VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei de către studenţii Academiei de Studii Economice din Moldova
Iulie 2006, Nr. 27-28

Cele mai simpatizate femei de către studenţii Academiei de Studii Economice din Moldova

Comentează   |   Cuprins

23 de minţi lucide care au în faţă cele mai performante obiective economice, au lăsat, pentru un moment, cifrele şi business-planurile şi s-au delectat în ale frumuseţii. La urma urmei – şi economiştii sunt oameni, iar nominalizările făcute denotă clar faptul că lumea scenei şi afacerile nu sunt nici pe departe incompatibile. Mai mult, viitorii economişti, poate, se şi văd administrându-le afacerile celor pe care acum doar le visează. De ce nu?

ASEM-ul nu e Academia de Film din SUA, topul nostru nu este premiul „Oscar”, gusturile nu se discută, iar dacă ne place fotbalul şi tequila, de ce nu ne-ar plăcea şi de micuţa, dar focoasa şi frumoasa Salma Hayek? Lui Ivan Boaghe de la Finanţe şi lui Alexandru Ursu de la Cibernetică – cei care au plasat-o pe primul loc în topul preferinţelor - le-a plăcut, cu siguranţă. Nu ştim însă pentru care dintre calităţile sale a fost aleasă: cea de vampiroaică care l-a muşcat pe Tarantino, de prietenă a lui Antonio Banderas în „Desperado” sau a lui Will Smith în „Wild, wild west”, sau... Hayek le-a lăsat în urmă pe mult mai apreciatele (nu şi de studenţii de la ASEM), Julia Roberts şi Jennifer Lopez.

În lista femeilor nominalizate de studenţii de la ASEM au găsit loc şi nume mai puţin cunoscute maselor largi ale populaţiei, cum ar fi Ursula Le Guin, Tarja Turunen sau Helavisa, toate menţionate de Vladimir Melnic de la Facultatea de Finanţe. Vadim Culea de la aceeaşi facultate s-a dovedit a fi mult mai conservator şi a inclus-o pe toate cele zece poziţii pe mama sa – nici mai mult, nici mai puţin.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău