VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Cătălin Giosan. 13, cifra norocoasă
Locul 41

Cătălin Giosan. 13, cifra norocoasă

Comentează

Cătălin GIOSAN
Director Pro TV Chişinău

Vârstă: 42 de ani
Data şi locul naşterii: 4 ianuarie 1970, or. Gura Humorului, jud. Suceava, România
Studii: Universitatea din Bucureşti
Stare civilă: căsătorit, doi copii

Cel de-al 13-lea an s-a dovedit a fi deloc cu ghinion pentru cei de la Pro TV Chişinău şi pentru şeful lor – a fost unul dintre cei mai buni ani ai trustului, în general, de la înfiinţare. Un an însemnând un business în continuă dezvoltare, audienţe în continuă creştere, produse noi atât în domeniul TV, cât şi online.

A zidit şi a cimentat Pro TV Chişinău în mai bine de un deceniu de activitate, făcând din acesta un etalon al televiziunii moderne şi independente datorită căreia oamenii au descoperit ce înseamnă presă liberă şi informaţie obiectivă, în condiţii deloc prielnice. În 2012 a venit cu noutăţi care au surprins plăcut publicul dornic de produse de calitate diferite de standardele „clasice moldoveneşti”. Cel mai recent proiect în acest sens este lansarea „Acasă în Moldova”, eveniment produs oficial la 1 decembrie 2012, de ziua PRO TV, cu o emisiune zilnică de lifestyle, „O seară perfectă”, prezentată de Natalia Cheptene care este şi faţa postului TV. Emisiunea este showul zilnic urmărit de la ora 18.00, având toate calităţile necesare ca să devină principalul program de lifestyle din Republica Moldova, iar „Acasă în Moldova” se distribuie prin principalele reţele de cablu şi ajunge în peste 50 la sută din gospodăriile din Republica Moldova, în special în mediul urban.

Un alt produs notabil semnat de Cătălin Giosan şi echipa sa în acest an este portalul Perfecte.md, lansat deloc întâmplător pe 1 martie, care a devenit în scurt timp cel mai important site de lifestyle pentru femei în Moldova, cu un trafic lunar de peste 180.000 de vizitatori unici. Perfecte.md este mai mult decât un site, reprezentând o comunitate de femei, este un mod de viaţă, înseamnă petreceri inclusiv tematice, unde membrele comunităţii se întâlnesc şi socializează, este doza zilnică de informaţii utile. Perfecte.md  înseamnă şi show-ul zilnic de televiziune prezentat de una dintre cele mai frumoase şi îndrăgite vedete de televiziune din Moldova, Natalia Cheptene – este un brand puternic şi valoros pe care l-a lansat cu succes în acest an şi asta este doar începutul. Promisiunea vine de la Cătălin Giosan…

El nu s-a lăsat intimidat de malefica cifră 13, câţi ani a împlinit Pro TV Chişinău în 2012. Dimpotrivă, „13” le-a adus celor de la PRO doar prosperitate şi noroc. Or, ei cred că viitorul se construieşte temeinic, cu muncă, cu ambiţie, cu ardoare, iar norocul depinde de cât eşti de serios şi dedicat proiectelor tale – nu astrele aduc prosperitate şi cotă de piaţă, ci talentul, seriozitatea şi perseverenţa. Aşa s-a ajuns la un model de jurnalism şi eficienţă de business pentru toate celelalte televiziuni, un reper pentru ceilalţi, locul unde şi-ar dori ei să fie.

Produsele trustului în mediul online sunt lideri de audienţă pe segmentele lor – www.protv.md – pe ştiri, www.perfecte.md – pe segmentul de femei, www.inprofunzime.md – pe politic… Audienţele din această toamnă poziţionează Pro TV Chişinău pe locul al doilea pe segmentul urban cu un rating de 1,5 şi share de 8,5 pe general şi rating 5,6 şi share 11 în prime time, în continuă creştere faţă de anii precedenţi. Protv.md are o medie lunară de 580.000 de vizitatori unici – este primul pe categoria ştiri. Inprofunzime.md este lider în domeniul politic – 150.000 de vizitatori unici lunar, iar perfecte.md este lider în lifestyle femei cu 180.000 de vizitatori unici pe lună. Iar pentru 2013, sunt preconizate alte trei proiecte noi on line şi se lucrează la posibilitatea lansării unui al treilea canal de televiziune.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+25°