VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Zinaida Jarcuţchii

Zinaida Jarcuţchii

Comentează

Zodia: Peşti

Studii: Institutul Politehnic

Starea civilă: căsătorită, doi copii

Pasiuni: călătoriile, sportul, cărţile, IT&C, fashion, muzica, filme

Proprietara „Corina Travel Agency” şi „Manhattan Hotel & Restaurant”

De la Turiadele Unionale din Caucaz şi Carpaţi la care participa pe când era studentă, voia sorţii şi pasiunea sa pentru sport şi turism au călăuzit-o spre uşa unei agenţii de turism ce i-a întins primul bilet de angajare în lumea fascinantă a călătoriilor. Dna Zinaida Jarcuţchii a acceptat provocarea de a munci în cadrul respectivei agenţii, deşi avea deja un job stabil şi, în timp, a înţeles că acesta este domeniul pe care vrea să-l dezvolte. Astăzi este proprietara agenţiei de turism „Corina” şi a hotelului „Manhattan”, o femeie îndrăgostită de călătorii şi un suflet ce savurează din plin aroma fiecărei zile.


1. Dragoste, zâmbete, zile petrecute cu familia, o carte citită, mirosul cafelei de dimineaţă, servită în pat de către soţ, călătoriile, spectacolele bune, muzica, sfârşitul unei zile de lucru reuşite… prin toate acestea îmi construiesc fericirea.

2. Femeia secolului XXI trebuie să fie artist, îmbinând intuiţia cu feminitatea, cariera cu familia, dragostea şi succesul. Ea trebuie să aibă întotdeauna o înfăţişare plăcută şi să radieze fericire. Femeia trebuie să rămână Femeie. Nu contează ce brand porţi, mai important este cum porţi acea haină.

3. Cu toate că în epoca internetului nu poţi ascunde prea multe,cred că o femeie nu poate fi o carte deschisă. Eu pot să separ viaţa personală de cea publică.

4. Succesul este trecător, important este ca în goana spre succes să nu-ţi pierzi demnitatea. Mottoul meu sună cam aşa: „Eu fac cum pot. Cui nu-i place n-are decât să facă singur mai bine”. (Sursa: thewomen.md)

5. Cred că deja m-am lipsit de multe şi am ales fără „de ce” şi „cine” nu aş putea trăi. Nu uitaţi că femeia este un mister.

6. Dacă nu mi-am schimbat viaţa, ce rost are să îmi amintesc dacă am dorit să o fac?

7. Îmi aduc aminte ce m-au învăţat părinţii şi învăţ de la copiii mei ce trebuie să fac în timpul de faţă. Ascult poveţele soţului. Fac adiţional cursuri de formare continuă şi leadership. Şi totuşi... în adâncul sufletului o simpatizez pe Scarlett O'Hara şi-mi şoptesc „La aceasta mă voi gândi mâine”.

8. Am fost mereu o fire activă şi mai puţin una analitică, mă avântam şi mergeam sigur spre scopul propus. Acest lucru l-am învăţat din alpinism, unde nu există loc pentru îndoieli şi întrebări în plus şi nici pentru un „dacă”. (Sursa: thewomen.md)

9. Am înţeles că cea mai mare comoară este ascunsă în fiecare dintre noi. Trebuie doar să vrei s-o cauţi.

10. Cum aş putea să mă protejez dacă afişez punctul meu vulnerabil?

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău