă foc şi are un exterior de invidiat, blonda se mai mândreşte şi cu o voce remarcabilă, care i-a adus rezultate notabile peste hotarele ţării. Pentru ea, muzica este un stil de viaţă, dar reprezintă, totodată, şi cea mai mare pasiune. Totuşi, pe lângă asta, în lista ei de pasiuni vom găsi de fiecare dată desenele animate şi sushi.

38. Stela Mikşanski
Prezentatoare Publika TV
A absolvit Facultatea de Business şi Administrarea Afacerilor, dar s-a regăsit în televiziune şi se mândreşte cu această reuşită, visează să călătorească în jurul lumii şi să aibă o fermă eco. Printre marile sale pasiuni sunt muzica, lectura, câinii, schiul, hipismul, snorkelingul. Puţini ştiu că Stela Mikşanski, superba prezentatoare de ştiri de la Publika, are origini poloneze, ucrainene, româneşti, ruseşti şi moldoveneşti, că are talent vocal sau că îi este frică de întuneric şi de păianjeni. Stela este o personalitate multilateral dezvoltată şi o femeie cuceritoare, iar gropiţele ei din obraji şi zâmbetul larg ţi se întipăresc din prima.

37. Ana Mardare
Reporter Jurnal TV
Cucereşte prin feminitatea sa, uşoara unduire de felină şi prin licărul din priviri – o combinaţie cu adevărat senzuală. E cel mai mare cinefil de la Jurnal TV, care în 2013 şi-a îndeplinit visul de a fi actriţă şi a jucat unul dintre rolurile principale în filmul „Etajul 2”, iar de revelion ne-a uimit încă o dată apărând pe scenă într-o ţinută de „femme fatale” şi cântând. Pentru ea, fiece zi trebuie să fie o aventură, mai mult o aventură plină de artistism. Amprenta creativă a Anei Mardare se face resimţită şi în stilul său de viaţă, şi în cel vestimentar, şi prin tatuajele ce-i comunică personalitatea.

36. Violeta Marian
Nu urmează devize şi preferă să-şi trăiască viaţa orientându-se pe moment, este spontană, mereu zâmbitoare, comunicativă şi, da, mereu elegantă. În nenumărate rânduri a fost apreciată ca una dintre cele mai sexy prezenţe în spaţiul monden de la Chişinău. Marea pasiune a Violetei Marian, soţia ministrului Justiţiei, este familia, se dedică în totalitate fiului lor, Paul. Cea de-a doua pasiune este una foarte sănătoasă, care este şi garanţia corpului său tonifiat – sportul. Între cele două  pasiuni, Violeta se simte o femeie cu adevărat fericită, iar fericirea unei femei înseamnă armonie în toate.

35. Natalia Barbu-Sota
Interpretă
Ultima ei realizare se numeşte „Din amintiri”, single semnat cu Andrei Kerestely. A început în 2014 să lucreze la un nou album, pe care şi-l doreşte finisat în toamnă. Cel mai mare răsfăţ pentru Natalia e la salonul de frumuseţe, unde merge când găseşte câteva ore libere şi îşi face tratamente faciale şi masaj. Şi vacanţele sunt modul ei de a se relaxa şi de a se iubi, pentru că atunci când călătoreşte, e relaxată şi are timp suficient pentru ea şi familia ei. Unul dintre principiile ei de viaţă este de a nu renunţa niciodată la visuri şi să nu încerci să fii altcineva decât eşti. Iar o femeie este cea mai frumoasă atunci când iubeşte şi este iubită.

34. Cristina Pintilie
Interpretă
Pe lângă activitatea sa principală de interpretă de muzică uşoară şi populară, Cristina mai este lector superior de canto la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice şi administrează un ONG cultural. Se mândreşte cu faptul că are o familie puternică, al cărei principal secret este comunicarea. Şi se pare că cel mai fericit moment din viaţa ei a fost acela când a fost cerută în căsătorie. Visează să cânte alături de Celine Dion şi Sting. A trăit o perioadă lungă în Franţa, la Cannes. Are o colecţie impresionantă de lucrări din goblen făcute cu mâna ei. Lucrează în prezent la cel de-al doilea album, la fel de special ca şi primul. Minimul pentru a arăta bine? Zâmbetul. El ne lipseşte de multe ori.

33. Ana Popenco
jurnalist
E toată o enigmă, prin felul de a vorbi, prin maniere, zâmbet, prin felul în care picioarele îi ating pământul… pur şi simplu cuceritoare. Şi această enigmă este amplificată de cultura sa vastă şi creativitatea de care dă dovadă Ana în activitatea de jurnalist, de atitudinea prin care abordează fiece subiect. 2013 a fost pentru ea un an plin de proiecte şi implicare, a descoperit cu profesionalism vădit cititorilor oameni noi sau părţi noi ale oamenilor deja cunoscuţi şi ne-a cucerit pe deplin prin povestirea „Mănuşile”, dând dovadă şi de talent actoricesc.

32. Alina Carauş
Model
Arată foarte bine şi este conştientă de atuurile fizice cu care a fost înzestrată de la mama natură, motiv pentru care nu ezită să-şi prezinte formele apetisante în cadrul mai multor pictoriale incendiare. Alina Carauş este una dintre topmodelele care, pe lângă faptul că visează la realizări grandioase în domeniul modelingului, îşi mai vede viitorul legat de vreo afacere de succes. Experienţele profesionale i-au oferit diverse lecţii de viaţă, astfel încât, astăzi, Alina ştie să aprecieze corect vorbele sincere şi să nu agreeze în niciun caz persoanele linguşitoare.

31. Daniela Jenunchi-Burlac
Prezentatoare Jurnal TV
Ne-a convins de câteva ori în ultimul timp că nu îi este deloc frică de provocări şi chiar le dă curs cu mult entuziasm şi curaj. Daniela e femeia care îndrăzneşte să trăiască orice vis, esenţial este să viseze. Astfel, am admirat-o în postura de Marilyn Monroe dezgolită frumos şi cu mult gust, ne-am împrospătat zâmbetul alături de ea pentru câteva luni la „Deşteptarea”, ca să nu ne săturăm mai apoi de prezenţa sa în „Veranda” lui Porubin şi Stoianov. Ce provocări urmează?

30. Cristina Burlacu
Reporter live Publika TV
Face televiziune de la 19 ani şi a crescut în acel mediu. Nu are timp să se gândească la cât e de sexy în fiecare zi pentru că regimul încărcat, munca şi studiile îi ocupă tot timpul. Scopul său este să-şi construiască o viaţă aşa cum le-ar plăcea şi zeilor. Îi plac provocările majore, oamenii deştepţi şi mirosul de primăvară. Unicele reguli de care ţine cont este să nu „calce de două ori pe aceleaşi greble” şi să fie cât mai aproape de oamenii dragi. Vrea să le reuşească pe toate, dar să menţină echilibrul între muncă şi odihnă, iar tot ce are nevoie pentru a reuşi este entuziasmul.

29. Sorina Ştirbu
reporter Prime
Timpul de peste geam, oamenii cu care interacţionează, o piesă bună, dansul, toate o inspiră zi de zi, oferind o notă de unicitate reportajelor pe care le realizează. Marea mândrie profesională a Sorinei Ştirbu din acest an este interviul cu Andreea Marin, care pentru ea este definiţia femeii puternice. Sorina consideră că, în mare parte, ceea ce obţine se datorează ambiţiei sale dozate şi, evident, inteligente. Nu se lasă minţită de succes, pentru că deseori el este mult prea efemer, ci se concentrează pe obţinerea şi, mai important, menţinerea rezultatelor. 

28. Lilu
Prezentatoare Jurnal TV
În 2013 a devenit mămică şi, odată cu acest minunat eveniment din viaţa sa, frumuseţea i s-a înzecit. Fiece apariţie a sa pe micile ecrane încântă prin feminitatea cu un uşor aer parizian, e inexplicabil de matinală pentru cei care o urmăresc la TV, dar, în acelaşi timp, deosebit de fresh şi la fel de plină de pozitivism. Lilu reuşeşte cu brio să combine viaţa profesională cu cea personală. Mai mult, a iniţiat şi un business în materie de decor, dând culoare oricărui eveniment.

27. Elena Potorac
prezentatoare „Naţional 4”
Adoră viteza, iar motoarele nu îi dau răgaz, sunt marea ei pasiune şi pe când fetele din preajma sa dădeau raita prin magazine după coliere şi cerceluşi, Elena nu-şi lua ochii de la bijuteriile pe patru roţi. Mai apoi s-a îndrăgostit de televiziune şi viaţa i s-a conturat în jurul acestor două mari pasiuni ce o fac fericită. Apariţiile sale pe sticlă în calitate de prezentatoare a emisiunii auto „¼ Mile. Перезагрузка” sunt informative, dar în acelaşi timp foarte apetisante. O blondă sexy în compania maşinilor este deliciul telespectatorilor.

26. Irina Politov
prezentatoare 2 Plus
Arta, călătoriile şi sportul îşi fac loc cu îndrăzneală în viaţa Irinei pe lângă marea sa pasiune – munca de televiziune, care, aparent, nu prea lasă loc de hobby-uri. Dar iată că se poate. O altă bună parte din viaţa sa o dedică celei mai mari şi scumpe realizări de până în prezent – Alex, feciorul ei de trei ani. Irina ştie că anume echilibrul dintre toate părţile componente ale vieţii sale îi aduce fericirea, iată de ce investeşte zi de zi în lumea sa noi idei creative, dar şi multă dragoste. Pentru ea, femeia de succes este, în primul rând, o femeie independentă în societate şi o soţie fidelă, o mamă adevărată acasă.

25. Olga Ţipordei
director comercial Dixi Media
E o fire extrovertită, puternică şi perseverentă, cu un aspect fizic de invidiat. Olga ştie că adevărata frumuseţe a unei femei porneşte de la pozitivismul cu care aceasta tratează viaţa, de la capacitatea ei de a se simţi perfect în propria piele şi de la încrederea în sine. Adoră aroma Chanel Coco Mademoiselle, dar şi mai mult aroma dragostei. În 2013, Olga şi-a trăit din plin pasiunea de a călători alături de soţul său şi şi-a oficializat iubirea, pas ce urmează a fi celebrat şi printr-o nuntă în unul dintre cele mai frumoase castele din Italia. Acum, se simte mai împlinită ca niciodată.

24. Lili Lozan
Prezentatoare PRIME TV
Lili Lozan a introdus moda la brunete. Focoase, expresive, cu atitudine. Ele nu se lenevesc să muncească şi mereu să arate bine şi stilate. Ştie ea ce ştie atunci când are o apariţie publică, de seară sau merge pur şi simplu la sport – Lili e mereu la înălţime. După ce s-a dedicat în întregime emisiunii sale „Live cu Lili Lozan” la Publika TV, iat-o zâmbindu-ne seducător la matinalul de la „Prime”. Este gurmandă de fire, dar compensează această pasiune cu orele de înot şi kangoo jumps. Pentru ea, o femeie sexy este femeia cu tupeu frumos, care ştie să se impună, să fie interesantă şi care se place pe sine însăşi.

23. Diana Grigor
interpretă
De la muzică la televiziune şi fără a renunţa la prima, Diana a devenit coprezentator al emisiunii „ProMotor” şi s-a declarat împătimită de maşini. Tot în 2013 şi-a lăsat admirată de către fani relaţia cu iubitul său şi chiar a permis să se audă-n târg de o nuntă. E fericită şi îndrăgostită. Şi în domeniul muzical toate îi merg strună, în 2013 a lansat prima sa piesă în limba rusă şi nu a ezitat să participe în proiecte de caritate.

22. Cornelia Ştefăneţ
Interpretă
Carismatica, muncitoarea şi, totodată, îndrăgita interpretă Cornelia Ştefăneţ a anunţat de curând că va deveni mămică. După o perioadă încărcată de concerte, prezentări şi muncă intensă pentru lansarea pe piaţă a piesei „Fetele din Moldova”, a venit timpul  ca artista să trăiască cel mai frumos eveniment din viaţă alături de cel cu care scrie o adevărată poveste de dragoste.

21. Ecaterina Sapojnic
proprietara magazinului „Triumph”
E frumoasă şi seducătoare, e blondă şi are un simţ al umorului bine dezvoltat. E comunicativă, sinceră şi se pricepe de minune cum să fie sexy, împărtăşind secretul prin intermediul afacerii sale – magazinul de lenjerie „Triumph”. Ecaterina este genul de femeie care preferă să fie mai degrabă uşor rebelă decât de o frumuseţe gândită în detalii. Nu îi este frică să rişte nici în viaţa de zi cu zi şi nici în afaceri, pentru că este sigură că femeile de succes sunt pregătite să rişte şi să răspundă pentru fiecare faptă, iar norocul îi iubeşte pe cei îndrăzneţi şi responsabili.  

20. Lorena Eni
Model
O cunoaştem din zecile de proiecte pe care le vedem pe panourile din oraş, reviste şi reţele de socializare. Fata cu ochii albaştri ca cerul a fost „faţa” mai multor master classuri organizate de artistul rus Denis Cartasov, dar şi a diverselor sesiuni realizate de stilişti autohtoni. A lucrat şi la crearea unor spoturi pentru companii de succes ca „GeboMountain” sau „Mobias Banca”, dar şi s-a bucurat de succes în cadrul unor concursuri internaţionale. Lorena Eni studiază dreptul, îi plac dulciurile şi îşi stabileşte scopurile de viitor, pe care neapărat le va realiza.

19. Olia Tira
Interpretă
Câştigătoarea topului nostru din anul trecut, Olia Tira, şi-a purtat cu mândrie titlul de cea mai sexy femeie din Moldova. A devenit o divă în adevăratul sens hollywoodian, fiind invitata multor evenimente mondene şi culturale, unde a sclipit prin stilul ei impecabil, mereu fresh, coafurile ieşite din comun şi bijuteriile extravagante, pe care deseori şi le-a creat de una singură. Nu se gândeşte să deschidă o afacere de handmade, deocamdată tot muzica este pe primul loc. A avut un an plin de concerte, dar şi de călătorii alături de soţul ei.

18. Doina Popa
Prezentatoare PRIME TV
Doina are un principiu simplu de viaţă: gândeşte ce spui, spune ce simţi şi simte ce trăieşti. Cel mai mult îşi doreşte să realizeze un interviu cu unul dintre cei mai carismatici oameni de culoare, Barack Obama (îi place şi Jay Z, e adevărat) ‒ probabil, este un gangster în suflet, dar unul foarte bun! Este de părere că o femeie trebuie să aibă o ocupaţie, asta o face mai frumoasă, căci nu are timp să mănânce mult, fiind mereu activă din punct de vedere fizic şi cerebral.

17. Katalina Rusu
Interpretă
Formele  apetisante şi frumuseţea ei au stârnit de multe ori fantezii în ochii bărbaţilor, dar şi invidie în rândul femeilor, dar asta nu o deranjează. Dimpotrivă, o motivează să le perfecţioneze lucrând regulat la sală.  Mai nou, pe lângă talentul său muzical, Barbie de Moldova se poate lăuda şi cu rolul de coprezentatoare a emisiunii „Promotor”, unde îşi foloseşte pe deplin atuurile.

16. Stela Boţan
Interpretă, prezentatoare Radio „Noroc” şi „Noroc TV”
Este pasionată de tot ce înseamnă a te exprima, fie prin cântec, fie prin prezentarea emisiunilor – aceasta explică aflarea Stelei la Radio „Noroc” şi „Noroc TV”. Dar ne promite că ne va surprinde plăcut cu ceva muzical în această primăvară. Crede în fericirea personală a fiecărui om şi în libertatea de a face lucrurile care ne aduc satisfacţie personală. Sexualitatea e mare prieten cu sinceritatea şi abilitatea de a fi tu însăţi, spune Stela. Trăind într-o lume cu oameni preocupaţi să impresioneze, e foarte uşor să observi oamenii cu adevărat sexy.

15. Cristina Evtodii
Fotograf / jurnalist la allfun.md
Cristina Evtodii face parte din valul tinerelor talente care au reuşit să-şi formeze un CV bogat şi e un nume cunoscut în ciuda vârstei sale. În calitate de fotograf, a dat viaţă şi culoare sutelor de fotografii printr-un stil vizual remarcabil şi creativ, iar printr-o dorinţă nebună de afirmare şi organizare a descoperit dragostea pentru jurnalism şi PR. Când simte nevoia de relaxare, Cristina se alină cu ceai gustos, băi fierbinţi, cărţi bune, şedinţe SPA şi sport. Ca o adevărată lady contemporană, reuşeşte să îmbine imposibilul, îndeplinindu-şi cu succes rolul de carieristă, iubită şi gospodină desăvârşită. Crede în marea dragoste, mai ales că a şi găsit-o.

14. Dorina Gherganov
Prezentatoare „Mesager”, Moldova 1
Prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al postului naţional de televiziune este un model demn de urmat pentru multă lume din faţa micilor ecrane. Frumoasa blondă, seară de seară, aduce în atenţia oamenilor cele mai fierbinţi ştiri, reportaje şi corespondenţe din mijlocul evenimentelor, ca să afle primii despre cele întâmplate în ţară şi peste hotarele ei. Povestea desenată în direct de către frumoasa prezentatoare ne va bucura ochiul atât timp cât aceasta va simţi că mai  are ce oferi televiziunii, dar mai ales telespectatorilor ei. Poate că în viitor o vom vedea implicată şi în alte proiecte, dar, deocamdată, Dorina nu vrea să facă altceva decât să scrie şi să citească ştiri.

13. Natalia Colesnic
Distribuitor exclusiv Kangoo Jumps Moldova
Nu a avut timp să pună în practică cunoştinţele de business şi management acumulate la facultate, că a descoperit alte două mari pasiuni: moda şi sportul, cărora li se dedică pe deplin. Promovează un mod sănătos de viaţă şi este un model demn de urmat pentru orice femeie, pentru că are un corp perfect şi tonifiat. Natalia este sigură că nu este de ajuns  să punem haine scumpe pe noi şi să fim mai tot timpul în cabinete cosmetologice pentru a fi frumoase şi că avem zilnic nevoie de exerciţiu, de sport, de o nutriţie sănătoasă. Rezultatele celor care apleacă urechea la sfaturile Nataliei sunt marea ei satisfacţie.

12. Tatiana Cergă
Interpretă
Fiecare apariţie a ei înseamnă o ţinută nouă, interesantă şi provocatoare, o siluetă perfectă, impregnată de aroma unei femei împlinite. Nu o deranjează nici rochiile decoltate şi nici puloverele oversize. Tania Cergă este la fel de feminină în tot ceea ce îmbracă şi în tot ceea ce face. Şi e tare sexy, dacă e vorba de topul nostru. E una dintre cele mai nonşalante, inteligente, creative şi frumoase vedete de la noi. I se potriveşte şi rolul de romantică, şi cel de rockeriţă, de creatoare de versuri şi melodii, dar şi cel de mamă. Izel e fată mare deja şi abia aşteptăm o şedinţă foto cu fiica vedetei.

11. Olivia Furtună
Prezentatoare Moldova 1
Apare pe sticlă încă din anul doi de facultate, în cadrul unei televiziuni din România, perioadă în care a acumulat destulă experienţă, recunoaştere şi complimente. După revenirea în ţară, reuşita de acolo i-a mărit şi mai mult raza acţiunilor profesionale. De doi ani intră în casele a peste 100 de milioane de telespectatori prezentând punctajul din partea Moldovei în cadrul concursului „Eurovision” şi cam tot de atâta timp face faţă unui public dur, pretenţios, dar şi fidel ştirilor sportive, un public în mare parte masculin. Timp de un an, este parte a echipei World Stories, proiect monitorizat de la Berlin. Exploratoare de fire, Olivia nu stă niciodată locului, iar acum, după ce a vizitat Statele Unite ale Americii şi Europa de Vest, îşi doreşte să descopere şi Asia.  

10. Natalia Cheptene
Prezentatoare „Acasă TV”
De aproape doi ani, în vocabularul ei s-au instalat ferm cuvântul „perfect” şi  toate derivatele acestuia. Se prinde la gândul că-l pronunţă tot mai des şi nu doar în combinaţia „O seară perfectă”. Nu se consideră o perfecţionistă – „dacă eram, ar fi fost perfect, dar nu sunt”. În ceea ce priveşte femeile sexy, se întreabă câţi dintre noi vor avea un răspuns clar despre sexy, glamour şi vedete… E la fel ca şi cu dragostea sau frumuseţea, spune Natalia. E o imagine, o aromă, un gest, o privire... sau toate odată. Cunoaşte foarte puţine femei cărora le-ar potrivi acest cuvânt – „sexy”. Una ar fi Monica Bellucci, cel puţin aşa cum o cunoaşte din filme şi imagini.

9. Felicia Sârbu
prezentatoare TV7
Are o carismă aparte şi ştie să te cuprindă cu zâmbetul său larg, e frumoasă foc şi dacă ai încerca să-i numeri admiratorii, nu prea ai sorţi de izbândă. Felicia Sârbu, „fata de la meteo”, apare în fiece zi în faţa telespectatorilor altfel, dar mereu cu aceeaşi energie pozitivă. Parcursul său în televiziune este abia la început şi Felicia îşi pune ţeluri mari. O bună parte din viaţa sa a dăruit-o dansului, făcând dans timp de şapte ani în cadrul Clubului Sportiv de Dans „Codreanca”, iar de curând, frumoasa sa pasiune o trăieşte în proiectul „Power of dance”, prin care abia aşteptăm să ne uimească.

8. Svetlana Stanchevici
prezentatoare Prime
Fiece apariţie a sa pe micile ecrane aduce soarele, chiar şi atunci când previziunile meteo nu sunt tocmai îmbucurătoare. La fel e şi cu apariţiile în public, printr-o abordare originală, Svetlana e mereu ca la patru ace, dar fără pic de exagerări, punând accent pe naturaleţe. Indubitabil, asta se datorează carierei sale în modeling, lumii sale interioare, care este una pe deplin creativă şi luminoasă, dar mai mult e vorba de o amprentă ereditară, pentru că frumuseţea sa dă tonul.

7. Stela Dănilă
prezentatoare TV7
Nu şi-a schimbat pentru nimic pasiunea faţă de jurnalism şi în 2013 a păşit cu dreptul pe o altă scară a ascensiunii. După cum a şi promis, Stela a venit cu alte proiecte mai serioase decât relatările despre Ronaldo şi ne-am pomenit cu ea în rol de prezentatoare de ştiri la postul „TV7”. Şi-a schimbat uşor lookul, oferind loc unei note dulci de feminitate, dar şi sobrietăţii ştirilor – o combinaţie ce dă peste cap orice bărbat. Iar pentru că adevăratul gust al jurnalismului îl simte în sânul evenimentelor, frumoasa brunetă îşi asumă pe deplin munca de reporter pe teren.

6. Daniela Gumă
Consilier în cadrul Ministerului Economiei
Părul ei de o lungime şi frumuseţe seducătoare, zâmbetul fermecător şi atitudinea pozitivă faţă de viaţă şi de oameni sunt armele ei secrete. Daniela Gumă mereu a sclipit prin eleganţă şi bun-gust, cucerindu-l pe soţul său printr-o privire şi zâmbetul acela fermecător. Încearcă să acorde o atenţie specială alimentaţiei şi sportului, îmbină lectura cu călătoriile, iar munca de la Ministerul Economiei îi oferă plăcerea de a pune în practică cunoştinţele acumulate la Londra.

5. Cristina  Moldovanu
Prezentatoare PUBLIKA TV
Una dintre ultimele ei postări pe Facebook ne-a intrigat enorm: când la Chişinău zăpada a pus stăpânire pe toate întinderile ţării, Cristina ne transmitea salutări fierbinţi dintr-un Dubai „încins” la 35-40 de grade. Cu ochelari de soare şi într-o fustă de blugi, vedeta părea că topeşte nămeţii depuşi la Chişinău. Aşa a hotărât vedeta să-şi petreacă una dintre vacanţe (originală, ca întotdeauna) şi să-şi încarce bateriile pentru noile ieşiri matinale de la Publika TV. Pentru a fi mereu în formă, vedeta face sport, are grijă de ceea ce mănâncă, consumă multe lichide şi… merge devreme la culcare. Somnul este un leac fără de preţ, şi asta o ştie de la Catherine Deneuve.

4. Marcela Chironda
Proprietara salonului „Mes Amis”
Cu ceva timp în urmă, îşi visa cu ochii deschişi frumoasa afacere pe care avea să o pună pe picioare, iar astăzi deja se poate mândri cu unul dintre cele mai stilate saloane de frumuseţe din ţară, unde ai ocazia să te relaxezi în totalitate. Această fată de o eternă frumuseţe şi fineţe a depus mult efort şi ambiţie în această afacere, dar şi s-a şcolit enorm peste hotare pentru a aduce în ţară cele mai noi tendinţe în materie de frumuseţe. A avut parte de experienţe şi colaborări frumoase chiar şi în New-York, unde mai bine de patru luni a învăţat o nouă latură a frumuseţii, şi anume cea a coafurii, perfecţionându-şi şi cunoştinţele din domeniul make-upului. Planurile de viitor îi sunt legate de activitatea salonului, căci tare şi-ar dori ca acesta să fie recunoscut de toată lumea.3. Ecaterina Caracicovscaia–Railean
redactor „Moldova today”  
Îi pasă de ce face Moldova astăzi în dublul sens al expresiei, îşi iubeşte ţara, dar şi portalul „Moldova today ” , al cărui redactor este. E o fire creativă, curioasă şi inteligentă, cu un fizic plăcut şi o frumuseţe fină – toate calităţile necesare unui jurnalist de succes şi unei femei interesante. De altfel ataşamentul ei faţă de mass-media nu are leac, îşi iubeşte enorm munca pentru oportunitatea de a face cunoştinţă cu oameni noi şi deosebiţi. Timpul liber, Ecaterina îl petrece în primul rând cu soţul şi feciorul său, îi place să iasă cu prietenii, să citească, să facă sport şi să călătorească.2. Natalia Gordienko
Interpretă
Când o vezi, îţi spui că pentru ea viaţa este o veşnică vacanţă. Însă, pentru fiecare reuşită, Natalia a avut de dat o mică bătălie. Este una dintre cele mai sclipitoare şi impresionante prezenţe ale showbizului autohton şi nu numai. Demnă de toată lauda este şi noua sa piesă de dragoste, „Красавчик”, creaţia cunoscutului compozitor ucrainean Andrei Timoşcik, care, într-un timp record, s-a situat în topul celor mai difuzate piese la radio şi TV.  Începutul acestei colaborări cu  o casă de discuri din Ucraina au făcut-o să îşi ia numele scenic de Наташа Ростова, cu care va evolua doar pe scenele din CSI. Are un sex-appeal devastator, care a făcut-o şi în acest an eroina proiectului „Dezgolite Frumos”, unde recunoaşte că şi astăzi mai crede în poveştile de dragoste, deşi a trecut prin mai multe dezamăgiri.1. Xenia Deli
Model
Ea este marea câştigătoare, campioana acestui proiect, la fel cum este de fapt şi în viaţă. Vorbim despre frumoasa şi senzuala moldoveancă care a devenit o adevărată vedetă peste ocean, reuşind să cucerească până şi Hollywoodul. Faimoasa brunetă şi-a etalat formele apetisante în mai multe videoclipuri incendiare, a dansat lasciv lângă renumiţii interpreţi Enrique Iglesias şi Calvin Harris, se poate mândri cu titlul de îngeraş „Victoria’s Secret” după colaborarea fructuoasă cu celebrul brand şi a reuşit să lucreze cu cea mai cunoscută agenţie de modele „IMG Models Worldwide”. Frumuseţea nu este unicul lucru pe care îl putem admira la celebrul topmodel. Prezenţa sa răspândeşte în jur o energie pozitivă, eleganţă şi rafinament, devenind astfel o emblemă a stilului şi feminităţii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

esti super si cinti frumos esti inteligenta
muntean jania   -  
03 Mai 2014, 19:05
Sus ↑
Xenia Deli the best !!!!!!!!!
Xenia Deli the best !!!!!!!!!
foarte foarte foarte FRUMOASA !
THE BEST   -  
04 Mai 2014, 15:26
Sus ↑
Natalia Barbu-Sota e cea mai foarte frumoasa si sexy dintre cintaretele din Moldova,E SUPER la toate capitolele
XXX   -  
04 Mai 2014, 15:37
Sus ↑
doamna Vizant e ft dragutsa
ALEX   -  
01 Iulie 2014, 22:32
Sus ↑
toate sunt dragute
valera   -  
27 Iunie 2015, 19:01
Sus ↑
ntalia gordienco super
niku   -  
11 August 2015, 12:06
Sus ↑
natalia gordienco sexy
niku   -  
11 August 2015, 12:07
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău