VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cel mai simpatizat bărbat la USM
August 2004, Nr. 04

Cel mai simpatizat bărbat la USM

Comentează   |   Cuprins

top USMClonaţi-l pe Steven Seagal!

Dacă americanilor le-ar reuşi nebunia cu donarea OMULUI atunci, cel puţin aşa arată studiul nostru de piaţă efectuat la USM, năzbâtioasele studente de la această instituţie mult prea serioasă şi de stat ar intra în datorii până peste cap pentru a comanda 14 clone Steven Seagal, 11 clone Gheorghe Hagi şi 10 clone Gheorghe Urschi.

În plus, pentru a satisface necesităţile estetice, romantice, muzicale şi - atenţie! -patriotice ale USM-ului, ar mai fi nevoie de 9 clone ale lui Enrique Iglesias, 8 clone ale lui Leonardo di Caprio şi câte 4 clone Mircea Snegur şi Serafim Urecheanu. Acesta este topul celor 10 preferaţi ai USM-ului şi îl rugăm pe onorabilul rector Gheorghe Rusnac să nu se supere că n-a încăput în top, chiar dacă domnişoarele de la instituţia pe care o conduce dumnealui nu-şi ascund simpatiile pentru bărbaţi mai în vârstă şi cu niscaiva experienţă. Deci, 30 de fete au votat pentru 10 bărbaţi dintre care tocmai 5 s-au dovedit a fi bărbaţi ai neamului nostru, adică made in RM.

Fotbalistul Gheorghe Hagi este considerat de către USM-iste drept un bărbat foarte interesant şi unele dintre fete ne-au mărturisit că ar accepta cu plăcere să-i fie soţie şi să-i facă borş cu curechi. Studentele cred că Hagi, ca bărbat, ar putea întreţine mai multe familii. Noi însă le-am recomandat creştineşte să negocieze chestia în cauză cu soţia fotbalistului. Nikita Malinin este adoratul mai multor domnişoare care suferă din dragoste şi care au fost profund mişcate de piesele melodramatice ale acestuia, deoarece „ating acolo unde doare".

Ar avea mult succes la USM şi tipii de la „Fabrica zviozd", pentru care studentele ar fi capabile să facă un drum pînă în capitala Rusiei. Primarul de Chişinău, Serafim Urecheanu e şi el printre favoriţii cochetelor de la USM, care îl consideră un bărbat simpatic şi atrăgător.

Silvia Lozovanu

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău