VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cupluri mondene ale anului 2008
Ianuarie 2009, Nr. 57-58

Cupluri mondene ale anului 2008

Comentează   |   Cuprins

Sînt frumoşi, sclipitori, eleganţi, mai nou – glamuroşi. Noi le-am zis mondeni, pentru că fac deliciul oricărui eveniment important din Chişinău. Ne place cum arată împreună, cum se îmbracă, cum comunică, le admirăm prestanţa în societate şi principiile lor de viaţă. În „TOP 10 cupluri mondene”, în varianta „VIP magazin”, veţi regăsi cuplurile care şi-au făcut apariţia în 2008 la diverse evenimente mondene.

10. Valentina şi Constantin Moscovici

O pereche extrem de elegantă a bomondului moldovenesc, avînd în vedere carisma dlui Moscovici şi silueta de invidiat a Valentinei (ea fiind dansatoare profesionistă în Ansamblul „Joc”). Emană căldură, reciprocitate şi sînt mereu cu zîmbetul pe buze. Ea ştie să facă atmosferă în casă, să se dedice proiectelor soţului ei, asumîndu-şi rolul de cel mai obiectiv critic şi aprig susţinător. De ceva timp, Constantin Moscovici a ieşit din exclusivitatea luminilor de scenă şi îl putem vedea din ce în ce mai des la braţ cu graţioasa sa soţie la diverse evenimente mondene. Mai ales avînd în vedere implicarea energică a interpretului în domeniul culturii, el fiind un promotor al diverselor evenimente de cultură în ţară şi peste hotare. Sînt de 21 de ani împreună, au un băiat şi fac împreună un cuplu în care dragostea, muzica şi dansul s-au regăsit pe aceeaşi lungime de undă.

9. Viorica şi Vitalie Nagacevschi

Au intrat relativ recent în „circuitul” monden, deşi Vitalie Nagacevschi este de mulţi ani personajul nr. 1 al ştirilor, atunci cînd e vorba de justiţie şi avocatură, iar Viorica a devenit un nume în mediul artistic, ea fiind cunoscută în calitate de textieră. Apropo de meserie. Vitalie e unul din „factorii” care au influenţat-o să schimbe pedagogia pe drept, schimbare pe care ea, la sigur, n-o regretă. Iar Viorica este unul din „factorii” care l-au determinat să se pună cu burta pe cartea de franceză, fapt ce a însemnat drumul lui spre Strasbourg şi spre noi perspective profesionale. Preocupat de serviciu şi, mai nou, de politică, avocatul acordă tot mai puţin timp domeniului care se numeşte „gospodărie”. În schimb, Viorica se străduieşte să le reuşească pe toate, să împletească casa cu notariatul şi cu poezia.

8. Nadia şi Cătălin Giosan

Un cuplu modern, care se simte bine la orice fel de eveniment monden, ca peştele în apă, pentru că ştiu să se facă comozi cu un martini în mînă şi să savureze programul serii. Privirile celor din jur şi bliţurile foto nu-i sinchisesc nici pe o secundă, dimpotrivă – le fac zîmbetul mai larg. Deşi funcţia îl „obligă” pe directorul PRO TV să fie prezent la diverse ceremonii, Cătălin şi Nadia sînt bucuroşi de fiecare dată să-şi revadă prietenii şi să afle ultimele noutăţi din tîrg. Sînt de 11 ani împreună: el s-a lăsat cucerit de ochii ei albaştri, iar Nadia a depus efort ca să înveţe limba română, ei doi construindu-şi relaţia şi familia pe încredere şi pe respectarea libertăţilor celuilalt, pe multă comunicare şi pe o abordare inedită a tot ce li se întîmplă în viaţă.

7. Natalia şi Ghenadie Abaşchin

Apariţia gemenilor Mark şi Evita în familia Abaşchin a bulversat neaşteptat de frumos viaţa părinţilor, care şi-au adus aminte de vremurile de acum 20 de ani, cînd s-a născut primul lor fiu. În consecinţă, pe o perioadă foarte scurtă, şi-au amînat ieşirile mondene. Acest lucru însă nu i-a împiedicat să organizeze în cinstea micuţilor una dintre cele mai glamour şi năstruşnice petreceri în 2008, unde s-au distrat pe cinste. După sarcină, Natalia a revenit la silueta ei perfectă şi este gata să răstoarne munţii cu energia care o caracterizează. Sînt un cuplu rafinat şi nobil, mereu la patru ace, în centrul atenţiei şi foarte veseli. Ghenadie este cel cu ideile şi Natalia – cu realizările. Acest tandem poate să pună pe picioare orice fel de afacere, graţie înflăcărării lui şi perseverenţei ei. Şi să apară oricînd sclipitori în lumina reflectoarelor.

6. Mariana şi Marcel Chircă

Este o pereche pe care nu ai cum să o treci cu vederea (deşi ei fac „economie” de atenţie), pentru că debordează de frumuseţe şi tinereţe. Frumoasa brunetă şi solidul bancher îţi fură privirile atunci cînd apar în locurile publice. S-au cunoscut la serviciu, la „Eximbank”, acum nouă ani, unde Mariana se angajase imediat după absolvirea facultăţii, iar Marcel încă nu devenise preşedintele băncii propriu-zise. El nu avea cum să nu-i remarce eleganţa şi rafinamentul, iar ea – bunătatea şi inteligenţa lui. Şi mai ales simţul umorului, care a dat-o gata definitiv. Diferenţa de vîrstă (11 ani) nu se simte deloc: şi-au creat o familie trainică şi le place să petreacă împreună fiecare moment liber. Sînt schiori împătimiţi, de aceea, îi veţi găsi mai rar pe acasă în vacanţele de iarnă.

5. Ala Herţman şi Alex Kalenyuk

În ziua în care i s-a destăinuit în dragoste, a presurat odaia cu orhidee, iar în seara în care s-au mutat împreună i-a adus în dar 51 de trandafiri. Mărturiile de dragoste ale lui Alex Kalenyuk au lăsat-o fără grai pe Ala, una dintre cele mai cunoscute modele ale Chişinăului. Au avut impresia că se cunosc de o viaţă, descoperind că le place în egală măsură teatrul şi muzica, filmul şi călătoriile. O pereche frumoasă şi impecabilă la capitolul imagine, care face deliciul oricărui eveniment monden. Inclusiv de peste hotare, Elveţia, Ucraina sau Rusia – unde se simt la fel de confortabil ca şi la Chişinău. Mereu la braţ, eleganţi şi cu bună dispoziţie. Le place să-şi trăiască viaţa la turaţii maxime, iar de cînd în familia lor au apărut şi cei doi gemeni, savurează fiecare clipă petrecută împreună.  

4. Sanda şi Vlad Filat

Se aseamănă şi se completează. După 17 ani de căsătorie, Sanda şi Vlad Filat şi-au păstrat alura de îndrăgostiţi, nu se ruşinează să se ţină de mîini şi nu-şi ascund privirile pline de admiraţie. Nici activitatea politică a lui Vlad Filat nu a avut cum să influenţeze atmosfera din familia lor, dimpotrivă, i-a consolidat şi le-a adus un plus de imagine. Sînt un cuplu mereu la vedere şi pe lista invitaţilor celor mai importante evenimente mondene, şi nu numai, din capitală. Se pare că „reţeta fericirii” lor conţine încredere reciprocă şi multă deschidere. De fiecare dată ţi-e drag să te uiţi la ei, pentru că au şi stil vestimentar impecabil, Sanda avînd un gust desăvîrşit, lucru ce i s-a „transmis” şi lui Vlad Filat, considerat unul dintre cei mai stilaţi politicieni de la Chişinău, chiar şi în rol de naş de cununie.

3. Victoria şi Marian Lupu

Puţinele apariţii publice ale acestui cuplu „oficial” fac deliciul publicului, dar şi al telespectatorilor, cînd îi urmăresc pe Victoria şi Marian Lupu în timpul transmisiunilor în direct de Paşti sau de la evenimentele politice de unde nu are voie să lipsească preşedintele parlamentului. Un cuplu mereu la înălţimea aşteptărilor, distins, manierat, inteligent şi modest în acelaşi timp. Şi nu că ar fi „încorsetaţi” de anumite protocoale, dar nu le stă în fire să-şi demonstreze afecţiunea, deşi privirile trădează totul. Se completează reciproc, chiar şi atunci cînd vorbesc despre recesiunea mondială, macroeconomie, filozofie, cine duce copiii la şcoală şi cine face piaţa.

2. Lucia şi Dorian Berdos

De fiecare dată ştiu să impresioneze prin ţinută şi felul lor de a fi. Un cuplu ce-ţi inspiră aristocraţie şi care respiră cu multă eleganţă. O fac cu multă naturaleţe. De altfel, atît Lucia, cît şi Dorian apreciază lucrurile autentice, armonioase şi sănătoase. Şi prin natura afacerilor pe care le au, tind să promoveze valorile în viaţa de zi cu zi. Sînt frumoşi – asta o spune toată lumea. Le place să călătorească şi această pasiune comună i-a transformat într-o pereche preţioasă de turişti, care vin acasă cu valizele pline de impresii. Nu le plac lucirile false şi nu-şi pierd timpul cu nimicuri, mai bine petrec o seară acasă, în familie sau se ocupă de promovarea unui nou proiect, ori merg să exploreze insulele din Singapore. E adevărat că aleg cu grijă locurile şi evenimentele la care trebuie să meargă, fiind văzuţi de cele mai dese ori la evenimente culturale de excepţie şi la nunţile celor apropiaţi.

1. Nata Albot şi Ruslan Uscov

Nonconformismul este cuvîntul cel mai ilustrativ atunci cînd ne referim la cei doi. Sînt haioşi, asta e prima impresie a celor care-i cunosc de pe paginile revistelor, unde le place să apară cu fiecare ocazie importantă din viaţa lor. Le place să epateze. Libertatea li se citeşte în ochi şi în maniere, sînt extravaganţi pe alocuri - lucruri ce-i fac şi mai curioşi pe Nata şi Ruslan. Nu evită evenimentele mondene, le abordează degajat, se îmbracă stilat... Farmecul acestui cuplu e că mereu ştie să se reinventeze, să adauge noi accente relaţiei lor, să pornească afaceri împreună şi să crească într-un un spirit democratic cei trei copii. Rareori se întîmplă ca un soţ şi soţie să facă yoga împreună – Nata şi Ruslan găsesc timp pentru această ocupaţie preferată. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău