VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
20 femei frumoase din Chişinău
Iulie 2008, Nr. 51-52

20 femei frumoase din Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Dacă ne tot zăpuşim în caniculă, infernală şi în acest an, încercînd să căutăm pozitivul în orice situaţie, ochii şi mintea (ultima, într-o măsură mai mică) sînt ţintuite de frumuseţe. Şi dacă „Time Out” a stabilit cei mai frumoşi 50 oameni ai Moscovei, iar „NewWoman” a ales cele mai frumoase 100 de femei din lume, ne-am gîndit noi să nu aruncăm privirile prin curţi străine şi să ne căutăm de frumuseţile noastre -  veritabile, rezistente testului timpului. Aşadar, iată topul celor mai frumoase 20 de femei din Chişinău, varianta bărbaţilor de la „VIP magazin” – femei din domeniul public, chiar dacă au cele mai diferite ocupaţii. (Marcel Toma)

20. Ana Irina Toma
Show balet Teodor


Este una din frumuseţile din show baletul Teodor. A făcut modeling pînă la o anumită vîrstă, după care a renunţat din cauza a cîţiva centimetri ce nu-i ajungeau pentru a continua în domeniu. Cînd iese pe scenă, dansul este completat de mult şarm, fineţe şi bună dispoziţie. Calităţi care îi vor prinde bine, cu siguranţă, şi în viaţa cotidiană.

19. Violeta Ivanov
Ministru al Ecologiei şi Resurselor Naturale  


Să te gîndeşti zilnic la apa „cristalină” a rîului Bîc şi să ai grijă, concomitent, de felul în care arăţi – e un lucru mare. Este unicul ministru din istoria Republicii Moldova, care, în decurs de o lună, a fost de două ori numit în funcţie şi de două ori a depus jurământul. Şi primul ministru care prinde un loc într-un top al frumuseţilor moldoveneşti. Sperăm, nu şi ultimul…

18. Victoria Balaban
Brand manager „Rusnac-MoldAqua” SRL


Pe lîngă frumuseţe, Victoria posedă şi o grămadă de curaj: să te dai pe mîna lui Roman Rîbaliov în proiectul său „Feţele Negre” (aţi avut prilejul s-o vedeţi în ediţia din martie a revistei noastre) este un lucru demn de toată admiraţia. Şi în această ipostază nu a ieşit deloc rău – frumuseţea n-o omori nici cu un peşte uscat…

17. Gabriela Antocel
Director salon „Casamania”


E la fel atunci cînd primeşte marfă nouă, la o întîlnire de afaceri şi la o reuniune mondenă. La fel de încîntătoare. La o asemenea directoare, bănuim că nici mobilierul pe care îl vinde în salon nu este mai prejos. Cu două facultăţi în spate, economie şi limbi moderne, Gabriela posedă la perfecţie arsenalul necesar unei femei de afaceri în gestionarea eficientă a acesteia.

16. Kathreen Danee
Cîntăreaţă


Era frumoasă şi cînd era Tinca, e la fel şi acum, cu numele de scenă Kathreen Danee. Nu s-a mulţumit să facă modeling, deşi ar fi făcut-o cu succes la parametrii săi naturali. Este interpretă de muzică (uşoară, pop, dance – spuneţi-i cum vreţi), domeniu în care are deja performanţe şi tot viitorul în faţă.

15. Silvia Radu
Director general „Union Fenosa”


Dacă, acum doi ani, Silvia Radu era prezentată în „99 de femei ale Moldovei” drept femeia nr. 1 de la „Union Fenosa”, iată că acum vorbim despre omul nr. 1 al companiei. Este un exemplu cum se poate conduce altfel decît a trînti cu pumnul în masă, zîmbetul ei fiind în stare să îmblînzească cei mai „dificili” consumatori. Este un exemplu cum frumuseţea poate să ne aducă şi lumină în casă.

14. Irina Cojocaru
Model


O tînără pe cît de frumoasă, pe atît de activă: şedinţe foto, videoclipuri filmate, roluri la teatru şi spectacole regizate. Este artistă cu acte în regulă (Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice). Spre deosebire de cele mai multe modele de la noi, ea nu a făcut economie. Are planuri grandioase în domeniul artelor, cum ar fi să scrie o carte sau să realizeze o emisiune.

13. Diana Stratulat
Producător tv

                                                
O reprezentantă clasică a tipajului „moldovenesc” de frumuseţe. După Sofia Rotaru, Diana Stralutat poate fi creditată cu şansa a doua la această „nominalizare”. Televiziunea este domeniul care a consacrat-o: ceva timp în urmă, a şters cu buretele un capitol important din viaţa ei profesională, iar publicul telespectator abia aşteaptă reîntîlnirea cu frumoasa şi blajina Diana Stratulat.

12. Ecaterina Dudorenco
Şef Secţie Juridică „Moldcell”


La prima vedere, jobul său are puţine tangenţe cu chipu-i sclipitor şi „primăvăratic”. Nici cel mai „fioros” client „Moldcell” nu rezistă zîmbetului Ecaterinei, în stare să topească un gheţar. Pe cît de dedicată n-ar fi meseriei, întotdeauna îşi face timp pentru familie şi fiul său, căruia îi face cele mai reuşite poze – nici pasiunea pentru fotografie nu este uitată.

11. Aurelia Vasilicã
Prezentatoare tv „Moldova 1”


Este tot ce are mai frumos televiziunea publică. Un tezaur al companiei, şi nu este nici o exagerare. Lipsa ei s-a simţit din plin în timpul concediului de maternitate – ştirile au devenit, parcă, mai puţin sclipitoare şi fără viaţă. Aşa e Aurelia – scopul ei fiind să calmeze şi să încînte, nu să aducă ştiri „rele”. Poate, o idee ar fi să lase masa de ştiri şi să realizeze emisiunea sa? Care să se numească „Emisiunea bună”?

10. Albina Platonov
Prezentator MUZ TV Moldova


Muncitoare ca o albină şi frumoasă ca un fluture tropical, blonda prezentatoare a ştirilor muzicale şi-a găsit imediat locul în topul preferinţelor spectatorului masculin. Nici n-ai cum să n-o bagi în seamă – trebuie să ai probleme ori cu vederea, ori cu bărbăţia. Iar de mai condimentezi frumuseţea cu ceva fotbal, Albina „măsurînd” pulsul Campionatului European în scuarul Operei Naţionale pentru „Prime TV”, inima bărbaţilor este „distrusă” definitiv.

9. Natalia Abaşchin
Patroană „Mexx”, „Fashion Avenue”


Despre astfel de femei se spune că ştiu să-şi păstreze frumuseţea pe durata anilor şi nu-şi ascund vîrsta, cum se întîmplă în mai toate cazurile „feminine”. Natalia conduce cu succes două afaceri, fapt care n-o încurcă să aibă grijă şi de fericirea personală – după fiul Roman, devenit deja matur şi plecat în Albionul ceţos, ea a născut, nu tocmai demult, doi gemeni: un băieţel şi o fetiţă.

8. Lucia Berdos
Patroană salon „Cristis”


Frumuseţe, demnitate, stil – primele cuvinte care îţi vin în minte la văzul ei. Nici nu poate fi altfel, pentru că patronează unul dintre cele mai tari saloane de frumuseţe din Chişinău, vizitat zilnic de lume bună şi stilată. Pe cît de bine arată, nu uită să acorde atenţie familiei sale. Ori, cea mai frumoasă ipostază a unei femei este cea de mamă, iar Delia este recentul exemplu al Luciei Berdos în acest context.

7. Iulia Bescetnicov
Model


Una dintre cele mai cunoscute modele de la noi, dar care nu a insistat în a face  carieră peste mări şi ţări. Ori, la noi a demonstrat cam tot ce era de demonstrat în breaslă. Ajunsă la maturitate şi considerînd modelingul o pasiune a fetiţelor dornice de glorie, Iulia este gata să păşească într-o nouă fază în viaţa ei, mai serioasă şi, de ce nu, mai eficientă. Dacă îşi pune în acţiune privirea-i glaciară, reuşeşte, sigur.

6. Natalia Gordienco
Cîntăreaţă


Copilul şotios s-a transformat peste noapte într-o frumuseţe feminină, ca răţuşca cea urîtă în lebăda splendidă din povestea lui Andersen. Acum a devenit frumoasa şotioasă, în stare să sucească minţile bărbaţilor din cele mai diverse categorii sociale. Nici victoria de la Jurmala, bănuim noi, nu a fost obţinută fără aplicarea „armelor” din dotare, care au distrus „reduta” juriului.

5. Natalia Barbu
Cîntăreaţă


Ochi pătrunzători şi verzi, buze senzuale, voce magnifică – de ce mai are nevoie o femeie pentru a cunoaşte fericirea în toată dimensiunea ei? Între concursuri de specialitate şi lansări de videoclipuri (ultimul, împreună cu „Sistem”), Natalia rămîne a fi una dintre frumuseţile scenei noastre. Nu depune mari eforturi pentru a fi „în top” – e destul să-şi ţintuiască privirea!

4. Vera Terentiev
Prezentatoare tv


Are trei lucruri pe care ştie foarte bine să le scoată în evidenţă: inteligenţa, chipul şi… bustul. A avut norocul să prindă la timp o televiziune cu rating, scăpînd, astfel, de „fericirea” de a sclipi pe ecranele unui post recepţionat doar în suburbii. Chiar dacă nu-şi atribuie, nici în ruptul capului, statutul de vedetă şi frecventează sîrguincios seminarele destinate jurnaliştilor „muritori”, fata îşi cunoaşte preţul şi nu refuză apariţiile publice pe paginile revistelor sau în publicitate.

3. Ala Herţman
Jewelery manager „Godina International”


Acum ceva ani era faţa a diferite companii din ţară şi de peste hotare. Iată că, astăzi, ea însăşi selectează fetele potrivite pentru a reprezenta bijuteriile pe care le propune femeilor noastre. Fineţea şi expresivitatea deosebite ale feţei ei nu lasă indiferent pe nimeni. Pe cît de nervos şi agitat n-ai fi, te linişteşti pe loc la văzul ochilor săi…

2. Natalia Cheptene
Prezentatoare „Pro TV Chişinău”


După ce a înnebunit spectatorul de specie masculină cu ochii săi tulburător de limpezi în buletinul de limbă rusă, a lansat tinere talente în „Moldstar” şi s-a scufundat în lumea femeilor, acum a păşit într-o nouă postură profesională,  prezentînd şi în română. Natalia nu neglijează nici „frontul” de acasă, reuşind să realizeze cu brio două proiecte în plan personal, adăugînd la „palmaresul” său un soţ şi un bebe…

1. Cezara Salinschi
Director “Nobil Club”


La imaginea ei, i-ar sta bine să prezinte emisiuni tv de top sau să-i facă concurenţă lui Charlize Theron pe platourile din Hollywood. Ar putea străluci pe coperţile revistelor glamuroase din Europa – motive din care am şi desemnat-o cîştigătoare. Modelingul o pasiona în adolescenţă, dar, avînd atît de multe de învăţat şi de realizat, a urmărit domeniul dintr-o parte. A preferat să facă economie, activînd în audit pînă acum trei ani, de cînd este la „Nobil Club”. Nu uită, însă, de exterior – îi acordă suficientă atenţie ca să se simtă bine cînd trece pe lîngă oglindă, dar nici de soţ şi copil, persoanele alături de care este împlinită şi fericită.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Da eu as pune-o pe locul 1 pe Natalia Cheptene
Nicu   -  
21 Februarie 2010, 08:39
Sus ↑
Eu sunt de parerea ca Vera Terentev merita primul loc
Igor   -  
26 Februarie 2010, 22:33
Sus ↑
primul loc ar fi mai bine Lucia Berdos
doina   -  
04 Aprilie 2010, 09:58
Sus ↑
parerea mea e ca Natalia Barbu ar trebui sa fie number one!!!
valentina   -  
05 Aprilie 2010, 17:00
Sus ↑
locul intii merita Natalia Cheptene
diana   -  
10 Aprilie 2010, 21:52
Sus ↑
ECATERINA DUDORENCO CEA MAI PLACULA
TANIA   -  
17 Aprilie 2010, 23:33
Sus ↑
De ce nu este in top Ecaterina Sau?? eu consider ca primul loc ar trebui sa-l ocupe anume ea!!
Elena   -  
28 Aprilie 2010, 00:03
Sus ↑
Natalia Cheptene locul 1
Nadya   -  
20 Mai 2010, 15:08
Sus ↑
numarul 7 mi'a plakut...
yana   -  
22 Mai 2010, 23:06
Sus ↑
sunt de acord ca cele 20 doamne si domnite sunt destul de frumoase, dar ceea ce e de mentionat e ca selectia a fost facuta doar intr-un cerc restrins de People presupun, fara sa ofensezi pe cineva, dar Chisinaul e supraincarcat de fete frumoase, dar desigur care nu sunt in lista de top-model, sau director general, sau patroana... ceea ce e cazul in selectia elaborata de DVS...
Oxana   -  
09 August 2010, 20:42
Sus ↑
fiind proprietar, vladut suta la suta incearca sa o promoveze si pe cezara, de aia si... locul 1. :)
ion   -  
04 Octombrie 2010, 07:54
Sus ↑
mai cine a scris afacerea asta a umblat putin prin chisinau,sunt atitea fete frumoase ca mori chind le vezi si ca sa te pricepi carei pe primul loc nui asa de simplu si is fete simple nu de astea cu cariera.asa ca sint fete si mai frumoase dechit astea de aici
vasea   -  
19 Decembrie 2010, 20:08
Sus ↑
locul întîi îl merită aurelia vasilică
elena   -  
23 Aprilie 2014, 14:29
Sus ↑
niste poze sa vedem si noi cine sunt alesele?
Steli   -  
28 Octombrie 2015, 05:21
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău