VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Olga Ciolacu. Declaraţie de eternă eleganţă
Locul 0

Olga Ciolacu. Declaraţie de eternă eleganţă

Comentează

interpretă de muzică uşoară şi populară

Vârstă: 56 de ani
Data, locul naşterii: 10 octombrie 1949, Lozova,  Străşeni
Zodie: Balanţă
Studii: Institutul de Arte „Gavriil Musicescu”, Facultatea Regie
Stare civilă: Căsătorită. O fiică, Alexandrina
Performanţă în carieră: Artistă emerită a Republicii Moldova (1988), Medalia „Meritul civic” (1993) şi Ordinul „Gloria Muncii” (1999).
Pasiuni: Florile. Le cultivă cu drag, le selectează, le aranjează, toată casa şi grădina fiind pline de flori. „Îmi place însuşi procesul de creştere al florilor”, afirmă vedeta
Principiu de viaţă: Să ordoni ca un rege şi să munceşti ca un rob – este un principiu valabil pentru un artist. Trebuie să domine publicul, dar ca să ajungă până aici, trebuie să muncească asemeni un sclav, consideră Olga Ciolacu

Vocea ei este ca o atingere de catifea. Şi după cum se ştie, catifeaua este declaraţia de eternă eleganţă.

Nu era angajata vreunui colectiv artistic, era doar asistentă de regie la televiziune când Mircea Oţel i-a încredinţat o piesă. Este vorba de „Revenire”. Piesa a devenit imediat şlagăr şi a rămas number one în topul preferinţelor radioascultătorilor şi telespectatorilor timp de trei ani. Aşa a apărut o nouă stea pe cerul muzicii româneşti – Olga Ciolacu.

Superba doamnă a estradei noastre, Olga Ciolacu, impune respect şi admiraţie, nu doar prin maniera sa ireproşabilă, ci prin eleganţa şi profunzimea stilului şi a personalităţii. „Nu am nevoie să fac un efort şi să mă maimuţăresc pentru a da impresia că sunt mai bună decât sunt în realitate, spune Olga Ciolacu. Oamenii, indiferent de formaţia intelectuală pe care o posedă, au capacitatea de a simţi. Şi când eşti sincer, ei îşi dau seama. Ei depistează foarte uşor falsitatea. Foarte multe lucruri pornesc şi de la felul meu de-a fi, sincer şi credul, uneori până la naivitate”.

Sinceritatea este una dintre principalele ei trăsături de caracter, calitate ce a jucat un rol determinant în relaţia cu publicul. „Şi apoi, fără a se înţelege că e o lipsă de modestie, dar eu am o slăbiciune pentru literatură şi deschid gura doar atunci când pot spune lucruri interesante, nu-mi place să pălăvrăgesc, poate de asta lumea mă ascultă cu interes”, adaugă vedeta.

Se dedică total cauzei în care crede. Superficialitatea şi pragmatismul îi sunt străine, Olga Ciolacu este o perfecţionistă „fără scăpare”, iar când vine vorba de carieră, nu trişează şi nu tinde să împace varza cu capra. „Viaţa de familie se împacă bine cu cariera datorită surorii mele, Veronica. Ea, practic, ţine casa, eu mă ocup numai de muzică, spectacole, concerte şi tot ce ţine de meseria mea”, spune Olga Ciolacu. Dar de la Valentin Bătrânac, soţul cântăreţei, aflăm că această doamnă atât de frumoasă, elegantă şi adorată, când are timp, îşi răsfaţă soţul cu mâncăruri alese. Îi place să gătească răcituri, zeamă de casă cu tăiţei, iar dânsul adoră pireul,  borşul cu varză şi fasolea bătută, pe care numai Olga Ciolacu ştie să le pregătească aşa cum îi plac lui Valentin Bătrânac.

A cântat la început muzică populară pe care o poartă şi astăzi în suflet. În muzica uşoară s-a lansat cu piesa „Revenire”. Dar cum e bine ştiut, caracterul unui om se formează în copilărie: „O influenţă foarte mare asupra mea a avut-o tata. El avea un caracter dur, dar în adâncul sufletului său era un romantic: cânta, îi plăcea natura. Astăzi cred că dacă am ajuns artistă, acest lucru îl datorez, în mare parte tatei, care cânta în corul satului şi în corul bisericii. Mă lua cu el la biserică atunci când cânta în strană şi cred că un rol determinant în formarea caracterului meu l-a avut anume el”. (liliana popuşoi)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Va rog, daca cunoaste cineva, nr de telefon al Dnei Ciolacu, poate mi-l scrieti? Vreau sa o invit la o petrecere, dacaa e dispusa a veni. fuegohottie@yahoo.com Multumesc
Kapa   -  
20 Martie 2010, 18:02
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău