VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
THE BEST animatori disco
Septembrie 2007, Nr. 41

THE BEST animatori disco

Comentează   |   Cuprins

După un top al prezentatorilor tv şi radio, ne-am propus sa realizăm unul al animatorilor disco, cluburilor de noapte, pub-urilor şi altor localuri de divertisment. I-am selectat pe cei mai tari şi mai vânaţi MC, meseriaşii care ştiu să facă din Chişinăul nocturn un oraş în care clocotesc nişte petreceri demenţiale, să dea ritm şi culoare vieţii din localuri şi să realizeze spectacole de neuitat. Aşa cum impune tradiţia topurilor noastre, cei trei experţi vor da aprecieri (subiective!) animatorilor, dar şi celor mai stilate cluburi în care ei pun în mişcare publicul. (Eugenia Buzu)

MC Ribic 9,6

>> Alexandr Şişchin, show-man 10
Vine de la Kiev şi are şcoală bună. Până una-alta, nu ne putem plasa în faţa  kievenilor, aşa că, pe piaţa de profil de la noi, omul se descurcă beton.

>> Valentina Cerneatinskaia, producător Muz TV Moldova 9
Un inovator al vieţii de club care este în afara concurenţei. Chiar dacă vine din Kiev, a reuşit să se încadreze perfect în viaţa de club din Chişinău. Petrecerile pe care le moderează sunt îmbibate de spiritul glamour-ului în care MC Rîbik se simte atât de bine. Sperăm să mai vină cu multe idei şi inovaţii în clubbingul de la noi!

>> Valeriu Croitoru, cântăreţ, promoter artistic Chişinău pentru România, Asociaţia culturală “Croitoru&Co“ 1o
Îl cunosc de la „People”, acest club l-a şi lansat în Chişinău. Mă bucur că prin intermediul clubului „Flamingo”, avem ocazia să-l vedem şi să-l auzim mai des… E kievean, adică nu-i de-al nostru, e exotic! Libertatea de a-şi exprima gândurile, adesea fără paranteze sau bariere, este punctul său forte şi, respectiv, al clubului. Pe mine mă încarcă de energie pozitivă, iar prezenţa lui pe scenă îmi aduce zâmbetul pe buze. O persoană absolut dezinhibată, cu concepţii dintre cele mai noi, care se poartă la ora actuală.

Mc Johnny Walker 9,3

>> Alexandr Şişchin 9
Îl cunosc bine, căci lucrez împreună cu el de zece ani. Puţin demonic, ironic şi chiar sarcastic. Este sigur de sine, privirea-i languroasă nu lasă femeile indiferente – n-are cum! Într-un cuvânt: macho!

>> Valentina Cerneatinskaia 9
Aş zice că este mai degrabă un brand decât un pseudonim, la fel de bun precum legendara marcă de whisky. O personalitate plină de artistism, talent şi cu un simţ înnăscut al publicului, mai ales dacă e vorba de partea feminină. Un om dezvoltat multilateral, care, după părerea mea, a depăşit demult ipostaza de MC... un showman în adevăratul sens al cuvântului!

>> Valeriu Croitoru 10

Este gazda clubului „City”, chiar dacă se întâmplă să-l vedem animator în mai multe cluburi... Acolo e ca la el acasă, iar noi  – în vizită. Are o experienţă fenomenală şi e foarte original! E suficient să-i aud numele şi-mi amintesc de glumele şi comentariile lui amuzante  din timpul programului. Talentat băiat. După mine, este primul. Un brand! Simt că mă ia şi pe mine peste picior când, în timp ce salută publicul din sală, nu uită să menţioneze:  ”Îi salutăm şi pe cei care au intrat pe gratis”.

MC Mike 9,1

>> Alexandr Şişchin 9
Young size, pur şi simplu. Avantajul său e că poate lucra în engleză, rusă şi română. Îi merge gura ca o moară, dar nu vede oamenii. Are o privire glacială şi, din această cauză, între el şi public apare un perete invizibil.

>> Valentina Cerneatinskaia 8,5
Un veteran al scenei şi un exemplu extraordinar pentru artiştii începători. Un MC cu un acut simţ al umorului şi cu o energie debordantă, dispus mereu să confere culoare şi savoare vieţii nocturne. Nu mai ţin minte de câţi ani este în „creuzetul” fenomenului de clubbing, dar faptul că încă reuşeşte să aprindă publicul şi să rămână arhi-popular este un atu. Unul incontestabil!

>> Valeriu Croitoru 10
A fost imaginea tuturor cluburilor!  E destul de popular, reuşeşte să fie diferit atunci când prezintă un concert şi atunci când animă un program artistic în club. La concerte este mai mereu la costum, serios, grav, iar în cluburi îl vezi vesel, degajat şi plin de culoare… Îl cunosc de foarte multă vreme şi în viziunea mea este veteranul… De obicei, cluburile noi obişnuiesc să-l invite până îşi fac un nume. Nu-l văd ca fiind mascota unui singur club, este acolo unde i se plăteşte mai bine, peste tot câte un pic…

MC Dooh 8,5

>> Alexandr Şişchin 8
Deşi îl cunosc, încă nu am avut ocazia să lucrăm împreună. E un băiat bun, dar asta nu e o meserie.

>> Valentina Cerneatinskaia 8,5
Cel mai mult îmi plac pălăriile şi fesurile pe care şi le schimbă întruna: am avut şi eu ocazia să probez câteva dintre ele. It’s a joke, dar avantajele acestui MC sunt mult mai multe decât banalele accesorii pentru cap. Saşa este un „specimen” stilat al vieţii de club, care ştie de ce are nevoie publicul pentru a aprinde noaptea!

>> Valeriu Croitoru 9
O-o-o! Fashion Glamour Style Man! Pentru el aspectul e un element primordial. Super-inele, super-lanţuri, super-ţoale… Deşi a început să activeze în acest domeniu de puţină vreme, deja şi-a făcut un nume. Bravo! Ştie să fie pe gustul tuturor. Îmi place că nu sustrage atenţia publicului din club pentru prea mult timp, căci lumea vine să danseze, de fapt... Are mult tupeu şi cred că va obţine ce vrea în viaţă. Ştiu că este îndrăgostit de tot ce înseamnă şi reprezintă dolar, acesta poate fi un avantaj.

MC Mislic 8,3

>> Alexandr Şişchin 7
E omul fără de chip. Are cinci feţe, dar nici una nu-i aparţine. Deşi îşi atribuie o multitudine de chipuri, încă nu a reuşit să-şi formeze propriul stil. Deocamdată…

>> Valentina Cerneatinskaia 9
Când l-am văzut întâia oară, credeam că e vorba de o clonă a lui MC Mike. Cu timpul, mi-am schimbat părerea şi îmi cer iertare . Un om care ţine umorul de mână şi care te poate face să zâmbeşti chiar şi în cele mai neplăcute situaţii. Cineva ar obiecta că glumele lui sunt trase la indigo: încercaţi să alegeţi doar ce e mai bun şi să prezentaţi acest umor într-o haină atrăgătoare... după aia mai vorbim!

>> Valeriu Croitoru 9
O persoană ca nimeni alta! Mă surprinde mereu prin comentariile pe care le face despre VIP-urile prezente în club, care se distrează şi se aşteaptă cel mai puţin să-şi audă numele în boxe tocmai în momentul în care mănâncă sau dau de duşcă 50 sau 150 de grame de absint… Îi place s-o facă pe macho sombrero! Adesea, pălăriile sale mexicane sau australiene dau tonul petrecerii. Destul de dotat! O voce neobişnuită, greu de imitat, plăcută, uneori puţin stridentă... Bravo şi pentru cei care şi-au propus să-l promoveze.

MC Ernesto 8

>> Alexandr Şişchin -
Nu-l cunosc. Să-l aprecieze cei care îl ştiu.

>> Valentina Cerneatinskaia 8
Probabil, nu are atâta experienţă precum primele două personaje, aşa că fac o caracteristică la rece, după prima impresie. În schimb, lipsa experienţei este compensată de ambiţie şi talent, iar pista de pornire a fost mai mult decât bună. La sigur, va deveni un MC de calitate!

>> Valeriu Croitoru 8

Tânăr şi neliniştit! Ştie să câştige, dar şi să piardă, o mare calitate! Nu prea am apucat să-l cunosc, să-l studiez şi să-l apreciez ca MC. Este începător, dar, cel mai important, cu perspectivă! Succes!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău