VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Tatiana Iovv

Tatiana Iovv

Comentează

Zodia: Peşti în anul Taurului

Studii: titlu ştiinţific de doctor în economie

Starea civilă: doi feciori, Alex şi Marius

Pasiuni: fashion

Directorul magazinului „CARDIGAN”

„Ca la patru ace” este expresia ce o caracterizează pe deplin. Ea ştie cum să arate perfect, cum să pescuiască cu îndemânare cuvintele şi cum să le pună pe tavă, argumentând astfel încât replicile să nu-şi poată găsi loc. Mai mult, pe lângă activitatea sa de bază în cadrul unui proiect al Băncii Mondiale în domeniul pieţei financiare, Tatiana Iovv a lansat şi o afacere.  Acum doi ani, a decis să deschidă un magazin de haine cu branduri italiene de clasa premium (Liu Jo, Mariella Rosati, Alter Ego).


1. Nu puteam să îmi imaginez că toată viaţa înainte mă voi trezi la ora 7.00 ca să fiu la 8.00 la serviciu, şi numai la ora 18.00 să îmi aparţin. Astfel, după ce am absolvit facultatea, am susţinut teza de doctor şi am evoluat în domeniul pieţelor financiare.  

2. Moda italiană este cea mai fascinantă din lume, designerii italieni îmbinând stiluri şi culori, încrucişând culturi şi istorii, pentru a crea obiecte vestimentare inedite, care au menirea să pună în valoare personalitatea celor care le posedă.

3. Din postura de femeie de afaceri, sunt mult mai vizibile multiplele constrângeri ale mediului de afaceri autohton.

4. Având propria afacere în domeniul vestimentar, înţeleg de ce nu este rentabil în Moldova să oferi produse de calitate, de origine europeană, de ce piaţa din Moldova este invadată de produse chineze de cea mai proastă calitate. Şi nu este vorba doar de puterea de cumpărare redusă a moldovenilor... Prin urmare, am propriul interes în semnarea Acordului de asociere Moldova-UE!

5. Fericirea se măsoară în cantitatea de emoţii pozitive pe care ţi le oferă viaţa, copiii, realizările profesionale. În acelaşi timp, ea se ascunde cu măiestrie în plăcerile cotidiene – un cappuccino cu macarons la o terasă plină de soare în compania unei sau a unor persoane dragi…

6. Nu sunt nici vânătoare şi nici artistă. Cu siguranţă, fac parte dintr-o altă categorie. Sunt o fire timidă şi foarte sensibilă, dar, în acelaşi timp, exigentă cu mine însămi şi cu cei care mă înconjoară.

7. În compania bărbaţilor, evident că mă simt deosebită, pentru că le captez atenţia, pentru că... sunt femeie!

8. Nu ştiu să fac fapte măreţe şi nici nu am astfel de aspiraţii. Am primit cu bunăvoinţă tot ce mi-a oferit soarta. Evident că, pe alocuri, a fost nevoie de  eforturi şi abilităţi.

9. Am două  realizări importante în  viaţa mea – cei doi feciori, fiecare deosebit în felul său. Alex, la ai săi 12 ani, îmi oferă o companie de personalitate formată, cu gânduri şi idei profunde, iar Marius (de 4 ani) este un „veseluş” care mi-a luminat viaţa.

10. Bărbaţii ştiu, dar nu vor să accepte că şi femeia este o fiinţă înţeleaptă, însă mult mai firavă…

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău