VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
5 evenimente muzicale ale anului 2007
Decembrie 2007, Nr. 44

5 evenimente muzicale ale anului 2007

Comentează   |   Cuprins

A fost un an în care ne-am bucurat de „Eurovision”, „Novaya volna”, de revenirea lui Dan Bălan, de mai multe lansări de albume, concerte rock la „Booz time” şi pur şi simplu de distracţii prin localurile Chişinăului. Să vedem cine a fost cel mai harnic în 2007.

1. “Studio One”

Lansarea proiectului „Studio One & friends”, o găselniţă a lui DJ Serj, a adus un vizibil plus de imagine formaţiei. Mai mult, DJ Serj şi Tania Cerga au rezistat „mariajului”, în pofida bârfelor şi ambiţiilor. La urma urmei, cum să nu dea bine la public un tip superstilat şi o tipă talentată? Mai ales că au scos noi piese bune („Lose Control”) şi s-au prezentat very nice pe dancefloor-ul de la Moscova. Sunt primii în topul nostru.

2. Natalia Barbu

Ne-a calificat la „Eurovision”. A lăsat cariera mult promisă la Bucureşti şi a decis să reprezinte Chişinăul la Helsinki. Ne-a dat doze uriaşe de adrenalină – o Moldovă s-a aflat sub impresia săritului cu paraşuta. Şi a reuşit. Este cea mai mare victorie a Nataliei din carieră. Cu regret, aşa cum se întâmplă cu marile victorii în Moldova, acest lucru practic în nici un fel nu a influenţat cariera Nataliei Barbu.

3. Dan Bălan

„Crazy Loop” l-a adus pe Dan Bălan printre noi. Piesa şi-a luat avânt puternic spre primele poziţii ale topurilor muzicale (pentru asta a şi fost creată...). Dan Bălan a spart tăcerea cu o producţie americană, „Crazy Loop” – piesă a cărei cuvinte îi aparţin, iar la filmarea videoclipului a lucrat un mare profesionist în domeniu de la Hollywood, Marc Klasfeld. Felicitări pentru debut.

4. Natalia Gordienco

A visat să participe la „Novaya volna” de la Jurmala, a depus cererea de participare şi a fost selectată din peste 1000 de interpreţi. Apoi a plâns de bucurie când celebrul Raimond Pauls i-a înmânat marele trofeu al concursului. Curată poveste! Natalia Gordienco şi-a trecut în palmares încă un festival din spaţiul ex-sovietic - „Novaya volna” a emoţionat-o mai mult decât „Eurovision”-ul. Ca să vezi...

5. Marian Stârcea şi Radmila Popovici-Paraschiv

După o colaborare fructuoasă de 11 ani, compozitorul Marian Stârcea şi textiera Radmila Popovici-Paraschiv au lansat primul lor disc comun – „Tu şi eu. Spectru muzical”. Cele 19 piese sunt interpretate şi de artişti tineri, şcoliţi la „Moldstar”, dar şi de interpreţi cu experienţă. Nu în ultimul rând, tandemul Marian-Radmila au mai pregătit o surpriză publicului – un CD cu piese pentru copii, ce va apare în curând pe piaţă. O idee super pentru un an plin de evenimente muzicale.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău