VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Viorica Cărare

Viorica Cărare

Comentează

Zodia: Leu în anul Calului de Foc

Studii: superioare, doctor habilitat, profesor universitar

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: florile şi grădinăritul

Preşedintele Consiliului Concurenţei  

Imaginea ei publică şi lumea dinăuntrul ei se mai ceartă uneori. Nu-i place să fie puternică, dar aşa i-o cere meseria. Uneori este, poate, prea vulnerabilă, dar asta o pot afla doar cei foarte apropiaţi. Crede că fericirea nu se măsoară, ci se trăieşte. Crede în oameni şi de multe ori se convinge că acesta e cel mai mare defect al ei, dacă e să considerăm că este un defect a crede în oameni.


1. Cariera  mea nu a început întâmplător. Sau, să fi fost o întâmplare...? Totuşi, se spune că nimic nu este întâmplător în viaţă. Dar dacă ar fi, în orice caz, a fost o întâmplare reuşită.

2. Cred în a doua şansă, în scuzele sincere, dar sunt persoane care, din păcate, nici nu ştiu a le folosi …

3. Viaţa mea personală este un subiect tabu.

4. Nu cred în sfârşitul lumii!

5. Dumnezeu mi-a acordat şansa să-mi placă ceea cu ce mă ocup şi să iubesc ceea ce am, iată de ce nu am dorit niciodată să-mi schimb radical viaţa şi nici nu am făcut-o.

6. Orice femeie este de succes dacă străluceşte. Nu este vorba de haine sau de machiaj, ci de modul în care ea transmite strălucire locurilor în care se află şi persoanelor care-i sunt în preajmă.
7. În afaceri, eficienţa maximă poate fi atinsă atât de un bărbat, cât şi de o femeie, doar că metodele folosite de ei sunt diferite.

8. Important este să găseşti dragostea. În rest, ea durează atât cât eşti capabil să o menţii. În cel mai fericit caz, toată viaţa!

9. Lumea nu ştie despre mine că am o colecţie de îngeraşi care mă protejează, că nu-mi place să fiu puternică şi... ce mărime port la pantofi.

10. Femeile, cu certitudine, deosebesc un BĂRBAT ADEVĂRAT de bărbatul xerox, ele se îndrăgostesc de ceea ce aud, dar se conving când văd. Femeile puternice se realizează alături de bărbat şi, respectiv, forţa calităţii poate fi analizată doar în comun.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău