VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Natalia Cheptene. Blonda de la ora cinci
Locul 0

Natalia Cheptene. Blonda de la ora cinci

Comentează

reporter şi prezentator PRO TV

Data, locul naşterii: 26 iunie 1979, or. Chişinău
Profesia: reporter şi prezentator
Semn zodiacal: Rac

Atunci cînd au ales-o dintre mulţimea de fete venite la probe, acum aproape zece ani, cei de la PRO au făcut o afacere, ea reuşind să se manifeste în toate proiectele în care a fost implicată. Nu s-a limitat doar în a-şi „posta” chipul angelic „pe sticlă”, spre deliciul publicului masculin şi invidia celui feminin – a dat din coate şi acum vorbim despre o persoană publică cu o imagine şi un caracter bine formate, lucru uşor de desluşit chiar şi din răspunsurile la chestionarul nostru.

> Filolog de limbă franceză scrie în diploma mea la capitolul specialitate. Bineînţeles, aceasta nu poate fi numită o profesie, dar nu-mi pare rău că am făcut o facultate umanistică. Am primit o bază pentru dezvoltarea mea ca individ. Mai devreme, am făcut cinci ani de şcoală rusă, însă, datorită deciziei mamei mele, am absolvit un gimnaziu (pe atunci) „moldovenesc” şi-i sînt recunoscătoare pentru asta.    
> Studentă la limbi străine, am decis să dau probe la „Pro TV”. Nu era tocmai un domeniu nou pentru mine, chiar dacă nu am făcut jurnalistică. Înainte de a veni la PRO am lucrat cîteva luni la un post tv, în calitate de prezentator de ştiri. „PRO TV”, însă, a fost şi este o cu totul altă experienţă.
> Anume aici am înţeles, de fapt, ce este televiziunea şi „cu ce se mănîncă”. În plus, doar ajungînd să fiu angajată aici, mi-am dat seama că nu mai este o joacă, că trebuie să iau lucrurile în serios şi că acest pas îmi va marca întreaga viaţă. Aici am crescut şi m-am maturizat. Am  început să privesc viaţa cu alti ochi. În cazul meu, pot să spun că nu eu mi-am ales meseria, ci invers.   
> „Sticla”, cică, schimbă oamenii. Eu nu sînt o excepţie. Devenind o persoană publică, nu ai cum să rămîi aceeaşi, nu-ţi poţi păstra identitatea sută la sută. După ceva timp, mi-am dat seama că lumea vrea să mă vadă într-un fel, iar eu încep să-i fac pe plac. E uşor de căzut în această capcană, dar acum sînt mai atentă la acest capitol.   
> Mulţi îmi atribuie statutul de „vedetă tv”. Pentru mine, e un cuvînt prea tare spus. A fi o adevarată vedetă nu înseamnă doar a apărea pe sticlă de un anumit număr de ori pe săptămînă. Pentru mine, vedete sînt oamenii care fac lucruri cu adevărat de succes, răsunătoare, oameni care ştiu să se menţină pe primele pagini ani de zile, oameni despre care ştie şi vorbeşte toată lumea de la mic la mare, personaje care îţi atrag atenţia prin orice ar face. Pentru mine, un exemplu de vedetă TV ar fi Oprah Winfrey, show-ul căreia este cunoscut în întreaga lume.      
> Să fii om public înseamnă, întotdeauna, mai multă responsabilitate, decît beneficii. Acest statut te obligă la un autocontrol non-stop. Fiecare pas, gest, cuvînt trebuie gîndit bine înainte de a fi făcut. În plus, devenind publică, persoana, automat, se face şi „transparentă”, expusă la vederea tuturor.     
> Regula principală pe care mi-a dictat-o viaţa este că viaţa nu are nici o regulă.  
> Cel mai fericit moment al vieţii l-am trăit cînd am născut-o pe Eva.
> Atunci cînd oamenii mă opresc pe stradă, zîmbesc şi răspund, dacă au să mă întrebe ceva. Însă, mai des mi se întîmplă să surprind priviri lungi sau şuşoteli pe la spatele meu, gen: „Asta e Natalia Cheptene de la PRO TV!”. Nu mă simt bine în astfel de situaţii şi mă străduiesc să dispar cît mai repede din vizorul curioşilor.
> Trecerea de la viaţa de celibatară la schimbatul scutecelor a decurs, pentru mine, destul de anevoios, cu multe emoţii, stări depresive şi crize de nervi. Acum, însă, mă bucur din plin de relaţia cu fiica mea şi sînt mîndră de statutul meu de mamă.
> Cînd deschid ochii în fiece dimineaţă, îmi zic că viaţa are încă multe surprize pentru mine.


chestionar

1. Principala trăsătură: nu sînt răutăcioasă.
2. Principalul defect: sînt sensibilă şi foarte supărăcioasă, dar îmi trece repede.
3. Ocupaţia preferată: cititul. Pot să citesc zile şi nopţi întregi. În plus, sînt „omnivoră”, citesc orice găsesc.  
4. Ce este, pentru mine, fericirea perfectă? Sînt mai multe lucruri care mă fac să mă simt fericită. Nu sînt nici complicate şi nici foarte rare: ochii fericiţi ai copilului meu, o dimineaţă cu soare, un sărut al bărbatului iubit, o melodie frumoasă la radio, o zi de lenevit pe malul mării...
5. Care ar fi, pentru mine, cea mai mare nenorocire? Să-mi pierd oamenii dragi.
6. Ce urăsc cel mai mult? Să mă cert cu cineva.
7. Cea mai importantă reuşită: ...încă  urmează.
8. Cel mai mare regret: că sînt leneşă şi nu pot să mă pun să mai învăţ ceva.
9. Cea mai mare teamă pe care o am: să rămîn singură.
10. Cu ce personaj istoric aş vrea să stau de vorbă? Probabil, cu Adolf Hitler şi Iosif Stalin, şi cu arhitecţii marelor piramide, şi cu Louis al XIV, şi cu Nicolai al II-lea, ultimul ţar al Rusiei.
11. Personaj istoric care îmi trezeşte cel mai mult antipatie: Adolf Hitler, Iosif Stalin, „marii“ inchizitori.
12. Culoarea preferată: (Doamne, ce nostalgie îmi trezesc aceste întrebări, îmi aduc aminte de anchetele pe care le îndeplineam prin clasele a 5-6...) Să fie turcoaz.
13. Floarea preferată: Ha-ha, voi chiar credeţi că pe cineva interesează floarea mea preferată?! Nici măcar pe mine nu mă interesează...
14. Parfumul preferat: Doamne! Să-mi placă cum miroase, de marcă puţin îmi pasă!
15. Maşina preferată: cea mai bună maşină este cea pe care o posezi.
16. Brand de îmbrăcăminte preferat: Mai aveţi?!!!!!! ...OK. O să fiu fată cuminte şi o să răspund: acela pentru care găsesc bani.
17. Magazinul preferat: ăla de la colţul casei, pentru că acolo mă duc în fiecare seară. Respectiv, este preferatul meu.
18. Băutura preferată: cafeaua, pentru că beau vreo 5-6 căni pe zi.
19. Scriitorul preferat: Honore de Balzac şi alţi realişti francezi.
20. Cartea preferată: toate pe care le-am citit. Altfel, de ce le-am citit?
21. Muzica preferată: „Red Hot Chili Peppers”.
22. Filmul care mi-a plăcut cel mai mult: din ultimele pe care le-am văzut: „Lista lui Schindler”, „Femeile”, „Благословите женщину”.
23. Deviza: încă n-am inventat-o.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Imi place foarte mult Natalia, este o femeie frumoasa, modesta, palcuta, fara fite...
Stela   -  
26 Februarie 2010, 12:47
Sus ↑
Natalia esti super!!!!
Elena   -  
16 Noiembrie 2010, 17:01
Sus ↑
Natalia ai caldura sufleteasca
Lilia   -  
26 Decembrie 2010, 14:07
Sus ↑
Ma alaturi la toate trei comentarii.
Vladimir   -  
23 Septembrie 2011, 14:10
Sus ↑
Natalia tot ce pot sa-ti spun esti soooperba,zece pictori se tot mira cit esti de frumoasa,semeni cu un inger ce te calauzeste in timp ce dormi...
Cristi (panus_cristi@yahoo.com)   -  
02 Noiembrie 2012, 19:58
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău