VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Femeia ideală a showbizului moldovenesc
Aprilie 2008, Nr. 48

Femeia ideală a showbizului moldovenesc

Comentează   |   Cuprins

Face el ce drege, dar tot Hollywood-ul dă  tonul la toate pe lumea asta. Dovada cea mai elocventă este topul frumuseţilor naturale sau a unor părticele măcar, aparţinând celebrităţilor şi date de la mama natură, prin care ni se sugerează portretul unei femei ideale după criteriile: bust, trup, ochi, chip, buze, fund. Surprinzător, acest clasament n-a inclus numele posesoarelor celebre ale unor „piese” cum ar fi J. Lo (fund) sau Angelina Jolie (buze), acestea fiind înlocuite de „candidaturi” mai puţin cunoscute, dar, în nici un caz, mai slab „dotate”.

Pentru că nu suntem cu nimic mai prejos decât cei de la Hollywood, revista „VIP magazin” vine şi ea cu „piesele” sale în alcătuirea portretului femeii ideale a showbizului moldovenesc (chiar dacă am mai umblat niţel la criteriile de selectare), la întocmirea topului fiind puşi la treabă experţi exigenţi de parte bărbătească, cărora nu le scapă nici un flecuşteţ, atunci când e vorba de analiza femeii…

Corpul
Natalia Gordienco


Cel mai frumos corp printre femeile showbizului nostru se află în posesia Nataliei Gordienco, cea care a câştigat nominalizarea la strânsă concurenţă cu Ileana Lazariuc, conform deciziei „consiliului” de experţi. Înaltă, zveltă, nimic în plus şi nimic în minus. Sufletul său de copil şotios, care râde permanent, este „ambalat” de un corp de femeie matură. E adevărat că nu a păşit încă pragul celor 20 de ani şi nici soţul nu a pus-o la frecat fasoliţă, pentru că nu-l are, dar nici trei copii, la 34 de ani, nu a născut, ca Heidi Klum, pentru a-i intra în voie soţului său Steel. Noi, oricum, o apreciem pe Natalia pentru prestaţia sa pe scenă şi pentru formele de invidiat, iar ea îşi vede de treabă (corp, muzică şi concursuri). Tot ea a ieşit învingătoare şi la capitolul „posterior” în topul preferinţelor experţilor „VIP magazin” (singura care s-a remarcat tocmai la două nominalizări). De menţionat faptul că gusturile experţilor noştri diferă esenţial de ale celor care au întocmit topul din Hollywood – fundurile Nătăliţei şi cel al vedetei „Playboy”, Kim Kardashian, armeancă de origine, par din galaxii diferite. Poate pentru că ei interpretează cuvântul „fund” ca atare, iar noi căutăm frumosul până şi la un fund.

Ochii
Natalia Cheptene


Ochii care nu se văd… Ochii Nataliei Cheptene nu pot fi uitaţi multă vreme după ce-i vezi, chiar dacă nu sunt senin de albaştri ca ai actriţei Megan Fox, prima în topul preferinţelor Hollywood-ului. Natalia nu are un asemenea cocktail genetic (irlandez, francez şi indian Cherokee) ca al americancei, dar nici nu are mare nevoie. Spectatorii PRO TV i-au revăzut ochii Nataliei Cheptene la ştirile orei 17.00, iar cititorii „VIP magazin” au avut fericirea să-i admire în două rânduri pe coperta revistei noastre şi în două pictoriale absolut diferite („Dezgolite frumos” şi proiectul „Mama”). În primul, a vrut să epateze şi acest lucru i-a reuşit, considerând că „pentru „mahalaua” noastră mică uneori este binevenit să mai faci „valuri”. Având asemenea ochi, ar fi păcat să nu flirteze, ocupaţie care o incită şi pe care o consideră un joc interesant, chiar dacă ştie că în el nu există loc pentru premii şi învingători.

Buzele
Natalia Barbu


Compartimentul „buze” are o câştigătoare fără drept de apel – majoritatea experţilor noştri au pus-o în faţă pe Natalia Barbu. Doar Ileana Lazariuc a încercat „să se opună”, dar fără mari succese. Naturale, senzuale, expresive şi deloc vulgare, buzele Nataliei Barbu sunt puse în valoare de către „stăpână” şi provoacă bărbaţilor emoţii… pozitive (şi dorinţa este un lucru pozitiv, până la urmă). Nu ştim dacă i-ar face concurenţă membrei trupei „Girls Aloud”, Kimberly Walsh, cea care a depăşit-o în topul similar de peste ocean pe celebra Angelina Jolie – tinereţea şi energia blondei şi-au spus cuvântul. Nici n-ar fi cazul, probabil, să o confruntăm cu Natalia Barbu – important că avem şi noi buzele „noastre”, nu doar cei de la Hollywood. Mai ales că nu tot ce străluceşte mai este şi bun…

Bustul
Vera Terentiev


 Prezentatoarea de la TV7 are sânii ideali. Cel puţin, aşa arată topul nostru, ea având de înfruntat la acest capitol concurenţa Linei, pe care a şi depăşit-o. Nu ştim dacă Vera, pe când era mică, îl ruga pe Dumnezeu să-i crească şi ei sânii puţini, aşa cum a făcut-o Salma Hayek, „pieptul ideal” în varianta hollywood-iană. Dumnezeu a ascultat-o pe mexicană, care, în doar câteva luni, a schimbat trei mărimi de sutien graţie unor explozii hormonale specifice adolescentelor.

Revenind la Vera Terentiev, aceasta posedă la perfecţie arta de a sări în ochi fără a depune nici un efort – frumuseţea nu are nevoie de promovare şi de publicitate. La „capacităţile” sale, Vera ar fi în stare să „răstoarne munţi” şi în alte domenii decât ştirile, dar ea rămâne fidelă telespectatorilor „Cotidian”, iar apariţiile ei pe paginile revistelor noastre lasă loc imaginaţiei publicului spectator masculin.

Părul
Diana Stratulat


Nimic ostentativ, nimic artificial, naturaleţe întruchipată – toate astea se referă la Diana Stratulat şi mai ales la podoaba sa capilară la care ţine extrem de mult. Mai ales la culoare, pe care n-o să-şi permită niciodată s-o schimbe – să devină blondă, spre exemplu. Inclusiv din acest punct de vedere, Diana reprezintă un model clasic de moldoveancă frumoasă.

Principala sa contracandidată, Anişoara Popenco, vine de cealaltă parte a „baricadei” – o reprezentantă a „partidului” blondelor. Prezentatoarea „Personal” de la „Muz TV Moldova” are cu ce în acest sens – cel puţin aceasta reiese din preferinţele unora dintre experţii noştri.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău