VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Feyruz Isayev. Omul cuvântului
Locul 15

Feyruz Isayev. Omul cuvântului

Comentează

Feyruz ISAYEV
Director general LUKOIL- Moldova

Vârstă: 60 de ani
Data şi locul naşterii: 1 septembrie 1952, or. Gheokceai, Azerbaidjan
Studii: Instititul de Inginerie pentru Flota Maritimă din Odessa, Academia de Ştiinţe Sociale de pe lângă Comitetul Central al PCUS din Moscova (candidat în ştiinţe istorice)
Merite: Ordinul „Gloria Muncii”, Ordinul de Onoare

În anul în care a împlinit 60 de ani, şeful de la „LUKOIL-Moldova” a confirmat rezultatele obţinute de compania sa într-o concurenţă deloc simplă. Autoritatea sa depăşeşte mediul de afaceri de la Chişinău, este o persoană apreciată şi respectată, mai ales pentru faptele sale, onestitatea şi cuvântul său pe care nu şi-l încalcă niciodată.

A făcut mai întâi politică, pentru ca mai apoi să se dedice afacerilor, reuşind performanţe notabile în ambele domenii. Primele rezultate au venit încă în tinereţe – la 30 de ani era deja secretar al Comitetului Central al Comsomolului din RSS Azerbaidjan, după care, prim-secretar al Comitetului Raional Ismail al Partidului Comunist din Azerbaidjan şi şef al puterii executive a raionului său natal, Gheokceai. La 35 de ani, devine deputat al Sovietului Suprem din Azerbaidjan. Dacă unii abia speră la o carieră politică la această vârstă, el se putea declara atunci un om împlinit. După ce Uniunea Sovietică şi Partidul Comunist au intrat în istorie, Feyruz Isayev s-a dedicat afacerilor – în 1992. Pentru început, în Azerbaidjan şi Rusia, iar în anul 1997, la sugestia prietenului său, Nicolae Ciornîi, se implică în afaceri şi la Chişinău prin compania „Arch-Petrol”, specializată pe realizarea produselor petroliere, cea care, în 2001, şi-a unificat afacerea cu LUKOIL. Prima funcţie pe care a deţinut-o Feyruz Isayev în cadrul acestei companii importante a fost de prim-adjunct al directorului general „LUKOIL-Moldova”, iar mai târziu a venit timpul să fie învestit în funcţia de director general. Pe parcurs, a condus timp de şase ani „LUKOIL-Ucraina”, post pentru care l-au recomandat experienţa, abilităţile manageriale şi competenţa.

În prezent, conduce „LUKOIL-Moldova”, companie aflată de 17 ani în ţara noastră, cea care reuşeşte să deţină stabil circa 30 la sută din piaţa produselor petroliere din republică prin cele peste 100 de staţii PECO sub brandul LUKOIL. Mizând pe elementul calitativ, şi nu cantitativ, compania pune accentul pe servicii de calitate şi exclusiviste, pe modernizarea şi ajustarea lor la standardele internaţionale, o atenţie sporită se acordă extinderii serviciilor. Astfel, o staţie PECO de la LUKOIL poate înlocui un supermarket, clientul poate cumpăra orice doreşte din sortimentul vast de mărfuri din magazinele de pe teritoriul staţiilor, soluţie care îi permite să economisească timp şi să evite ambuteiajele. Este tendinţa declarată a celor de la LUKOIL de a oferi servicii cât mai bune şi comode, nu doar staţii de alimentare…

Compania propune produse noi, ecologice, cum a fost cazul carburantului de marcă ECTO, care protejează motorul automobilului şi reduce eventualitatea defectării maşinii, inovaţia fiind apreciată de consumatori la un an după „intrarea ei pe piaţă” şi care confirmă regula potrivit căreia LUKOIL a acordat mereu o atenţie sporită calităţii carburanţilor. Cei care şi-au alimentat maşinile cu benzina sau motorina ECTO pot confirma că acestea oferă o exploatare mai sigură a maşinii privind îmbunătăţirea procesului de ardere a combustibilului, dar şi creşterea fiabilităţii şi a termenului de exploatare a motorului. Pe lângă asta, zgomotul şi vibraţia, care duc la deteriorarea motorului, se diminuează simţitor, contribuind astfel la creşterea puterii lui şi reducând considerabil consumul carburanţilor.

În afara activităţilor exercitate în postura de director general la „LUKOIL-Moldova”, Feyruz Isayev reuşeşte să dezvolte şi să obţină performanţe şi în alte domenii de afaceri. El este apreciat în mediul moldovenesc de afaceri pentru travaliu şi capacitatea de efort, pentru spiritul său întreprinzător, dar şi pentru loialitate şi corectitudine, pentru faptul că îşi onorează promisiunile.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău