VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Viorica Nagacevschi

Viorica Nagacevschi

Comentează

Zodia: Săgetător în anul Maimuţei

Studii: filologie, drept (USM)

Starea civilă: divorţată, un băiat

Pasiuni: poezia, muzica

notar, textier

Este femeia artist care îşi condimentează zilele cu parfumul poeziilor şi al cărţilor. Vorbim despre Viorica Nagacevschi, femeia care ar prefera să devină balerină dacă ar fi singură pe pământ, deoarece dragostea este baletul sufletului. Iubeşte oamenii frumoşi la chip şi suflet şi, dacă într-un dialog nu poate lua ceva de la interlocutor în plan intelectual, se plictiseşte, iar plictisul duce la despărţire iremediabilă. Este genul de femeie cu suflet de porumbel şi aripi de înger, al cărei sfat este să ne îndrăgostim.


1. Nu am visat la nimic din ceea ce fac astăzi. A fost dalta lui Dumnezeu în mâinile mele, pentru asta Îi voi mulţumi şi în celelalte o mie de vieţi pe care am să I le cer, cu siguranţă.

2. Fericirea se măsoară în săpatul fântânilor. Cu cât e mai adâncă fântâna, cu atât e mai clară şi mai rece apa. Un izvor care e păzit la o adâncime unde nu oricine ar îndrăzni să-l tulbure, asta este cheia longevităţii lui. Păstraţi fântânile!

3. Viaţa, la un moment dat, mi-a şoptit că suntem nişte îngeri căzători pe acest pământ. A greşi nu avem dreptul. A rămas doar să ne îndrăgostim.

4. Nu pot calcula viaţa în detalii. Îmi plac gros-planurile. De altfel, simt că am nevoie să ştiu, să văd şi să cunosc totul în viaţa asta.

5. Odată băiatul meu a fost întrebat la care trei lucruri din viaţă ţine mai mult. Răspunsul a fost: părinţii, ţara şi ochii. L-au întrebat de ce ochii? Vasile a zis: „Dacă nu-i aveam, nu aş fi văzut toate acestea”. Îl iubesc nespus de mult pentru acest răspuns.

6. De la un timp încoace, mi-e dragă să fiu doar femeie. Întâlnesc tot mai rar aceste fiinţe. Indiferent de anotimp, zi sau vârstă, femeile trebuie să rămână mereu femei.

7.  Dacă aş fi fericita lumii prin supravieţuire, aş deveni o balerină, deoarece doar ele nu preferă să meargă, ci să zboare. Dragostea e baletul sufletului, datorită eleganţei şi pasiunii pe care le emană ea.

8.  Fac un studiu despre alimentaţia sănătoasă şi am înţeles că dacă ar folosi anumite produse, oamenii ar putea trăi 150 de ani. Din păcate, Republica Moldova are o restanţă enormă la acest capitol.

9. Încrederea, Voinţa, Scopul şi Rezultatul. Toate împreună fac steaua de succes spre care tinde oricine se vrea împlinit.

10. Cred în Dumnezeu! Cu el am adormit de cele mai dese ori în braţe.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău