VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2016   |  2015   |  2014   |  2013   |  2012   |  2011   |  2010
Ludmila Bălan. Prezentatoare tv
Locul 24

Ludmila Bălan. Prezentatoare tv

Comentează

Prezenţa sa nu este deloc întîmplătoare în ediţia dedicată celor mai sexy femei din Moldova. Cea care arată cum arată la anii pe care îi are, nu putea lipsi de la „balul” celor mai sexy femei. Este un simbol a tot ce înseamnă „sexy” la noi, încă de pe cînd prezenta „Povestea de seară”. Să moară de oftică toţi invidioşii şi, mai ales, invidioasele care se mai dau cu părerea… Este veşnic tînără, la cum arată şi se poartă, motiv din care este preferata lui Cătălin Măruţă, care o invită frecvent la „Happy Hour” de la PRO TV. Nu ştim dacă e varianta feminină a nemuritorului Duncan MacLeod, dar avem convingerea că, peste 10 ani, ea va arăta la fel!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

o doamna foarte frumoasa si deosebita prin farmacul ei si rafinament ....un exemplu viu de armirat .Asta da femeie sexi la virsta ei nu cele de 18 sau 20 sa vedem cum v-or arata stimatele frumoase peste 30 ani.Succese mari d-na Ludmila si sanatate multa
viki   -  
08 Aprilie 2010, 14:35
Sus ↑
ooooooo Ludmila Balan este cea mai coo si tare tare frumoasal femeie dintre toate de aici o iubesc si o ador!!si cred ca toata lumea,bravo!
Aliona   -  
23 Aprilie 2010, 19:57
Sus ↑
INTRADEVAR,BANI PE CARE II ARE II AJUNG AXACT DE OPERATII PLASTICE,DAR TOTUSI O INVIDIEZ,MIAS DORI SI EU,
TANIA   -  
11 Iulie 2010, 17:16
Sus ↑
TANIA - Eu nu mi-as dori. Mi-ar place mai mult sa imbatranesc frumos, ca Sophie Loren de ex. Cel mai penibil nu mi se par multimea de operatii plastice la care a recurs (ca e plina lumea de femei cu operatii plastice), ci faptul ca poarta haine de scolarita....si nici macar de scolarita. Parca s-ar agata disperata de tinerete. Imi pare vulgara si superficiala.
Ana   -  
07 Decembrie 2010, 18:29
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău