VIP Magazin
24 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
MUZ TV CHIŞINĂU. O televiziune inedită pe piaţa mediatică
Decembrie 2005, Nr. 20-21

MUZ TV CHIŞINĂU. O televiziune inedită pe piaţa mediatică

Comentează   |   Cuprins

echipa anului 2005

Un post de televiziune cu un format inedit pe piaţa mediatică din ţară şi cu o atitudine bine-definită. Potrivit opiniei specialiştilor în domeniu, Muz TV Chişinău a avut, în anul 2005, cea mai bună dezvoltare printre instituţiile de profil. O evoluţie marcată de lansarea unor noi cicluri de emisiuni şi o nouă abordare a realităţilor ce ţin de show-biz-ul autohton. Efortul depus de echipa  Muz TV în acest an, a dus la extinderea ariei de acoperire – fiecare al treilea locuitor al republicii are posibilitatea de a privi Muz TV, de la Edineţ, Tighina şi Tiraspol pănă la Cahul. Începând cu anul 2006, postul va fi de fapt Muz TV Moldova. După audienţă, Muz TV se află printre primele patru posturi tv în republică. Este mai mult decăt un post de televiziune, mai mult decât un post care retransmite emisiunile de la Moscova! Este o echipă dinamică, pregătită să înfrunte orice provocare informaţională.

Sorin Bucătaru – director de programe şi producător general
La cei 35 de ani ai săi, este „perpetuum mobile” pentru Muz TV Chişinău. Absolvent al Academiei de Teatru şi Film Bucureşti (regie film şi tv), are o bogată experienţă în „pregătirea bucatelor” care apar „pe sticlă”. Pentru el, televiziunea este un tărâm în care visele îşi îmbracă haina, iar Muz TV Chişinău – o nouă provocare.

Dorin Vornices – regizor, producător „VIP” şi „Persona-L”
Este unul dintre decanii de vârstă ai televiziunii. Pentru el, Muz TV Chişinău este nimic altceva decât viaţa sa, îi adoră pe toţi oamenii cu care lucrează cot la cot, în special pe Sorin Bucătaru. Pasiunea cea mai pătimaşă este să colecţioneze aparate de fotografiat vechi. O altă pasiune este munca. La oameni detestă amatorismul şi lipsa de simţ al umorului.

Oleg Solovei – producător „Easy money”
Este născut la 17 ianuarie 1985, în Bender. Pasionat de box şi muzica, aşa cum îi stă bine unui raper. În prezent, Muz reprezintă un mod de viaţă – e tot ce ţine de tineret, mişcare, creativitate. Este un punct de lansare în viaţă. Emisiunea pe care o realizează îl amuză destul de des. Deşi, se mai întâmplă uneori şi să-şi piardă cumpătul...

Marin Basarab – producător „Pro News” Chişinău
Născut la 7 octombrie 1982, este jurnalist cu licenţă. Pasionat de filmul necomercial, muzică, literatură şi sport. Joacă baschet, varianta street-ball. La Muz a găsit cel mai haios colectiv, cu un simţ dezvoltat al umorului, de la care permanent învaţă ceva nou. Prietenii îi zic „Forrest Gump”, deşi lui i-ar plăcea pseudonimul „Dr. Gonzo”...

Alex Bivol – prezentator „Pro News” Chişinău
Vine din lumea artelor - a absolvit Universitatea de Stat a Artelor, facultatea Regie, Estradă şi Manifestări Culturale. Marele hobby este muzica, pe care o face în paralel cu televiziunea, dar şi tot ce ţine de show. Crede că show-biz-ul în Moldova se află într-o stare embrionară, dar speră ca lucrurile să se schimbe. Pentru Alex, Muz TV este o satisfacţie, un lucru care îi place - un post cu un target specific, destinat tinerilor.

Ana Popenco - prezentatoare „VIP”, „Persona-l”
Vine de la Căuşeni, dar la Chişinău se simte de minune. Este de fire colecţionară, doar că nu e pătimaşă, în stare să jertfească totul pentru un fleculeţ. Îi place să se îndrăgostească – un sentiment pe care îl adoră. „Nesinceritatea v-a fost asigurată Persona-L”. „Pentru noi echipa este totul , iar realizările noastre redau acest lucru”.

Cristina Porumb – prezentatoare „Pro News”
Născută în 1981, prezentatoarea de la „Pro News” dă preferinţă călătoriilor, sportului, şi... filmelor porno!!! Îi place la Muz, pentru că fiecare zi e o nouă provocare. Posedă un evidenţiat spirit de luptător, poate din această cauză prietenii o asociază cu un leu.

Valeria Coşleţ – prezentatoare „Easy money”
Vine din Ucraina: Esinovatoe, regiunea Doneţk. Apreciază cel mai mult combinaţia dintre minte şi umor, detestă ipocrizia. Prietenii o asociază cu o veveriţă. A ales MuZ TV pentru că întotdeauna i-a plăcut televiziunea şi a visat să facă ceea ce face în prezent. Pentru Lera, numele ei „de scenă”, Muz TV este un stil de viaţă.

Anatol Serjan – cameraman
S-a născut la 6 decembrie 1979. Rocker declarat, „moare” după trupa „Scorpions”. Este licenţiat în tehnologii informaţionale, dar camera i-a luat locul computerului. Îi place să se afle tot timpul în acţiune, iar locul de muncă îi oferă această posibilitate. Specificul profesiei îl face deseori adoarma cu mâna pe camera video, dar plăcerea primită predomină asupra greutăţilor.  

Eugenia  Ciochină – editor de imagine
Născută în 1980, este o părticică din tot ce a văzut. Cu E-ul Matur şi priceperea de a se stăpâni pe sine, ce constituie pentru ea un scop al maturităţii, fundamentul unui caracter bun. Pentru Eugenia, „ieri” ţine de trecut , „mâine” e un mister şi „astăzi” e un dar. Dar  ceea ce o caracteriziază mai sigur  e  ”pentru a mă conduce, folosesc raţiunea, pentru a-i dirija pe ceilalţi ,folosesc inima”.

Sandu Tarlev – editor de imagine
Faptul că s-a născut în ziua în care a început cel de-al doilea război mondial îl lasă rece. Pentru el MuZ TV este o familie, în care se dezvoltă reciproc personalitatea fiecăruia. Principala îndeletnicire, totuşi, în această familie este munca şi e bucuros că rezultatele nu se lasă aşteptate. E pasionat de fotbal şi muzică.

Nicolae Matrosov – specialist 3D, 2D-grafică
Este economist de meserie, dar a preferat să se ocupe cu grafica tv. A ales Muz TV pentru că primeşte satisfacţie de la
lucrul făcut într-o echipă de tineri în care se simte perfect. Domeniul în care activează necesită căutări permanente şi nu-i lasă timp să se plictisească. Totuşi, se bucură pentru faţa grafică a postului, specifică şi diferenţiată faţă de alte posturi de televiziune.

Vladimir Sâtnic – specialist 3D video-design
Data şi anul naşterii: 17 septembrie 1986. Pasionat la nebunie de muzica electronică. Pentru vârsta lui MuZ TV este unul dintre locurile ideale de muncă. Este la început de cale şi are multe de învăţat. Îi place faţa postului prin prisma meseriei sale, care, însă, nu-i permite să se oprească. Dar întotdeauna este loc şi pentru mai bine, mai ales că în domeniu lucrurile evoluează furtunos.

Valentina Cerneatinscaia – reporter „Pro News”
Pasionată de literatură şi filologie. Prietenii o asociază cu o „pisicuţă albă şi pufoasă, dar care e în stare să zgărie destul de adânc”. Îi place la Muz TV pentru că are posibilitatea să comunice permanent cu oameni noi. Primeşte plăcere atunci când oferă informaţia publicului, şi îl face să găndească, nu doar să asculte.

Doina Popa – reporter „Pro News”
Născută în 1988, Doina este cea mai tănără persoană din echipa Muz TV. Puţin straniu pentru o fata, dar ea este pasionată de baschet şi automobile. Îi place să lucreze la Muz pentru că doar aici a întâlnit un colectiv tânăr, capabil s-o înţeleagă pe deplin.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău