VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Valentina Tricolici

Valentina Tricolici

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Câinelui

Studii: Colegiul Industrial Economic, Facultatea de Economie a USM

Starea civilă: căsătorită, două fiice, trei nepoţi

Pasiuni: călătoriile, florile de cameră, obiectele stilate

Director S.A. „Orhei”

Se pare că între zâmbetul său radiant şi ploile continue de la Londra nu pot fi găsite asemănări. Doar că acest zâmbet s-a îndrăgostit de acele ploi. În Londra stau fiicele sale şi tot spre Londra a luat cele mai multe bilete de avion. Valentina Tricolici se consideră o norocoasă, de 37 de ani este mână-n mână cu soţul său, are două fete şi trei nepoţi, dezvoltă cu succes afaceri din anul 1993 încoace şi se bucură de colegi şi prieteni care o susţin. Secretul succesului? Sinceritate, corectitudine şi disciplină, susţine dna Valentina.


1. Am fost mereu lider. Îmi plăcea să stau în frunte nu pur şi simplu. Eram tot timpul iniţiatorul şi organizatorul şi niciodată nu mi-au plăcut codaşii.

2. Nu am lăsat niciodată pentru mâine ce aveam de făcut azi. Îmi place ordinea peste tot. Sunt perfecţionistă de fire. Câteodată chiar mă supăr pe mine din această cauză, dar nu pot să mă schimb. Colegilor, oamenilor din jur, nu le prea place când li se arată unde greşesc dar de aceasta depinde succesul într-o afacere.

3. Viaţa şi evenimentele care au avut loc pe parcursul anilor mi-au format şi mi-au cizelat în permanenţă viziunile.

4. În afaceri am riscat mereu, nu am fost fricoasă, am ştiut să bat la uşi ferecate. Nu pot să spun că femeile sau bărbaţii se descurcă mai bine în domeniu, până la urmă contează mai mult caracterul omului decât sexul.

5. Nu pot să-mi maschez emoţiile şi trăirile. Dacă am ceva pe suflet, se simte şi atunci când vorbesc la telefon. Nu pot să plâng în suflet şi să râd în faţă şi am ales să nu fiu actriţă în viaţă. Cu toate acestea, sunt o femeie luptătoare şi lupt până la capăt.

6. Oricine are regrete, dar, sincer, sunt mulţumită de ce am făcut până acum. Poate nu am realizat tot ce era posibil, dar, pe plan familial, sunt o femeie împlinită. Iar o femeie întotdeauna este legată de familie, de copii, rolul ei de mamă fiind esenţial.

7. Sunt împreună cu soţul meu de când eram adolescenţi. Asta demonstrează că dragostea poate dura o viaţă. Ca să o menţii, trebuie în anumite momente să poţi ceda. Atunci când apare un conflict, să poţi depăşi, să uiţi, să ierţi.

8. Este complicat să fii femeie de succes. E nevoie de foarte multă muncă şi disciplină şi, dacă ai promis, este necesar să te ţii de cuvânt. Niciodată nu mă despart de agenda mea, fiece zi este programată oră la oră. Programez atât cât pot duce.

9. Există oameni corecţi. Ei sunt mulţi. Fiind adepta adevărului, prefer să mi se spună adevărul în faţă, chiar dacă mă doare.

10. Şcoala engleză învaţă că atunci când te întâlneşti cu cineva, nu vorbeşti despre religie, despre politică şi despre salariu.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău