VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Nata Albot. Femeia matinală
Locul 6

Nata Albot. Femeia matinală

Comentează

director Radio Pro Fm, co-prezentator al show-lui „Rondul de dimineaţă”

Vârstă: 26 de ani
Data, locul naşterii: 26 octombrie 1979, Chişinău
Zodie: Scorpion
Studii: Facultatea de Drept, USM
Stare civilă: un soţ, un băiat şi încă două fete pe „ţeavă”
Realizări: “Hitul Anului”; Emisiunea „ProFm Beach Party”, Proiectul “Moldstar”

Ar fi putut să facă carieră juridică, însă radioul a fost şi rămâne dragostea ei dintâi. A fost cea mai potrivită persoană (asta o spun şi audienţele) să modereze şi să realizeze cele mai interesante proiecte de divertisment de la PRO TV Chişinău. Până a o vedea din nou pe sticlă, o ascultăm pe Nata Albot la ProFm. Un pic cârcotaşă, naturală şi matinală, reuşeşte întotdeauna să ne spună prima „Bună dimineaţa!”.

Când avea 16 ani, asculta o voce plăcută la radio şi a vrut să se facă om de radio. La 17, s-a îndrăgostit de un student de la Drept şi a înţeles că se va face jurist. La 18, când era în floarea adolescenţei, viaţa nu a fost prea darnică cu ea. Dar găsea întotdeauna puteri să se adune de pe jos ca să se mişte cu o viteză dublă. La 20 de ani a ajuns la PRO – de aici începe perioada „albă” în viaţa Natei Albot, din care fac parte numai lucruri frumoase.

Nata este, de fapt, o femeie alintată. Alintată de public, de radioascultători, de soartă. Are mintea  deschisă, oxigenată (de parcă şi-ar pune în geantă în fiecare zi o butelie cu O3 în loc de ruj), cu replica pregătită şi potrivită, gata să polemizeze – de la adaosurile alimentare pentru nou-născuţi până la ţinuta politicienilor noştri sau cât de bine a jucat Brad Pitt în „Mr&Ms Smith”. Toate aceste talente au stârnit admiraţia celor care o ascultă, care au văzut-o la „Moldstar”, la „Beach Party” şi chiar la ştirile din sport de la PRO TV Chişinău. Cariera nu este cuvântul care o caracterizează; zice că e o succesiune fericită de întâmplări şi circumstanţe, dar e unul dintre pilonii de bază ai vieţii – care o stimulează şi nu o lasă să se plictisească. „Valoarea succesului este profesionalismul. Asta include cunoştinţe, experienţă, zel şi multă muncă. Succesul vine atunci când îţi iubeşti atât de mult meseria, încât oamenii din jur încep să creadă că eşti bun sau chiar foarte bun”.

Nu i-a fost frică să nască în plină ascensiune a carierei profesionale. A fost la fel de activă până şi după eveniment. Oare nu-i stătea bine cu burtică    la „ProFm Beach Party”? Parcă şi invitaţii erau mai sinceri în perioada ceea... Dar fără soţul ei şi fără părinţi, recunoaşte, nu ar scoate în capăt nici menajul şi nici educaţia. Mai ales că în cel mai scurt timp Nata va aduce pe lume două fetiţe gemene. Dimineaţă îi place să plece de-acasă, iar seara îi place să se întoarcă tot acasă. Meseria o obligă să fie mult mai atentă în ceea ce priveşte imaginea – lucrul acesta uneori o stresează, dar ca efect „mă încântă”.

O caracterizează optimismul. Încearcă să înveţe de la oamenii profesionişti, deştepţi şi şmecheri. „Excesul de pragmatism face rău, omoară romantismul şi spiritul de aventură”. Visul ei e să poată face astfel încât nimeni dintre cei pe care îi iubeşte să nu plece şi să nu fie bolnav. Vrea să vină ziua în care să demonstreze că poate face lucruri mai mari decât a reuşit până acum. (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

sunt perfect de acord
adriana   -  
13 Aprilie 2011, 22:17
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău