VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Natalia Barbu. Neobosita visătoare
Locul 0

Natalia Barbu. Neobosita visătoare

Comentează

interpretă de muzică uşoară

Vârstă: 26 de ani
Data, locul naşterii: 22 august 1979, Bălţi
Zodie: Leu
Studii: Colegiul Republican de Muzică „Ştefan Neaga”, Conservator, studii nefinisate, clasa vioară
Stare civilă: necăsătorită
Performanţă în carieră: Maestru în Artă, premiantă a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale
Pasiuni, hobby: muzică şi doar muzică
Principiu de viaţă: Niciodată să nu renunţi la vise, să nu te opreşti din realizarea visului vieţii tale

Numele ei este sinonimul succesului. Drumul ei, deşi este încă foarte tânără,  este un exemplu despre cum să te porţi, dacă într-adevăr vrei să obţii ceva.

Fragilă şi delicată, Natalia Barbu te cucereşte prin naturaleţe. Este o apariţie exotică, sofisticată, şic, elegantă... s-ar părea că şirul epitetelor nu mai conteneşte... Nu încape îndoială că pentru a cunoaşte succesul e nevoie de ceva mai mult decât talent. Pentru ea, cel mai mult în viaţă contează liniştea sufletească, echilibrul interior. „Trebuie să tinzi să ajungi acolo unde îţi doreşti, dar pentru asta e foarte important să nu fii certat cu tine însuţi”, e de părere Natalia.

Unul dintre evenimentele care i-a marcat existenţa a fost Festivalul Mamaia, unde a luat Marele Premiu: „Victoria de la Mamaia a fost reuşita numărul unu în cariera mea. Dacă ar fi însă să mă refer la persoanele care mi-au marcat viaţa şi mi-au influenţat cariera, aceştia sunt părinţii mei, în special mama. Ei îi datorez o parte din succesele pe care le-am înregistrat în muzică”, recunoaşte vedeta.

Nătăliţa, adolescenta firavă cu ochi de pisică s-a transformat în câţiva ani, sub privirile noastre, într-o domnişoară seducătoare. Este femeia după care întorc capul nu doar bărbaţii. Nu ar trece neobservată chiar dacă nu am şti că este Natalia Barbu, deşi, cine n-o cunoaşte încă? Succesul îi vine ca o mănuşă de mătase, dar „îl poartă” cu naturaleţe, ca pe un accesoriu cochet, care îi pune în valoare personalitatea. Este o cuceritoare şi la propriu, şi la figurat, ce mai, Leoaică sadea!  „Unii sunt influenţi datorită banilor pe care îi au, alţii – datorită succesului. Dar foarte mult contează personalitatea omului. Dacă ai o personalitate puternică, poţi fi mai influent şi decât cei care au bani sau nume”, consideră Natalia. Se spune că armonia universului şi armonia omului nasc prin oglindire armonia dintre om şi univers. Şi dacă mă gândesc la armonie, involuntar, numele Nataliei Barbu mi se asociază cu personajul interpretat de Mila Jovovich în „The Fifth Element/Al cincilea element” – fiinţa care aduce echilibru în lume şi o salvează de invazia Răului. Şi asta nu pentru că ambele eroine sunt roşcate şi expresive, ci pentru că, în ambele cazuri, al lui Leeloo (Jovovich) din „The Fifth Element” şi al Nataliei noastre, „nu timpul contează, ci viaţa“. Şi timpurile noastre merită o Natalia Barbu, care să ne încânte sufletele şi să ne bucure ochii.

În rest, este o nonconformistă: „Cred în ceea ce vreau. Iau în consideraţie doar visele frumoase, în cele rele nu cred. Aş vrea să scap de unele defecte de-ale mele, în special, să scap de sinceritatea exagerată, care mă dă de gol de multe ori. Mi-aş dori să capăt o calitate cu care operează foarte bine europenii: doresc să-mi temperez excesul de emoţii, să fiu mai calculată şi, poate, un pic mai organizată”. Mai autocritic nici că se putea! (liliana popuşoi)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

:-P
pupsic   -  
03 Martie 2011, 17:08
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău