VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
10 agenţii de turism din Moldova
Iulie 2006, Nr. 27-28

10 agenţii de turism din Moldova

Comentează   |   Cuprins

Calendaristic, dar şi meteorologic, suntem în cea mai aşteptată perioadă a anului. Toată lumea, de la mic la mare, indiferent de vârstă şi bugete, îşi doreşte să recupereze efortul după un an de muncă prin intermediul unei vacanţe de vis, sau, cel puţin, reuşite. Şi pentru cei ce vor, pur şi simplu, să scape de canicula urbană la răcoarea nucului bătrân, şi pentru cei mai curajoşi, dornici să sară cu parapanta de pe craterul unui vulcan –prezentăm, în ordine alfabetică, 10 agenţii de turism din Moldova. Urmăriţi realizările pieţei turistice de la noi şi poate veţi găsi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.

AIR SERVICE

Agenţia “AirService™” a fost fondată în 1993, ca reprezentant general al companiei aeriene “Moldavian Airlines”. Înregistrată în 2002 sub marca comercială “AirService™”, reprezintă acum una dintre cele mai mari agenţii de turism din R. Moldova. “Air Service” este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) şi BSP România, Agent General al companiilor “Moldavian Airlines” şi “Carpatair” şi reprezintă în R. Moldova majoritatea companiilor aeriene naţionale şi internaţionale. În cazul „AirService”, detaliile, informarea corectă şi completă fac dintr-un simplu pachet turistic o vacanţă reuşită pentru clienţi.

Specificul activităţii         
                      
Oferă o gamă largă de servicii turistice. Structura programelor se bazează pe o selecţie riguroasă a hotelurilor, în funcţie de standardele de cazare, calitatea plajei, de distanţele faţă de obiectivele turistice din zonă, facilităţile disponibile, cât şi de specificul fiecărei staţiuni în parte.

Oferte

Pachete-charter pentru Turcia, Bulgaria, vacanţe individuale în România, Bulgaria, Ungaria şi Croaţia. Produse din gama economic, confort sau vacanţe de lux, toate aceste servicii turistice reprezentând cea mai bună ofertă în raport cu preţ-calitate.
Pentru sezonul de vară 2006: România – de la 152 Euro, Bulgaria – de la 175 Euro, Turcia – de la 399 Euro. Clienţii vor participa la o tombolă, câştigătorii căreia vor pleca într-o călatorie de 3 zile la Paris.
 
Argument

În anul 2003, agentia “AirService” s-a clasat printe primele trei din republică după numărul de turişti aduşi în Moldova. În ultimii ani, “AirSevice” se află şi printre primele agenţii emitente de bilete de avion.

Managerul

Dumitru Gheorghiu este director vânzări şi marketing al companiei „AirService”, funcţie pe care o deţine începând cu anul 2005. Are 29 de ani. În 2000 a absolvit Academia de Studii Economice, specialitatea comerţ, Turism şi Servicii Hoteliere. Din 2001 este angajat la „Moldavian SRL”. Este deţinător al Certificatelor IATA şi Amadeus. Hobby: calculatoarele şi IT, muzica, literatura artistică.

ALPIN TOUR

Agenţia a fost fondată abia în anul 2005, dar, perseverând, a reuşit să stabilească relaţii active de cooperare cu parteneri din Bulgaria, România, Turcia, Ucraina, Cipru, Austria. Sunt pe cale de definitivare contactele directe cu firme turistice prestigioase din Egipt, Italia, Tunisia. Cele mai mari vânzări, realizate de „Alpin Tour”, sunt în Turcia şi Bulgaria, precum şi în staţiunile balneare din România. Săptămânal, între 20 şi 50 de grupuri de turişti pleacă în aceste destinaţii. Motto-ul agenţiei: „Vom reuşi?...Fără îndoială!”

Specificul activităţii

Promovarea turismului intern (în perspectivă are un proiect care prevede atragerea turiştilor italieni în Republica Moldova) şi cel extern. „Alpin Tour” planifică să soluţioneze, la nivel oficial, problema privind restricţia autorităţilor egiptene vizavi de obţinerea vizelor pentru femeile de până la 35 de ani.

Oferte

Bulgaria (hotel 5* - de la 290 euro şi hotel 4* - de la 305 euro) şi Turcia (hotel 5* All Inc. - de la 400 euro, hotel 4* All Inc. - de la 340 euro şi hotel 3* All Inc. - de la 310 euro).

Argument

A reuşit să se afirme pe piaţa de profil într-o perioadă foarte scurtă.

Directorul

Agenţia „Alpin Tour” este condusă de Veaceslav Nemţanu. În vârstă de 35 de ani, este născut la Ungheni. Are studii superioare tehnice şi economice (UTM şi ASEM, REI). În perioada 1996 – 2000, a desfăşurat activităţi de antreprenoriat, după care a fost reprezentantul unei firme de construcţii din Austria. Dintre pasiunile sale pot fi menţionate călătoriile, pescuitul, turismul hipic.

Amadeus Travel

Agenţia turistică “Amadeus Travel Lufthansa City Center” a fost inaugurată la 13 august 2004. Reprezentantă a reţelei “Lufthansa City Center” (LCC) - una dintre cele mai dinamice agenţii turistice din lume. Sistemul de franceazing oferă tuturor clienţilor “Amadeus Travel LCC” accesul la ofertele speciale ale sutelor de agenţii din toată lumea. În acelaşi timp, ofertele “Amadeus Travel” devin accesibile pentru toate oficiile LCC, contribuind la promovarea Republicii Moldova în domeniul turismului. Principiile activităţii agenţiei turistice “Amadeus Travel Lufthansa City Center” sunt operativitatea, siguranţa şi calitatea.

Specificul activităţii

Este desfăşurată în trei direcţii: recepţionarea comenzilor, definitivarea, livrarea biletelor avia în toate direcţiile, rezervarea hotelurilor, automobilelor, oferirea serviciilor turistice şi organizarea excursiilor, precum şi pregătirea actelor de intrare-ieşire pentru cetăţeni.

Oferte

Vânzări bilete şi turism, principalele destinaţii fiind Bulgaria şi Turcia. Deservirea în complex a vizitelor de afaceri şi turistice atât în interiorul ţărilor membre LCC, precum şi în afara hotarelor acestora.


Argument

“Amadeus Travel” oferă servicii conform conceptului „One Stop Travel Shop” - într-o singură agenţie se îmbină multitudinea de
oferte turistice. Cheia succesului – conceptul franceazingului, care corespunde standardelor internaţionale în permanentă schimbare.

Managerul

Directorul agenţiei de turism “Amadeus Tavel”, Anatol Poiată, are 37 ani şi activează în business-ul turistic din 1993. Este instructor al sistemului internaţional de distribuţie “Amadeus”. Hobby - fotografia.

CORINA TRAVEL AGENCY

Corina Travel Agency a fost înfiinţată în 1992 şi ocupă un loc semnificativ în topul agenţiilor de turism din Moldova, colaborând cu parteneri de prestigiu din Germania,  Franţa, Austria, Polonia, Bulgaria, România, SUA, Cipru, Marea Britanie, Elveţia, Italia, Finlanda, Turcia, Rusia, Emiratele Arabe Unite. În 2000 a fost înfiinţată filiala agenţiei la Dusseldorf, Germania. Compania este membră a multor asociaţii prestigioase naţionale şi internaţionale de profil. Dorind să realizeze personalizarea serviciilor propuse, „Corina Travel Agency“ a integrat în fiecare program servicii suplimentare, în funcţie de datele sociologice şi profesionale ale fiecărui grup sau persoană, şi-a lansat programele sale pe ideea mobilităţii în avantajul celor ce doresc să viziteze lumea şi, în acelaşi timp, să-şi cunoască plaiul natal. Agenţia a participat la numeroase foruri internaţionale de profil având în palmares numeroase trofee, printre care “Arca Triumfală a Europei” (Frankfurt pe Main, Germania, 2001) şi „Steaua Internaţională de Platină pentru  Calitate“ (New York, 2001). De asemenea, “Corina Travel Agency”  a fost desemnată câştigătoarea concursului “Marca Anului 2003”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Motto-ul agenţiei: “Cu noi lumea devine mai interesantă!”

Specificul activităţii

Turismul extern şi intern (prestează o gamă largă de servicii turistice), utilizarea sistemelor globale de distribuţie “Gabriel” şi “Amadeus”.  


Oferte

Excursii, vacanţe, revelioane, week-end-uri, studii. Diversele servicii de turism includ vacanţe exotice şi croaziere, rezervări on-line în hotelurile din întreaga lume, bilete de autocar pentru doritorii de a călători în Germania şi rezervarea pentru numeroase destinaţii din Europa, livrarea biletelor de avion la orice adresă din Chişinău şi în orice oraş al lumii  prin poşta rapidă, înscrieri la cursuri de limbi străine organizate peste hotare, asigurări medicale şi cartea verde. Pentru oaspeţii  Moldovei se oferă  servicii de transport şi hoteliere, excursii, degustări de vin.

Argument

Prin activitatea bogată şi diversitatea serviciilor turistice, “Corina Travel Agency” a reuşit să se claseze printre primele companii de profil de la noi.

Managerul

Directorul general al agenţiei “Corina Travel Agency” –  Zinaida Jarcuţchi – este de meserie inginer-economist şi posedă o experienţă bogată de activitate. Numele său a fost inclus în catalogul „Who’s who of Professionals” al Societăţii Istorice din Boston, USA, pentru anul 2003, ca Membru de Onoare, iar telespectatorii telecompaniei NIT au desemnat-o „Personalitatea lunii iulie 2004”.  Îi place să citească (în anii de şcoală a primit Medalia „Prietenul Cărţii”), îi plac călătoriile (hobby devenit ocupaţie), muzica, sportul (în special alpinismul). A participat la Turiadele Unionale din Caucaz şi Carpaţi.

HOLIDAY SERVICE

Agenţia turistică “Holiday Service“ activează pe piaţa de profil din republică începând cu 27 februarie 1996 şi este condusă de directorul general Tatiana Porciulean. De la înfiinţare, „Holiday Service” a devenit o companie de încredere, în permanentă dezvoltare, condusă de oameni care şi-au dedicat viaţa turismului. Credo-ul agenţiei – fiabilitatea. Clienţii „Holiday Service” beneficiază de confidenţialitate garantată, deservire la propriul oficiu la ora convenabilă, soluţii personale în alegerea modului de odihnă. La solicitarea clienţilor poate fi rezervat oricare hotel din numărul de 8.500, aflate în 80 de ţări ale lumii sau iaht, avion particular, limuzină sau o vilă.

Specificul activităţii

Varietatea serviciilor turistice, organizarea programelor exotice, tururi individuale complexe.

Oferte

Programe corporative (organizarea deplasărilor la simpozioane, congrese, conferinţe, seminare), excursii exotice la solicitare, croaziere. Destinaţiile cele mai solicitate (Turcia, Tunisia, Bulgaria, România, Crimeea, Egipt), destinaţii europene (Franţa, Italia, Grecia, Austria, Germania, Spania, Andora, Malta, Elveţia), direcţia asiatică (Israel, Liban, Siria, India, Nepal, Emiratele Arabe Unite, Thailanda). Sezonul 2006: Tunisia – de la 300 USD, Turcia – de la 300 euro, Malta – de la 487 euro, Grecia – de la 464 euro, Franţa – de la 699 euro, Israel – de la 720 USD, Kenia – de la 600 USD, Peru – 899 USD, croazieră mediteraneană – de la 700 euro.

Argument

A obţinut reputaţia unei agenţii turistice solide, recunoscută în plan internaţional şi în stare să realizeze obiective de cel mai înalt grad de complexitate.

Managerul

Aliona Verbiţchi este director vânzări al agenţiei „Holiday Service”, companie în care lucrează de acum şase ani. În perioada 2000-2001 a activat în funcţia de manager responsabil de clienţii corporativi, iar din 2001 până în anul trecut a fost conducătorul depatamentului corporativ al agenţiei.

ROBINSON

Agenţia de turism “Anesto – Tur”, cunoscută pe piaţa turistică din Republica Moldova cu numele “Robinson”, a fost fondată în anul 1998. Managerii agenţiei sunt deţinători ai diplomelor IATA, utilizează sisteme globale de distribuţie “Amadeus” şi “Galileo”, fapt care asigură acces rapid şi calitativ la resursele companiilor aeriene, posibilitatea rezervării hotelurilior şi rent-a-car.

Specificul activităţii

Turismul şi vânzarea  biletelor avia. Compania se specializează pe turismul extern (outgoing) şi pe turismul receptiv (incoming), organizează tururi incluzând transport, cazare, transfer (întâlnirea turiştilor în aeroport şi conducerea lor până la destinaţie) şi excursii.

Oferte

Colaborează cu unele dintre cele mai mari companii turistice internaţionale, oferind tururi în toate colţurile lumii. Cele mai solicitate destinaţii: Turcia, Grecia, Bulgaria, Tunisia, Egipt, Franţa, Ungaria, Thailanda, Emiratele Arabe Unite.
 
Argument

În scurt timp a reuşit să devină unul din lideri pe piaţa turistică a Moldovei.

Managerul

Director general şi unic fondator al agenţiei de turism “Robinson” este  Andrei Nesterov. Are 30 de ani, este născut în zodia Leului. A reuşit să se afirme pe piaţa de profil datorită calităţilor manageriale de excepţie. Este căsătorit, are o fiică de opt ani.

SIMEXIM TUR

Agenţia de turism ”Simexim-Tur” a fost înfiinţată la 28 septembrie 1998.  Agenţia se axează pe atragerea turiştilor străini în Republica Moldova, elaborarea şi finanţarea amenajării itinerarelor turistice interne, participarea financiară la constituirea Fondului special pentru promovarea şi dezvoltarea turismului, atragerea investitorilor străini în sfera turismului, precum şi elaborarea unor proiecte hoteliere pe teritoriul republicii. Agenţia de Turism „Simexim-Tur”  a participat activ la numeroase expoziţii tematice atât în Moldova, cât şi peste hotare. În anul 2002,  „Simexim-Tur” devine membră a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din Moldova.

Specificul activităţii

Turismul intern şi extern.

Oferte

“Simexim-Tur” propune peste 250 de oferte. Turism intern: odihnă şi tratament în Republica Moldova, excursii pe itinerarele turistice din Republica Moldova, excursii  vinicole.Turism extern: staţiuni şi sanatorii în Israel, Ucraina, România, Cehia, Germania, excursii şi odihnă în România, Ucraina, Bulgaria, Turcia, Cehia, Grecia, Israel, Siria, Liban, Iordania, Egipt, Italia, Spania, China, India, Thailanda, Japonia, Malaezia ş.a.   Se oferă  servicii la cererea clientului: transfer aeroport-hotel-aeroport, rezervări la cele mai bune hoteluri de la 2-4*, apartamente, vile în Chişinău, deservire VIP,  transport,  prestarea de servicii de ghid–traducător. În plus, agenţia oferă servicii de asigurări auto, asigurări medicale, Green Card, susţinere viză.

Argument

„Simexim-Tur” a reuşit să devină unul dintre liderii în prestarea serviciilor în turismul intern.

Managerul

Agenţia de turism „Simexim–Tur” este condusă de directorul general, Victoria Ianco, care activează în sfera turismului din anul 1997. Cel mai mare vis al ei a fost să-şi deschidă o afacere proprie de succes, fapt ce i-a şi reuşit. Formula succesului este optimismul şi munca depusă zi de zi. În afară de turism, desfăşoară activităţi în diverse domenii: este solista şi conducătorul formaţiei “VIS”, practică artele marţiale.

SKY ALLIANCE

Agenţia „Sky Alliance” a fost fondată la 21 februarie 2003, activând până la 7 iulie 2005 în calitate de agent general al companiei aeriene „Air Moldova”, după care a fost acreditată de către Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni,  (IATA), obţinând undă verde pentru vânzarea biletelor de avion a 36 de companii aeriene internaţionale pentru cele mai diverse destinaţii, printre care Moscova, Istanbul, Roma, Atena, Londra, Manchester, New York, Seattle, Dubai, Montreal.

Specificul activităţii

Trei direcţii ale agenţiei – vânzări bilete avia, secţia corporativă şi departamentul turistic.

Oferte

14 informatori-operatori specializaţi în domeniul rezervării biletelor de avion, cu experienţă  bogată în domeniu, propun oferte optime pentru orice destinaţie solicitată de pasageri. 16 agenţi de vânzări cu acreditare internaţională IATA asigură operativitatea şi corectitudinea emiterii biletelor de avion. Posibilitatea transmiterii acestora peste hotare prin intermediul poştei rapide, serviciul taxi gratis până la aeroport în ziua zborului, livrarea biletelor la oficiu pentru clienţi corporativi, deservirea în sala VIP aeroport. Departamentul turistic oferă la cele mai mici preţuri foi turistice şi cazare la hotel pentru oricare destinaţie.

Argument

Diversitatea direcţiilor de activitate şi multitudinea serviciilor oferite.

Managerul

Directorul general al agenţiei – Eugen Coştei. Are 30 de ani, studii juridice (a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova). Anterior a activat în funcţia de consilier al directorului general al Administaţiei de Stat a Aviaţiei Civile. Speră să atingă cele mai înalte obiective în domeniul turismului, în special a celui intern.

TRAPEZA TOUR  

Agenţia „Trapeza-Tour” activează pe piaţa turistică a Moldovei pe parcursul a nouă ani. Vectorii în activitatea agenţiei sunt călătoriile prin locurile turistice, cunoaşterea altor ţări şi popoare şi odihna propriu-zisă. „Trapeza-Tour” are relaţii cu companii cu renume mondial în business-ul turistic din Grecia, Italia, Spania, Franţa, Malta, Austria, Bulgaria, Cipru, EAU, Egipt, Tunisia, Maroc, Turcia, Thailanda, Republica Sud Africană, Ucraina, România, Croaţia, Finlanda, Slovenia. Principiile de activitate ale agenţiei „Trapeza –Tour” vizează operativitate şi calitate în prestarea serviciilor, flexibilitate şi activitate individuală cu clienţii.

Specificul activităţii

Spectru larg de servicii prestate în turismul extern şi intern.

Oferte

Elaborarea şi organizarea programelor turistice în ţară, organizarea odihnei, a excursiilor, a croazierelor, a tururilor după blănuri în Grecia; organizarea programelor curative, a studiilor peste hotare (Malta). În plus, agenţia oferă servicii individuale, excursii prin Moldova, tururi de business, obţinerea vizelor, servicii de transport, asigurări medicale şi cartea verde.
Obiectivul agenţiei este de a avea oferte potrivite tuturor bugetelor: cazări individuale în vile, dar şi la hoteluri şi cluburi de 4-5*, sejururi şi circuite cu transport aerian sau cu autocarul, programe cu date fixe de plecare pe toată durata sezonului, dar şi flexibile dorinţelor turiştilor.


Argument

Experienţă şi activitate bogată, relaţii durabile şi eficiente cu partenerii străini, mai ales cu cei din Grecia.

Managerul

Eugenia Alexa - director al Agenţiei de turism “Trapeza-Tour”. Are 37 de ani, este născută la Başcalia, Basarabeasca, în zodia Capricornului. A absolvit Şcoala de Medicină din Chişinău şi Universitatea de Medicină şi Farmacie “N. Testemiţanu”, Facultatea Stomatologie. Îi plac călătoriile şi lecturile. Principiul de viaţă: “Doamne, dă-mi putere să fac ceea ce pot face!”.

VALCAN TUR

Agenţia turistică „Valcan Tur” a fost înfiinţată în 2002, în oraşul Vulcăneşti având, în prezent, reprezentanţe la Cahul, Ciadîr-Lunga, Comrat şi Chişinău, unde se află oficiul principal al agenţiei. „Valcan Tur” a stabilit relaţii durabile cu operatori de profil din Turcia, Bulgaria, Grecia, Egipt, Ucraina, România, Cipru etc., fapt ce garantează clienţilor săi o gamă largă de servicii turistice. În scopul eficientizării relaţiilor de colaborare cu partenerii străini şi în vederea atragerii acestora în dezvoltarea turismului intern, agenţia a organizat în luna aprilie curent un turneu internaţional amical de fotbal.

Specificul activităţii

Prestează servicii turistice diverse, inclusiv organizarea odihnei şi a transportului, vânzări bilete de avion în orice direcţie.

Oferte

Oferă clienţilor pachete de odihnă pentru destinaţiile dorite, care includ costul călătoriei, cazarea şi masa în hotel, transferul aeroport (gară) – hotel, obţinerea vizei, asigurarea medicală. „Valcan Tur” acordă atenţie deosebită deservirii rutelor interne care devin tot mai solicitate pe piaţa de profil. Sezonul 2006: Turcia - de la 450 euro de persoană (pachet), Bulgaria - de la 17.5 euro/zi/pers. cu micul dejun, Cipru - de la 550 euro/pers./pachet, Grecia - de la 130 Euro/pers./pachet fără taxe de aeroport, România - de la 15 euro/zi/pers. cu micul dejun.

Argument

Într-o perioadă de timp relativ scurtă, a reuşit să se transforme dintr-o firmă provincială în unul dintre operatorii turistici semnificativi din republică.

Managerul

Petru Efrosi – director general – activează în domeniul turistic din 2002. Este pasionat de literatură, film, muzică, vânătoare, călătorii, volei. Familia şi businessul sunt priorităţile sale. În alegerea angajaţilor pune accent pe competenţă, corectitudine şi dorinţa de a munci.

Verbiţchi
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

nu gasesc tes tur
tes tur   -  
15 Mai 2010, 23:34
Sus ↑
tez tur nu tes :)

mai este Vacanta tur, proaspat deschisa, dar cu perspective
eu   -  
24 Noiembrie 2010, 20:57
Sus ↑
Voyaj?
Leonid   -  
23 Decembrie 2010, 08:39
Sus ↑
Solei-Turism???
Alina   -  
28 Decembrie 2010, 15:34
Sus ↑
...unde este Vernon-Prim au oferte la fel foarte bune!??
Veaceslav   -  
14 Ianuarie 2011, 23:19
Sus ↑
"Fly Travel" - tot o companie destul de desvoltata cu preturi accesibile. -???
Ady   -  
21 Ianuarie 2011, 13:04
Sus ↑
Articolul este din 2006....
eu.   -  
01 Mai 2011, 16:44
Sus ↑
TocoTour este o agentie sigura , mereu am fost multumita !
TOCOTOUR the best !   -  
13 Iunie 2011, 21:02
Sus ↑
da sunt multe agentii de turism prestigioase dar eu sunt in cautare de lucru si nu ma primeste nici o agentie
anisoara   -  
16 Iunie 2011, 21:57
Sus ↑
GRI-TUR cea mai sigura agentie de turism!!!!
Andrei   -  
24 August 2011, 20:49
Sus ↑
San-Air Service e cea mai buna,mie imi place foarte mult au destinatii exotice si la pret acesibil.
ana   -  
01 Septembrie 2011, 10:28
Sus ↑
Anisoara, nu uita unde locuim-Moldova aici daca nu ai cunoscuti sai neamuri nu te iau la lucru nicaieri! Incearca peste hotare mai multe sanse. Succese!
Anybody else   -  
12 Octombrie 2011, 10:44
Sus ↑
Nu gasesc Balneohotel Medicus Bulgaria Orasul Varshet
Medicus   -  
21 Octombrie 2011, 12:21
Sus ↑
mai lasati-ma cu ROBINZON.....................
leo   -  
21 Octombrie 2011, 22:27
Sus ↑
Sunt client fidel ( 10 ani) al agentiei C.T.Turism si nu ma tenteaza altii.Sunt mereu receptivi cu oferte atragatoare si siguri pe ceea ce fac.
Mihai   -  
10 Noiembrie 2011, 09:38
Sus ↑
INCOM - V.L.P - ESTE O AGENTIE , CARE CUNOASTE NOTIUNILE : COMFORT , SIGURANTA, ACCESIBILIATE. AM FOST FOARTE MULTUMIT DE SERVICIILE PRESTATE.
OLEG   -  
06 Decembrie 2011, 15:14
Sus ↑
Am achizitionat pachete de la mai multe agentii , dar un raport bun pret/calitate mi-au oferit doar cei de la Agentia turistica Discover.md
Petrache Ion   -  
25 Ianuarie 2012, 14:46
Sus ↑
oameni buni va dau un svat la Stil Tur nu va ginditi
dimonpatron   -  
06 Februarie 2012, 22:47
Sus ↑
Cine stie vreo agentie dezvoltata si buna,pentru a face practica...
Ion Iordan   -  
14 Februarie 2012, 14:40
Sus ↑
de ce?
caut foaie turistica in italiia si nu gasesc   -  
12 Aprilie 2012, 21:54
Sus ↑
ce agentie este sigura si accesibila dupa pret?
vica   -  
05 Iulie 2012, 08:32
Sus ↑
salut caut 4 foi in Bulgaria de pe 6 august pe 5 zile
maria   -  
25 Iulie 2012, 22:49
Sus ↑
hi! daca stie cineva vreo agentie in Moldova care organizeaza visit viza in Bahrain...scrietimi va rog....ms.
oxana   -  
14 Decembrie 2012, 12:37
Sus ↑
cine a calatorit cu toptur?
singa   -  
17 Aprilie 2013, 10:55
Sus ↑
Calipso este una dintre cele mai bune, agentia care ofera pret accesibil si siguranta
Romina   -  
01 Iulie 2013, 12:24
Sus ↑
Salut. Am o multime de intrebari, dar voi incepe cu una dintre cele mau importante. Daca parintii mei vreau sa mearga, in vacanta inSUA, Florida, agentia de turism apeleaza la deschiderea vizelor, sau clientii singuri trebuie sa se intereseze de vize.
Snejana   -  
06 Februarie 2014, 20:25
Sus ↑
Care e cea mai buna agentie cu oferte spre spania
alex   -  
02 Aprilie 2014, 01:16
Sus ↑
Încearcă Tatrabis, tel. 069304304
Iurie   -  
08 Aprilie 2014, 23:30
Sus ↑
am mers in turcia prin toptur.md ,totul a fost bine,recomand!
Aurel   -  
30 Decembrie 2014, 12:32
Sus ↑
STUDETERRA - sunt super...pret.. calitate...profosionalism..sunt client de 6 ani deja la ei si sunt foarte multumit de serviciile prestate.Succes si cit mai multi turisti le doresc
Dan   -  
13 Iunie 2015, 11:11
Sus ↑
Am vazut in VIP Magazin o reclama a agenției Favorit-Tur! Am fost in iunie, in Turcia, hotelul Royal Taj Mahal, cu soțul si copilul prin intermediul aceastei agentie! A fost totul super si prețul era mai mic decât la alte agenții!
Violeta Vicol   -  
16 August 2015, 19:23
Sus ↑
PERFECT-TUR
Noi mereu plecam la odihna cu ei.
Dmitrii   -  
03 Septembrie 2015, 17:35
Sus ↑
Ar fi binevenit un nou top al agentiilor de turism. Sunt o multime de agentii noi pe piata la momet. Per exemplu Christian Tour, Top Voyage, Atlas, Orion ş.a.
Rodion   -  
14 Martie 2016, 16:13
Sus ↑
Ar fi binevenit un nou top al agentiilor de turism. Sunt o multime de agentii noi pe piata la momet. Per exemplu Christian Tour, Top Voyage, Atlas, Orion ş.a.
Rodion   -  
14 Martie 2016, 16:13
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău