VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2013 (partea I)
Martie 2013, Nr. 106

Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2013 (partea I)

Comentează   |   Cuprins

Distinse, frumoase, elegante, deştepte. Că sunt ambiţioase, asta nici nu se discută. Sunt sexy, până la urmă – toate ne-au bucurat ochiul şi spiritul pe durata desfăşurării votării pe site-ul www.vipmagazin.md, ale cărei rezultate le puteţi vedea aici. Femei din diferite domenii de activitate, răsărite sau afirmate pe scena publică a ţării, fiecare dintre ele este demnă de aprecieri, pe care le şi aducem. Ele au făcut parte din proiectul iniţiat de revista „VIP magazin” acum câţiva ani şi devenit deja tradiţional pe piaţa media – „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova”. Poziţia noastră este clară şi univocă şi devenită tradiţională şi ea – toate cele 100 de participante merită să fie pe primul loc!

Proiect de Sergiu Gavriliţă.
Coordonator şi autor de texte: Marcel Toma.


1. Olia Tira
Inerpretă
Ea este marea câştigătoare, campioana acestui proiect, la fel cum e în viaţă şi creaţie. Este ca şi un alergător de cursă lungă cu obstacole, pe care a avut grijă să le depăşească atunci când i-au apărut în cale. A avut de fiecare dată puterea să lase în altă parte grijile şi să apară în faţa publicului pozitivă, zâmbitoare, şi deschisă. Şi cu un grad devastator de sex-appeal pe care nu l-a ascuns şi de care nu s-a sfiit niciodată, acceptând cele mai fierbinţi provocări de imagine scenică. Lucrurile nu s-au schimbat în acest context nici după ce a spus „Da” în faţa ofiţerului stării civile şi în viaţa ei s-a întâmplat fericitul eveniment alături de soţul său iubit. Este fericită şi altceva nu mai contează.2. Cristina Cojocaru

Prezentatoare TV
După zece ani de economie şi masterat în „Bănci şi pieţe financiare” la Universitatea „Al. I. Cuza”  din Iaşi, a revenit la Chişinău, unde… s-a îndrăgostit de televiziune, şi-a regăsit vocaţia profesională în domeniul comunicării, interacţiunii, diversităţii şi perseverenţei – aşa se dezvoltă carisma şi cultul personal. Având „stofă” şi multe altele pe care ar trebui să le aibă o prezentatoare de succes, adică un exterior de invidiat şi un „vino-ncoace” care nu lasă indiferent ochiul telespectatorului, a debutat în televiziune acum doi ani într-un proiect la „Aici TV”. Luptătoarea şi perseverenta Cristina a ajuns la „Muz TV”, iar acum şi-a luat o mică pauză. Revenirea sa se anunţă cât de curând, într-un nou format şi cu noi proiecte!

3. Natalia Gordienko  
Interpretă
Câştigătoarea ediţiei de anul trecut, posesoarea titlului de cea mai sexy moldoveancă în versiunea revistei noastre, este, de departe, una dintre cele mai sclipitoare şi impresionante prezenţe ale showbizului autohton şi chiar străin. Zâmbetul şi nonşalanţa sunt nişte arme foarte eficiente cu o debordantă rază de acţiune. Este pusă mereu pe fapte mari, a început noul an la fel cum l-a încheiat pe 2012 – în forţă. A lansat single-ul „Agapi mou”, o bucată în engleză pe motive greceşti pronunţate, care deja a acoperit spaţiul radio din ţară şi îi va depăşi în curând hotarele. Îi va face şi un clip, iar tuturor îndrăgostiţilor, Natalia le-a dedicat piesa „Больно” – pardon, ce fel de dragoste fără durere? Mai puţin „dureros” va fi proiectul televizat de autor pe care interpreta îl va lansa în curând pe unul din posturile TV centrale.


4. Veronica Vizant

Directorul comercial al SIMTEX Certificare
Ea nu poate trece pe neobservate. Ştie să fie sexy, să emane o energie care o face irezistibilă nu doar pentru bărbaţi, care pot fi seduşi în mod subtil, dar şi pentru femei, faţă de care se află oricând într-un raport de comparaţie. Ştie să degajeze acel farmec, care impune o forţă de atracţie cuceritoare, un mister inexplicabil al personalităţii, care vine de undeva din adâncuri. Are o frumuseţe naturală, pe care are grijă să o menţină, ştie să impresioneze, iar tocurile înalte şi bronzul nu o lasă niciodată. Nici chiar atunci când mai spală câte un prosop la ţară, experienţă pe care a trăit-o vara trecută de dragul revistei noastre. Este la fel de fermecătoare acum, într-a opta lună de sarcină, va fi, cu siguranţă, şi din postura de mămică – ce ţi-i dat de la Dumnezeu, n-ai cum pierde.

5. Irina Politov
Prezentatoare 2 Plus
După ce a făcut destulă carte (business şi administrare, drept economic la ASEM, farmaceutică la Universitatea de Medicină din Odessa), a trecut la faza transformării visurilor în realitate – televiziunea, fiind la început o provocare, care în scurt timp a devenit o pasiune, dar şi o dependenţă ulterior. Este căsătorită, mamă a unui băieţel hiperenergic, este convinsă că poate contribui la schimbarea situaţiei demografice din Moldova cu cei trei-patru copii pe care şi-i doreşte, familia fiind prioritatea ei nr. 1. Fire comunicativă, hotărâtă, activă, admiră persoanele sportive, care sunt pentru ea un exemplu în a face tenis, jogging, înot şi dans.

6. Elena Oleinic
Femeie de afaceri
Tânără, frumoasă, cu şcoală bună peste hotare, insistentă în sensul pozitiv al cuvântului, cu ambiţii mari şi planuri grandioase – acesta-i portretul Elenei, care nu se sinchiseşte să răspundă sincer la întrebarea moldovenilor curioşi de ce s-a întors de la Londra. A făcut-o nu după principiul „fruntaşului la sat”, ci din cele mai sincere porniri patriotice.\

7. Corina Cecan
Manager de marketing al Companiei „Asterra Group”
A fi sexy e o chestiune pe care ea o vede legată mai mult de atitudine decât de fizic. În plus, pentru a putea fi considerat un atu, sex-appealul trebuie neapărat să fie însoţit de feminitate, eleganţă şi rafinament, altfel riscă să treacă în vulgaritate. A desfăşurat numeroase proiecte, dar acum este implicată în cel mai important de până acum – fetiţa ei de un an şi jumătate. Şi-ar dori să pună pe roate o casă de producţie TV, care ar realiza emisiuni cu caracter social, menite să crească nivelul de inteligenţă morală şi emoţională al societăţii. Iubeşte să călătorească, să socializeze cu persoanele dragi, să citească despre relaţiile interumane şi educaţia copiilor, să coase haine şi încălţăminte la comandă, pasiune care îl aduce la disperare pe omul ei drag, dar care pe ea o face să se simtă unică şi specială.          

8. Ecaterina Său
Model
Încă nu şi-a pus în plan să încheie cariera de model, cum au făcut alte fete din generaţia sa, pentru că nu i-a venit încă timpul. Or, senzuala Ecaterina mai are destule forţe ca să menţină ritmul, care îi permit să cucerească noi orizonturi şi podiumuri, mai ales peste hotare. Astfel, defilările pentru designerii redutabili din România au devenit lucruri obişnuite. Călătoreşte mult, cele mai frumoase impresii adunându-le din Monaco, Saint-Tropez şi Olanda, ţară din care a primit o solicitare de colaborare din partea unei agenţii de modeling.

9. Daniela Miţelea
Director Pro FM Chişinău
Nu e nici de departe genul de şef care tună şi fulgeră. Este directorul de la Pro FM Chişinău, plină de optimism, voie bună, pusă pe glume, veselă şi… zăpăcită, în sensul bun al cuvântului – pentru oamenii de creaţie, ultima „abilitate” este chiar un avantaj. Este şcolită, a văzut destule locuri frumoase şi oameni de seamă de la care ai ce învăţa, iar rodul muncii sale este văzut sau auzit, mai degrabă, în proiectele în care pune mult suflet, zâmbet şi pasiune.

10. Ecaterina Sapojnic

Femeie de afaceri
Trebuie introdusă o lege care să oblige toate femeile frumoase care vor să iniţieze o afacere să înceapă cu lenjerie şi ea s-ar încadra aici perfect. Patroana magazinului de lenjerie „Triumph” a avut până acum o cale cu destule, dar bine că acum e bine şi lucrurile par să meargă din ce în ce mai frumos. Are în plan să-şi încerce puterile şi în altă direcţie de afaceri, dar despre asta vorbim mai târziu. Fericirea de acasă i-o asigură fetiţa Angelina, care abia aşteaptă să i se alăture o „frăţioară”, soţul, cu care este împreună de şapte ani, dar şi pisicile pe care le adoră. Nu este adepta teoriei „exteriorului ideal” – o şuviţă neascultătoare, o privire ştrengărească şi o voce intrigantă sunt „arme” mult mai eficiente în a cuceri un bărbat, care trebuie să aibă mereu în faţă un factor necunoscut.

11. Cornelia Ştefăneţ
Interpretă
Fericirea şi dragostea sunt scrise pe chipul ei. Nu ştim ce face şi drege Marcel Ştefăneţ, dar rezultatele sunt vizibile. Armonia cuplului Ştefăneţ depăşeşte pragul personalului şi trece şi în domeniul creaţiei – aşa a apărut primul lor videoclip comun la piesa „Endless Love”, proiect care i-a costat ceva vreme şi bani, dar infim de puţin pe lângă satisfacţia primită.12. Svetlana Stanchevici

Prezentatoare Prime TV
Cea care ne aduce vremea bună şi soarele în case chiar dacă afară plouă mocăneşte este atrasă tot mai tare şi mai tare de tot ce ţine de frumos şi creaţie în ultima perioadă. S-a şi făcut studentă la Academia de Arte (design interior), dar nici de magnifica televiziune nu uită, domeniu în care are planuri mari, dincolo de prognoza meteo. Optimismul şi perseverenţa o împing mereu înainte, la fel ca şi dragostea, pe care o trăieşte din plin în ultima vreme!

13. Ana-Maria Lopatenco
Director de marketing la „ManOpera”
La doar 17 ani a plecat de acasă pentru a nu pierde timpul aiurea şi pentru a-şi „zidi” primele pietre în carieră. De profesie este terapeut al frumuseţii, este singura dintre moldoveni din toate timpurile care a reuşit să intre la această facultate din Anglia, deşi au încercat şi alţii. A mai făcut business şi management, pentru că îi place şi pentru că este o chestie de familie. Se închină în faţa părinţilor săi pentru că mereu au crezut în ea şi datorită lor, la doar 20 de ani, a reuşit ceea ce un om construieşte jumătate de viaţă. Consideră că fiecare om îşi poate injecta propria fericire în vene şi că visurile pot devin realitate. Şi că fiecare om e frumos, doar că trebuie să-şi descopere latura care îl pune în lumina bună.
14. Natalia Cheptene

Prezentatoare „O seară perfectă”, „Acasă în Moldova”
După ce proiectul „О своем, о женском” de pe Pro şi-a încheiat ciclul de existenţă, au fost tot mai multe voci care spuneau că Natalia Cheptene are nevoie de o emisiune de un asemenea format şi că ea poate mult mai mult decât a prezenta ştirile de la 17-00. Nu ştim dacă dl Giosan a ascultat anume de aceste voci, dar acum frumoasa blondă cu ochii verzi, pe care îţi vine să îi tot crezi, se simte perfect prezentând  „O seară perfectă” şi fiind faţa postului „Acasă în Moldova”.

15. Elena Potorac
Prezentatoare  TV
Ea este fericita variantă de prezentatoare sau co-prezentatoare, ceva mai recent, care a fost alături de Andrei Tăbuică la „AutoExpert”. Blondă cu picioare lungi, mintea-i merge, conduce încât să-i permită să participe chiar şi la rally-uri – ce mai trebuie pentru o apariţie spectaculoasă pe sticlă? Mintea moldoveanului i-a şi cuplat demult, doar că, sorry, în plan personal drumurile lor sunt total diferite. Mai ales acum, când şi „AutoExpert” este un capitol încheiat pentru frumoasa blondă…

16. Lili Lozan

Prezentatoare PUBLIKA TV, director programe Muz TV
Pe lângă faptul că la soare te poţi uita, dar la dânsa – ba, mai e şi muncitoare ca o albinuţă. Reuşeşte să-şi facă timp pentru mai multe activităţi – realizează emisiunea „Live cu Lili Lozan” pe PUBLIKA TV şi, începând cu anul trecut, stă în fotoliul directorului de programe de la MUZ TV, care i-a devenit una dintre priorităţile profesionale. Ba şi pentru extra-job îi mai rămâne timp, recepţii şi alte evenimente mondene, să apară în reviste, să fie la vedere.

17. Lilu
Prezentatoare Jurnal TV
Dimineaţă de dimineaţă, de luni până vineri, ea intră în casele noastre şi ne face „Deşteptarea” cu matinalul de pe JurnalTV,  o face dezinvolt, nonşalant şi mereu zâmbind. Duminică ne relatează ce şi cum e în viaţa vedetelor de partea cealaltă a cortinei, la „Paparazzi”, iar în timpul liber organizează târguri în care îşi pune la bătaie vestimentaţia care nu mai încape în şifonier. Mai admiră inelul de logodnă şi se gândeşte la cel de cununie…
18. Angela Gonţa

Prezentatoare Pro TV Chişinău
După 12 ani de alergătură cu microfonul după declaraţii şi replici, perioadă în care a acumulat destulă experienţă, recunoaştere şi complimente de la politicieni de cel mai înalt rang, iată că „faţa postului” Pro TV Chişinău şi-a limitat raza acţiunilor profesionale şi acum este „doar” prezentatoarea ştirilor de la orele 20-00. Un „doar” cu multe ghilimele, pentru că apariţia sa pe sticlă asigură postului audienţă prin „simpla” sa prezenţă. Ea ştie cum să transforme simplitatea în erotism şi aici ne referim doar la prezentarea ştirilor.

19. Mishelle
Interpretă
Falnicul oraş-cetate Soroca oferă periodic ţării personalităţi care fac sau rămân în istorie, din diferite domenii. Soroca nu este oraşul de baştină doar al lui Marc Tkaciuk, ci şi al Mihaelei Ojog, care a păşit pe calea muzicii şi cea publică acum cu numele de scenă Mishelle, având şi rezultate notabile acasă şi peste hotarele ţării, în topurile din Rusia şi din alte părţi. Şi, dacă va avea alt nume de scenă ori va cânta cu numele de buletin, pare să aibă în faţă un drum pavat cu pietre preţioase şi ciocolată…

20. Natalia Barbu-Sota
Interpretă
Schimbarea nu ţine doar de viaţa privată a interpretei Natalia Barbu, care a mai adăugat în acte numele Sota – dacă tot s-a stabilit la Bucureşti, de ce să nu participe la preselecţia naţională „Eurovision” a României? Că la noi, deh, ca la noi… Poate acolo îi surâde norocul şi merge pentru a doua oară la faza finală? Până atunci, a stat vreo lună la Miami, loc unde şi-a tras o mega-piesă cu o super-echipă de profesionişti, care ne va încălzi urechea cât de curând.

21. Diana Grigor
Interpretă
Pe lângă exteriorul de nota 10, ea are şi un talent deosebit şi o poftă de muncă pe măsură. Ultimele realizări ale Dianei Grigor au înregistrat succese nu doar în Republica Moldova. „Tonight” a prins topul celor mai tari piese ale lui 2012 la televiziunea OE, care emite pe teritoriul ţărilor baltice, dar şi câteva topuri din Rusia. Numele Diana Grigor se bucură de popularitate, dar şi stârneşte controverse. Ea a reuşit mai multe turnee în România, onorează un contract semnat cu o casă de discuri din RM şi Rusia şi lucrează la un nou proiect care promite să devină internaţional, fiind implicate în el mai multe nume sonore din Rusia, România şi alte ţări.

22. Olga Stepanenco
Prezentatoare Muz TV
Câştigătoarea primei ediţii „Top 100 femei sexy ale Moldovei” are în spate un an foarte încărcat şi cu multe schimbări. L-a început la RU TV Moldova în calitate de reporter-prezentator, experienţă care i-a oferit întâlniri cu oameni deosebiţi de pe diferite meridiane, ca mai apoi să treacă la Muz TV, unde a prezentat proiectul fashion STYLE BOOK. Apoi a venit 2013 cu oferta de la MAINPEOPLE.MD, susţine rubrici la ediţii prestigioase de peste hotare ca „Pink”, „XXL. Мужской размер”, „L’OFFICIEL Украина”, „L`Officiel Hommes”, iar pe blogul său, http://oligastepanenco.com/, pot fi găsite relatări exclusive de la prezentările de modă din Londra, Milano, Barcelona, Riga sau Kiev. Mai e preocupată şi de proiecte private de PR, are grijă de imaginea unor persoane publice şi nu prea.

23. Sanda Bălan
Prezentatoare Prime TV
Ea face parte din categoria oamenilor pozitivi, frumoşi, norocoşi şi fericiţi. Să o ai mamă pe tanti Ludmila, să copilăreşti undeva prin Tel Aviv, cu tata şef de Securitate şi să mai cânţi la propria nuntă Chica Bomb alături de Dan Bălan, care îţi mai e şi frate pe deasupra, uite asta-i viaţă! Invidioşii sunt rugaţi frumos să facă la vale…


24. Doina Popa

Prezentatoare Prime TV
Practică un mod sănătos de viaţă, face sport, joggingul fiind metoda ei preferată de a elimina stresul. Recunoaşte că este dependentă. De muzică… Apreciază oamenii sinceri, cu simţul umorului şi care tac atunci când nu au ce spune şi nu inventează poveşti de dragul complezenţei. Din acelaşi motiv preferă să fie considerată arogantă decât să zâmbească aiurea. Consideră că dacă vrei să-ţi deschizi sufletul cuiva, cel mai potrivit este un câine – n-o să comenteze şi n-o să spună nimic prietenilor. Atunci când nu se poate decide ce să îmbrace... poartă tocuri. Urăşte iarna, iar negrul pentru
Doina nu este o culoare – este o atitudine.

25. Cristina Moldovanu
Prezentatoare PUBLIKA TV
Nu este genul căreia îi place să vorbească despre propria-i frumuseţe. Preferă să îi lase pe alţii s-o facă. Totodată, ştie că „alţii” au despre ce vorbi, îşi cunoaşte adevărata valoare şi ştie ce i se cuvine. Mai vorbim şi de fericire? Sigur că da. E fericită: „Opţiunea de a fi fericit se află în noi. Decizia ne aparţine. Dacă vrei să fii fericit, fii, pur şi simplu. Eu sunt!”, spune senzuala prezentatoare.


26. Aliona Panuş

Prezentatoare Allfun, All Lady
Pe la 12 ani, din cauza problemelor de sănătate şi pentru a evita o intervenţie chirurgicală, a schimbat oraşul natal Kirovograd cu un grad sporit al radiaţiei pe Chişinăul nostru verde şi primitor – problemele au dispărut, iar ea a îndrăgit oraşul care a devenit în scurt timp al său. Apoi Aliona Fadeeva a devenit Panuş, este jurist de profil (magistru în drept), specializată pe proprietatea intelectuală, a şi muncit o vreme în acest domeniu, ulterior şi-a îndreptat atenţia asupra pasiunii sale mai vechi – jurnalismul. Nu stă locului şi a decis să-şi verifice capacităţile încă într-un domeniu nou – femeile frumoase mereu păstrează suspansul…

27. Lorena Eni
Model
Tânărul model de perspectivă, implicată în multe activităţi, nu uită nici de carte – îşi face studiile la Colegiul Naţional de Comerţ (Turism) şi, în paralel, la ASEM (Drept). A participat la numeroase evenimente naţionale şi internaţionale, cum ar fi „HairWorld Cup” din Milano la categoria „Bridal Hair Style”, echipa sa plasându-se pe locul 13 din 58 de concurente. A mai pozat pentru „Aridon”, pentru „Grand Hall” şi reclama „De ziua îndrăgosţitilor”, pentru calendare, reviste, a apărut în rubricile de stilistică la câteva televiziuni, iar recent a câştigat concursul „Miss Winter by Nikita Rinadi”.28. Evelina Vârlan

Interpretă, model, prezentatoare „Moldova 1”
Reţeta clasică funcţionează „mulţi ani trăiască” – păr blond, ochi mai albaştri ca cerul, chip de Barbie, bust generos şi minte iute. Aceştia sunt parametrii ce o caracterizează pe Evelina Vârlan care reuşeşte peste tot – şi la studii, şi pe scenă, şi pe platou, şi în spoturile video, mai nou, fiind „faţa” unor companii de succes autohtone ca „Felicia Optic Center” sau „Ponti”.

29. Alina Carauş
Model
Studiază economia şi dreptul pentru că se gândeşte la viitor. Până vine acesta, modelul cu forme şi caracter deosebite a revenit în forţă după un an de pauză relativă – colaborează cu o agenţie de profil din Moscova şi a realizat pe parcursul anului trecut o serie de pictoriale, unul mai reuşit ca altul. Este la fel de hot, doar că mai matură, cântăreşte fiecare cuvânt şi gest. Dacă mai ieri era o fetiţă dornică de a răsturna munţii în domeniul modelingului, acum avem în faţă o domnişoară cu o concepţie despre viaţă bine închegată, care mai are grijă şi de imaginea ţării – cum o văd, toţi cei de peste hotare îşi fac imediat impresii despre frumuseţea moldovencelor.
30. Cătălina Cărăuş

Interpretă
Chişinăul nostru i s-a părut cam mic, aşa că a mers să cucerească Regatul Marii Britanii. Acolo lucrează cu casa de management „Downtown Artists” – a trecut un casting şi, din aproximativ 3000 de persoane, ea a fost printre cei cinci norocoşi selectaţi pentru o colaborare ulterioară. A şi realizat două piese ce urmează să le lanseze curând, a şi început activitatea concertistică cu mai multe spectacole susţinute chiar la început de an – not so bad, cum se zice la Costeşti…

31. Olga Ţipordei
Directorul comercial al CTC
Femeia interesantă căreia nu-i lipseşte atenţia masculină şi-a definitivat lista de priorităţi. Călătoreşte la fel de mult ca mai înainte, doar că, acum, alături de persoana iubită – au vizitat recent Roma, care i-a impresionat definitiv prin arhitectura, bucătăria şi alte lucruri pe care doar acolo le întâlneşti. Vor mai merge în această vară neapărat, poate vor face şi nunta la Roma… Evenimentul se va petrece în 2014, pe data de 14 nu se ştie încă a cărei luni. Ce păcat că anul nu are 14 luni…
32. Stela Dănilă

Prezentatoare PUBLIKA TV
Pasionată până peste cap de jurnalism în majoritatea formelor lui, frumoasa Stela a decis să abordeze o nouă provocare profesională, a mers la casting şi iat-o prezentând ştirile din sport la PUBLIKA TV. Nu uită nici de „scris”, aşa că n-ar fi exclus s-o vedem şi în altfel de proiecte interesante, nu doar în rolul de a relata informaţii despre eterna luptă dintre Leo şi CriRo.

33. Roxana
Interpretă
Frumoasă, interesantă, apetisantă, încadrată în activităţi profesionale, dar şi de altă natură, a încheiat anul trecut cu o lansare, „Fiecare ceas” fiind cel de-al doilea album al său. Pe lângă muzică, Roxana este preocupată şi de activităţi caritabile, ea susţinând cu pasiune cauza fetiţei Miriam, cea care are nevoie de ajutor şi pentru care Roxana a şi organizat, împreună cu alţi tovarăşi de idei, câteva acţiuni de binefacere.

34. Ilinca Avram
Prezentatoare Jurnal FM
A plecat de la TV la radio, adică exact pe dosul reţetelor clasice de carieră, domeniu în care se simte perfect, are şi timp mai mult, şi somnul e mai lung. La un moment şi-a dat seama că e prea lung, aşa că noul program al vedetei prevede trezirea la 9-00 ca la 10-30 să alerge deja pe bandă la sala de sport. Se visează într-o rochie superbă de mireasă… pentru un photo shooting, că nunta e o chestie prea complexă cu prea multe obligaţiuni. „Azi nu. Poate, mâine”.

35. Olga Busuioc
Interpretă de operă
Frumoasa brunetă încântă nu doar prin aspectul exterior, ci şi prin creaţia şi rezultatele sale. A avut parte de experienţe şi colaborări frumoase pe scene mari din Europa şi cu nume sonore din lumea muzicii internaţionale, are semnate deja câteva contracte cu teatre europene. Intenţionează să meargă şi pe o altă cale decât opera, să surprindă şi să cuprindă şi segmentul tânăr, care este preocupat de alte genuri muzicale, dar şi să deschidă un minisalon de modă, axat pe o vestimentaţie mai deosebită.36. Diana Dereş

Animatoare Kiss FM
„O femeie ajunge la inima unui bărbat nu doar prin felul cum arată, dar şi prin felul în care îi vorbeşte”, spune ea. DJ-ul Kiss FM e o meşteriţă în a împleti vorbele cu emoţiile frumoase şi acest lucru se aude zi de zi, on air, pe frecvenţa Kiss FM. Are mulţi fani care o iubesc pentru că este mereu drăguţă cu ei, nu o dată a primit ca semn de admiraţie flori şi ciocolate, Diana fiind o amatoare de ciocolată dulce-amară. Părul lung pe care îl are de când se ţine minte îi accentuează feminitatea şi sexualitatea, iar aceasta, zice Diana, nu constă în formele pe care le ai, ci în felul în care ştii să transmiţi mesaje folosindu-te de ele.

37. Daniela David
Model
Este încă liceană, dar lista realizărilor sale îi este net superioară vârstei – studiată la Liceul „Gheorghe Asachi”, dar are timp şi pentru agenţia „Mandarina Models”, acolo unde munceşte. Pe „linia profesională”, a avut deja plecări în Italia şi Franţa, pentru că acasă nu prea ai cui arăta mare lucru, iar lista ţărilor „cucerite” de tânărul model va fi mult mai mare, cu siguranţă. Asta pentru că va continua modelingul,  dar ca profesie de bază. Pasiunile ei vor rămâne doar dansul şi pictura…38. Karizma

Interpretă
Departe de gândul de a cârcoti despre chestii atât de delicate cum ar fi divorţul, trebuie să recunoaştem totuşi că, pe parcursul anului trecut, s-au întâmplat evenimente majore în viaţa interpretei. Uite că acum dna Grosu a redevenit Fesenco în acte, iar în actele scenei şi ale vieţii publice a rămas aceeaşi Karizma – mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze, tot mai des cântând live şi implicată în proiecte cu diferiţi parteneri. Ieri a fost Manciu, azi – Cristina Croitoru…

39. Marina Gospodarenco
Director, Direcţia strategie şi marketing BC VICTORIABANK S.A.
Licenţiată în jurnalism şi ştiinţe ale comunicării, a păşit într-un domeniu necunoscut altădată, ca mai apoi să conştientizeze că a avut mare noroc să activeze în domeniul bancar, dar şi la „Prima bancă”. Nu i-a fost greu să se acomodeze specificului bancar, care cere respectarea unui cod aparte, unde totul trebuie să fie bine calculat şi planificat. Totodată, a trăit bucuria de a fi mamă, de a auzi în fiecare zi de la fetiţa sa: „Alo, Victoriabank, prima bancă din Moldova, ascultă!”. Ce poate fi mai frumos?

40. Tania Cergă
Interpretă
„Inima” e cuvântul-cheie atunci când vorbim despre Tania Cergă şi despre ce face ea – totul, din inimă. Sau cu inima. Şi piesa ei care a făcut furori în 2012 şi la care a realizat un clip remarcabil tot aşa se numeşte. Şi spotul în care s-a filmat tot de inimă e legat, doar că de tocmai cinci – pentru zahărul „Cinci inimioare”. Este cu toată inima alături de fiica sa, micuţa Izel, care a început să meargă, să cânte, să o îmbrăţişeze şi să vorbească mult – perspectivele sunt clare şi pozitive!

41. Ana Popenco
Jurnalist, prezentatoare СТС
La un moment se crease impresia că a decis să abandoneze spaţiul public şi să se concentreze pe cel privat. Ori că momentul a fost scurt, ori că impresia era greşită, dar Anişoara „s-a întors”. Şi a făcut-o impresionant şi profesionist, aşa cum ne-a obişnuit, este încadrată în diferite proiecte media, apare pe sticla СТС-ului şi pe hârtia „VIP magazin”-ului – trăieşte momentele vieţii personajelor sale, le scanează gândurile şi le conspectează ideile pentru a ni le pune nouă pe tavă.
42. Daniela Jenunchi

Prezentatoare Jurnal TV
Ne-am obişnuit să o vedem în calitate de prezentatoare a ştirilor sportive de la JurnalTV, care sunt foarte zâmbăreţe şi vii şi astea sunt meritele ei. Altfel nici nu ne-o putem imagina – „fiartă” n-o s-o vedem niciodată! Mai nou, s-a încadrat şi în echipa „Deşteptarea”, acolo unde creează mai mult decât prezintă. Cu propriul exemplu, ea îi îndeamnă pe moldoveni să facă sport activ şi să ducă un mod sănătos de viaţă.

43. Valentina Şcerbani
Prezentatoare PUBLIKA TV
A început să devină cunoscută datorită muncii pe care o face şi acum, activitatea pe segmentul neguvernamental, aşa că se  simte ca peştele în apă printre termeni ca „egalitate”, „drepturi”, „violenţă domestică”, a câştigat burse, a participat în mai multe proiecte naţionale şi internaţionale. Cu această ocazie, a vizitat o mulţime de state europene… Dar a venit timpul să lucreze şi la numele şi popularitatea sa, la PUBLIKA TV prezintă meteo şi realizează două emisiuni: „Lumea Publika” şi „Stil de Viaţă”. În timpul liber, călătoreşte şi scrie pe blogul său – www.scerbani.com.

44. Nina Dimoglo
Preşedintele Guvernului Tinerilor din Găgăuzia, liderul mişcării obşteşti „Ileri”, director „Miss Găgăuzia”
Fosta „Miss Găgăuzia” este un veritabil lider social cu numeroase idei, proiecte, opinii şi luări de poziţie. Cea mai recentă manifestare a sa a fost somarea lui John Onoje să-şi ceară public scuze în faţa găgăuzilor, altfel, îl va da pe mâna procurorilor. Emigrantul din Sierra Leone, care aşa şi n-a mai ajuns preşedintele ţării, i-ar fi numit pe găgăuzi „ocupanţi” şi „reprezentanţi ai mafiei ruse în Moldova” pe un portal… Dragă John, o fi fiind ei repezi la mânie, mai ales când li se urcă şarapul la cap, da' nici chiar aşa…

45. Mariana Mihăilă
Interpretă, prezentatoare Moldova 1
A avut destule realizări de creaţie – videoclipul piesei sale „Iarna să dansăm latino”, pe care a şi semnat-o, apoi a cântat celebra piesă „Floare dulce de tei” din repertoriul regretaţilor Doina şi Ion Aldea-Teodorovici chiar de Ziua Îndrăgostiţilor la Palatul Naţional în duet cu Cristofor Aldea-Teodorovici. A realizat multe melodii noi în ultima perioadă, piese semnate de Alex Brashoveanu, Alexandru Lozanciuc şi mai tânărul Ion Busuioc, chiar şi o piesă în rusă cu titlul „Ты и я”, ceea ce nu i s-a mai întâmplat până acum. Mai nou, a început să frecventeze orele de dans la „Just Friends Ballet” pentru a-şi menţine forma fizică bună, dar şi pentru a învăţa diverse stiluri de dans, lucru ce o va ajuta să se mişte pe scenă şi mai bine.46. Ana Mardare

Reporter-prezentator Jurnal TV
Cea care ne aduce în case frumosul, eleganţa, moda, la urma urmei, ne mai spune ce filme bune să privim şi de ce merită văzute, zice că o femeie sexy este o femeie ocupată şi pasionată de ceea ce face, iar JurnalTV îi oferă exact asta şi chiar mai mult. Aici nu se plictiseşte niciodată, creativitatea şi-o poate manifesta la maxim, fiecare zi fiind mai colorată şi mai plină decât cea de ieri.

47. Tatiana Spânu
Interpretă
A muncit... magic la videolipul piesei „Magical”, pe care l-a lansat în perioada sărbătorilor de iarnă, după care a urmat colaborarea cu Danny, un DJ din Italia care a auzit piesa „Departe” şi doreşte să o remixeze pentru a fi promovată în Europa. Munceşte la fel de minunat la lansarea albumului, evenimentul preconzizat pentru sfârşitul primăverii, şi care se va numi tot „Magical”. Mai face o piesă nouă, ceva pentru suflet, o baladă cu sunet viu, pian şi chitară… Are şi un motiv mai sentimental, pentru că a închis un „episod” care a durat doi ani şi, până vine următorul „unicul”, se consolează cu balada.


48. Dorina Gherganov

Prezentatoare „Mesager”, Moldova 1
Oare ce fetiţă nu şi-ar dori să prezinte la televizor ceva şi s-o mai şi vadă toată ţara? Să-i zică vecinii şi s-o sune rudele că au văzut-o la televizor. Eh, în cazul ei, visul a devenit o realitate certă, pe cât de frumoasă, pe atât de responsabilă, trecerea de la postul de reporter la cel de prezentator fiind un pas enorm pentru frumoasa blondă, care bucură seară de seară ochiul publicului larg. Şi care va fi şi mai fericit când cei de la postul public vor pune în sfârşit luminile la punct…

49. Irina Doltu
Director al „Marketing Trend”
Activează în businessul publicitar de şapte ani, perioadă în care a trăit multe realizări frumoase. Pe lângă muncă, nu uită de dragoste, pentru că femeia este creată anume pentru aceasta. Dragostea faţă de cei apropiaţi, faţă de cei din jur, faţă de călătorii şi… faţă de muncă.


50. Tany Vander

Interpretă
Frumoasa şi focoasa blondă care poate răpune orice inamic cu o simplă privire a avut parte de destule activităţi în ultima vreme, lucrând asupra proiectului solo Tany Vander. A devenit subiect de ştiri interesând posturile locale de televiziune, a avut timp şi pentru apariţii în revistele din Chişinău, iar la „dezgolitele” noastre a fost chiar în două rânduri într-un singur an, în două pictoriale unul mai hot ca celălalt.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Intradevar sunt cele mai frumoase fete din Moldova
Railean Adriana   -  
10 Decembrie 2013, 13:53
Sus ↑
sunt frumoase,dar nu chiar!!!!!!!!!
Crudu A.   -  
24 Decembrie 2013, 18:09
Sus ↑
sunt frumoase daca sunt si destepte e foarte bine tot respectu
ionut   -  
14 Ianuarie 2014, 20:51
Sus ↑
красивы
Сергей   -  
03 Februarie 2014, 16:58
Sus ↑
sunt frumoase
Serg   -  
03 Februarie 2014, 17:01
Sus ↑
Stanchevici
вып   -  
04 Februarie 2014, 22:11
Sus ↑
Stanchevici
Дмитрий   -  
06 Februarie 2014, 11:10
Sus ↑
Stanchevici
Stanchevici   -  
07 Februarie 2014, 00:50
Sus ↑
Stanchevici
Rag   -  
07 Februarie 2014, 00:52
Sus ↑
Stanchevici StancheviciStancheviciStancheviciStanchevici
sdfdcs   -  
07 Februarie 2014, 00:54
Sus ↑
Stanchevici
Алексей   -  
07 Februarie 2014, 22:53
Sus ↑
Stanchevici
Veanhmaar   -  
08 Februarie 2014, 18:26
Sus ↑
Stanchevici
алексей   -  
09 Februarie 2014, 12:07
Sus ↑
Stanchevici
Виктор   -  
09 Februarie 2014, 23:09
Sus ↑
Stanchevici
Виктор   -  
09 Februarie 2014, 23:09
Sus ↑
12. Svetlana Stanchevici
Виктор   -  
09 Februarie 2014, 23:12
Sus ↑
12. Svetlana Stanchevici
Ираида   -  
09 Februarie 2014, 23:15
Sus ↑
Stanchevici
Valentin   -  
10 Februarie 2014, 21:40
Sus ↑
12.Stanchevici
Valentin   -  
10 Februarie 2014, 21:50
Sus ↑
Stanchevici
Дмитрий   -  
10 Februarie 2014, 23:17
Sus ↑
Stanchevici
Дмитрий   -  
10 Februarie 2014, 23:18
Sus ↑
Stanchevici
Vova   -  
11 Februarie 2014, 00:14
Sus ↑
Stanchevici
Andrey   -  
12 Februarie 2014, 08:52
Sus ↑
Stanchevici ты суперррррр...
Михаил   -  
12 Februarie 2014, 12:32
Sus ↑
"Stanchevici"
Павел   -  
12 Februarie 2014, 22:14
Sus ↑
Stanchevici
nata   -  
13 Februarie 2014, 12:59
Sus ↑
Stanchevici
aleksey   -  
14 Februarie 2014, 01:39
Sus ↑
Stanchevici
ayzen   -  
14 Februarie 2014, 08:28
Sus ↑
Stanchevici
Тимур   -  
14 Februarie 2014, 12:03
Sus ↑
Stanchevici
yakov   -  
15 Februarie 2014, 01:51
Sus ↑
"Stanchevici"
korennick@mail.ru   -  
16 Februarie 2014, 22:52
Sus ↑
Stanchevici
koren16.02.2014022.53   -  
16 Februarie 2014, 22:54
Sus ↑
Stanchevici
rostyslav   -  
17 Februarie 2014, 01:26
Sus ↑
Stanchevici
Ксения   -  
17 Februarie 2014, 09:44
Sus ↑
Stanchevici
Ксения   -  
17 Februarie 2014, 09:45
Sus ↑
12. Stanchevici
Anna Andreeva   -  
17 Februarie 2014, 10:35
Sus ↑
Stanchevici
Andre   -  
17 Februarie 2014, 20:42
Sus ↑
Stanchevici
Тимур   -  
18 Februarie 2014, 22:47
Sus ↑
Stanchevici
Яна   -  
19 Februarie 2014, 17:42
Sus ↑
Stanchevici
Angola   -  
23 Februarie 2014, 14:31
Sus ↑
god
Stanchevic   -  
24 Februarie 2014, 14:28
Sus ↑
Stanchevici
Stanchevici   -  
25 Februarie 2014, 17:28
Sus ↑
Stanchevici
Stanchevici   -  
25 Februarie 2014, 17:29
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău