VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Valentina Vidraşcu

Valentina Vidraşcu

Comentează

Zodia: Capricorn în anul Caprei

Studii: Filologie la USM

Starea civilă: văduvă

Pasiuni: moda

designer vestimentar

Valentina Vidraşcu de cincisprezece ani creează colecţii inspirate din portul popular şi vrea să facă din ie un brand de ţară. Visul ei este să dispună de o fabrică în care să producă  aceste piese vestimentare şi toată lumea să ştie că la noi se confecţionează cele mai frumoase ii stilizate. De multe ori suferă. Că ceea ce e valoare, nu e valoare pentru toţi. Că lucrurile mari trec neobservate. Şi nesprijinite aşa cum ar merita…


1. Dacă nu aş fi fost pasionată de modă, aş fi organizat un liceu naţional de tip închis. Acolo aş fi educat o altfel de generaţie, o generaţie de tineri inteligenţi şi patrioţi care să schimbe lucrurile în bine în Moldova. Mi-aş fi dorit să creez un mediu care să educe personalităţi puternice, oameni de o cultură şi de o pregătire deosebite.

2. În şcoli trebuie cultivată demnitatea naţională şi motivarea copiilor.

3. Simt că Dumnezeu mă iubeşte foarte mult. Zic aşa deoarece viaţa mi-a scos în cale oameni, întâmplări, evenimente care m-au făcut să evoluez şi să fiu cea de acum.

4. Omul care m-a marcat esenţial a fost mama. Ceea ce mi-a spus ea în trecut este actual şi astăzi.

5. Dimineaţa mă trezesc optimistă şi plină de idei şi mă gândesc că viaţa e tare frumoasă, doar că trebuie să ai tare multă înţelepciune ca să o trăieşti aşa cum trebuie. Mulţi o irosesc în zadar.

6. Cel mai de preţ pentru mine este timpul. Dacă aş dispune de timp, mi-ar plăcea să studiez două limbi străine ce îmi sunt tare dragi: franceza şi italiana. Mi-ar plăcea să călătoresc, dar pentru asta încă nu am timp acum. Le las pentru mai târziu.

7. Prin valorificarea portului popular, eu îmi doresc să le fac pe toate femeile să îndrăgească ceea ce avem mai de preţ în tezaurul nostru.

8.  Moldova este o ţară  mică şi e atât de uşor să o faci frumoasă şi bogată.

9.  Trebuie să dăruieşti mai mult decât se aşteaptă oamenii de la tine, căci prin acest proces se produce purificarea sufletului.

10.  Oamenii cu adevărat fericiţi sunt cei cărora Dumnezeu le scoate în cale oameni care le schimbă destinul spre bine.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon






* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău