VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Comentează

Zodia: Scorpion în anul Şarpelui

Studii: limbi străine, USM

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: lectura, bloggingul

Preşedinta partidului Naţional-Liberal

Este una dintre puţinele femei care nu tace în politică, care a reuşit să îmbine în acelaşi timp munca de partid cu grijile de gospodină. După ea, calităţile cele mai de preţ din viaţa unui om sunt simplitatea, corectitudinea, fermitatea, verticalitatea, dar şi demnitatea naţională. Mai mult, Vitalia Pavlicenco este printre cei care luptă aprig pentru aceste lucruri de preţ.


1.  Viaţa mea a fost plină de absenţa tatălui, dispărut tragic cu patru luni înainte de naşterea mea. A trebuit să îi iau locul ca rol şi caracter, într-un anturaj de femei, predestinaţia fiindu-mi încifrată şi în numele mic. E păcat că mi-au dispărut prea devreme părinţii, ca să se bucure pentru cum sunt, dar cred că ei mă văd din ceruri…

2.  Fiecare om costă atât cât valorează cuvântul său.

3.  Este un eveniment tragic atunci când am treburi urgente şi mi se strică maşina. De cele mai multe ori însă, nu mi se întâmplă nimic grav – sunt foarte prevăzătoare.

4.  În familia mea găteşte soţul, iar eu am posibilitatea să-mi văd de carieră. El găteşte tot ce este „cotat” la noi, începând cu mămăligă, răcituri, colţunaşi. În schimb, eu vin cu partea teoretică. Îi explic cum se combină corect alimentele. (Sursa: unica.md)

5.  Vorbind de lucruri, nu de fiinţele dragi, nu aş putea trăi acum fără Internet şi maşină. Ar fi o schimbare fatală a actualului meu mod de viaţă.

6.  La vârsta mea, mă copleşeşte „mai curând” gândul ce să fac azi cu lucrurile pe care le am. Viaţa a trecut, lucrurile mai sunt, e nevoie de a gândi la rece ce şi cum lăsăm după noi.

7.  Este cu mult mai important să îmbătrânim frumos. Să preţuim ceea ce, poate, nu am preţuit la timp, să ne bucurăm că oamenii dragi sunt în viaţă şi să ne bucurăm unii de alţii.

8.  Fericirea se măsoară în atitudinea adecvată şi empatică faţă de viaţă şi de oameni, în satisfacţia de a trăi corect şi a săvârşi mai puţine păcate.

9.  Nu mi-ar ajunge câţiva ani buni ca să citesc grămezile de cărţi cumpărate în ideea că ies la pensie şi amu e amu.

10.  Astăzi, o carieră înseamnă competitivitate, dreptul de a opta, iar succesul – perseverenţă, curaj, depăşirea continuă a propriei persoane, toleranţă, principialitate şi onestitate.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău