VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2016   |  2015   |  2014   |  2013   |  2012   |  2011   |  2010
Cristina Culiș
Locul 30

Cristina Culiș

Comentează

Cristina Culiș
Director la întreprinderea de confecţii „Brio”

 

Vârsta: 30 de ani
Data și locul nașterii: 17 iunie 1983, or. Chişinău
Studii: masterat în Administrarea afacerilor, Universitatea Româno–Americană
Starea civilă: necăsătorită

„Brio” este una dintre puţinele întreprinderi de confecţii autohtone care oferă un sortiment vast, ce include rochiţe vaporoase cu imprimeuri florale, dar şi ţinute business, toate fiind realizate din stofe calitative, alese cu grijă. Întreprinderea „Brio” satisface cele mai pretenţioase gusturi, întotdeauna venind cu noi colecţii, de un stil clasic sau romantic, care corespund tendinţelor modei şi coloristicii sezonului.

Cristina Culiş este cea care a stat la baza creării acestei afaceri, o întreprindere de familie care a prins viaţă în gândurile şi mâinile Cristinei şi ale mamei sale, Natalia. Zice că „a avut mare noroc” de mama sa, care a ajutat-o să descopere domeniul modei, fiind un adevărat exemplu pentru ea. „Mama rămâne a fi cea mai bună şi sinceră prietenă a mea.”

Cristina ştie foarte bine că afacerea îi consumă fără milă timpul, dar, cu toate acestea, pasiunea pentru modă o face să uite de greutăţi şi să se dedice în totalitate activităţii. „Ideea şi dorinţa de a face modă au pornit de la mama mea, după ce a urmat un stagiu de formare de lungă durată în Londra.”

Lansarea primei colecţii „Brio” a avut loc la 15 august 2001 şi de treisprezece ani ştie să aducă zâmbetul pe faţa multor femei îndrăgostite de modă şi de calitatea hainelor. Astăzi, brandul are recunoaştere activă pe piaţa autohtonă, iar acest lucru i-a motivat pe proprietari să progreseze şi să producă de la câteva zeci până la o mie de articole pe lună.

Cristina Culiş consideră că există mai multe lucruri care diferenţiază marca „Brio” de celelalte branduri de pe scena modei autohtone. Valorile acestor creaţii sunt: calitatea, responsabilitatea, flexibilitatea, dar şi respectul pentru clienţi, „cuvântul Brio semnificând multă însufleţire”. „Nicio haină nu este creată fără participarea mea, fără să o măsor, pentru că să fiu sigură de cât de comodă este. Orice haină din colecţia „Brio” este creată cu plăcere şi cumpărătorul simte acest lucru.”

Feminitatea şi eleganţa sunt elementele-cheie ce se vor regăsi în următoarele colecţii „Brio”. Şi, pentru că romantismul este tendinţa definitorie a anului 2014, vom putea vedea în noile colecţii prezenţa nuanţelor vibrante de violet, purpuriu, croieli cu accente feminine, fuste midi şi fuste din anii `50 ai secolului trecut.

Pentru Cristina Culiş, anul 2013 a fost unul plin de realizări şi surprize. „Mă bucur mult de faptul că, în sfârşit, în Moldova se realizează evenimente ce ţin de domeniul fashion.”

A fost un an care i-a inspirat încredere şi care i-a trasat câteva planuri de viitor legate de promovarea afacerii proprii nu doar pe teritoriul Republicii Moldova, dar şi pe piaţa românească. Tot în aceste 364 de zile, Cristina a ajuns şi la o concluzie de viaţă: „Trebuie să ai răbdare, căci satisfacţiile vin atunci când munceşti mult. Oricât ai învăţa, ar trebui să mai înveţi.”

Pentru viitor, Cristina doreşte să-şi lărgească spaţiul de vânzare a colecţiilor; totodată, ar vrea ca şi creaţiile sale să lase o amprentă frumoasă în modă, peste ani.

Este veselă, luminoasă şi frumoasă, iar aceste calităţi se reflectă în podoabele vestimentare pe care le creează. Cristina Culiş este pasionată de frumos şi modă şi din acest motiv încearcă să le proiecteze un unghi de abordare diferit, unul văzut prin propriul suflet. Pas cu pas, a dezvoltat numele întreprinderii pe care o administrează astfel încât, prin realizarea unor piese vestimentare de poveste, să cucerească femeile pasionate de frumos deja al treisprezecelea an. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

da ai dreptate cristina si sukcese tie
jorik   -  
01 Ianuarie 2016, 21:50
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău