VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Natalia Gordienco. Cu zîmbetul în suflet şi în ochi
Locul 0

Natalia Gordienco. Cu zîmbetul în suflet şi în ochi

Comentează

interpretă de muzică uşoară

Data, locul naşterii: 11 decembrie 1987, or. Chişinău
Profesia: interpretă de muzică uşoară
Semn zodiacal: Săgetător

Are doar 21 de ani, dar deja deţine titlul de „Artist Emerit al RM”. În 2007 a cucerit jurmala, iar în 2008 a decis să-i cucerească şi pe americani. Deşi este suprasolicitată pentru concerte, interviuri, filmări, întotdeauna îşi face timp pentru oamenii importanţi din viaţa ei. Şi întotdeauna iradiază de optimism şi bună dispoziţie.

> Ultimul concurs la care am participat a fost „World Championships of Performing Arts” de la Los Angeles, în iulie 2008. A fost o mare aventură pentru mine, nu ştiam la ce să mă aştept. Acolo oamenii gîndesc altfel şi recepţionează muzica într-un mod diferit. Am început pregătirile cu o lună şi jumătate mai devreme. Am luat 20 de medalii în total, dintre care una la vocal, pe care o consider cea mai importantă.
> La Los Angeles am fost la un concert al Mariahei Carey, pe care o admir din copilărie. A fost fenomenal să stau la doar cîţiva metri de ea. Incredibil!
> Despre distincţia „Artist Emerit” al Republicii Moldova am aflat cînd eram la Los Angeles. Am sunat să vorbesc cu bunica şi ea mi-a spus că preşedintele statului a semnat decretul respectiv. Am fost foarte fericită cînd am aflat.
> După moartea mamei m-am maturizat foarte mult şi mi-am schimbat felul de a gîndi. Am înţeles că lucrurile importante pentru tine trebuiesc preţuite în fiecare clipă. Că în fiecare zi trebuie să te trezeşti şi să începi dimineaţa cu un zîmbet, să le dăruieşti oamenilor energie pozitivă şi să le spui cît mai multe lucruri frumoase persoanelor la care ţii, pentru că nu se ştie ce va fi mîine. Că orice s-ar întîmpla trebuie să găseşti puterea să te ridici şi să trăieşti mai departe. Că trebuie să rămîi optimist şi să fii sigur că dacă treci printr-o perioadă „neagră”, va urma numaidecît una „albă”.
> Încerc să ţin pasul cu moda, dar nu exagerez. Stilul meu e mai degrabă clasic sau casual. Îmi plac rochiile şi fustele. Sînt pe tocuri de la 13 ani şi cred că fiecare femeie trebuie să aibă încălţăminte pe tocuri, pentru că te face mai elegantă. Îmi plac pălăriile şi am o colecţie mare acasă, dar le îmbrac rar, pentru că acum nu se prea poartă.
> Cel mai mare vis al meu... sînt două, de fapt. În primul rînd, aş vrea ca oamenii dragi mie să trăiască mult, să fie sănătoşi şi fericiţi. Şi aş vrea să am realizări maxime pe plan profesional: să mă cunoască oamenii în toată lumea, să mă înţeleagă şi să le placă ceea ce fac eu, indiferent de ţara în care locuiesc şi limba pe care o vorbesc.  
> Acasă e locul în care mă pot relaxa, în care pot să deconectez telefonul şi să uit de toate problemele, pur şi simplu să nu mă gîndesc la nimic.
> Nu trece nici o zi fără să beau lapte, pentru că îmi place foarte mult. Şi fără să vorbesc la telefon. Mă sună mulţi oameni şi uneori chiar mă satur, obosesc, aşa că îl las la o parte, iar la sfîrşitul zilei mă uit cine m-a căutat şi revin eu.
> M-am săturat să aud tot felul de bîrfe despre mine. Uneori sînt atît de aberante, încît mă minunez de fantezia oamenilor care le-au inventat. Cred că aş putea să scriu o carte, dacă aş aduna toate aceste istorii fantastice despre mine.
> Orice femeie trebuie să încerce să pară slabă lîngă bărbatul care o iubeşte, oricît de puternică ar fi, de fapt, pentru ca el să simtă că este mai puternic.
> Bărbatul care mă face fericită e cel care mă iubeşte şi pe care îl iubesc.
> Lacrimile mele nu le vede nimeni. Deşi zîmbesc cam tot timpul, plîng des, pentru că sînt emotivă. Se întîmplă să urc în maşină, pun muzică mai tristă, merg într-o direcţie oarecare şi plîng. Cred că dacă ai ceva pe suflet e bine să plîngi, altfel devii foarte depresiv. Chiar şi un bărbat poate să plîngă - nu mi se pare ceva ruşinos dacă e din suflet şi dacă se va simţi mai bine după asta.


chestionar

1. Principala trăsătură: optimistă.
2. Principalul defect: nepunctuală.
3. Ocupaţia preferată: să cînt pe scenă şi să le dăruiesc oamenilor cîntecele mele, optimism şi dispoziţie bună.
4. Ce este, pentru mine, fericirea perfectă? Cînd e linişte în suflet, nu mă deranjează nimic şi oamenii dragi îmi sînt alături.
5. Care ar fi, pentru mine, cea mai mare nenorocire? Moartea unui om drag.
6. Ce urăsc cel mai mult? Oamenii făţarnici şi cînd plouă imediat după ce îmi spăl maşina.
7. Cea mai importantă reuşită: premiul de la Jurmala şi distincţia „Artist Emerit”.
8. Cel mai mare regret: că nu am fost alături de mama suficient timp şi că au rămas nespuse multe lucruri frumoase.
9. Cea mai mare teamă pe care o am: războiul.
10. Cu ce personaj istoric aş vrea să stau de vorbă? Cu Lady Diana.
11. Personaj istoric care îmi trezeşte cel mai mult antipatie: Adolf Hitler.
12. Culoarea preferată: turcoaz şi ciclam.
13. Floarea preferată: trandafirul alb.
14. Parfumul preferat: „Noa” de la Cacharel.
15. Maşina preferată: „Bentley GT Continental”.
16. Brand de îmbrăcăminte preferat: „Christian Dior”.
17. Magazinul preferat: cel în care este o diversitate mare.
18. Băutura preferată: laptele.
19. Scriitorul preferat: mai mulţi îmi plac, nu am unul anume.
20. Eroii preferaţi din literatură: Cenuşăreasa.
21. Cartea preferată: „Un weekend în Paris” de Paco Arraya e ultima care mi-a plăcut.
22. Muzica preferată: cea a Larei Fabian.
23. Filmul care mi-a plăcut cel mai mult: „Сибирский цирюльник”.
24. Deviza: Să ai un vis şi să crezi în realizarea lui!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

mai ramina doar calul sa zimbeasca si imaginea-i perfecta
Natasa   -  
26 August 2010, 09:37
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău