VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2013 (partea II)
Martie 2013, Nr. 106

Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2013 (partea II)

Comentează   |   Cuprins

Distinse, frumoase, elegante, deştepte. Că sunt ambiţioase, asta nici nu se discută. Sunt sexy, până la urmă – toate ne-au bucurat ochiul şi spiritul pe durata desfăşurării votării pe site-ul www.vipmagazin.md, ale cărei rezultate le puteţi vedea aici. Femei din diferite domenii de activitate, răsărite sau afirmate pe scena publică a ţării, fiecare dintre ele este demnă de aprecieri, pe care le şi aducem. Ele au făcut parte din proiectul iniţiat de revista „VIP magazin” acum câţiva ani şi devenit deja tradiţional pe piaţa media – „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova”. Poziţia noastră este clară şi univocă şi devenită tradiţională şi ea – toate cele 100 de participante merită să fie pe primul loc!

Proiect de Sergiu Gavriliţă.
Coordonator şi autor de texte: Marcel Toma.

51. Olga Verdîş
Model
Ieri a fost Tokio, azi e la Moscova, mâine va fi la Londra – cam acesta este programul mega-aglomerat al modelului nostru stabilit acum la Moscova, dar care munceşte în toată lumea. În clipele de răgaz mai merge pe vreo insulă exotică pentru a-şi reîncărca bateriile, dar munca e pe primul loc – în 2012 a participat la 57 de prezentări, cei mai renumiţi „solicitanţi” fiind Philipp Plein, Valentin Iudaşkin, Cartier, Mango, Оксана Он…
52. Ala Botnari

Model
După o perioadă zbuciumată de filmări, spoturi video, defilări şi sesiuni foto, seducătoarea blondă a decis să-şi trăiască viaţa altfel, frumos, intens şi vesel, să recupereze emoţiile frumoase, pe care cândva nu le-a prins din cauza programului încărcat. Călătoreşte pentru a cunoaşte lumea care e atât de bogată spiritual. Descoperirile noi o reîncarcă cu energie pozitivă, pe care ea, la rândul său, o dăruieşte celor dragi. Citeşte, studiază limbi străine, adoră pisicile, iubeşte şi este iubită. Defineşte sexualitatea prin atitudine şi carismă, nu prin minimalismul vestimentar sau abuzul inovaţiilor estetice.  

53. Nadejda Artiuhova-Ţurcan
Designer de accesorii NADIUSH
Persoană creativă, Nadia are ca obiect de activitate, în ultima vreme, bijuteriile handmade, ba şi-a mai creat şi propriul brand, deosebit de solicitat atât de către cochetele moldovence, cât şi de frumuseţile de peste hotare – Rusia şi Ucraina. Pentru această primăvară, planifică o colecţie vestimentară în colaborare cu designerul Iulia Allert, dar şi una de bijuterii pe care o va semna singură. Timpul liber care îi mai rămâne este pus deoparte pentru cei doi copii ai săi, Nikita şi Ecaterina, pentru soţ, dar şi pentru sine, firesc.

54. Katalina Rusu
Interpretă
Are o activitate artistică cu un areal foarte larg, de la interpretare solo până la impresariat, proiecte caritabile, turnee în ţară, dar şi peste hotarele ei. Este asistent de regizor la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, a lansat un nou „boom” –
„My name is love”, dar şi piesa „Ia jdu”, acompaniată de Orchestra Simfonică Naţională „Teleradio-Moldova”. Contractul de impresariat semnat cu ART Z LUX|PR COMPANY înseamnă o relansare totală a Katalinei Rusu pe piaţa muzicală şi trecerea la vocal trance şi are ca obiectiv lansarea ei şi în Rusia şi Ucraina, iar începutul anului 2013 a prins-o într-un proiect nou alături de Markus Lawyer cu piesa „Inner Me”. Puţinul timp liber pe care îl are îl imparte între familie, prieteni şi sala de forţă, pentru a nu pierde titlul de „Barbie a Moldovei”.

55. Daniela Tudos
Animatoare
Face parte din categoria oamenilor pozitivi, care se descurcă oriunde i-ai pune după ce-i trezeşti la 3 noaptea – că e vorba de gimnastică, economie, televiziune, club de noapte, Chişinău sau Londra. Cea din urmă metropolă a găzduit-o pe frumoasa blondă în ultima vreme, pentru care nu este deloc monotonă, ceţoasă şi ploioasă – dansează în unul dintre cele mai fiţoase cluburi londoneze, unde a şi reuşit să-şi facă un nume şi nu are deloc timp de plictiseală.

56. Olga Lisneac

Femeie de afaceri
Dacă ai un vis, apasă pedala accelareţaţiei şi zboară către el. Şi dacă drumul e plin de gropi, satisfacţia parcurgerii lui este  şi mai mare. Aşa trăieşte directoarea magazinului „La Passione” şi a salonului de frumuseţe „Oazis”, o personalitate creativă, fantezistă, care ştie cum să dea viaţă fiecărui vis al său. Şi, când te gândeşti, nu e mare lucru…
57. Dianna Rotaru
Interpretă
Frumoasa cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV se ocupă nu doar de a fi sexy şi apetisantă, e plină de idei pe care le transformă în acţiuni. E vorba de „O seară de creaţie cu Dianna Rotaru”, cu muzică live şi invitaţi speciali din toate domeniile sociale şi nu doar muzică. Acest eveniment uite-acuş urmează să fie organizat, unde va fi lansat clipul interpretei la piesa „Am plecat”, care se bucură de mare succes în topurile naţionale, se vor cânta şi multe alte piese… Dianna este implicată şi în acţiuni sociale, cum ar fi „Mame fără mame”…58. Daniela Culev

Model, blogger
Este tânără, senzuală, muncitoare, ocupată cu activităţi interesante, are şi un blog al său, în domeniul fashion, www.theflavourstyle.com, o idee gândită de mai multă vreme până a decis să o realizeze. A acumulat destulă experinţă în relaţii publice călătorind, a mers la New-York şi la Paris la „Fashion Week”, unde a făcut cunoştinţă cu oameni din domeniu, întâlnirea cu aceştia urmând să-i aducă Danielei doar schimbări pozitive în activitatea profesională. Insistă şi mai departe pe călătorii, experienţă în PR şi modă, dar şi-ar dori să înveţe psihologia şi sociologia, o mică pasiune a sa de ceva timp… şi să citească cât mai mult. Pentru ea, a fi sexy înseamnă a fi îngrijită, lucru aparent banal, dar deloc uşor, buzele şi picioarele fiind „factorii” importanţi în această „ecuaţie”.

59. Irina Munteanu
Reporter Jurnal TV
Senzuala blondă a decis să-şi mai schimbe năravul şi ocupaţiile din afara programului de lucru. Mai greu e să se debaraseze de colecţionarea pantofilor şi genţilor – blondele au nevoie de un efort supraomenesc pentru asta. A acumulat impresii de nedescris atunci când a vizitat Barcelona, oraş în care ar dori să se reîntoarcă chiar în această vară, să stea acolo şi să prezinte la un post TV, de ce nu?... Visuri frumoase. Abia aşteptăm realizarea!

60. Iulia Abramţova
Model
Face parte din noul val al modelelor de la Chişinău, interesată nu doar de defilări şi şedinţe foto, fiind implicată în administrarea agenţiei „AD Models”. Mai e cu gândul la o carieră de actriţă, la care nu vrea să renunţe nici în ruptul capului. Va depune actele la actorie şi o va face peste hotare, pentru că acasă, deh, mare carieră în acest domeniu nu obţii, oricât de talentat ai fi – piaţa e îngustă, iar Iulia vrea să cucerească cele mai înalte culmi. Dacă a răzbit la doar 19 ani, are toate şansele să o facă şi pe asta.

61. Lia Bejenaru
Prezentatoare PUBLIKA TV
Lucrează la PUBLIKA TV şi asta-i ocupă tot timpul, prezintă principalul buletin de ştiri al postului respectiv. De fapt, nu chiar tot timpul – televiziunea nu este singura sa ocupaţie, ea fiind şi as în consultanţă, proiecte investiţionale şi traininguri. Asta este partea nevăzută a „cortinei”, laborioasă, fără laurii şi recunoştinţa pe care i le oferă „sticla”, dar care îi aduce Liei satisfacţii la fel de mari.

62. Laura Vetty
Interpretă
Fericire de gradul zero în viaţa focoasei brunete cu ochi mari şi forme ademenitoare care, iată, şi-au făcut efectul. Acum în actele sale scrie Filip, stă la Bucureşti, este o soţie fericită şi în curând va fi şi mămică, la fel de fericită. Noi îi ţinem pumnii şi îi dorim succes în orice vrea să facă ea – că o fi muzică, că vrea altceva… Baftă!

63. Cristina Gheiceanu
Prezentatoare ProTV Chişinău
Îi place cum o suprinde viaţa şi cum o zi obişnuită brusc se transformă într-una extraordinară. Lucrează mult, dar pleacă de fiecare dată satisfăcută acasă cu gândul că a reuşit să facă ştiri bune şi corecte. Iubeşte să iasă în oraş cu cea mai bună prietenă a sa, căreia îi dedică o zi pe săptămână să mai stea la taclale, proces care îi place enorm. Adoră marea – a reuşit deja în acest an să meargă acolo, şi-a luat doza de energie şi a pornit la drumul lui 2013 sigură, hotărâtă şi optimistă.
64. Adriana Voloşenco

Interpretă
În ultima vreme a realizat faptul că, pe lângă pasiunea pentru muzică, o prinde bine şi postura de femeie de afaceri, care a devenit şi ea o preocupare importantă, transformând un hobby în business. Totuşi, muzica rămâne prioritară pentru Adriana, care îşi anunţă revenirea în scurt timp cu o piesă nouă, pentru a cărei lansare aşteaptă momentul potrivit. Pentru 2013, anunţă o schimbare de stil care, speră ea, va fi de bun augur.

65. Natalia Marin
Animatoare Prime FM, prezentatoare TV
Nu i-a fost greu să facă schimbarea de pe scenă în studio – nu e nicio diferenţă, face un lucru la fel de creativ, mai ales că nici n-a plecat definitiv din lumea muzicii. Şi dacă radioul şi televiziunea i-au oferit senzaţii noi şi plăcute, de ce ar da cu piciorul în fericire?...
66. Nicoleta Gavriliţă

Interpretă
A moştenit mai multe talente de la maică-sa, ar fi putut moşteni pasiunea pentru politologie de la fratele său, dar ea a decis să se dedice artei şi să se facă vedetă. A păşit şi a cucerit numeroase scene, am urmărit-o la preselecţiile naţionale „Eurovision”, dar laurii supremi (cel puţin până acum) i-a luat la „Vocea României”, unde a ajuns până în fazele superioare ale proiectului şi unde a făcut senzaţie.

67. Victoria Sprincean
Prezentatoare Muz TV
„Nou intrată” în echipa „Muz TV”, posedă o energie debordantă şi spiritul practic, care o ajută să se descurce atât pe teren, cât şi în studio. Ea este „fata cu topurile”, cea care ne spune despre cele mai tari piese. Deşi nu studiază la Jurnalism, fiind studentă la ASEM, se simte perfect în lumea televiziunii, mai ales în cea a jurnalismului de divertisment, pentru că acolo dă liber ideilor nonconformiste.

68. Oxana Mititelu

Redactor-şef www.tribuna.md
Cică prima dragoste nu se uită. Eh, se mai uită, chiar dacă pe o perioadă. Aşa Oxana a decis să facă o pauză în televiziune, în schimb s-a apucat serios de radio, la „Radio Plai”, concentrându-şi eforturile şi pe portalul tribuna.md, pe care îl administrează cu plăcere şi care oferă utilizatorilor noi proiecte interesante. Printre acestea, proiectul despre pasiunile politicienilor, demarat din această toamnă. În rest, fără schimbări majore pentru Oxana, pentru care stabilitatea e lucrul cel mai de preţ.

69. Irina Cojocaru
Model
Pentru că la un moment viaţa îi devenise prea monotonă după unii, a venit şi timpul marilor schimbări. Acum, statutul de mămică i se potriveşte la fel de bine cu cel de model. S-au mai întâmplat şi alte schimbări, cum ar fi cea de look. Cardinală… Continuă să lucreze fiind faţa mai multor companii, cum ar fi un salon SPA şi unul de frumuseţe. Mai are visuri de realizat şi munceşte pentru asta, unde mai pui că îşi trăieşte fiecare clipă de parcă ar fi ultima, pentru că iubeşte viaţa.

70. Ivanka Ţepeş

Prezentatoare Allfun, pictoriţă, model
Personalitate multilateral dezvoltată, vorba clasicului, mai e şi frumoasă pe deasupra, studiază pictura de zece ani, acum o face la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice la specialitatea grafică, mai susţine rubrica de artă pe allfun.md. Adoră arta cinematografică, face şi actorie, chiar dacă ea zice că la nivel de hobby – are deja roluri în două filme, două scurtmetraje şi publicitate. Totodată, este pasionată de lectură, teatru şi operă.

71. Crina
Prezentatoare Muz TV
Este mai mult decât o femeie frumoasă, împlinită, fericită, o prezentatoare care a cunoscut realizări esenţiale şi care arată ca un veritabil fotomodel – ea este o floare. Nimic exagerat. Da, da. Pentru că şi numele îi e de floare. Putem spune că e o floare la pătrat, pentru că în acte este Lilia, iar pe ecrane apare Crina, numele său „de scenă”. Nu s-au gândit rău cei care au venit cu ideea schimbării, deşi nici cu numele primit de la mama nu-i păcat să defileze.


72. Victoria Ocară

Reporter JurnalTV
Dumnezeu a făcut ca în viaţa ei să se întâmple lucruri minunate, iar ceea ce este astăzi se datorează, în mare, mamei sale. Ea a învăţat-o să iubească, să ierte şi să aleagă ce este mai bun pentru sine. Şi-a dorit să se facă pictoriţă, dar întâmplarea a împins-o spre jurnalism, când s-a implicat într-un experiment de la postul naţional de radio. Nu regretă tablourile nefinalizate, ştiind că într-o zi va găsi timp să le ducă la bun sfârşit… Jurnalismul a ajutat-o să se redescopere, să se maturizeze şi să devină un om deschis, sociabil. I-a mai adus şi pietre luate în cap la evenimente „de gradul 0”, dar asta nu a încurcat-o să se simtă un om fericit. Visează să ajungă în Antarctida ca să vadă lumea adevărată a pinguinilor, pe care îi admiră pentru eleganţa, frumuseţea, aristocratismul lor, şi refuză să o facă la zoo de teama să nu-i vadă chinuiţi şi disperaţi.

73. Cristina Evtodii
Fotograf, blogger
Fotografia este domeniul care îi oferă utilitatea şi plăcerea. A avut de făcut o alegere recent – între bani şi comunicare, ea a ales-o pe ultima, munca în oficiu cu program de opt ore nefiind „stihia” sa. Îşi iubeşte jobul pentru că implică mereu feţe artistice şi viziuni comune, activitate care i-a sugerat să-şi creeze un blog unde îşi prezintă lucrările fotografice (cristinaevtodii.com). Studentă la Litere, ULIM, are în cont activităţi jurnalistice într-o revistă moldo-italiană şi câteva luni de radio, dar şi o frumoasă experienţă de model.
74. Olga Butnaru

Coproprietar ARIDON
Timpul trece repejor, fata tatei s-a transformat într-un veritabil coleg de afaceri care îi dă o mână serioasă de ajutor în administrarea companiei ARIDON – „suflul tânăr” prinde mereu bine, mai ales că s-a întors de peste hotare şi cu o şcoală serioasă. În special acum, când afacerea se extinde peste Prut, tinereţea şi energia ei sunt la mega-preţ.

75. Oxana Constantinova
Femeie de afaceri
A intuit bine atunci când a decis domeniul în care s-a implicat – conduce cu succes două saloane de rochii de mireasă „Papilio” şi „Amadeus”, dar şi restaurantul „Buffalo” – ce le mai trebuie moldovencelor pentru o fericire perfectă? O ţinută de nota „10” şi un local în care să serbeze. Şi pentru că cei care îi vizitează localurile să aibă un exemplu de urmat, Oxana are grijă de modul cum arată, apariţiile sale mondene sunt elegante, sexy, ştie să-şi pună în valoare calităţile şi zâmbeşte mereu.
76. Sorina Obreja

Prezentatoare Pro TV Chişinău
A făcut ceea ce şi-a dorit enorm – i-a dat viaţă micuţei Emilia, care acum i-a luat locul mamei în postul de vedetă a familiei. Ea nu se supără – e fericită! Naşterea micuţei a fost motivul pentru care şi-a luat o pauză în prezentarea ştirilor de seară de la Pro TV Chişinău,  care însă a trecut ca pe neobservate – este din nou la post, iar fericita schimbare care s-a produs a făcut-o şi mai gingaşă, zâmbitoare şi atrăgătoare.

77. Iana Stepanenco
Prezentatoare TV 7
Lucru ştiut, dacă vrei să faci carieră în televiziune, te duci să prezinţi meteo. Dacă te plictiseşti să vorbeşti despre cicloane şi vânt nervos, schimbi decorul şi treci la ştiri – cazul Ianei este o confirmare. Nu-i vorbă, şi acolo dai de cicloane şi vânt, doar că de cele din politică şi societate şi avem destule, din păcate. Frumoasa prezentatoare de la „Сегодня в Молдове” nu se implică însă şi nu se întreabă cine-i potlogarul – ea ne informează despre „ce şi cum”. În rest, suntem oameni măricei, concluziile le facem singuri.

78. Anişoara Loghin
Prezentatoare Pro TV Chişinău
A avut parte de un an plin de activităţi şi rezultate – la munca de reporter s-a mai adăugat încă una care i-a adus un plus de faimă şi i-a făcut numele parcă mai sonor. Cea de prezentatoare. A început cu buletinul de seara târziu, de la 22-30, ca mai apoi, după ce „titulara postului”, Sorina Obreja, s-a reîntors din concediul de maternitate, să prezinte buletinul de la 17-00. Frumoasa blondă cu suflet mare acum se trezeşte în rând cu lumea şi mai poate ieşi cu prietenii seara. Deştept a fost cel ce a zis că tot ce se face se face spre bine…

79. Alexandrina Ţurcan
Model
Face adevărate furori în lumea modelingului, este una dintre cele mai apreciate şi cunoscute modele de la Chişinău, faima ei depăşind hotarele ţării. Ultima sa ispravă a fost rolul principal jucat în clipul lui Ionel Istrati la piesa „Одиноко”, ea contribuind la succesul nebun pe care acesta l-a cunoscut imediat după lansare. Ionel. Şi clipul.


80. Mariana Şura

Interpretă
Carismatica, muncitoarea şi, totodată, sexoasa cântăreaţă care a depăşit demult hotarele stilului etno, care o reprezentase la moment, se află în continuu proces şi într-o continuă căutare a perfecţiunii artistice. Şi în gura lumii, firesc – ba că fusta e prea scurtă, ba că decolteul e prea adânc, ba că rochia cu care s-a dus la Cannes nu era pe măsura evenimentului... Ea însă se laudă cu visul văzut cu propriii ochi, cel de a  participa în calitate de invitat la cea de-a 65-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. A mai avut şi alte realizări în anul trecut, cum ar fi cele două videoclipuri noi – unul de vară şi altul de iarnă. „Tot ce ne dorim” a fost filmat la mare, iar „Fluturi de zăpadă”, în plină iarnă, ambele având un pronunţat accent de sex-appeal. Păi, cum altfel la Mariana Şura?

81. Elena Băncilă
Prezentatoare Jurnal TV
Ea ne face weekendurile mai luminoase, zâmbitoare şi mai… feminine, pentru că este singura prezenţă „în fustă” printre cei care fac „Deşteptarea” în zilele de sâmbătă şi duminică. Or fi Alex Gurdila şi Anatol Melnic „băieţi de la avioane” cu mult umor şi spirit, dar o prezenţă feminină nu strică niciodată, mai ales când e vorba de o emisiune de două ore care trebuie să conţină de toate.82. Elena Fetisova

Prezentatoare RU TV Moldova, „Русское радио”
Flirtul nu mai ţine de competenţa ei. Cel puţin, în eter – s-a încheiat proiectul, dar nu vă panicaţi, că vin altele în schimb, în care ea îşi face meseria le fel de profesionist şi… sexy. VJ la RU TV Moldova, animatoare la „Русское радио”, sonorizează spoturi audio, vocea ei poate fi auzită în sistemele telefonice inclusiv din Rusia, Ucraina şi Israel. Se mai ocupă de organizarea şi prezentarea evenimentelor, dar are şi planuri hehehei!

83. Lilia Dulgher
Director de Vânzări şi marketing, Vinăria Ţiganca
Afacerile sunt domeniul care a copleşit-o pe Lilia şi în care aceasta s-a încadrat perfect. A avut ca ocupaţie profesională procesul de producere şi comercializare a cărnii, fiind director la „Iulis” SRL, dar acum atenţia îi este asupra afacerii cu vinuri – marca GITANA cred că vă spune despre multe. Printre realizările recente ale Liliei se numără deschiderea unui butic de carne şi vin de manieră artizanală, iar pe viitor se gândeşte la reprezentanţe de distribuţie a vinului în unele din ţările apropiate. Urmează şi lansarea seriei de vinuri „Iris”, iar lista planurilor poate continua.
84. Stela Mikşanski

Prezentatoare PUBLIKA TV
A avut parte în ultima vreme de satisfacţii şi bucurii, dar şi de greutăţi, aşa-i la femeile astea independente. Este din nou mătuşă, şi-a împlinit visul de a vizita o insulă grecească, a înţeles că distanţa nu poate fi un obstacol atunci când iubeşti. Şi-a antrenat intuiţia şi aşa bine dezvoltată, a fost atentă la semne şi şi-a ascultat inima. A mai lansat biontop.blogspot.com, un ghid de frumuseţe naturală, unde îşi scrie propriile experienţe. În timpul liber, îi place să socializeze, joacă Monopoly cu prietenii şi are grijă de căţeluşa Mona.

85. Alexandra Goremîkina
Interpretă, coregrafă
Anume ea poate fi dovada vie a celebrei fraze „Ce nu ne doboară ne face mai puternici”. Gravul accident care i s-a întâmplat a fost un moment crâncen în viaţa ei, dar nu a înfrânt-o. A revenit în viaţa la care altcineva ar fi renunţat, a continuat să danseze, a început să cânte, iniţial în proiectul „The Hot Diamonds”, apoi solo cu numele Alexandra Sine, un nume nou pe piaţa de profil de la noi, dar şi de peste hotare, judecând după turneele pe care le are.86. Gemma Solomon

Jurnalist Allfun
A umblat semnificativ la registrul tactic şi a decis să se relaxeze – şi-a schimbat şi modul de viaţă, şi abordările pe această direcţie. Mai puţină muncă, fără stresuri, cu multe călătorii, cu locuri şi oameni noi. De la europeni a învăţat că nu trebuie să-ţi pese de imaginea pe care o creezi celor din jur, ci trebuie să fii preocupat doar de fericirea proprie. Or, noi prea mult „trăim” pentru vecini, şi puţin pentru noi înşine. A scos shoppingul şi distracţiile din lista priorităţilor, vrea să stea mai mult timp cu „oamenii de calitate” din viaţa sa. Una peste alta, este absolut îndrăgostită!

87. Anna Constantinova
Fotograf, designer
Îndrăgostită de artă, frumos şi pictură, în particular, şi-a dedicat o bună parte din timp şi suflet artei fotografice. În ultima perioadă o pasionează mai mult să lucreze la clipuri video. La concret, Motion Graphics & Visual Effects – aceleaşi ilustraţii, doar că în mişcare. Planifică să lanseze un film de scurt metraj în acest an, căci visul său dintotdeauna de a realiza un film fermecător, de poveste, nu i l-a anulat nimeni.

88. Olesea Margine

Femeie de afaceri
E director, e frumoasă, deşteaptă, cu viziuni şi idei noi luate din lumea occidentală. A lansat şi şi-a propus să dezvolte în ţară un concept inovativ de business cu cadouri, despre care a şi vorbit în una din ediţiile anterioare ale revistei noastre. Are parte de satisfacţii profesionale, dar şi de cele de acasă, cum ar fi doar notele de „9” şi „10” aduse de băiatul cel mare de la şcoală – pentru o mamă, e o fericire enormă. Ca şi pentru un tată, dacă e să ne gândim bine…

89. Cristina Croitoru
Interpretă
A trecut treptat de la statutul de aspirantă la scenă spre cel de vedetă, este invitata emisiunilor de specialitate, este prezentă în paginile revistelor mondene, participă la campanii publicitare cum ar fi proiectul „Korona” în Moldova. În  2012, şi-a lansat primul videoclip solo la piesa „Fight for love”, bucată cu care a participat la preselecţia naţională a concursului cântecului european, iar pentru Eurovisionul din acest an a pregătit pentru public o surpriză – un duet cu buna sa prietenă, Karizma.
90. Adriana Ochişanu

Interpretă
Deja nu mai contează cine de la cine a plecat, care şi ce a zis la cutare sau cutare televiziune, cine-i vinovatul şi cine trebuie să plătească – important e că în viaţa Adrianei s-a încheiat un ciclu şi trebuie să înceapă altul. Nu neapărat de la zero, şi „început” nu ţi se dă limba să spui, dar este o nouă „eră”, un nou tărâm pe care ea este obligată să păşească. E neobişnuit de la început să-i prezentăm numele fără „-Botgros”, dar viaţa merge înainte.

91. Cristy Rouge
interpretă
Iubeşte viaţa, pe care o trăieşte intens nu doar pe scenă şi în studiouri de înregistrări – este recunoscută pentru acţiunile sale sociale, de caritate, evenimentele pe care le organizează în rândul colegilor de breaslă, pe care îi mai trezeşte, periodic, la viaţă, prin spectacolele „Cristy Rouge & Friends”. Şi-a deschis propria agenţie „Cristy Rouge Creative & Event Agency” – denumirea nu mai are nevoie de explicaţii. A avut parte de primul concert solo, „Ты и я”. Este şi numele piesei pentru care a tras şi a lansat un videoclip, iar alt material abia urmează să apară într-un nou proiect semnat Cristy Rouge.
92. Maia Visterniceanu

Redactor-şef  Publika.md
Jurnalismul online este cel care a cucerit-o acum aproape patru ani şi de care nu se desparte şi nu crede că o va face în timpul apropiat. Totul a început la „Unimedia”, însă a simţit nevoia să crească şi să se dezvolte, iar PUBLIKA i-a oferit această posibilitate. A preluat activitatea Departamentului online de la PUBLIKA, unde a dezvoltat şi continuă să lanseze proiecte noi. În paralel, a făcut şi TV, dar online-ul o atrage mai mult, datorită vitezei cu care se mişcă lucrurile în acest domeniu.

93. Natalia Onofrei
Model
Face modeling de pe la 15 ani, de atunci a călătorit în Europa şi Asia, dar nici America nu e departe şi face parte din planurile sale. A lucrat cu case de modă cu renume mondial ca Nina Ricci, Christian Dior, Lanvin, Alaia, revistele Elle, Harper’s Bazaar, Glamour  şi altele. Nu uită nici de carte, studiază economia, iar stagiul de vară planifică să îl facă la Londra, în domeniul marketingului şi finanţelor. Adoră artele de mică – pictura, muzica, mitologiile imperiilor antice. Vorbeşte şapte limbi, pasiune pe care este dispusă să o dezvolte cât o ţin puterile şi posibilităţile, nu-şi permite să viseze, or ea stabileşte sopuri pe care tinde să le realizeze.

94. Adriana Nesterova
Model
Frumuseţe, curaj, tupeu în sensul bun al cuvântului şi o capacitate enormă de muncă – astea ar fi ingredientele unei reţete de succes în modeling, pe care tânăra Adriana le întruneşte. Ar mai fi şi setea nebună de glorie şi victorii pe cele mai înalte culmi. Sau podiumuri, cum este în cazul ei.

95. Veronica Popovici
Model
Meseria de model nu este singura ocupaţie profesională a fostei „Miss Moldova”. După finisarea studiilor şi frumoasa experienţă obţinută la „Miss World”, pe care fiecare fată din întreaga lume visează să le trăiască, Veronica nu s-a oprit la acest hotar şi continuă să păşească pe alte cărări, este în continuă creştere şi cunoaştere de sine. Acum, fiind în postura de manager de casting şi proiect TV la agenţia „Smile Models”, iar care va fi următoarea sa treaptă, căile Domnului sunt nebănuite…

96. Tatiana Vornicescu
Prezentatoare Jurnal TV
Cei care aşteaptă datele meteo la Jurnal TV sunt de două ori fericiţi – pentru că au parte de prognoze obiective şi nu dau greş să se îmbrace în tricou în timp ce afară ninge şi pentru că au parte şi de o prezentatoare drăguţă, pozitivă şi mereu zâmbind, chiar şi când îngheaţă pietrele. Nu se rezumă la studio şi face relatări live din diferite zone ale urbei, ceea ce dă rubricii meteo un dinamism aparte. Iar dinamismul Tatianei va fi dat de cel mai important eveniment din viaţa sa, căsătoria, care e în pregătiri. După asta, nu se ştie dacă o vom admira la meteo pe Tatiana Vornicescu sau va avea un alt nume…

97. Valerie Nicov
Prezentatoare Allfun
Ea este în proces continuu de creaţie şi de… viaţă, că e una şi aceeaşi. Vara trecută a lansat proiectul video „Amelie”, care a stors-o la maxim, dar a meritat, după care va urma încă unul, în curând. A mai făcut publicitate la „Sandalini”, a participat la mai multe şedinţe foto tematice cu subiecte mai neobişnuite... Acum urmează cel mai important moment, cel de a lua o decizie – absolveşte actoria după cinci ani de studii şi trebuie să hotărască în ce direcţie profesională se va mişca mai departe.


98. Ecaterina Kaminskaia

Prezentatoare PUBLIKA TV
Se pare că nimic nu este în stare să facă să-i dispară farmecul de pe faţă. Nici chiar atunci când vorbeşte la TV despre lucruri de care noi suntem deja plictisiţi sau de care ne apasă – nu a fost prost cel care s-a gândit să pună în faţa camerelor femei frumoase, uneori şi blonde. Asta ca să nu ne termine definitiv gândurile negre despre crize politice şi economice, războiul celor doi Vlazi şi scumpirile la carburanţi şi agentul 007… pardon, termic.

99. Ana Artiuhova
Stilist
Pentru că are grijă de frumuseţea şi modul în care arată şi apar în faţa publicului personalităţile noastre, la rându-i, ar fi păcat să fie ea mai prejos decât cei menţionaţi. Ar fi ca cizmarul fără cizme, doar că nu este. Are grijă să arate mereu perfect şi este un model de urmat pentru cei de a căror imagine are ea grijă. Artiste, vedete TV, alte personalităţi ale vieţii publice, cu toţii „profită” de cunoştinţele, abilităţile şi iscusinţa artistică a Anei.

100. Ana Diaconu
Model, director al AD Models
Nici n-a reuşit să încheie procesul de pozare-defilare, că s-a apucat să administreze o agenţie, tot legată de modele – AD Models, care a reuşit recent să stabilească relaţii de colaborare cu parteneri din mai multe ţări. Pentru sfârşitul acestei primăveri, Ana planifică o nouă acţiune – vrea să deschidă un salon de rochii de seară şi smochinguri pentru băieţi, „categorie” pe care ea deloc nu o neglijează nici la agenţia sa de modele.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

99 interesanta
rita   -  
05 Iunie 2013, 17:48
Sus ↑
mie mia placut cel mai mult de ana diaconu
nati   -  
19 Iulie 2013, 19:16
Sus ↑
Elena Băncilă :3
Serj   -  
05 Ianuarie 2014, 11:57
Sus ↑
Sexi Cătălina Rusu
Bodărău Ana   -  
11 Februarie 2014, 14:00
Sus ↑
Emilia Gribincea
Anatoli   -  
30 Noiembrie 2014, 18:23
Sus ↑
Emilia Gribincea
Dragost   -  
29 Aprilie 2015, 08:31
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău