VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
10 impresari de fotbal din Moldova
Iunie 2006, Nr. 26

10 impresari de fotbal din Moldova

Comentează   |   Cuprins

„Luptărori ai frontului invizibil”, nu se află pe terenul de fotbal şi nu conduc şedinţe tehnice. În schimb, urmăresc foarte atent partidele şi se află prin preajma echipelor în cantonamente. Sunt în spate, dar au un rol important în dezvoltarea fotbalului.

În Republica Moldova fenomenul impresariatului a apărut, condiţionat, la mijlocul anilor `90. Unii au prins meseria din întâmplare, alţii nu concep viaţa fără de fotbal şi cum nu-i mai ţineau picioarele, la propriu, să facă din asta bani, s-au mutat de pe teren pe tribune, dar tot sunt „în temă”, în plus, mai au de câştigat şi bani din aceasta. O parte din ei au început afacerile împreună, dar „interesul” i-a dispersat rapid şi acum sunt duşmani pe viaţă, deşi, oficial, afişează doar lipsa de interes unul faţă de altul şi preocuparea pentru propriul business. Tocmai pentru a evita reproşurile şi pietrele în curtea revistei noastre, am decis amplasarea impresarilor în topul nostru în ordinea numărului de licenţă acordate de FMF. (Marcel Toma)

Arcadie Zaporojanu
„Fotbal Hebdo Sport Consulting Management”


Născut: 27 februarie 1966, Copăceni, Sângerei.
Studii, activitate: Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Jurnalistică.  A activat la agenţia de ştiri „Moldpres”, „Moldova Sportivă”, 1992–2000 – redactor-şef şi director al PP „Fotbal Hebdo”. Este fondator al emisiunii tv „Fotbal Hebdo” de la „Moldova 1”.

Data obţinerii licenţei FIFA: 26 septembrie 2002.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 40 din 42 posibile.

Face ceea ce-i place şi, pe de-asupra, activitatea îi aduce şi bani – un lucru perfect.

În copilărie şi-a dorit să se facă profesor de geografie, aviator şi jurnalist – din toate aceste meserii a adunat calităţi care îl ajută în actuala sa activitate, în care se conduce de principii cum ar fi corectitudinea faţă de parteneri, mai ales „pe teren străin”, unde fiecare pas greşit poate fi ultimul, şi capacitatea de a te adapta – sinceritatea în domeniul respectiv deseori face feste, iar tupeul este la el acasă, pentru a evita cuvântul „obrăznicie”. Lucrează de la cluburi la jucători şi nu invers, are puţini jucători cu contract, preferând să semneze acte de reprezentare pe un termen scurt, pe durata perfectării tranzacţiilor. Acordă mult timp relaţiilor cu cluburile, de la care primeşte comenzi pentru aducerea jucătorilor – un fel de „goszakaz”. Toamna şi primăvara colindă campionatele din lumea întreagă, iar rezultatele căutărilor le exploatează în intersezon, atunci când „numără bobocii”. Ca şi în orice alt gen de afaceri, a făcut cunoştinţă cu semantica cuvântului  „ţeapă”.

Geografia transferurilor: România, Ucraina, Rusia, Brazilia, Argentina, Australia, Portugalia, Cehia, Turcia, Belgia, Grecia.
Primul transfer: Eduard Grosu de la Agro la Tiligul pentru care a încasat un comision de 500 mărci germane.
Transferuri importante: „legiunea română” la Şahtior, polonezul Lewandovski, turcul Tolga, cehii Lashtuvka, Hubshman şi cei cinci brazilieni la aceeaşi echipă, Cernat şi Ghioane la Dinamo Kiev, Şoavă, Iencsi, Kowalevski şi Tamaş la Spartak Moscova.
Cluburile „partenere” cele mai sonore: Şahtior, Dinamo Kiev, Beşiktaş, Spartak Moscova, Olimpyakos, Santos, Atletico PR Brazilia, River Plate.
Cel mai important transfer: internaţionalul brazilian Elano pentru 10 mln USD, Matuzalem şi Fernandinho pentru circa 9 mln EURO (toţi la Şahtior) şi intermedierea trecerii antrenorilor Mircea Lucescu şi Sandu Spiridon la Şahtior, precum şi a lui Oleg Protasov la Dnepr.

Nicolae Pârnău
“International Football Management”


Născut: 13 septembrie 1968, Chiperceni, Orhei.
Studii, activitate: Universitatea de Stat, Facultatea de Jurnalistică, redactor al emisiunii „Fotbal non-stop”, ex-membru al Naţionalei de seniori a Moldovei la baschet.

Data obţinerii licenţei FIFA: 26 septembrie 2002.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 36 din 42 posibile.


Se deosebeşte de companionul său, Leonid Istrati, doar prin înălţime – au făcut împreună carieră în televizine şi acum, în impresariat. În realizarea transferurilor, are o predilecţie pentru antrenori. Operele lui sunt instalarea lui Mihai Stoichiţă la cârma naţionelelor Panamei, Armeniei şi Kuweitului. L-a adus pe Gabi Balint la Sheriff şi pe Valeri Petrakov la Tomi.

De opt ani se ocupă de impresariat, ocupaţie care i-a schimbat esenţial orizonturile vieţii şi care i-a „deschis” lumea într-o cu totul altă culoare. Vorbeşte de la egal la egal cu Abramovici sau Ghiner, Fedorîcev sau Fedun, iar Gigi Becali îi zice „feciorul meu”.

Nu este de acord cu cei care susţin că nu e posibil să transferi jucători moldoveni la echipe mari, firma lor transferând suficienţi: Dadu, Ivanov etc. Se insistă şi pentru Maxim Franţuz şi Alexandru Epureanu. Sângele apă nu se face – ai noştri sunt mai aproape, nu se ocupă doar de transferuri – jucătorii aflaţi sub contract sunt dădăciţi în adevăratul sens al cuvântului. Pune accentul pe corectitudine, punctualitate şi tupeu.

Geografia transferurilor: Rusia, România, Africa, America Latină... Primul transfer: Gheorghe Stratulat la Dnepr Dnepropetrovsk.
Transferuri importante: Jo la ŢSKA Moscova, Ivanov, Tudor şi Stoica la FC Moscova.
Cluburile „partenere” cele mai sonore: ŢSKA Moscova, FC Moscova, FC Tomi.
Cel mai important transfer: Jo la ŢSKA. A contribuit şi la transferul spaniolului Del Horno la Chelsea.

Leonid Istrati
“International Football Management”


Născut: 1 ianuarie 1970, Văsieni, Ialoveni.
Studii, activitate: Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Jurnalism, a lucrat 13 ani în televiziune, realizator al emisiunii „Fotbal non-stop”, colaborări în presa sportivă.

Data obţinerii licenţei FIFA: 26 septembrie 2002.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 38 din 42 posibile.

În activitatea de impresariat are o predilecţie pentru portari, transferul belarusului Hamutovski la Steaua şi ulterior la Tomi fiind opera lui. Îl mai are sub contract şi pe cunoscutul goalkeeper Sebastian Huţan. Meseria îi pare frumoasă pentru că îi deschide multe posibilităţi, călătoreşte foarte mult, face cunoştinţă cu personalităţi pe care altă dată le vedea doar la tv şi le idealiza - acum stă alături de ei, plus că le mai transferă şi jucători. Cu timpul a descoperit că impresariatul este şi o posibilitate de a fi util fotbaliştilor. Majoritatea îi sunt prieteni. Oricum, plăcerea de a comenta este peste cea de a face tranzacţii.

Firma sa reprezintă majoritatea jucătorilor din loturile naţionale. Crede că pentru a te considera un agent bun nu e neapărat să transferi valori de afară, ci în primul rând să dai o mână de ajutor celor de la noi, mai ales într-o ţară ca a noastră unde nivelul fotbalului este acela pe care îl cunoaştem. Deşi, a reuşit să-i „coopteze” şi pe „străinii” Chidi, Cociş, Florescu, Blanco. Din Africa, cu ajutorul asistenţilor săi – Andrei Andronic şi Andrei Zolotco - i-a adus pe Tassembedo, Omatoyossi, Derme, Gnanu, Yeboa etc. În meseria pe care o practică a fost foarte important să fie printre primii, fapt ce i-a permis să monopolizeze în domeniu.

Geografia transferurilor: Rusia, România, Africa, America Latină...
Primul transfer: Gheorghe Stratulat la Dnepr Dnepropetrovsk.
Transferuri importante: Chidi Odiah, Sergiu Dadu - la ŢSKA Moscova (primul câştigând în sezonul următor Cupa UEFA).
Cluburile „partenere” cele mai sonore: Steaua Bucureşti, ŢSKA, Rusia – în general.
Cel mai important transfer: consideră că încă va urma curând (posibil cu Răzvan Cociş).

Vladimir Koev

Născut: 11 ianuarie 1971, Groznîi.
Studii, activitate: Institutul Naţional de Educaţie Fizică şi Sport, specialitatea antrenor-manager. Fiind portar, a făcut parte din lotul echipelor Nistru Chişinău, Tighina, Bugeac Comrat, în intervalul 1991-95 a evoluat în Bulgaria la Spartak Varna, Dunav Ruse, Ovec Provadia. Din 1995 a jucat pentru Speranţa Nisporeni, Moldova Gaz, Petrocub.

Data obţinerii licenţei FIFA: 26 septembrie 2002.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 40 din 42 posibile.

Provine dintr-o familie de militari, motiv din care s-a şi născut în Groznîi. În 1975 se stabileşte cu traiul în Moldova, iar din 1980 – în Chişinău. La încheierea carierei de fotbalist a fost determinat de fostul fotbalist Igor Tiunikov şi omul de afaceri Arcadie Andronic să se apuce de impresariat, pe aceşti oameni îi are alături şi în prezent în actuala lor activitate. Faptul că a jucat o perioadă bună în Bulgaria l-a determinat să aibă o predilecţie pentru piaţa bulgară de profil, cu mult peste a noastră şi care i-a deschis porţile către alte orizonturi la care, de aici, ar fi ajuns cu mult mai greu. Este mulţumit că a rămas în fotbal după încheierea carierei de jucător şi nu s-a apucat să cânte la chitară sau de construcţii, cum a fost în cazul unor ex-colegi. Consideră o carieră de succes doar atunci când este solicitat de cluburile de fotbal pentru a găsi un jucător anume. Este de părere că activitatea de impresar este cu mult mai complexă şi dificilă decât se percepe la prima vedere.

Geografia transferurilor: Balcani, CSI, Polonia, Spania.
Transfer important: Eugen Hmaruc la ŢSKA Sofia, mai ales în pofida dificitului de imagine în care se afla fotbalistul, la fel ca şi tot fotbalul naţional.

Petru Efros

Născut: 23 octombrie 1964, Drăsliceni.
Studii, activitate: Tehnicumul Sportiv din Chişinău, Institutul Naţional de Educaţie Fizică şi Sport, specialitatea – antrenor. Pe parcursul a opt ani a fost jucător, antrenor şi preşedinte al clubului de fotbal Agro Chişinău.
În 2002 a fost selecţionerul Naţionalei Moldovei, Under-17 reuşind singura performanţă la nivel de reprezentativă – calificarea în faza finală a Campionatului European. Din 2002 studiază la şcoala UEFA de antrenori din Glasgow.

Data obţinerii licenţei FIFA: 24 martie 2004.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 30 din 40 posibile.

Regretă mult faptul că nu a dispus de posibilităţile şi relaţiile pe care le are în prezent atunci când era conducător de club. Impresariatul nu-i dă satisfacţii – nu este obiectul viselor sale şi este decis să se întoarcă la marea sa pasiune – cariera de antrenor. Nu-şi fixează obiectivul de a fi cel mai bun în domeniu, motiv din care reuşeşte să evite conflictele cu alţi agenţi de jucători. Face această meserie mai mult pentru fiul său, Cristian, în vârstă de 14 ani, pe care visează să îl lanseze în fotbalul mare european. Primii paşi în acest sens au fost făcuţi, băiatul aflându-se în Italia şi este pe cale să fie „încorporat” de AC Milan la una din şcolile sale.

În paralel, a decis să se ocupe şi de soarta altor câţiva juniori talentaţi de la noi, pe care, la fel, îi vede în fotbalul italian – o posibilitate excelentă de lansare pentru aceştia în condiţiile unei crize acute în care se află fotbalul nostru la nivel de copii şi juniori. Anume pe acest aspect – lucrul cu juniorii – pune accent în activitatea de impresar, fiind convins că, în afară de est, trebuie să deschidem porţile şi în occident.

Geografia transferurilor: România, Ucraina, Rusia, Italia.
Primul transfer: Eduard Grosu la Jenis Astana.
Transferuri importante: Valeriu Andronic la Metalist Harkov, Valdis Strakis la FC Oriol...
Cel mai sonor transfer: urmează (Cristian Efros la AC Milan).

Alexandru Guzun

Născut: 29 septembrie 1966, Drăsliceni.
Studii, activităţi anterioare: Institutul Pedagogic „Ion Creangă”, Facultatea Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Drept (USM), Şcoala de antrenori de pe lângă Federaţia Română de Fotbal. A evoluat la Izvoraş Drăsliceni, Tighina Bender, Niva Viniţa, Rapid Bucureşti, Nistru Otaci, Torpedo Zaporojie, Dnepr Dnepropetrovsk. Fost internaţional moldovean, fost antrenor al selecţionatei de tineret a Republicii Moldova.

Data obţinerii licenţei FIFA: 24 martie 2004.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 37 din 40 posibile.

Are în spate o carieră impresionantă ca jucător – meciurile pe care le-a jucat cu Rapid Bucureşti în Cupa UEFA contra lui Internazionale Milano nu vor dispărea din memoria sa, dar nici a microbiştilor moldoveni. Primele încercări în impresariat le-a făcut ca intermediar, la fel ca şi toţi ceilalţi, în anul 2000, imediat după ce s-a lăsat de fotbal. Preferă să activeze în bază de contract cu jucătorii.  În activitatea de agent FIFA contează mult pe cunoaşterea jucătorilor, stabilirea şi menţinerea de relaţii şi onestitate. Ţine mult la încrederea fotbaliştilor şi a oficialilor de la cluburi, la imaginea sa, care contează mult în activitate. Ca fost fotbalist cunoaşte la perfecţie psihologia jucătorilor, ştie ce înseamnă munca lor pe care o respectă şi faţă de care se comportă corect. Din trei meserii (jucător, antrenor, impresar), cele mai plăcute trăiri le-a avut pe când era fotbalist. Anume în acea postură se afla în timpul războiului de pe Nistru, când a trăit momente de tragicomedie. Impresariatul îi permite să rămână în fotbal, lucru la care ţine mult, după o perioadă mai scurtă în care a activat în calitate de antrenor.Geografia transferurilor: România, Ucraina, Rusia
Primul transfer: intermedierea transferului jucătorilor români Baston şi Pârvu la Metalurg Zaporojie.
Cluburile „partenere” cele mai sonore: Spartak, Lokomotiv, Şahtior, Metalist.
Cel mai important transfer: Sergiu Covalciuc de la Karpatî Lvov la Spartak Moscova.

Vasile Gavrilan

Născut: 2 septembrie 1960, Chişinău.
Studii, activitate: Institutul Pedagogic „Ion Creangă”, Facultatea Educaţie Fizică şi Sport. A jucat la echipa a doua la Nistru Chişinău, echipa Trupelor Armate Sovietice din RDG, fost organizator competiţional (administrator) la Nistru, ulterior, Zimbru Chişinău. Din 1994 – organizator al selecţionatei de tineret a RM (FMF), 1997-2005 – manager la Zimbru, ultimii patru ani – manager general.

Data obţinerii licenţei FIFA: 29 septembrie 2005.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 31 din 42 posibile.

Este în fotbal de la şapte ani, când a făcut primii paşi sub tutela regretatului Sergiu Cornilov, are o experienţă bogată în calitate de organizator (manager), fapt ce îi permite o cunoaştere perfectă a actualei sale meserii – cu siguranţă, nu are lacune în ceea ce priveşte regulamentele şi alte legi fotbalistice. Pune accentul pe calitate, nu pe cantitate, astfel că nu se laudă cu mulţi jucători aflaţi sub contract. Nu se izolează şi colaborează cu alţi impresari, inclusiv din străinătate, printre care verişorul jucătorului francez David Trezeguet şi Marcel Popescu din România. Lucrează cu jucători ca Abiodun, Shroij şi Griffiths (are mandatul clubului FC Naţional de reprezentare a lor în afara României), l-a tansferat pe Alexandr Covalenco la Spartak Alania Vladikavkaz, transfer căzut din cauza problemelor avute de clubul din Osetia, retrogradat în liga a doua a Federaţiei Ruse. Se consideră de folos jucătorilor care, în majoritatea cazurilor, n-au habar de regulamente şi alte acte normative.

Geografia transferurilor: Rusia, Australia, România.
Primul transfer: Gheorghe Boghiu la Saliut Energhia Belgorod (prima ligă rusă).
Cluburile „partenere” cele mai sonore: FC Naţional, ŢSKA Moscova.

Alexandr Sobkovski

Născut: 13 mai 1969, Tallinn, Estonia.
Studii, activităţi anterioare: Tehnicumul Sportiv din Chişinău. Cariera de jucător a început-o la Chişinău la Centrul de pregătire olimpică, a evoluat la echipe de fotbal din diviziile inferioare ale campionatului Uniunii Sovietice, în Estonia, Georgia, Rusia, Finlanda.

Data obţinerii licenţei FIFA: 29 septembrie 2005.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 30 din 42 posibile.

În mare, este considerat străin în impresariatul de la noi, întreţine relaţii de colaborare doar cu câţiva colegi de breaslă. Pune accentul pe transparenţă în relaţii, iar rezultatul dorit este dacă fotbalistul pe care îl reprezintă este mulţumit de condiţiile contractuale care i se asigură. Satisfacţia e şi mai mare dacă de el este mulţumită conducerea clubului la care l-a transferat. Cariera de impresar a început-o la Flora Tallinn unde i-a fost încredinţat lucrul cu agentul clubului.

Lucrează pe două linii: baltică şi kazahă, el având rolul cel mai important în plecarea mai multor jucători şi antrenori moldoveni în Kazahstan - de resurse financiare campionatul respectiv nu duce lipsă: cele mai puternice echipe au bugete ce ajung până la 10 milioane de dolari americani. Totuşi, orientul este orient şi mentalitatea conducătorilor de cluburi provoacă serioase dureri de cap jucătorilor, dar şi impresarilor care îi reprezintă. Nu se limitează doar la transferul  jucătorilor noştri în Asia – foloseşte şi filierele baltică şi rusă.

Geografia transferurilor: Rusia, Ţările Baltice, Kazahstan.
Primul transfer: Mark Şveţ (ex-jucător al selecţionatei Estoniei) la Kairat Alma-Ata, Kazahstan.

Dumitru Sandu

Născut: 8 noiembrie 1964.
Studii, activitate: Tehnicumul Sportiv din Chişinău şi Institutul Naţional de Educaţie Fizică şi Sport. A jucat la Bugeac Comrat, Constructorul Leova, Prut Cantemir, fost antrenor la şcoala sportivă de la Leova. Din 1991 a plecat în Germania unde  a evoluat până în prezent, fiind legitimat la echipa Langenalp din a treia ligă germană.

Data obţinerii licenţei FIFA: 30 martie 2006.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 29 din 38 posibile.

În calitate de jucător, face parte din categoria celor care au preferat gloriei şi palmaresului internaţional un contract „călduţ” şi sigur în străinătate. Este de părere că dacă exemplul său ar fi urmat de tinerii noştri jucători, aceştia ar avea oportunităţi mai accesibile de lansare în fotbalul mare, pornind chiar din a treia ligă germană, exemplu concludent în acest context fiind albanezul Igle Tare, cel care joacă acum în Seria A, după ce câţiva ani în urmă i-a fost adversar în Germania.

A decis să ia licenţă FIFA pentru că mulţi jucători apelează la serviciile sale pentru a se angaja în Germania. Ascunde conducătorilor de cluburi de acolo veniturile jucătorilor din campionatul nostru pentru a nu diminua imaginea lor şi aşa şifonată rău: dacă acelaşi jucător s-ar transfera în Germania din Franţa, spre exemplu, suma transferului ar fi definitiv mai mare, în comparaţie cu venirea lui din Moldova. Din acest motiv, inclusiv, este decis să pună accentul, în calitate de impresar, pe lucrul jucătorilor la nivel de copii şi juniori prin lansarea lor în campionatele puternice din occident.

Geografia transferurilor: Bulgaria, Croaţia, Germania.
Primul transfer: Vasile Uzun la Langenalp.

Ion Carp

Născut: 15 octombrie 1970, Teleneşti.
Studii, activitate: A jucat timp de aproape cinci ani în Germania, la echipa de amatori Bremen Haven. La întoarcerea acasă, a activat în funcţie de manager şi vicepreţedinte al echipei Sporting USM, după care au urmat colaborări (în calitate de manager) cu o firmă de impresariat din România, precum şi cu firma „Becali&Popescu”.

Data obţinerii licenţei FIFA: 30 martie 2006.
Numărul de puncte obţinute la testul Comisiei abilitate a FMF: 29 din 38 posibile.

Este mezinul familiei Carp, nu se lasă intimidat de acest „statut” şi este plin de ambiţii – numele îl obligă! A obţinut licenţa FIFA abia în acest an, dar asta s-a întâmplat doar din lipsă de timp, el reuşind să se afirme deja pe piaţă graţie tranzacţiilor la care a participat. Activează preponderent cu „material străin” - crede că pentru a-şi înrăutăţi relaţiile cu impresarii locali e suficient să transfere un jucător moldovean, or, el tocmai doreşte să evite orice neplăceri de acest gen. Pentru el este important ca jucătorul pe care îl transferă la un anumit club să dea, ulterior, satisfacţii, pentru ca mai apoi să fie contactat de către clubul respectiv, nu să „bage” fotbalişti cu orice preţ pentru a ridica comisionul.

Consideră deosebit de preţioasă colaborarea cu fraţii Becali şi Gică Popescu, a stabilit relaţii serioase cu cluburi importante din Rusia, Ucraina şi Azerbaidjan, ultima ţară fiind o „predilecţie” mai specială pentru multe din tranzacţiile sale. Anume el a realizat transferul sonor al fostului selecţioner moldovean Viktor Pasulko la Hazar Lenkoran, echipă la care a trecut şi un impresionant grup de jucători români. Contrar exodului de jucători români spre est, a reuşit să aducă la Petrolul Ploieşti doi jucători ucraineni de la Volâni Luţk.

Geografia transferurilor: România, Ucraina, Rusia, Turcia, Azerbaidjan, Uzbekistan.
Primul transfer: a contribuit la trecerea jucătorului român Irimia la Dinamo Kiev.
Transferuri importante: Victor Pasulko, Igor Ursachi, Robert Ilyeş, Cătălin Liţă, Daniel Munteanu, Ionuţ Savu – toţi la Hazar Lenkoran, Azerbaidjan.
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

as dori un nr de tel sau cva...ca sa iau legatura cu un impresar...am 19 ani si calitati de fotbalist destul de dezvolate
caut un impresar   -  
22 Februarie 2010, 23:39
Sus ↑
un numar de telefon daca se poate caut un impresar.am fost contactat de o echipa din rusia si am nevoie de un impresar
adi   -  
14 Martie 2010, 00:27
Sus ↑
Suna-ti va rog la redactie la numarul 23 31 64. persoana de contact dl Marcel Toma.
admin   -  
16 Martie 2010, 13:14
Sus ↑
cum pot lua si eu legatura cu un impresar??
cuddy   -  
15 Aprilie 2010, 16:21
Sus ↑
Noi nu suntem abilitati sa va comunicam numerele te telefon a impresarilor dar va putem sugera sa va adresati la Federatia Moldoveneasca de Fotbal. http://www.fmf.md/
admin   -  
15 Aprilie 2010, 17:10
Sus ↑
19 ani atacant 30/7 g liga 2 romania..liber de contract caut impresar...0761 806 202
eusebio90   -  
31 Mai 2010, 16:54
Sus ↑
CAUT IMPRESAR SA MA REPREZINTE.AM 24 DE ANI SI DE CAND AM TERNIMAT JUNIORATUL LA SC DE FOTBAL GICA POPESC AM EVOLUAT CONSTANT MINIM 25 DE MECIURI PE SEZON NI LIGA A 3A.NUMAR DE CONTACT 0765426177.ACTUAL IN LITIGIU CU FC MINERUL MEHEDINTI!!!!!
CAUT IMPRESAR!!   -  
07 Iunie 2010, 23:30
Sus ↑
Caut impresar,jucator liber de contract 20 de ani,,multumesc:D
Ady   -  
20 Iunie 2010, 22:44
Sus ↑
caut impresar sa ma reprezinte , am 23 ani , joc mijlocas stanga si mijlocas central . numar de contact 0742608077 va multumesc
alex   -  
27 Iunie 2010, 23:07
Sus ↑
caut impresar am 19 ani si jok mislocas central liber de contract numar de contact 0720474158
feraru florin   -  
07 Iulie 2010, 14:05
Sus ↑
caur impresar am 19 ani si jok fundas dreapta numar telefon 0729798711
garnita laurentiu marian   -  
26 Iulie 2010, 14:45
Sus ↑
Salut ma numesc Cristi am 17 ani sint portar joc la un club din bucuresti,joc fotbal de 7 ani si sunt foarte bn pregatit.As dori un impresar care sa se ocupe de promovarea mea.ma puteti contacta la nr 0760302307
cristi   -  
26 Iulie 2010, 16:04
Sus ↑
Salut.Ma numesc Vicea Razvan am 18 ani joc fundas dreapta, deseori sunt urcat mijlocas pt ca imi place foarte mult faza ofensiva.Caut impresar sa ma reprezinte.NR de telefon:0743032514
Razvan   -  
27 Iulie 2010, 16:08
Sus ↑
....vb cat se poate de serios am nevoie de un domn impresar care sa ma reprezinte ... daca e cineva interesat sa ma contacteze ... am 24 de ani ...nr de tel: 0727245850
Morja   -  
20 August 2010, 21:32
Sus ↑
caut impresar pt a ma transfera la alta echipa deoarece antrenorul meu nu vrea sa imi dea drumu...am 18 ani;1,83;67 kg...si joc pe postul de mijlocas dreapta,dar am mai jucat aproape pe toate posturile..ma puteti contacta la numarul de tel:0761082792
stelian ionut   -  
24 August 2010, 08:55
Sus ↑
salut,sunt nascut pe 14 05 1987 si am nevoie de un impresar momentan joc fotbal in liga 4judeteana in tulcea atacant sau mijlocas dreapta contactati-ma la nr0751637988
anton   -  
02 Septembrie 2010, 16:25
Sus ↑
as avea nevoie de un impresar pentru a`mi gasii o echipa...am terminat junioratul la F.C.Arges dar nu am vrut sa`mi prelungesc contractul pt k aia de acolo nu imi dadeau drumu`...am 20 de ani...am fost si la cateva meciuri contra lotului national `90...joc pe postul de atacant,mijlocas dreapta si central...cei care vor sa ma contacteze sa imi dea un mail la adresa... [email protected] ....o zi buna
Stefan   -  
13 Septembrie 2010, 02:05
Sus ↑
[email protected] Impresario from Italy will help you. We have contacts with famous clubs of the Europe.
Valerius   -  
03 Octombrie 2010, 16:32
Sus ↑
Salut...sunt in cautarea unui impresar care ma poate lansa in fotbalul mare sunt nascut in 23.11.1992.....practic fotbal de la varsta de 10 ani ...pot fi disponibil ca post ..mijlocas central ..si dreapta. atacant ....vA multumesc!
11 Noiembrie 2010, 16:16
Sus ↑
caut un impresar sa ma reprezinte.
nascut in 1987 post de baza fundas dreapta si disponibil mijlocas dreapta si stanga.
4 ani meciuri in liga a 2-a romana. liber de contract. 0723020758
maryus   -  
25 Decembrie 2010, 15:49
Sus ↑
CAUT IMPRESAR SERIOS
JUCATOR CU DREPT DE SEMNATURA IARNA ACEASTA
NASCUT 25.9.1987.
post de bazaFUNDEAS DREAPTA disponibil mijlocas dreapta si stanga
0723020758
ZIDAROIU MARIUS   -  
25 Decembrie 2010, 15:56
Sus ↑
SAL CAUT IMPRESAR SA MA REPREZINT LA PROMOVARE NASCUT 1989 POST ATACANT DE CALITATE RAPIDA JOC DE 8 ANI IN LIGA 3 NR TEL SA MA CONTACTATI 0763048969
BOGDAN   -  
27 Decembrie 2010, 12:57
Sus ↑
Buna ziua,numele meu este Ovidiu Floria,am 23 ani sunt jucator liber de contract,joc fundas stanga si nu numai ,sunt jucator de ambele picioareAm jucat numai in liga a 3 FC Arges ,Eectrosid Titu , sunt un tanar ambitios si talentat cu un potential real ,am referinte si inregistrari care sa imi dovedeasca valorea am nevoie sa fiu reprezenta de un impresar inimos multumesc nr tf 0748486343,mail [email protected]
Ovidiu   -  
02 Ianuarie 2011, 11:42
Sus ↑
caut un inpresar pentru fiul meu ,are 19 ani si e un atacant forte bun a terminat junioratul anul asta si e liber merita vazut ofer si bani daca trebue adresa de mes [email protected] uk'
ben   -  
16 Ianuarie 2011, 12:42
Sus ↑
Sunt un tanar de perspectiva si caut un impresar serios care sa faca fata smenurilor din fotbalul romanesc. As dori un numar de telefon pt a putea lua legatura cu un impresar care se poate pune cu smecherii din frf. Astept un numar de telef. si promit sa contactez.
chivu   -  
22 Ianuarie 2011, 19:11
Sus ↑
caut impresar 1993 portar 1.90. 81 kg
razvan   -  
02 Februarie 2011, 18:02
Sus ↑
caut impresar portar 1993 1.93 81kg. 0751172597
razvan   -  
02 Februarie 2011, 18:05
Sus ↑
caut impresar ca sa ma ajute sa promovez la diferite echipe din romania...post:PORTAR...inaltime: 1.85...greutate: 72kg...am 19 ani...in prezent activez in liga 4 pe ilfov la inter voluntari...vreau sa mi se acorde o sansa...email:[email protected] multumesc!
gabi   -  
02 Februarie 2011, 18:10
Sus ↑
agent de jucatori 35 ani bucuresti.doresc cv pe adresa; [email protected]
robert   -  
08 Februarie 2011, 00:52
Sus ↑
1990,1,86 m, greutate 76kg, jucator tehnic si cu foarte buna viteza, joc orice posturi, ambele picioare de baza, am jucat liga 3. liga4. momentan liber, sunt in mures
id de mess Lucian_c.ronaldo, vreau o sansa......
luci   -  
10 Februarie 2011, 13:17
Sus ↑
SUNT DIRECTORUL GENERAL AL C.S,INTER CLINCENI-ILFOV,LIGAA3A,JUCATORII CARE DORESC REPREZENTARE SAU SA SUSTINA PROBA DE JOC,MA POT CONTACTA LA TELEFON 0744894387
BIGAN CONSTANTIN   -  
19 Februarie 2011, 23:30
Sus ↑
caut impresar pentru fiul meu ,atacant in serie C -Romania la FC Zalau ,23 de ani ;inaltime 1,84cm,ambidestru,viteza si tehnica telefon 0039-3802492596 in Italia al parintilor,el este la FC zalau
22 Februarie 2011, 13:16
Sus ↑
Sunt plecat din 2000 in germania.daca vorbesti limba germana te-as putea ajuta sa i-ti gasesti echipa de fotbal si un loc de [email protected]
braun   -  
03 Martie 2011, 21:34
Sus ↑
caut impresar ptr fiul meu de 19 ani legitimat la unirea dej pe post de fundas stanga dreapta sau central sau mijlocas este stangaci multumesc tel 0785472575
barbu ovidiu69   -  
07 Martie 2011, 12:36
Sus ↑
sal ma numesc mili bairam si caut impresar am 19 ani si joc atacant si sunt liber de contract am 1,90 m si 70 kg am si poze sau casete jucate daca va intereseaza nr meu 0786970766
28 Martie 2011, 15:38
Sus ↑
sall am 22 de ani si caut impresar,joc mijlocas ofensiv sau atacant,sezonul trecut am avut 16 goluri in liga 3 romania din 22 jucate,am 1,75 si 65 kg.....nr meu de tel este 0762828045
andrei craciun   -  
30 Martie 2011, 00:47
Sus ↑
caut impresar serios! am181/72/22 ani , portar, ambele picioare, viteza de reactie...referinte tot ce doriti!!detalii 0762472269
ionut   -  
19 Iunie 2011, 20:17
Sus ↑
am 24 ani sunt atacant jok la pandurii am fost dorit de otelu galati acum 2 ani dar nu am fost lasat sa plec acum liber de kontract
zamfir gabriel   -  
20 Iunie 2011, 18:09
Sus ↑
ma numesc Paraschiv Iulian am 23 de ani,1,86,77 kg,am tehnica ireprosabila in regim de viteza,capacitate de efort sustinuta!As vrea si eu un impresar interesat sa ma reprezinte,sa ma ajute sa-mi gasesc o echipa!am jucat in divizia d Prahova,ain perioada junioratului am trecut pe la Petrolul Ploiesti,iar in ultima perioada am evoluat in liga a 4 spaniola!0767095521 sau mail mister_yuly!yahoo.com!va multumesc
iulian   -  
03 Iulie 2011, 00:31
Sus ↑
ma numesc Dinu George am 19 ani 1.75 64 kg mijlocas dreapta ,junioratu lam facut la victoria branesti ,in prezent liber de contract doresc un impresar care sa ma reprezinte si sa ma ajute sami gasesc echipa pentru liga a 2 a liga a 3 a fara pretentii financiare de inceput din partea mea nascut 23 03 1992 numarul meu de telefon este 0765568658
george   -  
19 Iulie 2011, 21:50
Sus ↑
caut impresar ptr fiul meu are 17 ani se antreneaza de la varsta de 7 ani este un baiat f talentat ,tehnic si joaca ca atacant daca ma poate ajuta cineva rog foarte multa seriozitate merit vazut si acordata o sansa va multumesc .Tel 0740055196
george   -  
03 Septembrie 2011, 19:15
Sus ↑
caut impresari pt nico robert jucator legitimat la as vointa slatioara ,capitanul echipei, coordonator de joc, golgheterul echipei,varsta 14 ani,inaltime 1,70 profil atletic.
vali ciolpan 0722952394   -  
13 Septembrie 2011, 10:29
Sus ↑
doresc colaborare pt un atacant de 15 ani legitimat la un club din romania
vali.ciolpan yahoo.com   -  
06 Octombrie 2011, 17:16
Sus ↑
Buna ziua,ma numesc Diaconu Sebastian ,am 29 de ani,sunt din Bacau Romania si joc fotbal cred ca de 15 ani.Sunt atacant,ca si calitate principala am o viteza foarte buna si as dori o colaborare cu un impresar pentru a putea prinde un contract de profesionist.Am jucat aproape trei ani la F.C. PAMBAC BACAU in liga a III a,echipa cu care am realizat ca si performante calificarea la barajul de promovare in liga a II a.Din pacate in anul 2009 echipa s-a desfiintat din lipsa banilor si neavand un impresar care sa imi gaseasca o echipa am jucat si joc si in prezent la o echipa de liga a IV a.Chiar daca am 29 de ani pot sa mai joc fara probleme 3-4 ani la un nivel mai ridicat doar ca am nevoie ca cineva sa ma ajute sa imi gasesc o echipa.Vreau sa joc fotbal pentru ca fotbalul este viata mea si daca s-ar putea sa si castig bani dintr-un contract ar fi foarte bine.Trebuie sa imi intretin familia si as fi foarte bucuros daca un impresar mi-ar putea gasi o echipa cu care sa semnez un contract.Accept oricand si probe nu e nici o problema,nu imi este frica.Tin sa precizez ca nu am nici un contract semnat cu nici o echipa deci sunt jucator liber.Am foarte mare nevoie de un contract si daca acest lucru ar fi posibil as fi foarte bucuros.Va multumesc! Telefon de contact: 0740 945 266.

10 Octombrie 2011, 09:37
Sus ↑
buna ziua ma numesc Macovei Adrian...dupa cum bine stiti toti cei care va cer ajutoru pe acest site credeti ca daca am avea valoare nu mai apelam la acest site pt a cere ajutoru vostru...tin sa va precizez ca in romania nu se poate trai din fotball .si pt a gasi o ekipa trebuie banii de pe lume ca sa poti da numai o proba la o ekipa de top dar sa mai si ramai la acea ekipa trebuie sa ai parinti bogatii...si etc..rog pe aceeasta cale daca ma puteti ajuta..pt a da o proba in strainatate...sunt un jucator care ma daruesc pt ekipa jok fundas central... jok de la varsta de 7 ani primul meu contact cu fotbalu profesionist a fost la varsta de 17 ani ..unde am evoluat la o ekipa de div c din jud calarasi..dupa niste probleme de familie am fost nevoit sa ma retrag din fotball cativa ani..apucandu-ma din nou de sport la juventus bucuresti dar fara rezultate....akum jok la o ekiipa de ultimu esalon al camp romaniei..am 24 ani si as dori sa dau o palma tuturor celor care nu au crezut si cred in mine..tin sa precizez orcine ma ajuta sa fac un pas importtant in fotbalu din afar acestei tari nu o sa il fac de rusine..as dori eu si ceilanti care au depus aceste ..cv...pe acest site sa ne bagati in seama...pt ca cu mana pe suflet va zik avem valoare si putem creste kiar daca uni au o varsta care numai contam in fotbal tin sa cred ca varsta de 24 ani ani ma face sa visez in continuare la o cariera in fotbal ..nu stim nimik sa facem decat sa jukam fotbal..nu am apelat la acest site ca suntem slabi si nu ne vrea nimeni ..am apelat la acest site ca nu avem pilele si banii pt a avansa...va multumesc si astept sa ne contactai ...macovei adrian ...pot juca fundas central stanga ..si dreapta daca sunt nevoit....nr de tel 0763172248...mail [email protected]
20 Octombrie 2011, 02:05
Sus ↑
ma numesc teodor. practic fotbalul de mult timp, si in acest timp am reusit 2 titluri de campion la juniori, cu Sfintul Gheorghe Suruceni. acum sunt capitanul echipei din divizia A. am 18 ani, si vreau sa prin un contract in romania. 180 cm, 74 kg. fundas 37369723917
teo   -  
12 Noiembrie 2011, 14:55
Sus ↑
caut immpresariu pt fiul meu a.n.1996(mijlocas stinga/ jucator de picior sting). As fi bucuros de cooperare.Este staruitor si foarte muncitor.Sunt convins de un viitor succes.
21 Aprilie 2012, 18:24
Sus ↑
trimiteti cv pe [email protected]
reprezentant de jucatori   -  
05 Iulie 2012, 00:05
Sus ↑
buna ziua.ma numesc rodica sunt mama unui sportiv care are 20 de ani ,el a jucat fotbal de la varsta de 7 ani .el a fost junior la universitatea cluj la varsta de 14 ani i s-a facut contract iesind golgeter dand 63 de goluri , a fost trimis la bucuresti pentru preselctie dar au fost selectati copi cu bani . a fost unul dintre cei mai buni juniori ,dar la terminarea junioratului a venit antrenorul de la scoala ardealu si i-a dat afara prima data antrenorul poraschi iar apoi pe toti juniorii anului 1992.antrenorul de la scoala de fotbal 'ardealul'i-a adus pe jucatori lui in locul lor .el fiind la liceul cu program sportiv 'l.p.s'.el s-a antrenat cu echipa scolii ,apoi a jucat la' ariesul turda'in divizia 'b',echipa s-a desfintat .a fost in probe la 'uta arad'dar neavand impresar si nefiind bogat au spus ca nu are conditie fizia necesara .momentan este student la educatie fizica si sport la cluj .daca poate cineva sa il impresarieze sa sune la nr.0742670899 va multumi.m
bordea rodica tel.0746612028   -  
21 Octombrie 2012, 21:20
Sus ↑
Cred ca e un sait foarte bun pentru cei ce nu au avut sansa de a se face vazut
ma numescPatras Aadrian,28ani,186m,portar,sunt din republica moldova,am nevoie de un ajutor,06827541   -  
03 Decembrie 2012, 17:12
Sus ↑
Ma numesc Axinte Leonardo sunt din Ploiesti am 22 de ani am facut junioratul la petrolul (de la 11 la 18 ani) si sunt atacant...
Axinte Leonardo   -  
25 Ianuarie 2013, 15:59
Sus ↑
o intrebare . A fost cineva de aici contactat de vre-un impresar ?
asd   -  
28 Aprilie 2013, 15:48
Sus ↑
da este inpresari care va urmarit pe fie care in parte
fc bolentin deal va asteapta in probe
gaby   -  
02 Septembrie 2013, 12:35
Sus ↑
fundas stinga s-au mijlocas de banda stinga 19 ani 1.80m 72 kg doresc angajament la o echipa de liga 2 s-au3 0723422158
alexander   -  
03 Noiembrie 2013, 13:26
Sus ↑
PENTU D-L ARCADIE ZAPOROJANU,,AS DORI SA IL IMPRESARIATI PE FIUL MEU .ARE 17 ANI. JOACA LA JUNIORI RPUBLCANI, A, PENTRU LICEUL CU PROGRAM SPORTIV, CLUJ,JUCATOR DE AMBELE PICIOARE,INALTIME 1,73cm, 62kg,
VILCEANU VIRGIL   -  
22 Noiembrie 2013, 15:36
Sus ↑
caut inbpresar pentru fiul meu de 17 ani in prezent la liceul cu program sportiv CLUJ,JUCATOR DE AMBELE PICIOARE,1,73cm,62kg,fundas sting sau dret,sau mijlocas,nr telf.0726065232
VILCEANU VIRGIL   -  
22 Noiembrie 2013, 15:41
Sus ↑
buna vreau sami caut o echipa de fotbal am loat locu 1 si diploma si trofeu de golgheter si cel mai bun technic sucator de pe Bistrita Nasaud ma numesc Covaci Iulian Dorin si vreau sa ma contactati pe numaru acesta 0746833278 jucator cu ambele picioare si am jucat mislocaj stanga si atacant si vreau sami gasesc o echipa
0746833278   -  
31 Ianuarie 2014, 15:38
Sus ↑
caut o echipa de fotbal si vreau sa juc ca acesta este sportul meu preferat ma numesc covaci iulian dorin si am 21 de ani si am iesit cel mai thecnic jucator din Bistrita Nasaud si am loat gholgeter si vreau sami gasesc o echipa inpresar numaru de contactare 0746833278
vreau echipa ce fotbal   -  
31 Ianuarie 2014, 15:42
Sus ↑
Sunt jucator si iubitor de fotbal si asi dori sa joc la un nivel mai innalt, si practic fotbalul de la 9 ani si joc la o echipa din liga 4 am fost in probe in liga a 2, si a 3, si am loat probele dar ma lo-au la misto si dak le dadeai spaga jucai dak nu frecai banca.Am fost desemnat cel mai bun jucator 2012-2013 pe jud calarasi si mi sa spus sa incerc in alta parte la un nivel mai innalt.sunt nascut pe 23.04.1994 am 1,70 si 68 KG, in special functia mea in teren este mijlocasi stanga sau dreapta in special atacant.Astept sa ma sune si pe mine cineva nu din jud calarasi..0760804834
penita   -  
02 Februarie 2014, 19:28
Sus ↑
sunt din jud suceava am 20 de ani, 1.85 inaltime, 80 kg, jucator cu ambele picioare si as dori sa ma vada un impresar,nr meu de tel 0753953460
Toplicean Andrei   -  
04 Februarie 2014, 19:40
Sus ↑
Buna ziua caut impresar pentru a ma inscrie la o echipa de club am 20 ani si am jucat la doua echipe din judetul Tulcea ca junior in liga a 4-a la A.S Pescarusul Sarichioi peurma m-am transferat la juniori la Delta Tulcea pentru mai multa performanta . Postul meu este de portar , dar pot juca si ca jucatorde camp . inaltimea de 1.71 ear aria bratelor totala a bratelor este de 1,80 , greutatea este de 67 de kg umarul de telefon este 0034632724679 si adresa mea de mail [email protected] va rog am nevoie de ajutor si vreau sa demonstrez ca pot
Postaru Constantin   -  
24 Octombrie 2014, 20:26
Sus ↑
salut, ma numesc Petica Dumitru am 14 ani aproape 15 si imi doresc sa evoluez la o echipa de fotbal. am mai jucat pentru echipa FC PRUT LEOVA juniori si pentru s. Tomai. cu s.Tomai am jucat la cupa guverului 2014 unde ipreuna cu echipa am ajung pina in finala dar am perdut in finala . postul meu este portar. 1.73 m si 65 kg. numarul de telefon 060326216
Petica Dumitru   -  
31 Decembrie 2014, 11:44
Sus ↑
d-nilor,cum fac sa eau si eu liceeta de impresar de jucatori de fotbal in Moldova?doresc sa fiu contactat la tf.0731944668
15 Ianuarie 2015, 23:45
Sus ↑
buna ziua am 19 ani si as dori un impresar care sa ma ajute sa imi gasesc o echipa
am un 1.70 68kg si am activat la o echipa de liga III dupa care am primit o sansa in anglia la o echipa dar nu am avut actele necesare sa raman ca urmare am venit inapoi iar acm caut echipa nr meu de contact este urmatorul 0765199681
Lisita Alexandru   -  
24 Ianuarie 2015, 10:21
Sus ↑
ma intereseaza cum pot devenii inpresar de fotbal
iohan   -  
25 Ianuarie 2015, 18:30
Sus ↑
caut impresar ptr baiatul meu are 16 ani si joaca an spania rog seriozitate .tel 64330599
vali   -  
25 Iunie 2015, 13:22
Sus ↑
Am 17 ani joc fotbal de la 10,sunt junior la Axiopolis Cernavoda dar vreau sa fac ceva cu cariera asta...
Cosmin Dumitrescu   -  
10 Iulie 2015, 01:39
Sus ↑
Am 17 ani ,joc fotbal de la 10 si imi doresc enorm sa ajung fotbalist profesionist ,talent eu cred ca am sunt jucator de picior stang joc orice banda tel. 0733795314
Cosmin Dumitrescu   -  
10 Iulie 2015, 01:41
Sus ↑
caut impresar pentru fiul meu are 20 ani ,joaca ca fu ndas central de la 7 ani ,dar ptr ca nu am avut bani sa dam in stanga si in dreapta nu a putut razbate ,a jucat si in liga a 3 a dar relatiile au triumfat va rog sa ma ajutati tf meu e: 0753776154
DIANA   -  
15 Iulie 2015, 12:45
Sus ↑
Buna ziua, ma numesc Patrick Fiat, sint nascut in Canada, am 20 de ani si joc fotbal de la virsta de 5 ani, sint foarte rapid si ambitios si doresc sa-mi fac o cariera in lumea fotbalului, vin rugamintea de a putea fi vazut de un impresar, vorbesc fluent Romaneste si engleza, ma puteti contacta la telefon (705)720-2785, va multumesc anticipat Patrick,
Patrick Fiat   -  
16 Iulie 2015, 16:49
Sus ↑
Buna ziua,
Sunt in cautarea unui impresar care sa- l poata ajuta pe fiul meu de 20 ani sa evoluieze la echipe din divizia A sau B.Numele lui este Romascanu Darius ,are 1,91m si 89kg ,este fundas central,joaca foarte bine cu ambele picioare este serios si disciplinat .A evoluat la Farul Constanta de la 7-18 ani iar in ultimul an de juniorat a fost titular pe parcursul intregului meci in Cupa Campionilor cu Pandurii Tg.Jiu unde a primit multe aprecieri .
Un an dupa juniorat a jucat titular la Calatis Mangalia iar anul acesta joaca pentru CFR Constanta .Isi doreste si poate mai mult si sunt convins ca poate evolua intr-o echipa valoroasa .Va rog contactati-ma la 0766690996 si veti avea de castigat dandu-i o sansa.
Multumesc.
Romascanu Gheorghe   -  
20 Decembrie 2015, 12:54
Sus ↑
Buna ziua,
cautam un impresar pentru baiatul meu care are 20ani,este fundas central ,are1,91m si89kg si joaca fotbal de la 7ani .Perioada de la 7-18 ani a jucat la Farul Constanta iar in ultimul an de juniorat a jucat titular meciul din Cupa cu Pandurii Tg Jiu facand in meci f. bun si fiind apreciat de antrenori.Anul trecut a jucat titular la Calatis Mangalia iar anul acesta la CFR Constanta .Este jucator serios ,muncitor dar si talentat si joaca cu ambele picioare la fel de bine.Contactati- ma la 0766690996 si dati- i sansa sa va demonstreze de ce este capabil pe teren la o echipa din divizia A sau B.Multumesc.
Romascanu Gheorghe   -  
20 Decembrie 2015, 16:08
Sus ↑
0766690996
darius   -  
20 Decembrie 2015, 19:51
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău