VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Victoria Bucătaru

Victoria Bucătaru

Comentează

Zodia: Gemeni în anul Iepurelui

Studii: superioare, filologie română/franceză, scenaristica la CEEA (Le Conservatoire Européen d’Écriture Audiovisuelle), Paris, masterat MBA

Starea civilă: căsătorită, un copil

Pasiuni: lucrez cu pasiune oriunde şi oricând

Director „Muz TV” Moldova

Mereu pozitivă şi cu soluţii. N-o să te lase să înţelegi vreodată ce simte cu adevărat, mai ales dacă suferă, este doar indispusă sau chiar i s-au înecat toate corăbiile. Asta nu e pentru public! Renaşte de fiecare dată din comunicarea cu fiica sa, Raluca, sau din proiectele pe care le conturează în detalii alături de colegii ei la fel de entuziaşti din grupul MUZ.


1.  Fericirea se măsoară în lungimea permisă de cele opt litere.

2. M-aş putea lipsi uşor de greutatea deciziei de a alege, chiar dacă o văd de multe ori indispensabilă.

3. Cât durează dragostea… am să vă spun mai târziu, încă nu s-a terminat.

4. În ultima perioadă, am învăţat să înot (în marea din proverbul cu răbdarea).

5. Lumea nu ştie despre mine că m-am căsătorit imediat după eclipsa de soare din 1999, eclipsă provocată de Sorin Bucătaru, că am în sertar un scenariu de lung metraj, că am practicat gimnastică şi atletică uşoară cândva şi că acum exersez doar la sărituri on air (radio şi TV) de mulţi ani încoace.

6. Ce femei le plac bărbaţilor? De la caz la caz, în funcţie de circumstanţe, dar de obicei Dativul şi apoi Acuzativul, uneori e şi cu Vocativ, iar rareori se apelează şi la Nominativ. Despre femei, bărbaţii nu ştiu că machiatul la volan este o chestiune firească, că „nu”  totuşi nu înseamnă „da”, şi că, de fapt, ei nu ştiu nimic despre noi.

7. Când eşti bine, când eşti înaripat, atunci  lucrurile merg strună, pentru că în acele momente tot universul conspiră la îndeplinirea visului tău şi atunci atragi şi emani acea energie pozitivă, care ştie să mişte lucrurile.

8. În afacere rezultatele bune sunt cele care te mobilizează şi influenţează apariţia următoarelor rezultate.

9. Vreau să ştiu cu lux de amănunte ce fac concurenţii mei şi aş apela la diverse trucuri pentru a reuşi în mediul concurenţial.

10. Est modus in rebus. Este o limită în toate. Doar că limitele şi le stabileşte fiecare în funcţie de inteligenţa şi caracterul său.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău