VIP Magazin
16 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Ilan Laufer
Locul 0

Ilan Laufer

Comentează

În primul an de activitate, Centrul Comercial „Grand Hall” şi-a menţinut un grad de ocupare de aproape 100%.

În 2013, holdingul „Elita-5” va lansa un nou proiect imobiliar – un proiect locativ cu 400 de apartamente.

„Scala Events”, lansat la sfârşitul lunii decembrie la Bucureşti, dispune de două săli, cu capacitatea de 200 şi, respectiv, 400 de persoane.

Împreună cu un partener, Ilan Laufer a lansat în România un brand de cosmetice – „Just Cosmetics”, şi unul de haine – „Santa Barbara”.

 

Vicepreşedinte al holdingului „Elita-5”

Deşi a început greu şi în Republica Moldova, şi în România, anul 2012 s-a terminat foarte bine pentru Ilan Laufer.  A devenit vicepreşedinte al holdingului „Elita-5”, a lansat două branduri de haine şi cosmetice şi a deschis două săli de evenimente în România. Dar cel mai important – a cunoscut-o pe Alina, viitoarea lui soţie.

Prima şi cea mai mare realizare a anului 2012 este că a devenit partener oficial cu omul de afaceri Alexandru Pincevschii, preşedintele holdingului „Elita-5”, care desfăşoară proiecte în diferite domenii – auto, imobiliare, comerţ etc. Colaborarea a început odată cu relansarea Centrului Comercial „Grand Hall”, de care s-a ocupat Ilan Laufer. Tot el s-a ocupat de conducerea şi dezvoltarea centrului pe parcursul anului, reuşind împreună cu echipa să-l menţină la un grad de ocupare de aproape 100%, cu toate că în primul an de funcţionare există o rotaţie normală a chiriaşilor de aproximativ 15%.

În octombrie a fost anunţată oficial şi noua funcţie a lui Ilan Laufer – vicepreşedinte al holdingului „Elita-5”. În această nouă calitate, Ilan reprezintă holdingul în străinătate, se ocupă de atragerea investitorilor în proiectele desfăşurate în Moldova şi în alte ţări, este responsabil de toate departamentele de vânzări şi marketing din cadrul holdingului. În ultimele câteva luni, a muncit foarte mult alături cu echipa de la holding şi au reuşit împreună să îmbunătăţească vânzările la imobile chiar şi pe timp de criză. La moment, domeniile de care este responsabil direct au o evoluţie pozitivă clară. În 2013, va fi lansat un nou proiect imobiliar, pe strada Cojocarilor, în centrul capitalei – un proiect locativ cu 400 de apartamente. Lucrările vor începe imediat ce va permite vremea şi va fi dat în exploatare în mai multe etape, prima fiind peste 14 luni de la începerea construcţiei.
 
Activitatea din Republica Moldova nu o defavorizează pe cea din România. Recent, Ilan laufer a reluat o veche asociere cu unul dintre partenerii din România şi au lansat împreună un brand de cosmetice – „Just Cosmetics”, şi unul de haine – „Santa Barbara”. Acesta din urmă este un brand de îmbrăcăminte din Argentina, pe care îl reprezintă în exclusivitate în Europa şi care e lansat deja în România, iar într-un an s-ar putea să ajungă şi în Republica Moldova. Tot la sfârşitul lunii noiembrie, la Bucureşti, a avut loc lansarea „Scala Events” – un spaţiu versatil pentru organizarea evenimentelor, care dispune de două săli, cu capacitatea de 200 şi, respectiv, 400 de persoane.

Şi în viaţa sa personală au avut loc evenimente importante. La începutul lui 2012, Ilan a cunoscut-o pe Alina, viitoarea lui soţie, şi consideră că aceasta e cea mai mare realizare a sa pe plan personal de până acum, eveniment care i-a schimbat viaţa. Cei doi urmează să se căsătorească în 2013, nunta fiind planificată la începutul verii. „În acest an m-am maturizat şi ca bussinesman, şi ca om. Am înţeles că oamenii care vor să aibă succes în ceea ce fac trebuie la un moment dat să treacă prin chinul de a învăţa să aibă răbdare cu lucruri, cu oameni, cu afaceri”, spune Ilan Laufer. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°