VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2011   |  2010   |  2009   |  2008   |  2007   |  2006   |  2005
Irina  Staheeva. Administratoarea  diamantelor
Locul 3

Irina Staheeva. Administratoarea diamantelor

Comentează

directorul reprezentanţei „Gianni-Lazzaro” la Chişinău

Data, locul naşterii: 29 decembrie 1977
Profesia: manager, jurist
Semn zodiacal: Capricorn

O femeie puternică, care susţine că a uitat cum sînt lacrimile la gust. A visat să devină cosmonaut, să se facă pictor şi chiar chirurg, ca într-un final să administreze o afacere „strălucitoare”. Diamantele au devenit acum stihia acestei femei, care ar putea renunţa la business doar pentru a-l naşte pe cel de-al treilea copil.

> Femeia în afaceri este cel puţin garanţia stabilităţii, dacă nu a succesului. Prin noţiunea de business-lady noi subînţelegem perseverenţă, spirit practic, organizare, capacitatea de a duce lucrurile la bun sfîrşit, unitatea dintre spuse şi fapte, exactitate, responsabilitate.
> Businessul pentru mine este oportunitatea de a-mi consolida propriul EU! Aproape tot timpul îl dedic muncii mele şi chiar îmi este interesant, or afacerea mea este cea mai frumoasă. Niciun fel de eforturi comerciale sau de marketing nu sînt în stare să asigure succesul unui produs care are anumite carenţe la capitolul calitate, care nu este suficient de bun, iată de ce pentru mine este şi o onoare deosebită de a activa în domeniul afacerilor cu branduri de bijuterii!
> Diamantele sînt un cadou regesc pentru întreaga viaţă. Este şi o investiţie avantajoasă, or strălucirea diamantelor nu păleşte în timp, diamantele nu se uzează şi nici nu-şi pierd din frumuseţea tulburătoare.
> În viaţă principalul este dragostea! Trebuie să te iubeşti pe tine însuţi, doar aşa vei fi iubit. Trebuie să-i iubeşti pe alţii, ca ei să ştie că cineva are nevoie de ei, ca să le dai aripi pentru ca ei să dorească să te iubească. Trebuie să-l iubeşti pe Dumnezeu ca şi El să te iubească. Trebuie să-ţi iubeşti părinţii nu pentru ca ei să te iubească (ei te iubesc oricum, mai mult decît viaţa), dar pentru ca proprii tăi copii să te iubească. Trebuie să-i iubeşti pe cei care te înconjoară, trebuie să încerci să-ţi iubeşti duşmanii, ca să-ţi oferi posibilitatea să te iubeşti pe tine însuţi, pentru că eşti unic(ă) în felul tău.
> În copilăria fragedă eu visam să devin pictor, pentru că îmi plăcea enorm să desenez. În clasele primare îmi doream să devin cosmonaut, apoi am vrut să mă fac chirurg. Maturizîndu-mă, m-am gîndit să devin arheolog. Credeam că voi face săpături, voi găsi comori, obiecte vechi preţioase. Istoria era disciplina mea preferată.
> Aş putea să renunţ la business pentru a naşte cel de-al treilea copil.
> Pe piaţa bijuteriilor din Moldova a început ascensiunea. Volumul operaţiilor pe piaţa bijuteriilor este în creştere. Tot mai mulţi concetăţeni de ai noştri îşi pot permite luxul de a achiziţiona un produs de brand. Oamenii au început să se descurce mai bine în materie de giuvaericale şi preferă o frumuseţe de calitate.
> Lacrimile. Nu am tangenţe cu ele. Chiar îmi vine greu să-mi mai amintesc cînd am plîns ultima dată.
> Un şef bun este o personalitate distinctă, el nu va fi dur sau distant, trebuie să fie activ intelectual şi fizic, trebuie să ia deciziile de unul singur, trebuie să ştie să sesizeze perfect dispoziţia altora. Un şef bun este gata pentru riscuri, este perseverent, are încredere în forţele proprii, ştie să reacţioneze cu demnitate la critici şi reproşuri. Este capabil să ia operativ o decizie în orice situaţie dificilă.
> Armele unei femei de afaceri sînt un aspect bine îngrijit, costumul în stil business sau clasic, servieta, ceasul, organiserul, telefonul mobil şi, desigur, automobilul. O femeie de afaceri sau pur şi simplu o femeie niciodată nu va ieşi din casă fără bijuterii sau accesorii. Esenţiale mai sînt zîmbetul şi buna dispoziţie.

chestionar

1. Principala trăsătură: cumsecădenia.
2. Principalul defect: cheltuitoare.
3. Ocupaţia preferată: odihna activă.
4. Ce este, pentru mine, fericirea perfectă? Armonia absolută.
5. Care ar fi, pentru mine, cea mai mare nenorocire? Pierderea oamenilor apropiaţi.
6. Ce urăsc cel mai mult? Trădarea.
7. Cea mai importantă reuşită: copiii.
8. Cel mai mare regret: lipsa de timp.
9. Cea mai mare teamă pe care o am: bolile.
10. Cu ce personaj istoric aş vrea să stau de vorbă? Cu regele Solomon.
11. Personaj istoric care îmi trezeşte cel mai mult antipatie: nu cred că am dreptul să apreciez personalităţile recunoscute drept istorice.
12. Culoarea preferată: roz.
13. Floarea preferată: cele de cîmp.
14. Parfumul preferat: „Narciso Rodriguez”.
15. Maşina preferată: „Ferarri”.
16. Brand de îmbrăcăminte preferat: „Cacharel”.
17. Magazinul preferat: patiseria.  
18. Băutura preferată: ceai verde.
19. Scriitorul preferat: Mihail Bulgakov.  
20. Eroii preferaţi din literatură: Scarlett O’Hara.
21. Cartea preferată: „Maestrul şi Margarita”.
22. Muzica preferată: depinde de dispoziţie.
23. Filmul care mi-a plăcut cel mai mult: „Parfum de femeie”.
24. Deviza: ia de la viaţă totul.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Poate si este o femeie puternica dar se supraapreciaza...
mimi   -  
29 Octombrie 2010, 13:32
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău