VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Veronica Vizant

Veronica Vizant

Comentează

Zodia: Zodia: Săgetător în anul Caprei

Studii: superioare

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: iubeşte viaţa

Director comercial „Simtex Certificare”

În primăvara aceasta a devenit mamă, lucru care a dat valoare nuanţelor pe care nu le considera prea importante. Maternitatea a făcut-o să-şi reevalueze aspiraţiile de până acum. Împlinită, fericită şi foarte îndrăgostită. Intensitatea acestor sentimente a transformat-o. Pe lângă franţuzescul Lancôme, ştie să savureze şi parfumul naturii, pe lângă muzica în vogă pe care o ascultă când merge la volan, ştie să se bucure şi de orchestraţiile păsărilor, iar mai fericită o fac florile de câmp decât trandafirii.


1. Toţi suntem veniţi pe pământ cu un scop şi toţi avem un rost. Cu ceva timp în urmă, alergam cu toată viteza spre ambiţia mea: succes şi bunăstare. Dar în acest maraton, am uitat cine sunt eu şi ce vreau cu adevărat. Mă simţeam singură şi confuză. M-am oprit când m-am îndrăgostit cu adevărat.

2. Ziua pe care nu o voi uita niciodată e ziua când mi-am născut fiul. A început cu speranţă – oare azi se va întâmpla?  Apoi a urmat stresul, panica, emoţiile. Şi, după chin şi durere, a venit şi cea mai fericită clipă din viaţa mea – un bebeluş roz şi cuminte, culcat pe pieptul meu. O euforie de nedescris! O stare în care încă nu crezi că aşa ceva, atât de frumos, ţi s-a întâmplat. În acea clipă am renăscut şi eu…

3. Mi-a plăcut să fiu gravidă! E o perioadă uimitoare în viaţa unei femei. M-am simţit puternică. Am fost impresionată să văd ce poate corpul feminin, să simt că dăruiesc o nouă viaţă, să înţeleg că în mine bat două inimi. Aceste sentimente te fac să te simţi invincibilă.

4. Părinţii sunt cei care mi-au influenţat destinul cel mai mult. Am inspirat viaţa destul de repede, aşa cum tragi cu sete în piept aerul primăverii sau al dimineţilor, dar setul de valori după care îmi ghidez viaţa mi l-am construit influenţată în primul rând de ei.

5. Nu am avut o copilărie tristă, dar modul în care am fost crescută m-a ambiţionat să demonstrez că pot să mă descurc şi singură, să nu depind întru totul de familia mea.

6. Cineva măsoară fericirea în clipe petrecute cu persoana iubită, cineva – în caii-putere ai noului automobil, altcineva – în bani, care, până la urmă, zice lumea, tot n-aduc fericirea. Eu nu o măsor. Pur şi simplu sunt fericită.

7. Îmi este groază de propriile mele temeri. Mai ales când acestea devin iraţionale şi îmi domină mintea mai mult decât e normal. Dar mă străduiesc să-mi controlez sentimentele şi să-mi stăpânesc stările de anxietate.

8. Nu îmi este jenă să fiu prima care depune armele, chiar şi atunci când nu port nicio vină. Dar mai ales atunci când sunt vinovată, niciodată nu ezit să-mi cer scuze şi să-mi recunosc greşelile.

9. Omul care renunţă la visul său are sufletul pierdut şi sec. Şi, mai rău, începe să-şi bată joc de visurile celorlalţi. De aceea, trebuie să credem în împlinirea visurilor, chiar dacă ele par fantastice şi imposibil de realizat.

10. Am înţeles că misiunea mea este să iubesc şi să fiu iubită. Astfel am devenit de-a dreptul fericită.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău