VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2016   |  2015   |  2014   |  2013   |  2012   |  2011   |  2010
Nicoleta Gavriliță
Locul 9

Nicoleta Gavriliță

Comentează

Nicoleta Gavriliță
Interpretă 

Vârsta: 20 de ani
Data şi locul naşterii: 11 mai 1993, or. Chişinău
Studii: AMTAP, specialitatea canto estradă-jazz
Starea civilă: necăsătorită

Apariția ei acum câțiva ani în Eurovision a atras atenția. Era o copilă cu un timbru vocal ieșit din tiparele moldovenești. Paradoxal, dar vocea ei, care avea personalitate, nu părea a fi și cu verticalitate. 

De la strofă la refren îşi amintea ba de Avril Lavigne, ba surprindea cu nuanțe a la Kelly Clarkson, iar dincolo se întrezărea un strop de Kelly Rowland și numai ce înseamnă Nicoleta Gavriliță părea greu de înțeles. După Eurovision a dispărut ca o ceață, ca să revină peste un an. Sentimentele confuze legate de persoana ei persistă. Apărea o dată pe an, de fiecare dată se impunea ca o bună perspectivă, dar natura ei rămânea neînțeleasă. Apoi a fost Vocea României, când Nicoleta a ajuns departe.

Lucrurile începeau a se clarifica, prindea a se contura identitatea ei vocală. În acest an, după atâtea starturi false, se poate spune că Nicoleta Gavriliță a depășit etapa debutanților. De la 16 ani visa să cânte cu Alex Calancea Band. Anul acesta a prins visul de coadă. Lucrând cu Alex, a înțeles că, fără seriozitate și atenție sporită, riști să luneci ușor. A învățat să-și lucreze „groove-ul”, o chestie esențială pentru muzician. Făcând parte din proiectul Alex Calancea Band & friends, a ajuns să declare că „Știe bine ce vrea”, deși micile ei dorințe se schimbă foarte des și, de obicei, nu stă mult pe gânduri înainte de a demara o acțiune. Uneori intuiția o dă de gol, dar nu-i nimic, un cap de bară e o lecție învățată.

Anul 2013, în general, a fost unul bun pentru ea. A lansat, alături de „Știu bine ce vreau”, încă trei piese, una fiind integral creație proprie și alta, „O mie de minciuni”, dă start proiectului ei cu Andrei Tostogan. Succesul a calcat-o neașteptat de repede pe urme.

Vrea scenă mare sub picioare. Și va lucra mult, întrucât e conștientă că, mai ales azi, e destul de dificil să-ţi creezi un nume. Există prea mulți factori decisivi și nici pe departe nu e chiar totul în mâinile tale. Nu e vorba doar de talent, de bani sau de noroc. Muncă, încredere în forțele proprii, oameni care să-ți susțină parcursul, timpul potrivit, intuiția – toate au roluri decisive, dar mai mult decât orice trebuie să creadă în reușita sa, iar acest lucru solicită nespus de mult efort emoțional.

Întrucât trece des Prutul, visează la o carieră pe ambele maluri ale râului. E conștientă de faptul că România nu cedează ușor, așa că nu-i rămâne decât să facă pași mici, dar siguri acasă. Nu se va da bătută. Va lupta până când se va vedea în topurile românești.

Își dorește să devină o personalitate puternică – ceea ce, pentru ea, înseamnă un om cu o individualitate clar conturată, cu concepte și viziuni limpezi despre viață, oameni și lucruri.

Dacă încerci să afli unde stă ascuns „călcâiul lui Ahile”, pentru a-i împiedica avântul spre succes, n-ai șanse. Unicul ei loc vulnerabil este gâtul. La tentativa de a i-l atinge, fie și cu drag sau din joacă, riști să încasezi o stângă firavă, dar care poate să doară tare.

Dincolo de o carieră strălucită, visează la o stare de eternă fericire, iar fericirea ei depinde de dorințele și aspirațiile care se nasc în fiecare zi. Pentru cineva fericirea înseamnă faimă, pentru altcineva – dragoste. Ea se bucură de toate lucrurile care i se întâmplă sau nu, indiferent dacă este vorba despre relația ei de iubire sau despre cariera profesională, iar „micile ei fericiri” de zi cu zi sunt bombonelele, ciocolata și pupicii :).

Cum să nu fii fericită în asemenea condiții, mai ales că, la cei 20 de ani ai săi, a învățat deja să prăjească și cartofi?

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău