VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Premiul anului - Strachina de platină 2009
Februarie 2010, Nr. 69-70

Premiul anului - Strachina de platină 2009

Comentează   |   Cuprins

Nimic nu pune în valoare reuşitele şi succesele unora mai bine decît gafele şi nereuşitele. Cum i-am putea desemna pe cei mai buni, dacă nu i-am cunoaşte pe cei mai ghinionişti!?

Să ne descoperim aşadar anti-eroii, să-i trecem în revistă pe acei care au călcat metodic în străchini în anul 2009!

„VIP magazin” lansează Premiul STRACHINA DE PLATINĂ, o distincţie cu care vor fi răsplătiţi politicienii, businessmanii şi artiştii, care au gafat, au scandalizat, au stîrnit rîsul de-a lungul anului trecut.

Iată-i, deci, pe răsfăţaţii ghinionului şi cavalerii gafei – deţinători ai premiului STRACHINA DE PLATINĂ, ediţia 2009!!!


10. EDUARD MUŞUC
Pentru consecvenţa cu care a păşit dintr-o greşeală politică în alta, pentru întîrzierea cronică, atunci cînd a trebuit să se dea ba cu unii, ba cu alţii. Pentru patima masochistă care l-a împins să se împrietenească cu comuniştii, după ce aceştia i-au ruinat afacerea şi l-au băgat după gratii. Pentru marea „intuiţie politică” de a se face comunist, atunci cînd comuniştii au pierdut puterea.

9. VITALIE RUSU
Pentru că pe cît de bine joacă în scenă, pe atît de prost în politică, pentru capacitatea rară de a confunda consecvent actoria din scenă cu actoria din viaţă, pentru că se iubeşte mai mult pe sine în artă decît arta din sine, pentru că adoră şefia mai mult decît actoria.

8. EU TV
Pentru că a dat o mînă de ajutor preţios la prăbuşirea stăpînului PPCD, pentru că a făcut propagandă electorală într-o zi în care aceasta era interzisă, pentru că i-a acoperit de ruşine pentru tot restul carierei pe un Praporşcic şi un Burciu, pentru că i-a plăcut să fie urît de 99% din cetăţenii ţării.

7. VASILE TARLEV
Pentru „talentul” de a irosi într-un singur an un rating adunat timp de şapte ani, pentru că a fost şapte ani sluga fidelă a lui Voronin, ca în final să încaseze de la Voronin un ordin, un buchet de trandafiri şi un şut în fund, pentru priceperea de a veni cu scandal la UCM şi de a pleca cu scandal de la UCM, pentru „curajul politic” de a da bir cu fugiţii din politică.

6. VERA TERENTIEV
Pentru că, fiind una dintre cele mai bune prezentatoare de la noi, a comis una din cele mai mari erori ale scurtei ei cariere, aceea de a se angaja, cu ochii închişi şi mintea zăvorîtă, la cel mai odios post de televiziune din Sud-Estul Europei.

5. TUDOR TĂTARU
Pentru că de dragul unui „Bucium” s-a dat cu orice partid ajuns la guvernare, pentru că a fost cel mai mare prieten al lui Urechean şi apoi a scuipat în Urechean, pentru că a scuipat în comunişti şi apoi s-a pupat cu comuniştii (în care acum este iarăşi gata să scuipe), pentru că a votat pentru numirea lui Todercan în funcţia de preşedinte al Teleradio Moldova şi acum a votat pentru demiterea lui, pentru că a ajuns clovnul care nu mai amuză pe nimeni.

4. IACOB GUMENIŢĂ
Pentru talentul de slugă inconştientă, care îndeplineşte toate aiurelile ordonate de şefi, pentru că va intra în istorie ca „hoţul de brad” şi „poliţaiul nătîng”, pentru că vrînd să ajungă cît mai sus, s-a prăbuşit jos de tot.

3. IURIE ROŞCA ŞI „CEI ŞAPTE MAGNIFICI”
Pentru că a finalizat cu succes cauza înmormîntării PPCD, angajînd gropari tineri din „noua generaţie”. Pentru saltul gigantic din copac în prezidiul Parlamentului, pentru că a pariat pe victoria sa şi nu şi-a onorat pariul, pentru că i-a plăcut să fie vicepremier de o singură întrebuinţare. Pentru că a tunat şi ameninţat că va fi totul în ţara noastră, ca să ajungă nimeni.

2.LENUŢA BURGHILĂ
Pentru că a semănat incultură şi a cules milioane, pentru că a înmulţit kitsch-ul şi a clocit amatorismul, pentru că, promovînd folclorul, a intrat ea însăşi în folclor, pentru că a schimbat respectul colegilor pe linguşeala comuniştilor, pentru marea eroare de a se crede manager şi cîntăreaţă.

1. MARC TKACIUK
Pentru că, fiind foarte deştept, l-a sfătuit pe Voronin să schimbe vrabia din mînă (60 de mandate în Parlament) pe cioara de pe gard (48 de mandate), pentru că ilustrează proverbul „prea multă minte strică”, pentru că i-a alungat din PCRM pe puţinii comunişti „cu faţă umană”, pentru că vrea să facă cu PCRM ce a făcut Roşca cu PPCD.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Ei, chiar asa, de 99% din populatia tarii? Si noi care vedem in raitingul facut de AGB ca suntem mult mai sus decat Pro TV. Clar ca e mult mai simplu sa retransmiti un alt post si sa faci doar un buletin de stiri pe zi. In afara de Rosca, Burciu si Praporscic, care, intr-adevar, sunt o rusine pentru ziaristica, am mai facut si noi niste lucruri frumoase. Las' ca ne cumpara el altul si o sa vedeti voi televiziune serioasa, fara "politisci", "pesce", "Bucuresci" si altele de genul asta.
Euro TV   -  
15 Februarie 2010, 14:11
Sus ↑
pai nu v-au cumparat inca?
eustiutot   -  
16 Februarie 2010, 15:07
Sus ↑
da de Vera Terentiev ai dat-o in bara
lasa fata in pace
si eu daca eram in locul ei ma duceam unde se da mai multi bani, cum la noi si asa salariile de jurnalist sunt ,,mari de tot,,
mai ales ca a primit si un apartament mi se pare,dar nu sunt sigura

eu o conider ceam mai buna prezentatoare de la noi
pentru cel ce a scris articolul   -  
19 Februarie 2010, 13:57
Sus ↑
Eu tot o consider cea mai buna prezentatoare, dar n-a avut intuitie buna...si apoi e diferenta strasnica cind vezi cum arata si ce da din gura ei...Si-apoi si Musuk, si altii au primit bani multi...Problema e ca nu in toate cazurile merita sa te vinzi...
sergiu   -  
19 Februarie 2010, 19:04
Sus ↑
Si cu ce e vinovata Vera Terentiev ? Ce nu va aranjeaza ? O jurnalista cumsecade, la locul ei. Profesionista. Si postul TV e DESTUL de normal ! Ruki prochi ot Veri !
Djafar   -  
19 Februarie 2010, 22:07
Sus ↑
Vera Terentiev este o prezentatoare minunata, indeiferent de postul unde s-a angajat. VIP Mag, Nu mai bagati interpretarile politice peste calitatea cu care unii isi exercita profesia, nu sade bine si spune multe despre luptele intre trusturi :( Nu tot ce nu e protv sau jurnalmd este si criticabi. Vedeti-va de cioranica voastra cu agramatismele ei ! Nici asta nu se numeste presa de calitate.
Micu   -  
20 Februarie 2010, 12:02
Sus ↑
Foarte "urit" ! o incultura din partea autorului si o porcarie din parte "Vip Magazin"! :(((
Alsss   -  
20 Februarie 2010, 13:02
Sus ↑
Vreau sa va felicit pentru curajul de a da cartile pe fata, chiar daca unii nu ar fi de acord cu unele din acest articol. Cand am deschis revista la pagina cu pricina chiar nu mi-a venit a crede ca ati putut face asta. Ironia este bine venita.Cu toate ca as avea doar o obiectie la acest top- posibil e putin politizat, pentru ca toate inafara de Vitalie Rusu au legatura cu fosta guvernarea (cu toate ca sunt o anti-comunista inraita). Trebuia poate sa mai bagati vreun cantaret esuat sau ceva din "show biz".

Mai vreau sa va apreciez ca promovati cultura, 10 bravo pentru asta! Imi place ca nu va luati dupa ceea ce cere publicu neversat si promovati oameni care chiar au ce spune.
Sunt nemultumita doar ca nu ati facut un articol mare dedicat lui Jackson (scuza ar fi doar daca eu l-am scapat in numerele precedente-voi verifica asta)
In rest sunteti tari!
Anna   -  
20 Februarie 2010, 13:14
Sus ↑
suuuuper komentarii!!!!! bravooo!!
wake-up-now   -  
20 Februarie 2010, 23:47
Sus ↑
cre ca doar Voronin lipseshte insa ... cre ca V.I.P. Magazin a pregatit shi alt premiu "Treuca de Lemn" unde-l vedem shi pe susmentsioanatul pe prima pozitsie...
Doru   -  
22 Februarie 2010, 10:14
Sus ↑
apreciez articolul. Dar, cu tot respectul, de la aparitia revistei pe piata noastra, pana la prabusirea guvernarii comuniste, nu-mi amintesc ca vreun repreyentant al comunistilor sa fie criticat macar in doua randuri. Dimpotriva, erau adusi pe prima pagina Oleg Voronin si multe alte scarbe. Oare VIP Magazin nu trebuie sa-si ia locul bine-meritat in acest top? Macar in locul lui Tudor Tataru, acuzat ca isi schimba convingerile politice in functie de cine sta la guvernare. Unde v-a fost curajul pana acum? ............
Marianna   -  
22 Februarie 2010, 12:37
Sus ↑
Felicitari!!! mai ales pentru Tataru!!!
ileana   -  
22 Februarie 2010, 12:43
Sus ↑
Ei toti merita asa premii :))

Si inca mai sant multi ca dinsii :))))))))))))

Burghila la GUNOi!!!!!!!!!!!
Vasea   -  
22 Februarie 2010, 15:25
Sus ↑
pentru mariana. draga mariana, daca e sa vorbim de presa din RM atunci nimeni nu a avut curajul sa ia interviu de la Oleg Voronin. si ce tot vorbiti despre libertatea presei? in ce consta ea? in a critica sau a face materialele interesesante despre oameni necunoscuti? in SUA cand apare un material cu Obama care prinde muste in studiou, toti casca o gura cat sala de mare. dar la noi? ce e la noi... VIP magazin scrie despre Oleg si toti zic ca VIP e a lui Voronin. dar cine din ziarele, chipurile independente, au scris despre Olejka? nimeni!!! caci nimeni nu a avut curajul. iar, eu ca un ziarist, de la o agentie de presa din RM, am ramas surprins. asa ca lasati voi lozincele astea demodate. presa e presa. si daca maine in VIP magazin va aparea Mark Tkaciuk sa nu va mirati.
p.s. de ce nimeni nu critica PRO Tv ca la ei apare Tkaciuk in multe interviuri?
p.s. lasati invidia!!!
sc   -  
22 Februarie 2010, 16:46
Sus ↑
Noi nu suntem o publicatie care critica sau apara pe cineva. Noi aducem doar materiale actuale. Incercam a fi echidistanti!
admin   -  
22 Februarie 2010, 16:48
Sus ↑
Sant absolut de acord cu aceste aspecte reflectate de d-stra. Dar nimeni nu contesta meritele jurnalistice ale revistei. Eu sant o cititoare care are acasa toate editiile Vip Mag, cu exceptia catorva cat nu am fost in tara. Si tocmai pentru ca am urmarit de la inceput activitatea revistei, imi asum responsabilitatea pentru concluziile mele care de altfel sant evidente. Nu am nimic impotriva faptului ca revista incearca sa se tina pe val cu articole mai "acide" la adresa unora sau altora, dar ma deranjeaza ca nu am intalnit in ultimii ani asemenea articole la adresa comunistilor, pentru ca slava Domnului, era de scris si de scris. Sau VM abia acum a deschis ochii si a vazut cine este Musuc, Rosca, Tarlev, Gumenita, si bineinteles Tkaciuk...........

Totusi, ma bucur ca ati inceput sa deveniti echidistanti. Mai bine mai tarziu...
Marianna pentru sc   -  
23 Februarie 2010, 09:19
Sus ↑
misto topul
mi-a placut
Daloi Terentiev cu miscarile sale lascive
jeneaME   -  
23 Februarie 2010, 10:03
Sus ↑
Care atacuri la persoana?1 Atacuri la calitatilemecantile ale persoanei. Or sunteti obisnuiti cu laude numai?!
Terminator.   -  
23 Februarie 2010, 11:07
Sus ↑
De ce in topul celor mai nereusite prezente in viata publica, politica si mass-media sunt incluse persoane aservite mai mult sau mai putin fostei puteri? Cu Tataru, Burghila, Musuk, Roska si Gumenita sunt deacord, dar ce treaba are EUtv, Vera Terentiev cu tot cu NIT-ul ei? Voi suntati tare echidistanti si neafiliati politic??? Ca si ProTV, JurnalTV si Timpul? Toata lumea cu skaun la cap isi da foarte bine seama ca la noi nu e presa neafiliata, toate publicatiile fiind impartite intre partidele politice si alte persoane influiente. Cat de cat 7TV reflecta situatia reala in emisiunile lor de stiri. Despre VIPmagazin, sunteti buni cu mici exceptii - voi idolatrizati niste persoane iesite la rampa care anterior sau care in prezent guverneza tara, imbogatindu-se pe spatele nostru. Apropos, despre ultima editie cu deputatul V. Guma - transmiteti va rog un exemplar de revista celor de la DNA in Romania, ca tare se vor bucura aia sa decupeze materialele ilustrative la dosarul penal intentat respectivului deputat norodnic pentru trafic de influienta, mita, fals si uy de fals, contrabanda.
RMG   -  
23 Februarie 2010, 11:44
Sus ↑
Pentru Terminator

zici despre VIP magazin ca nu stiu cum? dar tu de fapt in mesajele tale cum esti? gandeste-te. de aceea noi le-am sters: pentru continutul lor nedemn!
admin   -  
23 Februarie 2010, 12:04
Sus ↑
Voi, VIP Magazin, numai echidistanti nu sunteti. L-ati dat si pe Olejka, cat nanasu era consilier, l-ati bagat in revista si pe Rojka. Ati fost cu cei care sunt la putere. Acum sunteti cu astia. Si e si firesc, trebuie sa luati si voi banii de undeva. Si presa are nevoie de bani. Numai nu abordati chestiuni gen "echidistanta". Ca nici in cazul vostru nu merge.
Tot Eu TV   -  
23 Februarie 2010, 13:45
Sus ↑
Draga Eu TV, de unde ai luat prostiile astea... Tin sa-ti comunic ca pe timpul comunistilor, pe copertile revistei au fost si Urecheanu, si Diacov, si Filat (de 2 ori), Filat a fost pe coperta chiar cu un an in urma, in martie 2009, inaintea alegerilor din aprilie, cind la putere cine era...? ia zi-ne tu...
sergiu   -  
23 Februarie 2010, 14:44
Sus ↑
chiar munca pe care o face protv,vip magazin,timpul si jurnal tv este demna de respect si tot acest top este o realitate,nu sunt afiliata niciunui partid si va pot spune cu siguranta ca nu trebuie sa fii afiliat unui anumit partid pt ca sa vezi aceste lucruri....nu respect si nici nu voi respecta vreodata jurnalistii care lucreaza la celalte tv si presa....a fi jurnalist inseamna sa spui adevarul!
valea   -  
23 Februarie 2010, 17:57
Sus ↑
apropo trebuia sa includeti aici si compania suncommunications care nu-si respecta clientii si este cea mai incopetenta companie prestatoare de servicii de la noi
valea   -  
23 Februarie 2010, 18:16
Sus ↑
cred ca cei 10,nu au dato,n bara da chiar in /stanga/impreuna cu tatuca lor voronin,asa ca ei nici nu merite de a fi discutati,chia rusine..uuuuuuu
fag   -  
23 Februarie 2010, 19:14
Sus ↑
Da cu Burghila chiar ati nimerit-o bine. Cu Strachina de Platina ati adus umorul in revista si in plus e un lucru nou, interesant si chiar curajos- un adevarat exemplu pentru cei ce gindesc la fel ca voi, dar le este frica sa deschida gura. Bravo!
Anna   -  
23 Februarie 2010, 22:14
Sus ↑
oi mai sintets , da daka noi vedem lukrurele altfel ?shi lista neuda4inikov nu-s aproba in fatsa poporului ,atunci noi skriem despre voi :)
martor   -  
24 Februarie 2010, 02:45
Sus ↑
Pai, nici nu am zis ca nu i-ati dat si pe astia. Sigur ca asa e!!! Referinta era, de fapt, asupra topului pe care l-ati facut. Pentru corectitudine ar fi trebuit sa fie prezenti in top si alte persoane apropiate, sau chiar parte, ai actualei puteri. Oare Urechean, de exemplu, nu ar merita o strachina... Amintiti-va cum se vedea sef de stat... Toata presa a facut haz de asta. Ideea e ca ati facut topul selectiv, neechidistant, deci, cu persoane si, ceea ce e cu totul incorect, institutii, apropiate fostei guvernari.
Tot Eu TV   -  
24 Februarie 2010, 10:54
Sus ↑
Bravo VIP!!! oricum sunteti cei mai buni daca a=ti avut curajul s=a aratati cu adevarat fatza tuturor celor care au facut gafe,in frunte cu Musuc,Gumenitza si Tkaciuk..!
Va stimez mult munca dumneavoastra! Bafta in continuare!
Andriana   -  
24 Februarie 2010, 12:10
Sus ↑
Eu TV,
AI DREPTATE, cred ca la anul sigur Urechian ia strachina, doar daca nu trece pragul electoral, iti promit ca redactor-sef...
sergiu   -  
24 Februarie 2010, 12:45
Sus ↑
Mi-a placut mult de tot top-ul facut!!! In special cele spuse despre Lenuta Burgila "marea eroare de a se crede manager si cintareata"!!!! Adevar suta la suta!!!...Bravo celui cui i-a venit in cap asa idee de a-i desemna si pe anti-eroii...ca de laudat noua moldovenilor ne place...dar cu critica stam cam slabut!!!
Cuta   -  
24 Februarie 2010, 22:00
Sus ↑
VIP-ule, cu acest top ai demonstrat ca ai devenit catel in slujba noilor guvernanti. Chiar considerati ca numai comunistii si frontistii fac gafe? Numai ei sunt criticabili? Oare alde Ghimpu, Urechean si o sumedenie de derbedei din jurul lor nu merita mai curind sa fie ironizati si satirizati?

Bonjour, maman, VIP-ule! Ai ajuns la ridicol.

Imi pare rau de voi, pentru asa idee, si de cel care a scris, pentru frustrarea si ura care fierb in el.

Ce aveti cu opinia personala a lui Rusu, ce aveti cu profesionismul lui Terentiev, ce aveti cu viziunile lui Tkaciuk. E treba lor ce fac si cum gindesc. Important e ca sunt maestri in meseria lor.
De cind ati devenit asa de moralisti? V-ati uitat in oglinda?

Nu va transformati revista in organ de inchizitie.
jora_moldovanu   -  
28 Februarie 2010, 11:56
Sus ↑
Acest articol vizeaza gesturi eminamente politice, mi-ar fi placut daca acest articol il regasiam intr-o alta publicatie deoarece nu corespunde specificului unui asemenea tip de revista.
Dan   -  
28 Februarie 2010, 22:27
Sus ↑
Of, Doamne, mai aveti inca mult pana la echidistanta. Scuze, dar topul vi-i de... doi bani. Ce treaba aveti cu viziunile oamenilor. Sunt sigura ca daca Terentiev pleaca maine la TV7, schimbati si voi macazul sau daca maine Eutv il va promova pe Filat sau Ghimpu veti tace malc. Apropo, de ce ati inclus aici si TVM - care azi ii canta osanale lui Filat?
Cateva lectii de sinceritate, dar si profesionalism zau, nu va vor strica.
galea   -  
01 Martie 2010, 13:52
Sus ↑
tare eoisti mai sunteti!!! si Eu tv si Sergiu....si multi altii!!
va sugerez s-a deveniti mai intii in rindul celor de la VIP magazin..si peurma s-a la dati sfaturi!
VIP NUMBER ONE!!!
Andriana   -  
03 Martie 2010, 14:11
Sus ↑
mi-a placut foarte mult articolul, chiar m-a amuzat cu pofta.
am citit la toti comentariile scrise, si sunt absolut de acord cu unii criticand VIP pt lingusire. De ce nu ati scris astea cand era Voronin Presedinte?
vai de capul vostru!
marcus   -  
05 Martie 2010, 14:52
Sus ↑
mda...o merită- Lenuţa Burghilă. O fi fost ea "Lenuţă" 30 ani în urmă, acum acest diminutiv nu i se potriveşte deloc luînd in consideraţie shi "imaginea" pe care şi-a creat-o .
T-mac   -  
05 Martie 2010, 15:51
Sus ↑
Puneti-l si pe d-ul Ghimpu in lista, atunci va mai cred ceva....
EU   -  
05 Martie 2010, 21:42
Sus ↑
Cat de patetice pot fi revistele mari uneori. Dar mai ales, oamenii care se "hranesc" din ceea ce aud stand cu ochii inchisi si lipsiti de orice individualitate in opiniile pe care le afirma sus si tare...

As fi de-acord cu unele din "nominalizari", dar.... frazele gen "pentru că se iubeşte mai mult pe sine în artă decît arta din sine, pentru că adoră şefia mai mult decît actoria"(V. Rusu) sau "fiind foarte deştept " (M. Tkaciuk) demonstreaza ca sunteti limitati rau, frate!
Ce filozofie si psihanaliza e asta, dragi jurnalisti?
Ati dat-o-n bara, va vedem nominalizati data viitoare?
cititor   -  
10 Martie 2010, 04:45
Sus ↑
bravo,vip_magazin apreciez ce faceti si topul e super, asa suntem noi moldovenii nu ne place sa ne critice cineve neam deprins mai mul cu laudatu si cu ridicatul in slavi,asta e nu i ce face "lupu blana isi schimba dar naravu ba" .E bine venit asa topuri ,nu doar pentru noi cititorii de rind,dar mai ales сei ce sunt criticati,ca omul cu omenie trebuie sa ramina,ca banu vine si se duce,iar obrazul..........de ce totul se rezuma la bani?
p.s nu va bateti capul,daca anul acesta a fost musuc,terentiv,burghila etc. in top vine un nou an cu alte candidaturi poate cine stie chiar urechean sau ghimpu,totul depinde de ei prin ce strachini vor calca.....
dany   -  
11 Martie 2010, 00:14
Sus ↑
Halal de asa top! ati aratat ca sunteti afiliati poltic! De unde credibilitate daca toti au avut sau au ceva legatura cu fosta guvernare? Va transformati incet, dar sigur in hartzoaga de bulevard, adica in presa de scandal! Ma gandeam ca sunteti de genul revistelor bune... dar voi pareti a fi cei care au calcat in "strachini"! Aplaudati-va!!! Ati castigat si voi o strachina de platina!
Anita   -  
12 Martie 2010, 15:33
Sus ↑
Nu vreti sa postati comentariul meu, pentru ca am spus ca va trasformati in revista de scandal??? N-am spus nimic indecent...am remarcat doar
Anisoara   -  
12 Martie 2010, 15:43
Sus ↑
pentru anisoara

postul dvs a fost acceptat. acum doar o remarca. noi vedem de pe ce IP-uri se posteaza comentariile pe site-ul nostru. astfel, am observat ca unele comentarii (care, de fapt, au si acelasi continut) vin de pe unul si acelasi IP. va rugam sa va pastrati calmul si sa faceti critica constructiva dar nu una plina de invidie. daca noi suntem partiali, demonstrati-ne impartialitatea dvs.

va multumim ca accesati site-ul nostru.
admin   -  
12 Martie 2010, 15:54
Sus ↑
E pentru prima oara cand comentez pe site-ul Dvoastra, astfel ca nu aveti cum sa ma invinuiti de astfel de meschinarii. Eu am remarcat ca nu va tineti de specificul vostru initial, ci va lansati in top-uri dubioase! Este o critica constructiva, cred eu. Iar faptul ca va trasformati in presa de scandal-- demontrati prin astfel de top-uri. Eu va citesc tot timpul...daca nu pe hartie, atunci neaparat pe site si niciodata n-am facut asocieri gen: VIP Magazin vs. STAR (care iese in evidenta prin astfel de tertipuri), dar acum ma indoiesc... Si daca tot sunt un cititor fidel al reviste Dvoastra, cred ca am credit-ul necesar sa va critic... Imi cer scuze, daca prin comentariul meu am jignit, nu am intentionat sa fac acest lucru.
anisoara   -  
12 Martie 2010, 16:37
Sus ↑
De ce te superi Anuto, e hazlie intentia revistei, sincer un pic cam dura, dar daca tot comentam azi filmele vechi, eu ti-as aminti o renumita replica din "ironia sudibi ili s liohkim parom" unde nefericitul Jenea spune: eu sunt doctor si ca sa-l fac pe om sanatos sunt uneori nevoit sa-i provoc durere.Presa reprezinta doctorul societatii noastre, lasa-i sa vorbeasca. Chiar daca azi au facut-o un pic cam dur sau cu o mai mare doza de ironie. Brovo, decit o minciuna dulce mai bine un adevar dureros
olesea   -  
25 Martie 2010, 18:31
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău