VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Ridha Tekaia
Locul 0

Ridha Tekaia

Comentează

Echipa Mobiasbancă – Groupe Société Générale are o vârstă medie de 32 de ani.

În perioada 2012-2013, banca îşi dezvoltă reţeaua de filiale în teritoriu, propunându-şi să ajungă la un număr de peste 60 de filiale.

Mobiasbancă are un model puternic al businessului şi este percepută ca un competitor serios

Preşedintele Mobiasbancă – Groupe Société Générale

Noul preşedinte al băncii, Ridha Tekaia, a venit cu idei şi planuri ambiţioase şi a reuşit să câştige încrederea întregii echipe în doar câteva săptămâni. „Am constatat că oamenii care lucrează la Mobiasbancă sunt reprezentativi pentru populaţia din Moldova. Este o echipă tânără, cu vârsta medie de 32 de ani. Comparând cu bănci din alte părţi ale lumii, experienţa de patru-cinci ani este una scurtă, dar este compensată prin dorinţa de a reuşi, de a învăţa mult, de a avea ambiţie şi a depune eforturi”, spune preşedintele băncii.

În 2012 s-a pus accentul pe dezvoltarea reţelei de filiale a băncii din teritoriu, pentru a fi mai aproape de clienţii din toată ţara. S-au deschis filiale noi în Ialoveni, Bălţi, Căuşeni. Vor urma şi alte oraşe. În plus, se lucrează mult pentru a îmbunătăţi calitatea produselor şi serviciilor oferite, pentru a simplifica la maxim toate procedurile pentru clienţii Mobiasbancă. În acest scop, a fost reorganizată structura internă a băncii. S-a îmbunătăţit procesarea împrumuturilor pentru persoane fizice şi s-a redus povara aspectelor administrative la serviciile pentru persoane juridice.

În strategia sa comercială, Mobiasbancă aplică standardele şi stilistica Grupului Société Générale. Dar modelul de afaceri nu este copiat în totalitate, toate produsele şi ofertele fiind adaptate la piaţa din Moldova. Banca are o echipă foarte creativă, care gestionează multe produse bune, apreciate de clienţi. Un exemplu în acest sens îl constituie cardul Chérie Chérie, foarte popular în rândul doamnelor.

În prezent Mobiasbancă deţine o cotă medie de piaţă de 6-7%. Totuşi, Ridha Tekaia, preşedintele băncii, spune că această cifră nu este cea mai importantă, contează în primul rând să fie o bancă solidă. Mobiasbancă are un model puternic al businessului, o politică de creditare potrivită, o politică riguroasă a riscurilor şi este percepută ca un competitor serios.

Ridha Tekaia s-a născut şi a crescut în Franţa, pe malul Mediteranei, între Saint Tropez şi Coasta de Azur. Are o experienţă de peste 25 de ani în cadrul Grupului Société Générale, atât în reţeaua franceză, cât şi în subdiviziunile din reţeaua internaţională. Anterior a lucrat în Camerun, Cehia şi Algeria. În Moldova a venit pentru prima oară în ianuarie 2012, iar actuala funcţie o deţine de la 1 mai. Îi place să facă diving, să joace golf şi squash, iar în ţara noastră a călătorit mult, descoperind vinuri bune şi nişte beciuri extraordinare. Ridha Tekaia este căsătorit şi are doi copii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+2°