VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Veronica Pentelei

Veronica Pentelei

Comentează

Zodie: Săgetător în anul Calului

Studii: Colegiul Tehnologic Chişinău, UTM

Starea civilă: un băiat

Pasiuni: călătoriile, lectura

Proprietara şi directorul companiei „Velitextil-Plus”,brandul „Crème Brûlée”

E femeia îndrăgostită de Crème Brûlée. Şi nu este vorba de renumitul desert, ci de brandul de hăinuţe pentru fetiţe lansat acum un an în capitală. Ea ştie cum să asorteze culorile şi ţesăturile pentru a obţine un produs de calitate, într-un stil rafinat, romantic şi dulce, la fel ca desertul crème brûlée. Veronica a găsit la propriu „ac de cojoc” pentru cei mai meticuloşi consumatori, inclusiv europeni. Compania sa, Velitextil-Plus, confecţionează haine pentru brandul autohton, dar şi pentru branduri cu renume în străinătate, lucrând cu clienţi din Belgia, Germania şi Olanda.


1. Caracterul şi puterea tronează în activitatea de serviciu, acasă îmi mânuiesc cu atenţie blândeţea şi tandreţea, iar când mă ancorez în creaţie, mă transform într-un sensibil artist.

2. Nu văd probleme în jur, sunt doar unele sarcini care necesită să fie rezolvate cu responsabilitate şi la timpul potrivit. Întotdeauna sunt cel puţin trei soluţii, iar dacă te mai străduieşti, găseşti încă şase.

3. Între vorba prea deschisă şi cele şapte lacăte, trebuie să existe o balanţă corectă. În acelaşi timp, este important să fii sinceră cu oamenii şi să nu ţii piatra la spate atunci găseşti limbaj comun cu ei.

4. Pentru mine, fericirea rezidă în sănătatea şi dragostea celor dragi sufletului meu, dar şi în mulţumirea părinţilor şi copiilor după ce îmbracă hăinuţele create de compania pe care o administrez. Sunt lucruri care nu au unitate de măsură.

5. Dacă ar fi  sfârşitul lumii, aş începe imediat reconstituirea lumii, lăsând la bază tot ce a fost mai bun şi schimbând spre bine ce a fost, după părerea mea, greşit şi rău.

6. Iertarea îmi este caracteristică. Noi fiind oameni, e omenesc să greşim.

7. Nu pot trece cu vederea şi nu voi tolera niciodată violenţa, trădarea şi minciuna.

8. Îmi plac mult florile vii. Trandafirii roşii, îndrăgiţii tuturor, din moment ce sunt rupţi, sunt lipsiţi de viaţă… Eu i-aş prefera în ghiveci cu tot cu rădăcini. Florile mele preferate sunt orhideele în ghiveci şi, în caz că se ofilesc la moment, ştiu că peste o perioadă vor înflori din nou.

9. Am devenit cea mai fericită după ce l-am adus pe lume pe băieţelul meu. Copilul mă îndeamnă la fapte măreţe. Tot ce fac este pentru binele lui.

10. Emoţiile ne fac mai slabi, dar anume ele ne fac oameni.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

bravo.....:)
sveta_64   -  
10 Noiembrie 2013, 17:42
Sus ↑
success!!!!!
Dumirtu   -  
10 Noiembrie 2013, 17:51
Sus ↑
Bravo!!!!!!!!!!!
lina   -  
20 Aprilie 2014, 22:27
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău