VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
10 cupluri mondene din Moldova
Aprilie 2013, Nr. 107

10 cupluri mondene din Moldova

Comentează   |   Cuprins

Ei sunt mereu în vizor, indiferent dacă vor sau nu, sunt analizaţi, admiraţi, comentaţi şi criticaţi… Personalităţi din lumea afacerilor, din media, politică, showbiz formează cupluri sclipitoare, pe care le etalează în viaţa mondenă şi le afişează în paginile revistelor sau pe ecrane. Ei nu au dreptul să greşească, pentru că sunt exemple de urmat. Unii sunt conştienţi de statutul lor şi muncesc din greu ca totul să le iasă perfect, alţii însă reuşesc de la sine.

01. Violeta Marian şi Oleg Efrim

Doriţi peste tot
Prezenţa unui ministru dă pondere oricărui eveniment, mai ales că este însoţit de frumoasa şi eleganta lui soţie, iar pozele lor de familie cresc ratingul oricărei reviste. Sunt extrem de solicitaţi la numeroase evenimente, inclusiv la cele de cel mai înalt rang. Prezenţa lor în mediul monden se trage de la dorinţa de a utiliza la maxim timpul în afara serviciului pentru a-l petrece împreună, dar şi de a socializa cu multe persoane, posibilitate pe care le-o oferă evenimentele de acest gen. În ultima perioadă, au fost prezenţi la multe întâlniri cu scop caritabil, ei susţinând această idee şi intenţie nobilă de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin.

02. Victoria şi Alexandru Pincevschi

A ieşi, deci, a comunica
Fac un cuplu cu o prezenţă tot mai mondenă şi degajată în ultimii ani, au clasă şi sunt fericiţi şi împliniţi prin fiica lor, mai ales. Victoria a intrat repede în tema afacerilor pornite şi fortificate de Alexandru, iar el nu poate fi decât mândru de ea, de familia şi realizările lor. Ies foarte des în lume. Dar nu ca să-şi demonstreze ultimele achiziţii vestimentare, ci pentru a comunica. Vor să vadă cum respiră şi cu ce trăieşte societatea, care e pulsul şi atmosfera. De remarcat pentru respectul pe care îl au faţă de gazdele manifestărilor - niciodată nu pleaca înainte ca evenimentul să ajungă la final!  

03. Irina şi Alexandru Naval

Fără PR
Apariţiile lor la evenimente nu sunt de dragul PR-ului, la care nici nu se pricep, merg doar la acele întâlniri care prezintă interes pentru ei sau care sunt organizate de prietenii lor. De altfel, invitaţiile nu întârzie să apară, pentru că acest cuplu acaparează atenţia celor din jur. Merg şi „în afară” – le plac petrecerile de pe Côte D’Azur, au rămas încântaţi de concertul de revelion al cântăreţului Drake la hotelul Fonteblo din Miami. Nu lipsesc de la petrecerile din Milano, legate de specificul afacerii lor (design şi mobilier), iar pentru aprilie au o invitaţie la un eveniment privat din centrul Londrei.

04. Lada şi Andrei Gargalîc

Opera de artă şi colecţionarul
Sunt pata de culoare a vieţii mondene şi perechea dorită de toţi cei care „se pricep” – impresionează atât prin ţinutele lor fine (patronul de la Royal Park Hotel, Andrei Gargalîc, mai ales), cât şi prin modul de a întreţine o discuţie. Sunt prezenţi la evenimentele de acasă, dar merg des şi peste hotare – de numeroase ori la Moscova, dar şi la Monte Carlo (Bal des Fleurs)… Pentru ei, un cuplu monden este ca şi tandemul perfect între opera de artă şi colecţionarul, unul urmând să-l completeze pe celălalt. Nu fac nimic pentru a fi discutaţi şi nici nu au nevoie de scandaluri pentru a deveni interesanţi – sunt ei înşişi.

05. Irina şi Ceslav Ciuhrii

Inteligenţă şi cultură
El – manager general la Newtone Laboratories, companie care are ca obiect de activitate producţia farmaceutică şi cosmetică, cu sediul în Bucureşti. Ea – medic de profesie, se ocupă de restaurantele „Cactus” şi „Mi Piace” din Chişinău, pe care le deţine familia lor. Nu fac ceva special ca să li se spună că sunt un cuplu monden, doar întrunesc nişte cerinţe pe care singuri şi le-au propus să le respecte. Se simt confortabil cu un nivel suficient de inteligenţă şi le place să se ţină cont de părerea lor, în domeniu. Îi detestă pe cei care îşi folosesc influenţa pentru a direcţiona societatea mondenă într-o „direcţie greşită”.

06. Olga şi Constantin Cuiumju

Pragmatism cu romantism
În cei 12 ani de căsnicie, au reuşit să formeze un cuplu frumos „pe interior”, dar şi „pe exterior”. El este o fire calculată şi pragmatică, iar ea îl completează cu romantismul şi spiritul ei familial, astfel ajungându-se la o armonie şi simbioză de familie pe care au ocazia să o observe şi să o admire şi cei din jur. Directorul de la „Chişinău-Gaz” şi adorata sa soţie sunt la vedere în spaţiul monden, îşi trăiesc viaţa cu mult gust şi reuşesc să iasă în evidenţă. Inclusiv prin călătoriile dese şi diverse în cele mai exotice locuri din lume – le-a mai rămas la Polul Nord să ajungă, dar promisiunea de a porni încolo a fost deja făcută…

07. Ala şi Pavel Zingan

Mondeni de serviciu
Proprietarii trustului media „Zingan.com” nu fac nimic deosebit pentru a fi mondeni, ci doar ceea ce este specific activităţii lor. Uneori, ca să reuşească peste tot, împart evenimentele la care trebuie să fie prezenţi cu partenerii şi clienţii companiei pe care o conduc. Sunt invitaţi peste tot, pentru că „Allmoldova”, în rând cu alte proiecte media ale trustului, reprezintă o parte indispensabilă a lumii media autohtone, care face pereche bună cu mondenul. Ei sunt mai degrabă „reporteri” decât se află în centrul atenţiei şi au ca obiectiv să observe şi să povestească despre tot ce se întâmplă în acest centru.

08. Ala şi Alex Kalenyuk

Fără box şi mix fight
Patronul de la „Godina” şi minunata lui soţie formează un cuplu de îndrăgostiţi, se simt atât de bine împreună, încât emană frumuseţe şi pozitivism şi stârnesc interesul celor din jur. Îşi trăiesc viaţa cu plăcere, îşi aleg anturajul din persoane apropiate ca spirit şi propagă bunele maniere şi relaţiile sincere între oameni. Pun preţ pe evenimente legate de suflet: le sunt aproape muzica clasică, moda, acţiunile de caritate, dar şi cele legate de proiecte noi din domeniul serviciilor. Au grijă să se simtă bine amândoi, astfel că evită să meargă la meciuri de box sau mix fight, pentru că Ala nu le suportă…

09. Lana şi Evgheni Arutin

Fără ei nu se întâmplă nimic
Sunt o pereche în sensul direct al cuvântului, iar o relaţie sinceră şi frumoasă nu poate să nu trezească atenţie, admiraţie şi respect. Nu au un loc anume de unde îşi procură vestimentaţia, preferă brandurile nu neapărat cele mai renumite – important e să le placă ceea ce poartă. Organizatori de evenimente la rândul lor prin „Arutin Art Bureau”, Lana şi Evgheni evită petrecerile lipsite de un concept interesant – mai bine stau acasă cu fetiţa lor. Preferă să iasă pentru a afla ceva nou, să se inspire sau să ia o doză de satisfacţie estetică la o expoziţie sau un spectacol. Fără ei în Chişinăul monden aproape că nu se întâmplă nimic.  

10. Alina Crăciun şi Ilan Laufer

Frumoşi, fericiţi şi sinceri
Sunt frumoşi, fericiţi, stilaţi, zâmbetul nu le lipseşte şi pe feţele lor scrie „succes”. Au făcut cunoştinţă la Bucureşti, dar povestea lor de dragoste s-a conturat… la Chişinău. Poveste care urmează să fie „fortificată” şi de căsătoria celor doi, veste deloc îmbucurătoare pentru toate domnişoarele care îşi făceau careva planuri în privinţa chipeşului vicepreşedinte al holdingului „Elita 5”. Ambii sunt făcuţi pentru viaţa mondenă şi pentru bliţurile fotografilor, sunt eroi de emisiuni TV, în care îşi pun fără sfială „pe tavă” viaţa personală şi relaţia sinceră.

(Text: Marcel Toma, Mariana Susarenco)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău