VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Tatiana Cergă

Tatiana Cergă

Comentează

Zodia: Taur în anul Şobolanului

Studii: Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene

Copii: o fetiţă, Izel

Pasiuni: lectura, pianul, pictura

Artistă

Cu aceeaşi privire senină ca acum patru ani, pe când era solista formaţiei „Studio One”, Tatiana ne-a povestit despre timpul petrecut alături de fetiţa sa, Izel, despre marea sa dragoste pentru muzică, dar mai ales despre timpul petrecut frumos. Starea de visare şi talentul ei, pentru care a fost atât de îndrăgită de publicul larg, au rămas neschimbate de-a lungul timpului.


1. Fiecare zi e o nouă şansă pentru a fi fericit, pentru a face ceva care să te satisfacă şi să aducă o bucurie. În fiecare zi, vreau să cânt acea muzică ce îi va face pe ceilalţi fericiţi, îi va inspira.

2. Sunt o femeie felină, mai des feroce, chiar dacă este ascunsă după o mască dulceagă, ceea ce e şi mai straşnic. De obicei, sunt în stare de pândă şi am o răbdare de invidiat, dar dacă declanşezi mecanismul, mai bine o ştergi din gară imediat.

3. Pictura, pentru mine, e mai mult o plăcere sufletească, atât de intimă, încât nu simt că ar trebui să o împărtăşesc. Poate voi face asta la un moment dat.

4. Sunt o fire boemă, nu cred că aş putea să merg la serviciu, să am un program fix. Nu ştiu cum aş putea să muncesc pentru stat, atât timp cât nu cred în el...

5.  De obicei, citesc vreo cinci cărţi concomitent. Am o bibliotecă foarte mare moştenită de la părinţi şi, de fiecare dată când am ocazia, cumpăr cărţi şi le citesc. (sursa: allmoldova.md)

6. Acord mai multă atenţie sănătăţii, unei alimentaţii corecte, unui mod de viaţă mai sănătos. Evit folosirea medicamentelor din farmacii. Omul are o imunitate care trebuie valorificată mai bine.

7. Suntem nişte victime ale publicităţii, ni se spune că doar dacă luăm o pastilă, ne trec durerile de gât sau de cap, când, de fapt, nu este deloc aşa. Există foarte multe metode naturiste extrem de simple care te ajută să scapi de anumite dureri. Încerc să fac un pic mai mult sport, într-un mod cât mai plăcut. Încerc să nu mă stresez. Stresul este una din armele secolului XXI. Ceea ce ţine de frumuseţe, ea este relativă. Dacă ai un suflet foarte frumos, acest lucru ţi se vede şi pe chip. (sursa: allmoldova.md)

8. Lucrurile pot fi înlocuite. Unele cuvinte şi unii oameni, nu. Cele mai preţioase nu sunt lucrurile. Cel mai preţios e ceea ce nu se vede şi nu se poate explica. Inimile noastre.

9. Îmi plac florile de câmp şi freziile, liliacul. Florile care au legătură cu cerul şi pământul în mod natural, nu clonate în eprubete.

10. Sfârşitul lumii se întâmplă câte puţin în fiecare zi, pentru că oamenii nu mai vor să iubească, să respire şi să se bucure.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău