VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Natalia Barbu. Visuri de leoaică
Locul 0

Natalia Barbu. Visuri de leoaică

Comentează

interpretă de muzică uşoară

Data, locul naşterii: 22 august 1979, or. Chişinău
Profesia: muzician
Semn zodiacal: Leu

Acum doi ani, ne-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură cînd ne-a reprezentat ţara la „Eurovision” şi a reuşit să ocupe un loc în primele zece. De atunci, Nătăliţa Barbu a lansat un album şi cîteva hituri, a înregistrat un duet cu Adrian Ursu şi şi-a schimbat, radical, look-ul. Nu îşi imaginează viaţa fără muzică, dar mai visează şi la altceva decît hituri şi CD-uri noi.

> Să fii întotdeauna în atenţia publicului e dificil, dar strict necesar pentru un artist. Chiar dacă pare banal, sper şi îmi doresc să reţin atenţia publicului asupra mea chiar şi după ce lumina rampei pentru mine nu se va mai aprinde niciodată.
> La fiecare succes obţinut am plîns, am rîs şi doream să nu mai aibă sfîrşit. Părea un miracol clipa!
> Din invidie, oamenii calcă peste demnitatea personală, devenind laşi, răutăcioşi şi cinici. Or ăsta e unul din cele mai triste lucruri care i se poate întîmpla unei fiinţe umane...
> După „Eurovision” viaţa mea a devenit, pentru moment, mult mai consistentă în senzaţii tari. Succes la pătrat, muncă la cub şi reuşite fără prea mare efort, uneori. Dar n-a durat prea mult, pentru că realitatea basarabeană reuşeşte să surpe vise, să zdrobească ambiţii şi să îngenuncheze artistul. Pînă la urmă toate au trecut şi acum nu-mi rămîne decît să visez din nou şi să muncesc, pentru a-mi împlini visul. Pentru că talentul, la fel ca şi visele, nu ţi-l poate fura nimeni.
> Duetele nu sînt decît un fel de respiro, o pauză între proiectele personale. Pentru unii ele sînt profitabile. Colaborările? Trebuie să ai mare noroc ca să găseşti oamenii cu care merită să colaborezi, or ele sînt decisive uneori pentru cariera unui artist.
> În România e mai bine oricum, decît la noi. Piaţa de desfacere e mai mare, dar şi tendinţa de constrîngere a artiştilor e la fel de mare. Casele de discuri impun regula jocului, care mie, de cele mai multe ori, nu-mi convine. În definitiv, vreau ceva mai mult şi mai bun!
> Sînt o fire romantică, visătoare şi, uneori, rebelă.
> În viitorul apropiat mă văd... ooo... viitorul! Noi toţi îl vedem roz şi măreţ! Vreau să realizez două albume. Unul de muzică populară şi unul cu muzica mea! Bună! Dar cel mai mult îmi doresc ca în fiecare dimineaţă un pici zglobiu şi plin de viaţă să tragă plapuma de pe mine, strigîndu-mă „mamaaaaa!”.
> Dacă într-o zi nu aş mai putea cînta, aş muri. Nu exagerez, pentru că muzica este esenţa existenţei mele pe pămînt... Asta zic acum, dar dacă aş avea vreo 3 copii... ups! Trebuie să nasc cît mai curînd!
> Prietenii sînt ca nişte spiriduşi care apar cînd ai nevoie de ei şi dispar cînd vrei să rămîi cu tine însăţi. Sînt oamenii de care avem nevoie, şi eu îi am!
> Am suferit foarte mult cînd a decedat bunicul.
> Mă deranjează ascensorul pe care-l aud noapte de noapte, sunetul căruia nu mă lasă să dorm!
> Aş vrea să am alături un bărbat care ştie a iubi cu adevărat femeia din mine, care ştie să aprecieze şi să înţeleagă, să fie atent şi să mă susţină în toate. Cel în care să mă regăsesc pentru un tot întreg. Să fiu pentru el cea prin care existenţa lui are sens şi culoare.
> Cînd voi deveni mămică nu voi renunţa la muzică! Voi reuşi, fiţi convinşi, să fiu cea mai dulce, grijulie şi bună mămică!
> Nunta mea de vis trebuie să fie în paradis: Pe un mal de mare,/ În apus de soare,/ Cu picioare desculţe/ Şi noi de mînuţe. Noi - cei care ne iubim şi apropiaţii noştri.

chestionar

1. Principala trăsătură: nebunia frumoasă sau nesupunerea.
2. Principalul defect: sinceritatea.
3. Ocupaţia preferată: călătoriile.
4. Ce este, pentru mine, fericirea perfectă? Fericirea e atunci cînd eşti împlinit, senin şi plin de bucurie, armonie şi vise frumoase.
5. Care ar fi, pentru mine, cea mai mare nenorocire? Să-mi pierd oamenii dragi şi vocea.
6. Ce urăsc cel mai mult? Laşitatea, invidia şi trădarea.
7. Cea mai importantă reuşită: Mamaia - ca început, „Eurovision” - ca intermezzo, iar realizarea cea mai mare urmează să vină.
8. Cel mai mare regret: la întrebarea asta vă răspund la a 99-a ediţie.
9. Cea mai mare teamă pe care o am: să rămîn singură pe lume.
10. Cu ce personaj istoric aş vrea să stau de vorbă? Cu Cleopatra.
11. Personaj istoric care îmi trezeşte cel mai mult antipatie: Hitler.
12. Culoarea preferată: roşu.
13. Floarea preferată: trandafirul roşu.
14. Parfumul preferat: Chanel, „Coco Mademoiselle”.
15. Maşina preferată: cea pe care o am.
16. Brand de îmbrăcăminte preferat: „Prada”, „Roberto Cavalli”.
17. Magazinul preferat: magazinele de firmă.
18. Băutura preferată: „Martini bianco”.
19. Scriitorul preferat: Mircea Eiade, Mihai Eminescu.
20. Eroii preferaţi din literatură: Scarlett O’Hara.
21. Cartea preferată: „Numele trandafirului” de Umberto Eco.
22. Muzica preferată: jazz, soul, rock, clasică... tot ce e bun.
23. Filmul care mi-a plăcut cel mai mult: „Avocatul diavolului”.
24. Deviza: Nu înceta să visezi. Dacă ai căzut, ridică-te şi mergi pînă la capăt.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău